3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • tutuhawer #3075
    még ide tartozik, hogy megnéztem az eredeti 1989-es kört az R32-es skyline-nal, és meg tudom közelíteni, csak nem megyek olyan jól , és ezért le-lemaradok másodpercekkel. A viperába is tettem pár alkatrészt, hogy azért kb ACR legyen, a motor 600 lóerős, nem több és megnéztem hozzá a 7:11-es Dom Farnbacher-féle kört. Kb annyit lehet menni, jobbat nem tudom , de talán a hardcore-csávók. Arra akarok kilyukadni, hogy habár a kerékpáromról leszállva az autók élményét értékelni nem tudom neked, az időeredményeket legalább össze tudom vetni az eredetivel. Az érzést is kicsit azért: érdemes erőltetni a gyári nIssan GT-R Vspec-t, mert a fékek brutálisan gyengék tényleg, az autó meg király...
  • tutuhawer #3074
    3 darab fájlon belül ír át értékeket a PTMu mod.
    LINK Erről lenne szó. Ez egy elég elterjedt, sok like-ot kapott mod 2 éves múlttal. Ha szar lenne a multiban, én biztos nem fejleszteném, annyit nem ér. A hozzászólások, mondom, jók, itt is, a nogripracingen is, ennyi hülye csak nincs, szerintem jó kell, hogy legyen. Ha nem jó, akkor szól a játék, hogy "hey, valamelyik fájl nem ok, tesó , reinstall legyen" Ki kéne próbálnod, ahogy sokan megtették. Nekem nem eredeti van, sajnos, a gazd. válság megfingatta a kasszát, de így se szar, el lehet körözni az AI-val is , habár nem "gentleman driver" egyik se
  • audi s8
    A beállítás mentésekkel nincs gondom. Már oprendszer indulásnál is be van dugva a kormány, mindent elment. Fönt van a javítás és az ingyenes DLC is. A kormányom 360 fokot fordul, ezzel nem tudok mit kezdeni, nem egy G25 van a kezem alatt. :) Modokkal nem foglalkozom, mert legjobb tudomásom szerint akkor interneten nem lehet játszani. Nekem eredeti az 1-2 is, így nem kockáztatok. Én az 1-ben főleg Viper, Murciélago, R34, C10,S4 gépekkel tolom. 2-ben meg Viper, R34, Z4 GT3. A kettőben este nagyon hangulatos és fárasztó. A tuningolós résszel még hadilábon vagyok én is, éppen csak kísérleti fázisban, de a Z4 GT3 a favorit, mint a World-ben is, szóval majd kitapasztalom. Mindenesetre köszi a tanácsokat.
  • balazsgigi
    Napokban raktam fel újra,és én is ugyan ezekkel a beállításokkal megyek(PTMu),plusz kuplung.
  • tutuhawer #3071
    üdv, most töltöttem le, de attól még ugyanaz, mintha eredeti lenne:
    Óriási bughalmaz és kurvaanyázás volt nekem az eredeti,plusz az 1.01-es patch, azt hiszem. Minden beállításért vért okádtam.
    kezdésnek:
    -a kormány beállításokat a menüben a billentyűvel kell menteni, egér nem jó, nem veszi be... SHIFT + enter
    aztán:
    -valóban ajánlott, sőt kell a PTMu mod, amit a lengyeleknek köszönhetünk, a nogripracingen is fel van töltve.
    -a logitech profilerben azért mondom, 110 %-ra van állítva az erővisszacsatolás, a játékban meg állítgathatunk, ha neked nincs, akkor mindegy.
    - A holtjáték mindig 0, minden játékban, ez nem kérdés
    -a kormányelfordulás 900 fok, főleg az utcai gépekkel megyek, főleg a ringen én is
    - speed sensitivity így nekem nem is kell, az jó nagy 0, a steering sensitivity pedig 50, az az eredeti beállítás. Kuplungom nincsen, a DFGT két pedálos
    Belemerülök a játékba, a tuningolós trükközés leköt jó sokáig, nagyon tetszik, de a mod mindenekelőtt kell!
    -Megkértem egy igazi sofőr barátomat, hogy a napokban majd tesztelje kicsit, hátha megtetszik neki és mond véleményt róla, kicsit segít tán
  • audi s8
    Szervusztok! Beállítás gondjaim vannak a játékkal. Shift1-2. Szóval azt szeretném megkérdezni a játékosoktól, hogy milyen beállítások mellett játszotok. Kuplung-fék-gáz holtjáték-érzékenység, holttér stb. Nekem nem sikerül eltalálnom igazából. Csak Nurburgringen játszom főleg. Oda kellene valami jó beállítás a vezérlésre. Külön a kormányon nem tudok állítani fordulásszöget vagy ilyeneket. Van pillangóváltóm, botváltóm, fékkarom, Műterhelés nincs a kormányhoz. :( Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
  • tutuhawer #3069
    Szevasztok. Gondoltam, kipróbálom a játékot, ha már van rendes kormányom. A szükséges modot is megtaláltam a nogripracingen, látom itt is, ment már kérésre korábban. Elég tetszetős lett, mentem is a köröket lelkesen. Elsőre ami megragadt:
    youtube
    google térkép
    Az ebben a kanyarban videózó két vasutas benne van a játékban, nem tudom, figyelte-e valaki. Már előre röhögök, amikor közeledek a kanyarhoz, nyilván el is szállok, mint a videón a "nagykirályok" :D

Hey
  • samsung123
    Szóljatok beszállok :D
  • darki81
    lehet felteszem megint, remélem megy win8-on :)
  • balazsgigi
    Multiztok még vele,vannak magyarok?
  • koppim
    Már megvan a SHIFT gomb az.
    Neten találtam rá, magamtól nem jöttem volna rá.
  • koppim
    A játék menüjében a beállításokat, melyik gombbal lehet elmenteni?
    Nekem valami felfelé nyilat mutat, de arra nem reagál.
  • Kope91
    hát igy már nekem sincs, hova lehet ilyenkor irni pontosan, mert ami van ea support oldal ott vagy nem találtam meg hova kell irni, vagy nincs ilyen opció, mert sztem hogy vannak dolgok lehet rákeresni hogy ezek a leggyakoribbak nemsokat segítenek
  • samsung123
    hmmm, de Originből lejön már nem kell telepiteni...de ha igy csináltad, akkor kifogytam az ötletből
  • Kope91
    originról csináltam, beirtam a kódot észrevette hogy van játék, hozzá adta a fiókomhoz Originből telepítettem letöltés majd onnan telepítés, de amikor el akartam indítani, akkor kérte a kulcsot még külön, és hát akkor hiába irogattam be, ha egyszer szerinte szar
  • samsung123
    De az Origin teljesen olyan mint a Steam,(van benne DRM kezelés) mert én már vagy 10x raktam újra a játékot már bőven elhasználtam volna a 5 lehetőséget. De rosszul raktad fel(ne dvd-ről), először csinálsz egy origin fiókot (accauntot) azután bal felső sarokba az Originben Redeem Product Code, oda beírod a játék kódját, majd letöltöd és már megy is!!!! akárhányszor, letörlöd és letöltöd.
  • Timbu
    Itt azt írják, hogy itt érdemes próbálkozni.
  • Kope91
    hát akkor kb volt egy eredeti játékom, mert hiába néztem support.t S2U-ra már nem nagyon volt topic ahova felrakhattam volna a kérdésmet
  • Timbu
    Nekem origines verzió van, de sajnos azt ugyanúgy kell aktiválni/deaktiválni, mint a lemezeset. Ahogy látom, az Origin csak egy letöltéskezelő rendszer, Steamhez hasonló DRM kezelés nincs benne.
  • Kope91
    hát felraktam originnel is, de inditásnál ismét kéri a serialt, amit hiába irok be neki, azt irja ki hogy már felhasználtam, szóval igy sem juttottam előrébb
  • Kope91
    nézegettem ilyen moddolos dolgokat ezeket mennyire éri meg belecsempészni a játékba gondolok itt főleg autókra, pl.: ha belerakok egy olyan autót ami még nem volt benne akkor egy másikat kivesz, vagy eggyel többet autóm lesz?
  • samsung123
    Nyugi semmi gond! Szerncsére van rá egyszerű megoldás! Rakd fel az ORIGIN-t és ott reggeld be a serialt, és onnantól kezdve akár 100x is telepítheted(letöltheted) onnan!
  • Kope91
    support ról tudsz vmi linket adni, ahol irni is lehet, mert kerestem csak nem igazán találtam megfelelőt....
  • Timbu
    Ez csak egy tipp, de szerintem az 5-ös szám nem az egyidejű installokra vonatkozik (van bárki is aki kinézné az EA-ból, hogy ilyen jófej legyen?), hanem az összesre. Ha telepíted egyszer, a számlálód 4 lesz. Elromlik a HDD-d, újratelepíted a Windows és a Shift 2-őd, a számláló már csak 3. Viszont ha lefuttatod a deactivate programot (ami ha jól emlékszem, ott van a start menüben a program mappájában), akkor deaktiválja a programot azon a gépen, és eggyel nő a számlálód. Szóval mindig figyelni kell a helyes uninstallra. És akkor ez a DRM még nem is olyan szemétre való, mint az új Sim City-é... Szerintem írj az EA supportnak.
  • Kope91
    nemrég ismért felraktam a játékot, annó még eredetiben vettem, de msot azt irja ki hogy, elhasználtam a termékkulcsomat a maximális felhasználási számát, (ami régen az volt hogy 5gépre lehetett egyidejüleg felrakni, de most tudtotamm semmilyen gépemen nincs fent), szóval nem értem hogy mért kapom ezt a hibaüzenetet.... vki vmit tudna ebben segíteni???
  • samsung123
    Alattad levő ferrari01 fórumtársunknak írj privit biztos segít majd, neki ment, Én csak kicsomagolás nélküli modokkal toltam.
  • ToMM23
    Sziasztok ! Kicsomagoltam ugyanugy, ahogy az 1-et is kell, de nem tölti be.. Az elözönél volt ugye a
    " -loose " parancs ami ennél nem jo.. Akkor hogyan kell müködésre bírni ? Köszönöm elöre is
  • ferrari01
    Ja,elfelejtettem írni,hogy a kicsomagolás már sikerült,azzal lenne gondom amit az előző h.sz.-ben írtam.
  • ferrari01
    Szia!Köszi a választ!Ezt a modot szeretném felrakni többek között:ALMS Prototype 1998 - 2012,ELMS 1998-2010,stb,a No Grip Racing-ről.Úgy csinálom ahogy gyenge angol tudásommal kihámozom a szövegből,de a játékban nem jelennek meg az autók.Vajon mi lehet a baj?
  • samsung123
    Vannak olyan mosok amihez nem kell kicsomagolni a játékot, vagy minkét verziója elérhető. Használd a kicsomagolás mentes modokat! egyetlen hátránya hogyha sok modot raksz fel igy, akkor azok egymás fáljait felüírhatják, azaz ellenőrizd mindig elötte hogy felülirják e egymást (ezt lehet elkerülni a kicsomagolt verzióval) De simán lehet igyis jópár modot felpakolni
  • ferrari01
    Sziasztok!Még új vagyok itt a fórumon ,egy kis segítséget szeretnék kérni.Felraktam a Shift 2-őt,de nem tudom hogyan kell"unpack-olni"Ha megcsinálom utána csak fekete képernyő jön be.Többször újra kellett rakni a játékot e miatt.Modokat szeretnék bele rakni.Főleg kocsikat,skineket,festéseket,stb.Aki tud ebben segíteni,kérem segítsen!Előre is köszönöm!
  • WinStar
    már megvan,azóta sikerült....de akkor se jelenítette meg,majd másnap mikor beléptem újra,akkor már okés volt a dolog.
  • samsung123
    Nyomd végig először az oktató köröket!
  • WinStar
    Sziasztok.Olyan gondom lenne hogy a játék elején nem tudom levenni a grafikát. Ötlet? Hol kéne? Opciókban nem találom...
  • Danecay
    És mi a bánatért nem jegyzi meg a beállításokat? Beállítom pl. a stering lock-ot, elmentem, ki majd belépek a játékba és a menüben a régi érték fogad, vagy elég ha indítok egy versenyt, kilépve belőle visszaáll az előző értékre.
  • Danecay
    Van valakinek ötlete hogy sebesség növekedéssel arányosan miért rángat a kormány egyre inkább erősebben jobbra-balra (Logitech Driving Force Pro) Az rFactor alatt is létezik hasonló jelenség amit a Force erősségének negatív tartományba való állításával meg is lehet oldani, de itt nem találtam ilyet és hasonlót sem és egy kicsit zavaró főleg amikor egy kézzel fogom a kormányt mert a másikkal váltok.
  • samsung123
    ááááááááááááááááááááááááááááááááá BEST
  • Norbi1990
  • samsung123
    az olyan is fog maradni, valószínű a távoli autó kaszni(LOD-ja) nincs megcsinálva, de frissétés lesz belőle előbb utóbb szerintem, hamar kiszúrható bug és készítő reméljük észreveszi és javítja.
  • samsung123
    Az alapjátékon legyen a legfrisebb patch rajta, az a DLC pakkal települ fel! (legends/Speddhaunters)