Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többieknek: Üljetek be egy autóba, vegyetek elõ egy kamerát és vegyétek fel, ahogy 200 v fölötte mentek. Aztán játszátok le otthon a tv-n és meglátjátok, hogy közelébe sincs annak, amit a Shiftben látni. Ellenben GT5/Forza ott van rendesen. Nekem Forzám nincs, csak GT5-öm, úgyhogy arról tudok beszélni. Ott a pálya centirõl centire lett lemásolva, ahogy az autó is, ugyan úgy, ahogy az autó fizikája (gyorsulása, lassulása, végsebessége) is. És ha a pályán 200-al mész, akkor valójában ilyen sebességgel is hagyod le az álló objektumokat. Ilyen egy szimulátor. Shift ellenben... egy látvány szimulátor. Úgy néz ki mikor vezetsz, mintha 300-al mennél, holott csak 200-at mutat az óra. Sajnos unreal, ezért sem lesz szimulátor. Egy igazi szimulátor nem a csillivilli effectekrõl és látványsebességrõl szól, hanem valós sebességrõl.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
mááá korábban írtam róla, h az FM3 sebesség- és gyorsulás élmény messzirõl integet a lifelike élménynek
de, majd a Forza4 remélem
#1083: az az utsó 3 szó nem kellett vóóóna xD
Just do it :)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
összvezetési élmény tekintetében már Shift 1 is megszexuálja a két "konkurenst", hát még mit tesz majd velük a SHIFT 2
+ idén még jön a Dirt3 és Forza4 is
#1075: ebbõl a videoból (összehasonlítva az #1005-tel) az jön le, hogy akár együtt a look-to-apex -szel vagy külön tõle, de állítható lesz a vizuális fékhatás. míg a az 1005-ben sztem rendben van, az 1075-ben minden fékezésnél majdnem kifejeli a szélvédõt 😊
Just do it :)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
amúgy ez az autolog xbox-ost, pc-st, ps3-ast is ugyanúgy összeköt gondolom... nagyon kíváncsi leszek hogy mûködik, pl buherált fizikával megyek egy top idõt mi lesz? Gondolom a program letilt, vagy "blokkol" ha valamit buheráltam a fájlokkal.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Esetleg jöhetnek tippek, vagy akármi, (lehúzás is) azt se bánom ha nem ezek kerülnek ki. 😊
Az alsó kis sávba bõven elférnek a fontosabb linkek szerintem, ha kell a "sáv" magasságán is növelek. de jobb szeretem az apróbb, modernebb betûket.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
(egy kis bemutatkozást írj magadról)
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Lehet a tied is, de Ricardónak (samsung123) is van pshop, lehet õ is alkot majd vmit amire megjelenik a game 😊
Úgy kéne sztem hogy passzoljon a háttér a banner és a bmezõ is egymáshoz 😊
Persze ha így lenee, kivenném a logot, meg az alsó sávot. 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
banner link
nem nagy szám, meg nincs is idõm és türelmem nagyon pöcsölni vele, meg hát még nincs kinn a játék, "korlátozottak" a lehetõségek.
viszont unom már a nagy logókat meg etc, szvsz visszafogott, pofás, nem csilivili, és jól is megy a szines háttérhez ez a kis nagyjából fekete-fehér kép.
a linkek meg sorakozhatnának az alsó, sötétebb sávban.
ne folyatssátok tovább mert törlés lesz...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Én ha életszerût akarnék akkor elkezdeném lerakni a jogsit és a valóságban mennék.A játék meg szórakoztatásra van a kettõ teljesen más.
Next PC upgrade: 2022
Az meg hogy TÉGED nem érdekel a multi, mégannyira sem érdekel senkit szal megnyugodhatsz ebben is.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az irányításról beszéltünk nem is értem mit pattogsz!
A következeõ senkit sem érdeklõ offantásod min. felkiáltójeles lesz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szoktam multizni de csakis fps-el. Autóssal nem nyomnám soha legyen más az utolsó ne én.
Az hogy ki mivel megy és hogyan engem hidegen hagy.