3115
-
#1984 Na, sikerült megszüntetni a kormány lagot, így most már kibaszott jó. Lenne, ha nem fix 22 fps-el futna minden beállításnál :DDD
Este megnézem a 11.3as drivert, állítólag azzal jó. Ha felmegy 30 fölé, szerintem sokáig elleszek vele. -
#1983 Ezzel tényleg jó lett. Végre meglehet fogni a kanyarban a kocsit driftelésnél, viszont ha egyenesbe akarom rakni a kocsit akkor ide-oda megy :( -
bgabor #1982 Nem tudom mi baja a tesztelőnek például a zenével, ez volt az első újkori NFS, aminél nem éreztem késztetést azonnal nullára venni a zenét, hanem kifejezetten kellemes. Az elődök nagyon gázosak voltak ezen a téren. -
#1981 Teljesen egyetértek. Aki meg ezt a driftet kitalálta az nemhogy az életében nem driftelt, de mégcsak autóban sem ült soha az biztos. Miért kell egy driftnek arról szolnia, mintha jégen ill. taknyon csúsznál. Egy túlfújt gumival is kellene legyen tapadás 20 kilóméter/órás sebességnél. G25-el játszom és így is egy szánalom az irányítás. -
#1980 Sziasztok ! nem tudja valaki hogy a replayt hova menti el? -
#1979 Hát emberek, ez jól esett. GT5-öztem egyet. Kormánybeállítással nem kell szarakodni, milliméterre pontosan oda megy az autó ahova irányítom, nem okoz semmi meglepetést, azt csinálja, amit "mondok" neki. Ilyen egy szimulátor. És egy szimulátorral 100x könnyebb menni, mint egy - bocsánat a kifejezésért - korccsal, ami se nem arcade, se nem szimulátor. -
#1978 a Toyota Supra Twin-turbo hangja meg a valóságban olyan, mint ez ITT 1:50-től
"szerencsére" csak sokadik kedvenc, de a Shift2-ben a Suprahangnak ehhez köze nincs :) -
#1977 Nos az én gépemen highon majdnem full graffon elég szépen játszhatóan fut -
#1976 Majdnem sikerült eltalálniuk a készítőknek a Mercedes hangját,de azért így sem rossz:)
Eredeti:
Játék:
-
#1975 -
#1974 Erregondolotam -
#1973 jaj bocsi nem ide :) -
#1972 Valaki le írná magyarul is hogy mit kell csinálni?:) előre is köszi:) -
#1971 Létezik a Kormány LAG, és nagyon zavaró..szerintem vezethetetlen az autók így...sőt sokaknak ezért inbolyog, meg tűnik fúrcsának az irányítás, de nem tudják mitől! Hát ettől!
DE lesz rá megoldás! van is már csak akkor FFB lesz szar, de jobb mint ha késne.
Megoldás -
#1970 elavult driver szerintem -
#1969 Hello mindenki!
Az miért van, hogy amikor elinditom a versenyt fekete a kép? A visszapillantó tükörbe normális minden ( nem akarok tolatva versenyezni :D), lehet látni az aszfaltot meg a tárgyakat normálisan.
Légyszi segítsetek ha tudtok. -
bala1 #1968 Sziasztok!
Van már megoldás a kormánnyal való driftelésre?
3-napja állítgatom, de egyszerűen lehetetlen normálisan irányítani a verdát!
Egy pár autós játékot már végignyomtam kormánnyal, de ekkora bakit mint mint a driftes irányítás...... mintha magátol tenné az autó seggét!
A pályaversenyekre nagyon jól belőttem a kormányt, és szerintem elég élvezetes a játék.Főleg a hangok, csattog,prüszköl az autó :) -
#1967 Gamespot teszt - 7.5 pont
sirály a végkövetkeztetés.. -
#1966 Ezt én is tanúsíthatom nekem is van ilyen.De nem mindig vehető észre pl full egyenesbe már már majdnem a fűre megyek nyomom neki hogy menjen jobbra erre nem reagál és megy tovább.
(Bár bocs hogy megszólaltam ,mert billentyűzettel tolom szóval biztos nem lehetek ember) -
SaphireDraco #1965 Sziasztok!
Nem tudom más is tapasztalta e de nekem olyan érzésem van a játéknál hogy valamivel késöbb reagál az autó mint ahogy én mondom neki és így baromira szívás írányítani, bár elmentem vele lvl 5 ig mert könyebb pályákon annyira nem érződött de driftelni egyszerüen lehetetlen és most már sokszor szívok emiatt a "lag" miatt. Esetleg a grafikai beállításokon múlik? Habár én nem érzékelek szaggatást előfordulhat, viszont elég idegesítő hogy minden változtatásért ujra kell indítani a játékot. -
#1964 itt 4k
én ebayről rendeltem nemrég 2500 körül jött ki -
Csokis #1963 Itt vehetsz is, ha kell. -
Csokis #1962 ATI kártyával rendelkezőknek itt egy megoldás a sebességre! Állítólag működik. -
#1961 Ok köszi, csak az miatt gondoltam hogy működhet, mert a töltőkábelen keresztül is felismerte a PC. -
#1960 töltőkábellel tölteni lehet kb
ez kell hozzá -
#1959 Vezeték nélküli X360 controller-em van (fekete, ezt kaptam a konzolhoz)), haver mondta hogy ezt PC-hez is lehet használni. Fogtam a töltőkábelét és bedugtam a gépbe másik felét meg az controller-be. A gép fel is ismerte, telepítette az illesztő szoftvert, minden fasza csak épp egy játék sem látja!
...no ilyenkor mi van? -
#1958 Rendben köszönöm segítségeteket :) -
#1957 Nekem egy 5890-esem van és vissza kellett vennem a pár dolgot és az AA-t is ki kellett kapcsolni. Valszeg csak egy effectre alergiás de még nem saakoztam ki melyikre. Ami viszont rohadt idegesítő hogy ha komolyabb füstöt csinálok akkor játszhatatlanul beszaggat. Drift pl felejtős :S -
#1956 Sziasztok csináltam egy modot hozzá.
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=31701
http://www.racedepartment.com/downloads/need-for-speed-shift-2-unleashed-70/nsf-shift-2-7-camera-original-reworked-4399/
Ha van ötlet miben lehetne jobb még,mondjátok. -
#1955 adj a szájának a fullosra tuningolt Works Delta HF EVO-val
mással a nyomába sem érsz
ha megkapod az autóját, meglátod miért.. ;)
-
#1954 Tudna valaki xbox kontrollerhez valami jó beállítást? -
#1953 egyébként nem is értem, hogy szabad ilyen optimalizálatlan szart kadni? Miért jó utólag foltozgatni?
Amúgy a Limited Edition aktiválásához van külön kód? vagy csak a sima Serial van hozzá? -
#1952 játszottam, de tény h nem a legeslegújabbakkal mint pl akkoriban a Crysis 1 is szaggatott de nem élvezhetetlenül. Mondjuk a mai játékokkal nem is játszok (tisztelet a kivételnek), mert ha storylag gyenge felőlem akármilyen csilivili játék lehet, az soha nem fog már lekötni.
Na de OFF vége.
Most felraktam az új Catalystet hátha vmit javít. -
#1951 Akkor amondó vagyok hogy fogalomzavar (mi a max grafika) + nem játszottál a gépigényes játékokkal!
No de tökmindegy nem megy jól a fos az a lényeg! -
#1950 érdekes az ez előtti gépem is kitartott 4 évig pedig az aztán lófasz volt :D -
#1949 mindenkinek 30 fps van kb..
várjuk a csodát..
-
unrealnoise #1948 azért egy olyan géppel bőven menni kéne normálisan, az én konfigommal is meglepően lassú, FULL HDben játszhatatlan maxon. Pedig ezek a gépek már jóval erősebbek mint egy 6 éves konzol mondjuk, annyival megterhelőbb a PC-n ezt futtatni, hogy itt nem 720p-ben megy. De azért nemár... -
#1947 LOL sokat gondolsz a gépedről.Az nem konzol hogy évekig kitartson.+ még ottvannak a pofátlan fejlesztők akik kb a hardwaregyártók kezére játszanak!
-
#1946 de ezekszerint ez nem csak nálam egyedi probléma? Úgy gondolo ma gépemnek bőven ki kell tartania 4 évig is akár, hogy max grafon tudjak játszani. A Hot Porsuit és a Crysis 2 tökéletesen fut, csak hogy friss gameket nézzek.
Bár EA optimalizációjával sose voltam megelégedve NFS-eknél. Egyedül a MW-ben volt jó. -
#1945 Biztos ők is olvasnak a fórumokban erről.
1 vagy jönni fog majd vga diver vagy
2 jön majd mielőbb egy patch amibe tesznek bele optimalizációt is!