3115
-
#2024 Amúgy itt is van Quick Race, ahol én állítom be melyik pályán, milyen napszakban és hány ellenfél ellen akarok játszani? -
Csokis #2023 Egy mod miatt, de az most nem érdekes. -
heady #2022 Miért nem mozog a keze? -
#2021 Piszok nehéz összerakni egy kört a Nordschleifén.
-
#2020 Steering Lockot állítsd, vagy ha tudod akkor a Fanatec driveréből. -
ManoNegra #2019 Dfgt-m van, és nekem ott van ahol mondtam. A logi driverből lehet megadni a max szöget. -
High end PC #2018 hát a tuningnál sem találtam... -
High end PC #2017 kössz -
#2016 Az autó tunnignál lehet. -
High end PC #2015 Néztem már ott is, de ott sincs olyan menüpont, amivel a kormányszöget lehetne állítani.
-
ManoNegra #2014 Adjust controls - k bötüre katt. -
ManoNegra #2013 A beállításoknál, ahol a kormányt állítod, fellül egérrel lehet arrébb léptetni a beállítás fület. Nem igazán tudom jobban leírni. -
High end PC #2012 Szóval a 720 fokos kormányforgást a játékban hol lehet állítani? -
High end PC #2011 Szerintem is driver probléma lesz.
Nekem alapból olyat csinált, hogy tök fekete a műszerfal, meg az egész kocsi egy fekete cucc, majd elkezdtem piszkálgatni a beállításokat (11.2 és 11.3-ban is előjött ez a probléma) a driver-ben, és valami Surface Format Optimization-t kellett csak kikapcsolni (egyszer valamiért biztos bekapcsoltam egy játéknál) és már minden normális.
Ameddig nem jönnek patch-ek és újabb driver-ek, addig próbálgasd a mostani legújabb driverrel beállításokat állítgatni, lehet valamelyik beállítással ütközik a játék.
Egyébként ennek a játéknak az optimalizációja tényleg kb olyan botrányos, mint a TDU 2-nek. Patch-ekre és újabb driverekre kell várni... -.- -
#2010 elpasszoltam a játékot 5k-ért egy melósomnak, az ajándék első részt megtartottam. azzal legalább tudtam is versenyezni, mert ez szerintem egy vicc lett most-sajnos. az tuti, hogy a köv. részt először Werzióban nézem meg, aztán rendelem meg... -
#2009 Sajnos nem driver probléma, legalábbis szerintem. A motorháztetőt látom belülről a szélvédőn. De a menüben sem jelennek meg az autók. Nem tudom mi lehet majd lesz megoldás valamikor. -
Csokis #2008 Jó ez a camera mod!
Készítettem egy rövid kis videót az elérhető kamerákról a játékban:
-
#2007 Fraps -
mk452001 #2006 Üdv!
Érdeklődnék, hogy mivel veszitek fel a videókat, mert látom, hogy semmi reklámfelirat nincs a képen, és én is gondolkodok rajta, hogy teszek fel néhányat.
Előre köszi -
#2005 Ja tudom:) csak azt hittem más megoldást használtok :) AKKOR ÖRÜLÖK hogy hasznát veszitek!
neketek jó az ffb a dll-től? mert nekem kicsit kula lett de jobb mintha laggolna... -
#2004 privátba ment, nem akarok offolni -
#2003 Te írtad a hozzászólást amibe benne van a cucc amitől nem késik. -
#2002 -
#2001 ...és átírta a piszok. :D -
#2000 Igen már más is szólt, és javítottam. Köszi! -
#1999 Csak egy észrevétel, ez nem Donington, hanem Silverstone! :) -
#1998 Valami CFG fileban átírtam valami damping=1-et damping=0-ra. Sajnos most nem emlékszem pontosan, már melóban vagyok, de szerintem guglizz rá. -
High end PC #1997 És játékon belül hol lehet 720 fokra állítani? Sehol sem találom...
Fanatech GT2 Clubsport kormányom van, de a játék a 911 Turbo wheel-ként ismeri fel, ezt a típust pontosan nem ismeri fel -
#1996 Vettem fel gémpléjt:
Így hogy nem késik a kormány sokkal jobb lett :D -
unrealnoise #1995 Valamint a Forza gagyibb szimuláció terén? Azt próbáltad? :) -
unrealnoise #1994 Ennyi. :) Otta pont. :) GT5-höz lenne pár kérdésem. :) Csúnya? Pixeles a grafika egy full HD monitoron? Esős futamot be lehet lőni? Lehet kiválasztani X pályán Y autókkal, X számú körös versenyt, változó időjárással? Tehát lehet PROFI szinten nem csak karrierben menni? -
#1993 11.3 nekem semmit sem javított :( -
#1992 Nekem szokott... -
Csaba85 #1991 Bárki találkozott már ezzel a buggal hogy találomra a pályákat nem tölti be ? Nem fagy ki meg semmi csak simán beragad loading alatt és semmi nem változik, egynémelyik ujrainditás után elindul de valamelyik meg nem.:/
Reinstall meg mindent volt már probálva de nem találtam rá semmit. -
#1990 Mivel sikerült megszümtetni??? a kormány lagot? -
#1989 én nem értem ezt a kormány mizériát..
driverben 720 fokra a játékon belül szintén 720 fokra, a kormányszöget meg 35-re állítotam és ezen a téren olyan volt mint az rf.
az fps-t hogy lehet kiiratni? mert nem szaggat a játék, de elhiszem, hogy hogy nincs optimalizálva és 22 az fps.
sahppire 4850 a vga, E8400 a proci, 2GB a ram a catalyst meg 10.12 van fenn.
igaz nálam nem full hd a felbontás, hanem 1280x1024 -
KaBuTo666 #1988 WTF?
Kosárba! :D -
#1987 http://cdgalaxis.hu/PC/18729/shift-2-unleashed-limited-edition.html -
KaBuTo666 #1986 Kicsit lemaradtam...először még videók voltak, most hirtelen lehet vele játszani... mi van ?? :DD demo vagy mi ? Érdekel nagyon. -
High end PC #1985 Mintha a videókben 900 fokos virtuális kormányfordulást láttam volna, de nekem a játékban rohadtul csak kb 180 fokban tekergeti a kormányt, vagy rosszul emlékszem?