Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már két héttel ezelõtt játszottam két napon keresztül és leírtam hosszasan, mit is gondolok a játékról. Nagy negatívum szerintem nincs benne, mert autóversenyzésre tökéletes program, az egyetlen bajom vele, hogy az "Unleashed" alcím egyáltalán ne érvényes. Nagy ziccereket hagytak ki megint, s ugyan van újítás, én úgy érzem, nem elég. Mert kissé több fejlesztési idõvel talán bekerült volna az idõjárás és a szimulátor oldal is kissé normálisabb lenne (értsd: több beállítást engedne), mert lássuk be, még mindig elmarad a GT5 és Forza szinttõl (bár szépen felzárkózott), rFactortól pedig még nagyon messze van. Ez persze nem gond, hiszen nem is rFactor konkurenciának készült. A Shift 2 új megközelítésbe akarja vinni a szimulátor réteget, hogy végre észrevegyék a pl. rFactorosok is, hogy a pilótafülkébe nem csak rögzítetten ülsz és nézel magad elé. Szvsz egy helmet cam tényleg csak növeli az izgalmát a versenyzésnek és nem lesz száraz körözés, mint a legtöbb szimben.
9/10-et mondtam volna, de olvasom a gépigényrõl szóló rémhíreket és nekem ez nagyon nagyon számít manapság, mivel egy laptopon játszok. 😄 Így egy fél pontot még levontam emiatt, bár tapasztalni csak hétvégén fogom tudni, még nincs meg a játék. De én már amúgy is két hete kb. 17 órát játszottam vele.
Mellesleg szerintem az egészben a legnagyobb királyság a drift. A játékidõ kb. felét én azzal töltöttem. 😄

Most olvastam egy megoldást a lagos irányításra. <#smile>

Menjünk a SHIFT 2 UNLEASHED\ControllerDefaults\PC mappába és a kontrollernek megfelelõ xml file-t nyissuk meg szerkesztésre! Ez Xbox 360-as vezérlõnél a vehicleset_pc_xinput_default.xml file. Keressük meg benne a DampeningEnabled="1" bejegyzést, amit javítsunk át DampeningEnabled="0"-ra és mentsük el.

Muttley
samsung123
Húú köszi! Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, Köszi még1x megnézem melyikkel lehet váltani!<#vigyor2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Akkor mit csinál a blackbox ha nem U3-at?

1 Valamelyik gombbal lehet váltogatni, 3 féle van egyébként, egyik a gumikra ható G-ket mutatja, a második amit linkeltél, a harmadik meg a G-erõket mutatja megint, csak épp a sofõrre hatókat.
2 Csak a garázsodban lévõkkel lehet nyomni Quick Race-ben ja.

Nem UG3 lesz a következõ NFS úgy tûnik (az UG vonalat szvsz a World-el akarják tovább vinni.)

"Need for speed underground 3-at!!!!! "

már hegesztik régóta
samsung123
1csak nekem hiányzik ez a telemetria kijezõ?<#conf>

2senki se tud más autókkal versenyezni, mint a mit megvett autót, Quick raceben?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

friday, friday... <#idiota>

Fpocok
Kicsit még gyakorolnod kell <#email>
Bár én sose szerettem belsõnézetbõl autózni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23

Prince23
Bill-el egész jól hozzá lehet szokni, csak idõ kérdése az egész. de a játékról süt, hogy kormány kell.

Nálam eddig 8.8-9.0 közöbb bóklászik. sokkal jobb mint elõdje, az nálam kerek 85 pontos lett. Igaz, azt X360-on toltam.
de ezt most PC-n, így jött ki:S

Totti5
Az rendben van, csak rövid😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Igaz, nem jó, de jobb mint az eddigiek. 😄
Amit utána linkeltem az komolyabb. De persze ezeket mind verjük majd holnaptól. 😄

Bullitt: gondolatjelekkel részleteznéd kicsit? 😊 vagy majd? 😊 Elõre is kössze. 😊 plusz érdekelne, hogy milyen a SHIFT 1-hez meg a többi hasonló szimhez képest ha van rálátásod. (Forza, Gt5, rfactor...)
8.5/10. Kábé.

Totti5
Messze van a jótol, de úgy nem is lehet hogy a játékba 2õt fordul a kormánykerék, nála meg ez alatt 1et, így látatóan közel sem tud precízen menni... ilyen amatõr bakit, bár a simracingesek nem arról híresek hogy nagy prók lennének, hanem lelkes amatõrök.

Ez a legkomolyabb eddig. 😊
amúgy ez a cockpit view elképszetõen jól néz ki videón. 3:11-nél nézzétek meg. odasasol a kanyarra még mielõtt tekerne a kormányon. 😊 faja.

ui: nah én alszok, holnap négykor kelés, 12 óra meló, aztán este telepítés... 😄

PC-s srácok akik komolyabban tolják, kormánnyal meg minden, nyomjanak nekem egy PM-et, hagy tudjam felvenni õket barátnak autologon majd holnap éjjel. 😊
grebber
Egész jó lett.
Már most többet toltam vele mint az 1-el.Az irányítása is jobb mint az 1nek billentyûzettel.
Eddig 7 futamot nyomtam le valami exper... szinten segítségek az abs és ívmutatás (mivel nem ismerem a pályákat) kivételével offon vannak.
Eddig tetszik ,csak kevés a gépem a max grafhoz.

Az elég zavaró és szar hogy (ugye van külsõ nézet meg belsõ nézet) belsõ nézetben koszolódik a szélvédõ ez még oké de külsõ nézetbe ne basszon már fel port a kijelzöre.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Toltam picit a példányomat. de hát ez pc-n elég nehéz irányítani billel😞 Mondjuk ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire... EASY-n tolom 😄

ez az eddigi legkomolyabb gameplay, és sofõr.
más kérdés, hogy õ sem gyakorolt eleget, de legalább "tud vezetni" és próbálja tartani az ideális íveket.
na az lehet, mindenesetre bosszantó tud lenni :]
kanyarokban nem könnyû a jószágot a pályán tartanom, nem vagyok vmi jó játékos, egy rosszul bevett kanyar és akár utolsó is lehetek, sajna nem tudok mindent elsõ hellyel végignyomni, maserati gt-re gyúrok, még csak egy kocsim van

Dietrich
Catalyst verzió 10.12

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát ezt akkor kérjétek az arcade vonalon, ne itt 😊
Mivel szép eladásokat hoznak a szimes autós játékok, a SHIFT szinte biztos hogy maradni fog nagyon sokáig.
Jól beszélsz,elég volt ennyi a shiftböl.<#wow3>

Dietrich
2002-ben debütált a helmet camera..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

darki81
lehet alacsonyra volt ültetve az auto..
(van visszaállító gomb) 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

kapcsolj ki minden rásegítést és hipphopp a kavicságyban vagy :] az mondjuk nekem fura h amint a kavicságyba jutok indíthatom újra a versenyt mert annyira irányítatlan lesz a gép, nem tudom h a valóságban tényleg ennyire megfogja e a kavics az autót
na mind1 nem tökéletes játék és nem is lesz tökéletesen szimulátor, bérelj egy ilyen menõ autót meg béreld ki a hungaroringet és vezess élõben, akkor meg belekötsz az éppen vezetett autóba stb a valóságba is belekötnétek én azt mondom
szerintem fejlõdött a játék és ez az nfs van a legközelebb a valósághoz, legközelebb megint jobb lesz. nekem is elég ócskának tûnt elsõre míg benem állítottam mindent a játékban
aki meg billel játszik és csodálkozik h nem hasonlít szimulátorra annak awsd van a kocsijában is v mi?
nekem csak x360as gamepadom van ami nem kormány de a ravasz miatt sokkal jobb mint a bill
és ne erõltessétek már egymásra az akaratotokat! had döntse már el mindenki h tetszik e neki v sem, nem kell itt bunyózni tisztelet a kivételnek

Ejj, várom már a pénteket, hogy hazamenjek, és nyüstöljem a játékot... <#nyes>

antgecc
köszönjük emese

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Krisztiam
Need for speed underground 3-at!!!!!

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kontroller != gamepad! Lehet kormány is, mert az is egy kontroller.

neked mi a véleményed a játékról? 😊 x/10?
Ha esetleg valaki nem tudná, hogy kell beváltani a Limited Edition plusz autóit, itt az útmutató.

Prince23
Nem látom az utat!

Totti5
Jaja, itt a sisak tetejére van téve.

SirAlo

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Totti5
Kubica on helmet camera ez a szeme mellett van, de mondjuk Kubica egy magas versenyzõ.

Játszik valaki Driving Force Pro-val?
amint elindítom a játékot, automatikusan bekapcsolja a 900°-ot, de én csak 200-220°-on szeretném használni.
Erre valami beállítási lehetõség van?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Totti5
A rostély alatt van a kamera. Kicsit feljebb lenne a reális, de nincs tõle messze.

Na, új catalyst, kormányt közvetlenül a hátsó, alaplapi USB-be bedug, grafika kissé visszavesz, v-sync kikapcs, és az input-lag volt-nincs. Még nem tudom, melyiknek volt ilyen hatása, de most jó. Én is sim-fan vagyok, de ez simán élvezhetõ játék, a drift egyelõre rohadt nehéz, de már kezdek belejönni. A helmet-cam nekem nem jön be, de a sima belsõ nézettel nincs nagy bajom.
Ja, nyakán van a kamera. Azért kizárt, hogy ennyit lásson. 😊
Totti5

Hát én nem fogom megszokni az tuti, nem tudom merre van a kocsi eleje. Viszont a faltól-falig mókához tökéletes, csak értelme nincs.
Az mondjuk szar. Bár nemtom. az életben a legtöbb pilóta általában ugyanannyira, ugyanoda, ugyanúgy fordítja a fejét és néz. 😊 általában.
PC-re szerintem majd megbuherálja ezt is valaki. 😊
Semennyire. Van look to apexe-s nézet meg sima belsõ nézet.

az biztos. de szvsz idõvel megszokható. a look to apex menynire állítható ebben a sisak nézetben?
Nyomtam párat live-on, nagyon nehéz ez a "sisak nézet".
Hát ez hiba nyilván. majd javítják vagy csak egyéni probléma és X+Y dolog megoldja. 😊