Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9/10-et mondtam volna, de olvasom a gépigényrõl szóló rémhíreket és nekem ez nagyon nagyon számít manapság, mivel egy laptopon játszok. 😄 Így egy fél pontot még levontam emiatt, bár tapasztalni csak hétvégén fogom tudni, még nincs meg a játék. De én már amúgy is két hete kb. 17 órát játszottam vele.
Mellesleg szerintem az egészben a legnagyobb királyság a drift. A játékidõ kb. felét én azzal töltöttem. 😄
Menjünk a SHIFT 2 UNLEASHED\ControllerDefaults\PC mappába és a kontrollernek megfelelõ xml file-t nyissuk meg szerkesztésre! Ez Xbox 360-as vezérlõnél a vehicleset_pc_xinput_default.xml file. Keressük meg benne a DampeningEnabled="1" bejegyzést, amit javítsunk át DampeningEnabled="0"-ra és mentsük el.
Just do it :)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
2 Csak a garázsodban lévõkkel lehet nyomni Quick Race-ben ja.
Nem UG3 lesz a következõ NFS úgy tûnik (az UG vonalat szvsz a World-el akarják tovább vinni.)
már hegesztik régóta
2senki se tud más autókkal versenyezni, mint a mit megvett autót, Quick raceben?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Bár én sose szerettem belsõnézetbõl autózni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nálam eddig 8.8-9.0 közöbb bóklászik. sokkal jobb mint elõdje, az nálam kerek 85 pontos lett. Igaz, azt X360-on toltam.
de ezt most PC-n, így jött ki:S
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amit utána linkeltem az komolyabb. De persze ezeket mind verjük majd holnaptól. 😄
Bullitt: gondolatjelekkel részleteznéd kicsit? 😊 vagy majd? 😊 Elõre is kössze. 😊 plusz érdekelne, hogy milyen a SHIFT 1-hez meg a többi hasonló szimhez képest ha van rálátásod. (Forza, Gt5, rfactor...)
Ez a legkomolyabb eddig. 😊
ui: nah én alszok, holnap négykor kelés, 12 óra meló, aztán este telepítés... 😄
PC-s srácok akik komolyabban tolják, kormánnyal meg minden, nyomjanak nekem egy PM-et, hagy tudjam felvenni õket barátnak autologon majd holnap éjjel. 😊
Már most többet toltam vele mint az 1-el.Az irányítása is jobb mint az 1nek billentyûzettel.
Eddig 7 futamot nyomtam le valami exper... szinten segítségek az abs és ívmutatás (mivel nem ismerem a pályákat) kivételével offon vannak.
Eddig tetszik ,csak kevés a gépem a max grafhoz.
Az elég zavaró és szar hogy (ugye van külsõ nézet meg belsõ nézet) belsõ nézetben koszolódik a szélvédõ ez még oké de külsõ nézetbe ne basszon már fel port a kijelzöre.
Next PC upgrade: 2022
ez az eddigi legkomolyabb gameplay, és sofõr.
más kérdés, hogy õ sem gyakorolt eleget, de legalább "tud vezetni" és próbálja tartani az ideális íveket.
kanyarokban nem könnyû a jószágot a pályán tartanom, nem vagyok vmi jó játékos, egy rosszul bevett kanyar és akár utolsó is lehetek, sajna nem tudok mindent elsõ hellyel végignyomni, maserati gt-re gyúrok, még csak egy kocsim van
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mivel szép eladásokat hoznak a szimes autós játékok, a SHIFT szinte biztos hogy maradni fog nagyon sokáig.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(van visszaállító gomb) 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
na mind1 nem tökéletes játék és nem is lesz tökéletesen szimulátor, bérelj egy ilyen menõ autót meg béreld ki a hungaroringet és vezess élõben, akkor meg belekötsz az éppen vezetett autóba stb a valóságba is belekötnétek én azt mondom
szerintem fejlõdött a játék és ez az nfs van a legközelebb a valósághoz, legközelebb megint jobb lesz. nekem is elég ócskának tûnt elsõre míg benem állítottam mindent a játékban
aki meg billel játszik és csodálkozik h nem hasonlít szimulátorra annak awsd van a kocsijában is v mi?
nekem csak x360as gamepadom van ami nem kormány de a ravasz miatt sokkal jobb mint a bill
és ne erõltessétek már egymásra az akaratotokat! had döntse már el mindenki h tetszik e neki v sem, nem kell itt bunyózni tisztelet a kivételnek
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
amint elindítom a játékot, automatikusan bekapcsolja a 900°-ot, de én csak 200-220°-on szeretném használni.
Erre valami beállítási lehetõség van?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
PC-re szerintem majd megbuherálja ezt is valaki. 😊