3115
-
#1503 Végre egy értelmes videó:DD
-
#1502 neeeem szeretnééék ééééén
vééééér szimulátoooort
csak taglalomaaaaaa hibákaaaaat 'miket éééészreveszeeeeek -
#1501 tömören és lényegre törően sztem Temáámegin' FULL-szimulátort szeretnél :)
egy kis segítség...
aaaz NFS Shift2 mindenki tudja, hogy...
NEM LESZ VÉÉÉÉÉÉR-SZIMULÁTOR :D
na, majd este beszámolok én is
1 óra múlva megyek a galaxyba :D -
#1500 Ne nézz hülyének. Szted miért írtam, hogy mintha driftelne? -
#1499 Függ a féktávoktól, a kanyarívektől, a gázadástól, első kerekesnél fontos hogy ne vedd el teljesen és utána ne taposd neki tövig stb stb... ezek közül egyiket sem teljesíti az illető a videón. -
#1498 Bugyuta így erről beszélni. Mi az, hogy padlógázon bevenni egy kanyart? Ennyiből nem lehet a témáról és fizikáról beszélni. Sok más dologtól függ. Nagy sebességről esel bele, épp kigyorsítasz, stb.... mi az hogy padlógázon? Azt hiszitek csak ennyitől függ egy autó viselkedése kanyarban? Hogy koppon van a gáz? Ne nevettessétek már ki magatokat.
Segítek: alulkormányzottság az, amikor egy autó nem akar kanyarodni és az eleje csúszik a kanyar külső íve felé. Elsőkerekes autókra jellemző, leginkább gázadásnál jelentkezik. -
#1497 Egy két kanyarban elkezdi rángatni azért csúszkál, de alapvetően rendben van teljesen, és ha nem padlón szeretne átmenni és ha talán rendesen kormányozna ( lehet túl nagy a körmányszög sőt biztos ), akkor ezek az apró megcsúszások sem lennének. -
#1496 a videóban is az van, alulkormányzott, és kifelé csúszik az ívről, de nem driftel.
"Egyetlen kanyarban sem az autó orra/belső ívhez közelebbi lámpája felé halad az autó, hanem a külső lámpa irányába" - mert alulkormányzott. nem? :D
első kerékkel am sem lehet driftelni, csak powerslide-olni :D -
#1495 Ha első kerekessel padlózva veszed a kanyart, akkor alulkormányzottá válik az autó és egyáltalán nem ez fog történni, amit a videóban láthatunk. Gondolom minden jelenlévő tudja mi az alulkormányzottság. Mert akkor azt is tudni kéne, hogy amit látunk, az közel sem az. -
#1494 Nem vagyok vak. Ha te ebben nem látod a hibát, ..... -
#1493 először nézd meg élőben, játssz vele és aztán ítélj
látatlanban csak lépcsőház-csávók ítélnek ;) -
#1492 Szarul vezet az illető. Első kerekessel nem szabad padlózva venni a kanyart, mert ez lesz a vége. -
#1491 Nah itt se lett eltalálva a fizika. Minden egyes kanyarban úgy megy, mintha csúsztatná az autót/enyhén driftelne. Egyetlen kanyarban sem az autó orra/belső ívhez közelebbi lámpája felé halad az autó, hanem a külső lámpa irányába. Az első részben is ott volt ez a gebasz és itt is jelen van. Kár érte. -
Nem rossz a hang. -
balika16 #1489 :):):):) -
#1488 azannnnya.. :D
térdelőrajt :D -
vg #1487 Jaja, én is megyek meló után egyből! Este már nyomom limited cuccost! -
#1486 Most hívtak az 576-ból hogy lehet menni a játékért..
Ma már dolgozni sem megyek.. :D:D:D
Akkor estére indul a mandulaaa:D -
#1485 ahaaaa
szóval, ad helyet, hogy beférj :)
és képzeljünk oda 3 Zonda Huayra-t, meg 2 chrysler me 412-t :D -
#1484 #1480 esetében szerintem pont ez volt :)
Ha jól mész az AI is belehúz, ha gyatra vagy akkor bevár -
#1483 Itt is van az a jelenség, mint az első részben, hogy az erősebb autók ellen állok ki egy lényegesen gyengébbel, és az AI "lebutul" az én autóm szintjére, és nem ver rám fél évet 3 kör alatt? -
Héeder #1482 Hát a kategorizálás a Forzához hasonlóan működik.Vannak gyengébbek azok lemaradnak de vannak akiknek húzott a verdája, azok a seggedbe vannak.
Másik dolog nem olyan agresszívak, ha pl látja hogy beakarsz szúrni, akkor először kicsit rád hú, de mikor már mellette vagy akkor ad helyet hogy beférj. -
#1481 Az jó dolog, és olyan gyors is? azt nem szeretem amikor meg van adva egy kategória, de én kihasználom a lehetőségeket és olyan autóval állok oda ami 10 méteren 100at ver rájuk:) -
Héeder #1480 Viszont az Ai elég furcsa, olyan mintha ő is velem együtt tanulná a pályát.Az elején hibázgat,de már a 3-4 kör végére elég szép időket autózik. -
Héeder #1479 Hát még az elején vagyok, de a Sciroccom-ra pakoltam egy kis ezt azt láttam hogy az AI vasakon is megjelentek a body kitek. -
#1478 állítólag van olyan, hogy adott kategórián belül, ha tuningolsz, meeehogy
"namostjólelkenedaszájátaparaszttttttyának"
akkóóó a gép is tuningol, vagy kategórián belül az erősebb óóóótókat küldi harcba ellened :)
igaz ez? -
Héeder #1477 Kérdéseket lehet tenni :D -
Héeder #1476 Hát a játék, nekem nagyon tetszik. Még csak az elején vagyok, de izgalmasnak találom. (Elite módban, segítségek nélkül játszom, egyedül az ideális vonal van bekapcsolva.)Nyers vad a játék menet, eléggé könnyen meglehet tanulni. Az autók viselkedése sokkal kiszámíthatóbb, az elődjéhez képest. bár pl ha egy GT3-as borséval blokkolás nélkül fékezek féktávon és a bal oldali első kerék ki megy a fűre akkor elég csúnyán tud blokkolni. -
#1475 na, szted? :D
-
Héeder #1474 Erről az autóról vagy a játékról? -
írjááááááááá máááááá egy általános review-t spoiler nélkül
léccccci ;)
-
#1472 -
Héeder #1471 Igen van benne ilyen is :D -
Szabi1991 #1470 viszont legalább elérik hogy tényleg ne vegyem meg a játékukat..
Shiftbe is olyan érzésem van mintha csalnék vagy kalózkodnék, hogy a konvert DLC-vel játszok az eredeti játékommal :/ -
#1469 3:05-nél elb_szott egy madarat a póséval? :D -
#1468 állítólag lesz benne ilyen is:
Hondábúúú meg NSX, meg Civic Si osztcsók :D -
#1467 -
#1466 Na én kezdtem el offolni, de én is fejezem be! Mert látom egyből elhatalmasodik... OFF VÉGE. -
#1465 Maradjunk annyiban hogy butaságot írtál.Gondolom félig elkaptál híreket,hogy feltörték a ps3-at és hogy már ps3-on is lehet warezolni,meg hogy xboxon már régóta lehet,de még így is bőven olyan eladásokat produkálnak hogy meglepődnél.Bármennyire is meglepő,nem az itthoni helyzetet kell venni.Amúgy meg nálunk is egyre többen vesznek eredeti játékokat,de akkor sem mi vagyunk a piac...
Nagyon olyan szaga van,hogy te alapból utálsz mindent és mindenkit aki bármilyen konzollal összefüggésbe hozható.Nincs ezzel baj,csak legközelebb ne próbálj meg flémet kelteni azzal,hogy idiótaságokat hordasz össze.
Részemről offolásnak vége.
-
bgabor #1464 Annál is inkább, hogy a két konzolon ugyanolyan mértékben megy a kalózkodás, mint a PC-n, így ez az érv nem érv többé.