Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne mondjad már ezt a "ez szim" baromságot. Nekem izgalom kell, adrenalin, meg "kurvaanyád miért löktél ki te geci"... 😊
antgecc
Ott a pont.

Többieknek: Üljetek be egy autóba, vegyetek elõ egy kamerát és vegyétek fel, ahogy 200 v fölötte mentek. Aztán játszátok le otthon a tv-n és meglátjátok, hogy közelébe sincs annak, amit a Shiftben látni. Ellenben GT5/Forza ott van rendesen. Nekem Forzám nincs, csak GT5-öm, úgyhogy arról tudok beszélni. Ott a pálya centirõl centire lett lemásolva, ahogy az autó is, ugyan úgy, ahogy az autó fizikája (gyorsulása, lassulása, végsebessége) is. És ha a pályán 200-al mész, akkor valójában ilyen sebességgel is hagyod le az álló objektumokat. Ilyen egy szimulátor. Shift ellenben... egy látvány szimulátor. Úgy néz ki mikor vezetsz, mintha 300-al mennél, holott csak 200-at mutat az óra. Sajnos unreal, ezért sem lesz szimulátor. Egy igazi szimulátor nem a csillivilli effectekrõl és látványsebességrõl szól, hanem valós sebességrõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muttley
hiba volt 😊
mááá korábban írtam róla, h az FM3 sebesség- és gyorsulás élmény messzirõl integet a lifelike élménynek
de, majd a Forza4 remélem
#1083: az az utsó 3 szó nem kellett vóóóna xD

Just do it :)

Totti5
4-5kért lehet bontatlan Ultimatét venni. Fos lenne?😄DDD kormánnyal jeleneleg nincs jobb ótós játék a piacon, csak a GT5, de az más gépen. Nem lassú, csak ez szim.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darki81
miért nem vártál még 14 napot, és itt a good game 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Megvásároltam hétvégén a Forza 3 ultimate verziót, bazz, játszotam vele 10 percet. Gagyi, fos. Olyan érzésem volt a Shift után, hogy ez lassú, ráadásul totál rajzfilmes a grafika. Kidobtam 8e pénzt.
Muttley
nem "lehet", hanem majdnem biztos 😉
összvezetési élmény tekintetében már Shift 1 is megszexuálja a két "konkurenst", hát még mit tesz majd velük a SHIFT 2
+ idén még jön a Dirt3 és Forza4 is

#1075: ebbõl a videoból (összehasonlítva az #1005-tel) az jön le, hogy akár együtt a look-to-apex -szel vagy külön tõle, de állítható lesz a vizuális fékhatás. míg a az 1005-ben sztem rendben van, az 1075-ben minden fékezésnél majdnem kifejeli a szélvédõt 😊

greg benz
Faszságnak faszság, de lehet ilyen téren tényleg oda fog verni a másik két játéknak. Reméljük tényleg állítható lesz, mert azért szerintem bizonyos szintnél idegesítõ lehet azért, hogy nincs egy nyugodt pillanat a képernyõn

Nyilván állítható lesz. Egyébként még így is simán vezethetõ lenne szvsz, persze nem ilyen "arcade-állat, csak elõre és semmi más nem számít" módban...
antgecc
Shiftbe meg túlzásbavitték szvsz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

összehasonlításnak gyenge videó, pláne ahogy vezetnek benne. 😄 egyetlen egy dolog szembetûnõ, a look to apex. a másik két szim túl steril emiatt.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

antgecc
Jobban megnézve a 2. jobban menne a háttérhez (kék-kék).

frankó. köszi 😊 kíváncsi leszek azért a kanyarlevágásokra, etc. hogy kezelik, ha jelentünk (kell?) valakit amikor irreálisan gyors, mikorra ellenõrzik, vagy hogy megy ez az egész.
Nincs krosszplatform, tehát boxosok, ps-esek és pc-sek ideje külön adatbázist képez. És igen, ha nagyon megbuherálod a játékot, nyilván letilt. 😄

kössze srácok 😊 már csak a játék jelenne már meg... grr..

amúgy ez az autolog xbox-ost, pc-st, ps3-ast is ugyanúgy összeköt gondolom... nagyon kíváncsi leszek hogy mûködik, pl buherált fizikával megyek egy top idõt mi lesz? Gondolom a program letilt, vagy "blokkol" ha valamit buheráltam a fájlokkal.
darkerlomy
Na látom az új bannert nagyon állat <#eljen>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

modelcar
szerintem felülrõl 2. vagy 3.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

antgecc
3.

Muttley
felülrõl a harmadik: +1 <#eljen>
<#alien2>

shumika
2. kibebaszottkurvajóó

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Esetleg jöhetnek tippek, vagy akármi, (lehúzás is) azt se bánom ha nem ezek kerülnek ki. 😊

Az alsó kis sávba bõven elférnek a fontosabb linkek szerintem, ha kell a "sáv" magasságán is növelek. de jobb szeretem az apróbb, modernebb betûket.
samsung123
alakítsd át utána berakom.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

karikusz
Autósjátékokkal foglalkozó oldal új verziójához adminokat keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
(egy kis bemutatkozást írj magadról)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

nah estig még én is alakítok kicsit rajta. 😄
darki81
ja igen a beviteli mezõre nem is gondoltam 😄
Lehet a tied is, de Ricardónak (samsung123) is van pshop, lehet õ is alkot majd vmit amire megjelenik a game 😊

Úgy kéne sztem hogy passzoljon a háttér a banner és a bmezõ is egymáshoz 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tõlem lehet az is, csak akkor ne legyen két helyen a 999-es képe. Az enyém lehetne akár a beviteli mezõben is, ahova írunk, a másik, járgányos banner meg mehetne fel.

Persze ha így lenee, kivenném a logot, meg az alsó sávot. 😊
antgecc
1055-ös mûvészíbb

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

darki81
nekem egy kicsit jobban bejön ez: #999

antgecc
Erre szavazok

banner link

nem nagy szám, meg nincs is idõm és türelmem nagyon pöcsölni vele, meg hát még nincs kinn a játék, "korlátozottak" a lehetõségek.

viszont unom már a nagy logókat meg etc, szvsz visszafogott, pofás, nem csilivili, és jól is megy a szines háttérhez ez a kis nagyjából fekete-fehér kép.

a linkek meg sorakozhatnának az alsó, sötétebb sávban.
samsung123
Lényeg hogy mindkettõtök igényit ki fogja elégíteni! lesz benne rahedli segítség hogy billel is lehessen irányítani, a szimeseknek meg ott van az Elite mód. Single rész meg olyan hangsúlyos lesz mint a multi! úgyhogy mindenkinek meg fog feleni.
ne folyatssátok tovább mert törlés lesz...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darki81
csak gyõzzed fizetni a valóságodat 😄

grebber
Nézet kérdése ki mit akar és hogyan látja az autós játékokat.
Én ha életszerût akarnék akkor elkezdeném lerakni a jogsit és a valóságban mennék.A játék meg szórakoztatásra van a kettõ teljesen más.

Next PC upgrade: 2022

samsung123
PLS...normálisan.

tomsolo
Jah csak elég nagy máléság egy valag hsz-en keresztül hangoztatni, hogy autós játékot billzettel TÖKÉLETESEN lehet irányitani amit meg nem az fos. Arról nem is beszélve, hogy az általad felhozott F1-ben billzetes full aiddel, még kanyarodik, viszzavált, fékez is gép neked - szal marha életszerû lehet és jó lehet.

Az meg hogy TÉGED nem érdekel a multi, mégannyira sem érdekel senkit szal megnyugodhatsz ebben is.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Miért is? Ide csak az írhat akit az online rész érdekel? Nem hátakkor.

Az irányításról beszéltünk nem is értem mit pattogsz!

tomsolo
Akkor mi a péknek rontod itt a levegõt?

A következeõ senkit sem érdeklõ offantásod min. felkiáltójeles lesz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
3 mûszakban melózok mellette edzésre járok és nem tudok sokat játszani.
Szoktam multizni de csakis fps-el. Autóssal nem nyomnám soha legyen más az utolsó ne én.

lolSL
irigylem az ilyen embereket akik sose élték át hogy multiban lelõnek vagy megvernek vkit és még tudják élvezni a géppel a baszakodást

grebber
Ez szerinted érdekel engem? Singlebe játszok ott meg tudok menni ennyi.
Az hogy ki mivel megy és hogyan engem hidegen hagy.

samsung123
remélem nem lesz lesz irányítható billel! mert az azt jelenti hogy, van köze a valósághoz.

lolSL
multiban mondjuk üres pályán nem mennél olyan idõt mint egy controlleres, nem hogy versenyben 😊

antgecc
Bill-el szimulátort nem lehet, képtelenség játszani. Ha neked mégis sikerül, akkor vagy be van kapcsolva mindenféle szánalmas segítség vagy egyszerûen csak nem szimulátorral játszol. Ezen nincs mit vitatni.

grebber
F1-hez tökéletes semmi gond vele. Csak szokni kellett hogy ez nem nfs és társai hogy csak nyomom a gáz azt annyi.

Prince23
Hát F1-hez és Shifhez nem jó a bill. de remélem shift 2-höz megoldották.

durca o.0

samsung123
Bulitt-nak ne tegyümk már fel olyan kérdéseket amire már van válasz! hanem elõször tájékozódjunk!

SLICK
na faszaaa!!! Nem tudtam, hogy minden autóhoz lesz Works! KAN!!! 😊