3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • unrealnoise
    Van valami benne, pl. az EA FIFA 2011 PC verziója igazából csak a konzolos 2010-es FIFA, persze új 2011-es adatbázissal. De idén, "elvileg" már az új, egy az egyben idei konzolos portolt FIFA 2012-őt kapjuk majd meg. Nem tudom ennek is mi értelme volt, pláne hogy régebben két külön team készítette a pc-s és a konzolos verziót. biztos üzletpolitika a lényege.

viszont a konzolok ára eléggé lement, a kiadóknak az is érdekük kéne hogy legyen, hogy te videokártyát meg ilyeneket vegyél, szóval érdekes a helyzet. mindenesetre, ha nem jön idén DLC, akkor a hazai képviseletnél csoportosan panaszkodni kell... :P
  • samsung123
    Tudom mire gondol Bullitt(sejetem) az van a háttérben hogy, nem technikailag nehéz dlc-t csinálni pc-re, vagy mert nem vennék meg, hanem azért, hogy tudatosan a konzolokat erősítsék!!! Hasonlóan a konzol exluzív játékoknál, alakuljon ki egy olyan érzésed,(sok emberben ki is alakul) ha mindent meg akarsz kapni vegyél konzolt! Mivel a konzol már kezd egyre kevesebbet nyújtani, pl sok esetben már csúnyább graf multiplatformos játékoknál, sőt már egy konzol áráért is olyan PC-t veszel a mi HD readyben(mint a konzolokon) elvisz szépen a multiplatformos játékok 90% maxon(vagy olyan részletességgel, mint konzolon). Ezért kell valami(mestrségesen generálva), ami miatt még vonzó maradjon a mostani generációs konzolok!
    Nekem ez az elméletem.
  • unrealnoise
    jah... :(
  • unrealnoise
    ez a megy a kalózkodást be kéne már fejezni. nem velük kell foglalkozni, hanem azzal a párszázezer emberrel (ha nem millió), akik márpedig megveszik a SHIFT 2-őt. Remélem jövőre változtatnak ezen a hozzáálláson, ha nem és pályák is érkeznek DLC-ben, és tuti beintek nekik legközelebb, aztán ott a -1 vevő...
  • lolSL
    jah, drága 1 embert fizetni copypastere
  • Bullitt
    Nem a méregdrága licensz a baj, ennél azért komplikáltabb az ügy.

Egyébként nekünk Guildfordban azt mondták, PC-re EGYENLŐRE nincs DLC terv (és elég nagy a valószínűsége, hogy nem is lesz). PC-re egyszerűen nem éri meg DLC-t csinálni, és ez is komplikáltabb annál, hogy "mert nagy a kalózkodás".
  • SLICK
    Elvileg az EA már inkább a PC-re fejlesztést fogja erőltetni elsősorban.
  • SLICK
    Ezt a Mercit élőben is elfogadnám, Csak nem lehet olyan drága. Kipofoznám valamennyiből pont iylenre mint amilyen a modell. Azért ez az autó mutat az új kocsik között is, főleg ha rendbe van hozva.
  • unrealnoise
    DLC jöhetne PC-re is azért, nem kevesen veszik meg ott is, de le vagyunk tojva. nem is értem, ha a tartalmat megcsinálták már, akkor meddig tartana elérhetővé tenni azt a pakkot?
  • Waczkor
    Remélem nem marad véglegesen az MS birtokában a 458 licence xboxra.Max ha kijön pc-re,bár ugye shift 1-nél nem jött a ferrari pakk,akkor ott kipróbálom.Jó lenne végre olyan játékban kipróbálni,ahol van sebességérzet és rendes autóhang.
  • Szabi1991
    Lotus Omega lenne nagyon jó

ha már van Merci Evo2, BMW E30 stb.. :)
  • SLICK
    Ja és még Hiányolom az Opeleket még.
    Az új Astra bőven elférne a játékban, talán még az Insignia is
  • SLICK
    régebben én is nagy Ferrari rajongó voltam, ám azután vmiért kiábrándultam belőlük. Bár magából az NFS játékokból mindig is hiányoztak (az új részekre gondolok). De hát ez van ha méregdrága a licensz.
  • Szabi1991
    xboxra tuti nem lesz 458
  • Waczkor
    Amiket felsoroltatok Merciket én is hiányolom,lehetne több merci,meg ugye a Black edisönök,bár számomra a legfontosabb az SLS AMG volt.Remélem durván eltalálták a hangját.

Jelenleg nekem szokás szerint a Ferrarik amik hiányoznak.Remélem majd jön megint egy DLC pakk,remélhetőleg benne lesz a 458 Italia,F40,esetleg egy 355.
    Na de ne szaladjunk ennyire előre,előbb jöjjön ki a gém:)
  • SLICK
    mondjuk eleve Merciből tehettek volna még bele egy új C 63-at vagy egy E 63-at. BMW-ből is van egy rakattal, Merciből sem ártott volna több, na majd legközelebb hátha :)
  • samsung123
    HHúú micsoda autók!!!

Ui: nekem is SL65 BE-változat hiányzik.
  • SLICK
    Jaja nagyon faja gépezet! ^^
    Egyedül azt sajnálom, hogy az SL 65-ből nem a Black Edition van benne a játékban :(
  • Szabi1991
    Merci Evo 2 whááá
  • Waczkor
    Autók:
  • unrealnoise
    alap. :D elő van rendelve, remélem kedden itt is lesz vagy szerdán. :) szerda este tudom először huzamosabb ideig tesztelni, majd akkor jön vélemény :)
  • samsung123
    Te a PC verziót veszed meg?(ha megveszed) Mert ha igen, megtaláltad az ellenfeledet
  • unrealnoise
    hát mondjuk én iRacingben sosem kommunikáltam, nem is nagyon akarok. :D sokat nem fogok futam előtt, közben dumálni, max utána, de tempóban azért jó leszek szerintem. :) plusz azért nagyjából egyforma járgányokkal toljuk, mert kösz, ha vért kelll izzadnom egy dobogóért egy egy-két seccel lassabb járgánnyal... :D
  • Héeder
    Én ki próbáltam a kekszbox verziót.
    Az élmény ami ért játék közben, az nagyon pozitív.A csúszkálás megszűnt, az AI ügyes , az irányítás kontrolleren megfelelően jó.És végre ha kézifékkel veszem a kanyart egy elsőkerék-hajtású autóval akkor végre úgy fordul ahogy kell neki. Szerintem ez már szimulátor.
    Nem Hardcore szimulátor, de már szimulátor kategóriába tartozik.
  • darki81
    samsung123-al úgy szoktunk játszani, hogy TS3-on fentvagyunk, és mikrofon segitségével komunikálunk egymással verseny közben! :)

Remélem jönnek majd mások is, úgy az igazi ;)
  • Szabi1991
    mármint a porséban jobbra ? szerintem nem :(
  • samsung123
  • lolSL
    át lehet tenni a kormányt a jó oldalra? annyira felbasznak ezek a kocsik
  • unrealnoise
    alap :D csinálhatnánk olyat is, hogy mondjuk két hétig X pályán (adott napszakban (mondjuk nappal), Y kocsival ki tud jobbat menni ELITE modban.
    Mert sok a járgány, ha mindenki mindig mással megy, akkor nem akkor buli, ismeretlen arcokat a ranglistán lenyomni. :)

de pl komolyabb pályára (nordsleife) akár egy hónap is lehentne a "beküldési" határidő. akár kisebb nyeremények is lehetnének. nah mindegy, hétvégén ezerrel tolom, toljuk majd. :)
  • vg
    pénteken már nyomhatjuk live-on (már aki)
  • samsung123
    Atyám! Nagyon durva! na ebből tényleg látszik a fizika:)
    MOOOST KELLLLLL!!!!!!!
  • unrealnoise
    csak az autolog jól legyen megoldva, annak semmi értelme ha segítségell mennek egyesek top időt, és úgy lesznek előttem, holott én anélkül toltam TOP időt... vagy legalább legyen feltüntetve, ki milyen segítséget kapcsolt be...

amúgy "vicces" az rFactor (ISI) meg a SHIFT (EA) kapcsolata. Ha utóbbi jól fogy, vevőek rá az emberek, akkor előbbi is fejlesztgethet, és jöhetne ki mindig egy komolyann engine vagy rfactor3 vagy nemtom. :) mindenki jól jár az a lényeg.
  • unrealnoise

nem érzem látom azt a csúszkálást az ezelőtti ELITE MODE-os videón, szerintem jó lesz ez. :)
  • unrealnoise

• gduck
    Két eset lehetséges:
    - jó az irányítás és nem ő játszik
    - szar az irányítás és ő játszik

Mer ez a gyerek állandóan a füvet nyírja
  • Szabi1991
  • darki81
  • Skypack
  • samsung123
  • mcwolf
    Na X-en kipróbáltam a "demo-t".
    Azt kell mondjam, hogy nagyon jó lesz ez a gamma. Az előzetesek alapján féltem, hogy a Hot Pursuit-hoz hasonló drift-bajnokság lesz belőle, de kellemesen csalódtam. Van benne, de nem olyan vészes. Meg kell szokni.
    1080p-ben elég recés volt, ez valszeg a PC-s verzióra nem lesz igaz.A fények nagyon szépek, a vezetési élmény jó. Nálam tuti befutó PC-n. Nem bántam meg ,hogy előrendeltem.