Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 nap, és...<#eljen>#eljen>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De nem offolni akartam és nem is a játékot fikázni, csak szeretném, ha megértenéd, hogy nem egy balfék vagyok, aki csak a gázt ismeri.
darki: az természetes, hogy eladja a seggét, ha ráhasalsz a gázra, én nem errõl beszélek. Hanem arról, hogy nem érezni azt a pontot, mikor el fogja adni, nincs semmi visszajelzés, nem érezni a csúszáspontokat. Egyszerûen a gép úgy gondolja, hogy most ez sok és már a sóderban is vagy.
Ezt mondjuk csak akkor veszitek észre, ha van egy kis "ügyességetek és ráérzésetek" Mert ez már így nem pivit is, hanem nagyon is valóságos.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
vagy ha alacsonyra volt ültetve a kocsi, és rámentünk a patkára😄
Na de jó lesz ez, csak érzéssel kell játszani! 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Na emberek, ma egész nap Shift 2-t toltunk és el kell mondanom, nagyon jól sikerült! Sikerült G25-el is játszanom kicsit vele és bizony nem rossz, az elõd hibáit kijavította teljesen és persze van egy rakat fasza újdonság. Írom a cikket és lesznek képek és videók is hamarosan, ugyanis nincs embargó az autólistán és pályalistán kívül.
Ki lesz itt aki megjenés napján(környékén) veszi meg?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
nemtudom hogy mennyi köze van a gémhez, de valami van 😄
All hail the double x!
hogy te miket nem ismersz! 😊 <#crazya>#crazya>
most látom csak, h lesz ilyen is gammában:

Just do it :)
a legszélesebb látókörû csávókról..<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor1>#vigyor1>
(persze ha zippo-ról van szó...)
All hail the double x!
van otthon akváriumotok?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A SHIFT 2 meg jó lesz, sokkal jobb szvsz mint a SHIFT 1. És ez igazán jó hír a PC szimeseknek, mert jelenleg populáris szimulátor, olyan ami fejlõdõképes, van benne pénz, és évrõl évre fejlõdhet, bõvülhet, nagyon rég nem volt. Jelenleg nincs is más, csak az EA játéka. Meg kell becsülni.
Mellesleg ezzel is nyugodtan lehet olyan futamokat tolni, hogy a másik seggében autózol centiméterekkel lemaradva az egész futam alatt.
még EZ sem, pedig ennek az árán már komoly használt sportautót tudsz venni
és ezzel vissza is tértünk ahhoz, h ép "játék-ésszel" a legközelebb a shift 1 és remélem a 2 is, hozza a valós vezetési élményt
nem a fizika, nem az ezazamaz - hanem az ÖSSZVEZETÉSI ÉLMÉNY
van nekem RBR, rFactor, RaceON, GTR-2, GT Legends - mind szim(nek mondható)
mégis egyre többet nyomom a Shift 1-gyel
lsd. fent: Ö.V.É.
ezt viszont az effektekkel érik el
és nemcsak sztem 😄 😉
#1092: tévedsz. MODok nélkül is jól játszhatóak az izom-autók is. minden csak annak kérdése, hogy tudja-e a játékos mit, hol és hogyan állítson
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Másik: rosszul fogalmaztam. Én sem kameráznék 200-nál, de biztos találsz valakit, aki az anyósülésen megteszi.
Muttley: nem tudom összehasonlítani a Forzával, mert GT5-öm (ps3) és GTR Evo-m (pc) van. A gond az, hogy az élményt soha nem kaphatod vissza tv-n keresztül. Nincs a segged alatt az autó, nem érzed a gyorsulást, lassulást, semmit, ez által az élmény sem lesz soha olyan, akármilyen látványeffecteket pakolnak bele. Ha valósra csinálják meg (szimulátor), akkor lassúnak érzed a tv-n keresztül, ha látvány effectekkel, sebesség növelés érzéssel próbálják átvinni neked az érzés, az meg már nem real.
Ez itt a gond. A kettõt nem lehet egyszerre. Választani kell. Többek közt ez is a különbség arcade és szim közt. A Shift pedig mindkettõre hajaz, ezért egyikben sem lesz jó. Sajnos.
gyorsuljál autóval 200-ról 270-ig, és 150-rõl fékezz vissza 50-re egy L-kanyar bevételéhez
mindezt vedd fel kamerával, hasonlítsd össze az FM3 nyújtotta ugyanezen "élménnyel"
és várunk vissza beszélõre 😄 😉