3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • samsung123
    Jah..sajna lehet csak péntek lesz belőle, DE minden kiderül holnap és lehet, hogy működni fog akinek már kéznél van.
  • Nor3i
    internet kapcsolat szükséges!
    de a download manager az müködik hogy follyon ki a szemük
  • unrealnoise
    bazze, akkor ezek szerint lehet csak pénteken kapjuk kézhez a cuccot? ajmááár...
  • unrealnoise
    ipon.hu-nál már nem elérhető a SHIFT 2, enynien sokan rendeltek volna? Holnap nekem kihozzák szerintetek? Nagyon ajánlom nekik... link

de legkésőbb holnaputánra itt legyen, mert irgum-burgum...
  • samsung123
    Válasz régiót
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    látni fogod, hogy alapból amerikán van a régió, és ott tényleg 29. a megjenés, de európában apr1 vagy 31.
  • Nor3i
    nekem is ugyan az csak azt nem értm hogy a hivatalos oldlon ez áll:
    Available 03.29.11
    akkor mien 2011.04.01?
  • darki81
    hát úgy hogy legalább azt a hulladék küldetést engette volna offline :)
  • antgecc
    Nem értem hogy gondoltátok, hogy a hivatalos release előtt ti játszani fogtok vele.
  • High end PC #1535
    Háhhá, szóval semmiről se maradok le, hogy csak pénteken (ápr.1) megyek haza, és csak akkor veszem meg, mert még úgysem megy senkinek, hiába vette meg. :D
  • TBTPumpa
    Csak a ColneDVD... Sokra nem mennek vele! :D
  • Prince23
    Kint a warez
  • darki81
    én csak fél éve várom, addig jóvolt az 1.

már más megoldásokon gondolkodam, de sajna még nincs creck sem hozzá :D
  • Bullitt
    Egy üzletnek nyilván az az érdeke, hogy eladjon, amint kiléptél a boltból magadra maradsz. Az, hogy ők egy nappal a megjelenés előtt adogatják ki a játékokat, csak erősítette a warezt. Szerintem nem meglepő, hogy van már ilyen netes hitelesítés a cuccon, így legalább a káruk csökken valamelyest. Ugyanakkor lehet toporzékolni, de Magyarországon hivatalosan április 1-én jelenik meg, úgyhogy március 28-án nem tudom mit akartok. Azt a pár napot már csak kibírjátok, egy-másfél év várakozás után. :)
  • darki81
    hát baxák meg, direkt ujraraktam a rendszert, és most a shift 1 sincs így fent, és még szabadságot is vettem ki hogy ne durranjon el az agyam hogy a munkahelyen kelljen rothadni a race helyett :D

Nemvalószínű hogy elöbb megengedik?:D
  • Waczkor
    576-ban amúgy sincsenek a toppon,gyakorlatilag azt se tudják,ha csúszik egy játék,esetleg előbb jött ki.Nem csodálom hogy erről sincs fogalmuk.
  • Hunhobo
    darki81..nekem is ezt írja ki!!!
    Telefon 576kbyt bolt ahol vettem,most mi van??!!
    Tökéletes tudatlanság, majd valaki kiböki,hogy mostanában vannak PC
    játékok amit a hivatalos kiadás előtt megvehetsz, de csak a megjelenés után használhatod Addig nézünk, mint hüle gyerek a moziba!
  • darki81
    hát ez kurvajó...
    ha ezt tudom akkor nem most megyek érte...

Nem igazán értem amugy mi ez a kibaszás, mert akkor minek adják el 5 nappal elötte ha nem műxik? Legalább azzal a gecis küldetéssel lehetne, de azzal sem hogy rohadjon beléjük a takarmány :D

Remélem estére megoldják, mert ha nem, akkor várok tovább :S
  • tomsolo
    Az hol érdekli az EA servert amire csatlakozna? :D
  • pzs
    Mi van a dobozon kell internet a telepítéshez ? Mert ha nem akkor én kábel kiránt sysdate átír próbát nyomnék.
  • zoltang
    Bajban a Shift 2: Unleashed fejlesztői

• ManoNegra
    Offtopikból:
    Mivel ezen is lesz release date check ezért keddtől hamarabb biztos nem lesz törés! Csak lásd a Dead Space 2,Dragon Age 2,Crysis 2-őt Majd ha feloldják a dátum ellenőrzést attól a naptól számolhattok rá! Amerika: 2011.03.29 Európa:2011.04.01!
  • darki81
    Telepitem a játékot, és ez meg mi a k**..................?????
  • Muttley
    jah :)
    nem úgy, mint tavaly az F12010
  • antgecc
    Ilyenre gondolok. Nem kell hozzá semmit lenyomni, nem takarja be az egész képernyőt, ingame és replayben is látni.
  • Héeder
    A gumi hőmérséklet változásokat érezni az autó tapadásán faszán...
  • Héeder
    Hogyne lenne majdnem olyan mint a Forzában :D
  • Prince23
    ÉS nem is akar az lenni! :D
  • Bullitt
    A HUD-ot egy gombnyomással átválthatod a 3 féle telemetriára, ott mutatja (bal oldali csíkok: a piros a fék, mellette lenne a gáz zöld csíkként) .

• antgecc
    Hja.

Amit még sajnálok, hogy nincs benne amolyan GT féle pedálhasználat jelző, vagy nemtom minek nevezzem. Amin lehet látni, hogy mekkora gázt nyom, hogy adagolja a féket. GT5-ben ez ingame és replayben is rajta van. Meg lehet nézni, hogy a pro-k milyen kanyar mekkora gázzal vesznek, mekkora féket tolnak, stb. Nagyon jó dolog, kár, hogy itt nem lesz ilyen.
  • pzs
    Nem vagyok benne biztos , hogy satut nyom mondjuk így megjelenés előtt nem látunk 1-t len normális kormányos videót. Szerintem ma holnap kiderül...
  • antgecc
    Félreérthető vagyok. Az rendben van, hogy nyikorog, mivel satut nyom a gyerek. Az a gáz, hogy fékezni nem bír egy normálisat sem.
  • antgecc
    De, sztem is gáz.
  • pzs
    Rajtam kívül senki nem idegesít , hogy fékezéskor állandóan "nyikorog" a kerék ?
  • pxxl
    biztos low grafon megy vagy ps2 átirat, kb olyan ronda
  • antgecc
    GT5 élőben ezerszer szebb. Ebben a videóban, nem értem miért, tényleg szarul néz ki.
  • pxxl
    forzának jó a hangja, a gt5 meg ritka ocsmány :D
  • Skypack
    Azt viszont senki se nézte ezeken a videókon, hogy milyen segítségek vannak bekapcsolva elite mode vagy sem
  • lolSL
    wtf
  • Héeder
    Én például ha lepadlóztam a Sciroccot akkor tolta ki az elejét a pálya szélére :D
  • pxxl
    de akkor most ezzel mi a bajod? csúszik ki az ívről és? szarul vezet. nem értem a problémát :/