3115
-
#1543 Jah..sajna lehet csak péntek lesz belőle, DE minden kiderül holnap és lehet, hogy működni fog akinek már kéznél van. -
#1542 internet kapcsolat szükséges!
de a download manager az müködik hogy follyon ki a szemük -
unrealnoise #1541 bazze, akkor ezek szerint lehet csak pénteken kapjuk kézhez a cuccot? ajmááár... -
unrealnoise #1540 ipon.hu-nál már nem elérhető a SHIFT 2, enynien sokan rendeltek volna? Holnap nekem kihozzák szerintetek? Nagyon ajánlom nekik... link
de legkésőbb holnaputánra itt legyen, mert irgum-burgum... -
#1539 Válasz régiót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!látni fogod, hogy alapból amerikán van a régió, és ott tényleg 29. a megjenés, de európában apr1 vagy 31. -
#1538 nekem is ugyan az csak azt nem értm hogy a hivatalos oldlon ez áll:
Available 03.29.11
akkor mien 2011.04.01?
-
#1537 hát úgy hogy legalább azt a hulladék küldetést engette volna offline :) -
#1536 Nem értem hogy gondoltátok, hogy a hivatalos release előtt ti játszani fogtok vele. -
High end PC #1535 Háhhá, szóval semmiről se maradok le, hogy csak pénteken (ápr.1) megyek haza, és csak akkor veszem meg, mert még úgysem megy senkinek, hiába vette meg. :D -
#1534 Csak a ColneDVD... Sokra nem mennek vele! :D -
#1533 Kint a warez -
#1532 én csak fél éve várom, addig jóvolt az 1.
már más megoldásokon gondolkodam, de sajna még nincs creck sem hozzá :D -
Bullitt #1531 Egy üzletnek nyilván az az érdeke, hogy eladjon, amint kiléptél a boltból magadra maradsz. Az, hogy ők egy nappal a megjelenés előtt adogatják ki a játékokat, csak erősítette a warezt. Szerintem nem meglepő, hogy van már ilyen netes hitelesítés a cuccon, így legalább a káruk csökken valamelyest. Ugyanakkor lehet toporzékolni, de Magyarországon hivatalosan április 1-én jelenik meg, úgyhogy március 28-án nem tudom mit akartok. Azt a pár napot már csak kibírjátok, egy-másfél év várakozás után. :) -
#1530 hát baxák meg, direkt ujraraktam a rendszert, és most a shift 1 sincs így fent, és még szabadságot is vettem ki hogy ne durranjon el az agyam hogy a munkahelyen kelljen rothadni a race helyett :D
Nemvalószínű hogy elöbb megengedik?:D -
#1529 576-ban amúgy sincsenek a toppon,gyakorlatilag azt se tudják,ha csúszik egy játék,esetleg előbb jött ki.Nem csodálom hogy erről sincs fogalmuk. -
#1528 darki81..nekem is ezt írja ki!!!
Telefon 576kbyt bolt ahol vettem,most mi van??!!
Tökéletes tudatlanság, majd valaki kiböki,hogy mostanában vannak PC
játékok amit a hivatalos kiadás előtt megvehetsz, de csak a megjelenés után használhatod Addig nézünk, mint hüle gyerek a moziba! -
#1527 hát ez kurvajó...
ha ezt tudom akkor nem most megyek érte...
Nem igazán értem amugy mi ez a kibaszás, mert akkor minek adják el 5 nappal elötte ha nem műxik? Legalább azzal a gecis küldetéssel lehetne, de azzal sem hogy rohadjon beléjük a takarmány :D
Remélem estére megoldják, mert ha nem, akkor várok tovább :S -
#1526 Az hol érdekli az EA servert amire csatlakozna? :D -
pzs #1525 Mi van a dobozon kell internet a telepítéshez ? Mert ha nem akkor én kábel kiránt sysdate átír próbát nyomnék. -
zoltang #1524 Bajban a Shift 2: Unleashed fejlesztői
-
ManoNegra #1523 Offtopikból:
Mivel ezen is lesz release date check ezért keddtől hamarabb biztos nem lesz törés! Csak lásd a Dead Space 2,Dragon Age 2,Crysis 2-őt Majd ha feloldják a dátum ellenőrzést attól a naptól számolhattok rá! Amerika: 2011.03.29 Európa:2011.04.01! -
#1522 Telepitem a játékot, és ez meg mi a k**..................?????
-
#1521 jah :)
nem úgy, mint tavaly az F12010 -
#1520 Ilyenre gondolok. Nem kell hozzá semmit lenyomni, nem takarja be az egész képernyőt, ingame és replayben is látni. -
Héeder #1519 A gumi hőmérséklet változásokat érezni az autó tapadásán faszán... -
Héeder #1518 Hogyne lenne majdnem olyan mint a Forzában :D
-
#1517 ÉS nem is akar az lenni! :D -
Bullitt #1516 A HUD-ot egy gombnyomással átválthatod a 3 féle telemetriára, ott mutatja (bal oldali csíkok: a piros a fék, mellette lenne a gáz zöld csíkként) .
-
#1515 Hja.
Amit még sajnálok, hogy nincs benne amolyan GT féle pedálhasználat jelző, vagy nemtom minek nevezzem. Amin lehet látni, hogy mekkora gázt nyom, hogy adagolja a féket. GT5-ben ez ingame és replayben is rajta van. Meg lehet nézni, hogy a pro-k milyen kanyar mekkora gázzal vesznek, mekkora féket tolnak, stb. Nagyon jó dolog, kár, hogy itt nem lesz ilyen. -
pzs #1514 Nem vagyok benne biztos , hogy satut nyom mondjuk így megjelenés előtt nem látunk 1-t len normális kormányos videót. Szerintem ma holnap kiderül... -
#1513 Félreérthető vagyok. Az rendben van, hogy nyikorog, mivel satut nyom a gyerek. Az a gáz, hogy fékezni nem bír egy normálisat sem. -
#1512 De, sztem is gáz. -
pzs #1511 Rajtam kívül senki nem idegesít , hogy fékezéskor állandóan "nyikorog" a kerék ? -
#1510 biztos low grafon megy vagy ps2 átirat, kb olyan ronda -
#1509 GT5 élőben ezerszer szebb. Ebben a videóban, nem értem miért, tényleg szarul néz ki. -
#1508 forzának jó a hangja, a gt5 meg ritka ocsmány :D -
#1507 Azt viszont senki se nézte ezeken a videókon, hogy milyen segítségek vannak bekapcsolva elite mode vagy sem -
#1506 wtf -
Héeder #1505 Én például ha lepadlóztam a Sciroccot akkor tolta ki az elejét a pálya szélére :D -
#1504 de akkor most ezzel mi a bajod? csúszik ki az ívről és? szarul vezet. nem értem a problémát :/