3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • SLICK
    Amúgy itt is van Quick Race, ahol én állítom be melyik pályán, milyen napszakban és hány ellenfél ellen akarok játszani?
  • Csokis
    Egy mod miatt, de az most nem érdekes.
  • heady
    Miért nem mozog a keze?
  • Norbi1990
    Piszok nehéz összerakni egy kört a Nordschleifén.
  • Norbi1990
    Steering Lockot állítsd, vagy ha tudod akkor a Fanatec driveréből.
  • ManoNegra
    Dfgt-m van, és nekem ott van ahol mondtam. A logi driverből lehet megadni a max szöget.
  • High end PC #2018
    hát a tuningnál sem találtam...
  • High end PC #2017
    kössz
  • lacica
    Az autó tunnignál lehet.
  • High end PC #2015
    Néztem már ott is, de ott sincs olyan menüpont, amivel a kormányszöget lehetne állítani.
  • ManoNegra
    Adjust controls - k bötüre katt.
  • ManoNegra
    A beállításoknál, ahol a kormányt állítod, fellül egérrel lehet arrébb léptetni a beállítás fület. Nem igazán tudom jobban leírni.
  • High end PC #2012
    Szóval a 720 fokos kormányforgást a játékban hol lehet állítani?
  • High end PC #2011
    Szerintem is driver probléma lesz.
    Nekem alapból olyat csinált, hogy tök fekete a műszerfal, meg az egész kocsi egy fekete cucc, majd elkezdtem piszkálgatni a beállításokat (11.2 és 11.3-ban is előjött ez a probléma) a driver-ben, és valami Surface Format Optimization-t kellett csak kikapcsolni (egyszer valamiért biztos bekapcsoltam egy játéknál) és már minden normális.

Ameddig nem jönnek patch-ek és újabb driver-ek, addig próbálgasd a mostani legújabb driverrel beállításokat állítgatni, lehet valamelyik beállítással ütközik a játék.

Egyébként ennek a játéknak az optimalizációja tényleg kb olyan botrányos, mint a TDU 2-nek. Patch-ekre és újabb driverekre kell várni... -.-
  • minimize
    elpasszoltam a játékot 5k-ért egy melósomnak, az ajándék első részt megtartottam. azzal legalább tudtam is versenyezni, mert ez szerintem egy vicc lett most-sajnos. az tuti, hogy a köv. részt először Werzióban nézem meg, aztán rendelem meg...
  • Smici1985
    Sajnos nem driver probléma, legalábbis szerintem. A motorháztetőt látom belülről a szélvédőn. De a menüben sem jelennek meg az autók. Nem tudom mi lehet majd lesz megoldás valamikor.
  • Csokis
    Jó ez a camera mod!

Készítettem egy rövid kis videót az elérhető kamerákról a játékban:
  • Krisz018
    Fraps
  • mk452001
    Üdv!
    Érdeklődnék, hogy mivel veszitek fel a videókat, mert látom, hogy semmi reklámfelirat nincs a képen, és én is gondolkodok rajta, hogy teszek fel néhányat.
    Előre köszi
  • samsung123
    Ja tudom:) csak azt hittem más megoldást használtok :) AKKOR ÖRÜLÖK hogy hasznát veszitek!
    neketek jó az ffb a dll-től? mert nekem kicsit kula lett de jobb mintha laggolna...
  • antgecc
    privátba ment, nem akarok offolni
  • Norbi1990
    Te írtad a hozzászólást amibe benne van a cucc amitől nem késik.
  • Black Ghost
  • Black Ghost
    ...és átírta a piszok. :D
  • Norbi1990
    Igen már más is szólt, és javítottam. Köszi!
  • Black Ghost
    Csak egy észrevétel, ez nem Donington, hanem Silverstone! :)
  • SötétBarom
    Valami CFG fileban átírtam valami damping=1-et damping=0-ra. Sajnos most nem emlékszem pontosan, már melóban vagyok, de szerintem guglizz rá.
  • High end PC #1997
    És játékon belül hol lehet 720 fokra állítani? Sehol sem találom...

Fanatech GT2 Clubsport kormányom van, de a játék a 911 Turbo wheel-ként ismeri fel, ezt a típust pontosan nem ismeri fel
  • Norbi1990
    Vettem fel gémpléjt:

Így hogy nem késik a kormány sokkal jobb lett :D
  • unrealnoise
    Valamint a Forza gagyibb szimuláció terén? Azt próbáltad? :)
  • unrealnoise
    Ennyi. :) Otta pont. :) GT5-höz lenne pár kérdésem. :) Csúnya? Pixeles a grafika egy full HD monitoron? Esős futamot be lehet lőni? Lehet kiválasztani X pályán Y autókkal, X számú körös versenyt, változó időjárással? Tehát lehet PROFI szinten nem csak karrierben menni?
  • SLICK
    11.3 nekem semmit sem javított :(
  • atila4
    Nekem szokott...
  • Csaba85
    Bárki találkozott már ezzel a buggal hogy találomra a pályákat nem tölti be ? Nem fagy ki meg semmi csak simán beragad loading alatt és semmi nem változik, egynémelyik ujrainditás után elindul de valamelyik meg nem.:/

Reinstall meg mindent volt már probálva de nem találtam rá semmit.
  • samsung123
    Mivel sikerült megszümtetni??? a kormány lagot?
  • Dietrich
    én nem értem ezt a kormány mizériát..
    driverben 720 fokra a játékon belül szintén 720 fokra, a kormányszöget meg 35-re állítotam és ezen a téren olyan volt mint az rf.
    az fps-t hogy lehet kiiratni? mert nem szaggat a játék, de elhiszem, hogy hogy nincs optimalizálva és 22 az fps.
    sahppire 4850 a vga, E8400 a proci, 2GB a ram a catalyst meg 10.12 van fenn.
    igaz nálam nem full hd a felbontás, hanem 1280x1024
  • KaBuTo666
    WTF?
    Kosárba! :D
  • lolSL
    http://cdgalaxis.hu/PC/18729/shift-2-unleashed-limited-edition.html
  • KaBuTo666
    Kicsit lemaradtam...először még videók voltak, most hirtelen lehet vele játszani... mi van ?? :DD demo vagy mi ? Érdekel nagyon.
  • High end PC #1985
    Mintha a videókben 900 fokos virtuális kormányfordulást láttam volna, de nekem a játékban rohadtul csak kb 180 fokban tekergeti a kormányt, vagy rosszul emlékszem?