Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról érdeklõdnék, hogy a játékban lesz-e magyar feliratozás?
Elõre köszi!
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lehet csak véletlen (bár nem hiszem) írtak 3.5-s gyorsulást a X -nél de azért kicsit megdöbbentem amikort láttam, hogy 0.9 sec-el gyorsabb a IX.
No sebaj majd kitapasztalom 😊
Nem az a lényeg, hogy minden autót agyatlanul maxra tuningoljunk, hanem az, hogy a egy kategóriához fejlesszük ki a legjobbat! pl: egy C kategóriás autót ha maxra rakunk mindent A lesz belõle, miközben ott lehet sokkal jobb alapból A kategóriájú autó van, ezért lehet ez a bizonyos C-s autó a B kategóriában lesz a legjobb, de az is elõfordulhat, hogy a saját kategóriájában maradva(minimális tuningal) a legjobb autó a többihez képest.
Ez a szép ebben játékban (ahogy az Shift1-ben is volt), hogy rengeteg kutatás, tesztelés után, olyan autót építesz ami, tényleg másnak nincs és közben a tiéd a legjobb!! Ehhez hosszá jön a Finomhangolás(guminyomás, felfüggesztés, stb..) amitõl megint jobb autót kaphatsz! De mindez fordítva is elsülhet, két egyforma autó nem lesz, ebben a játékban, Ja és ennek mikor van értelme? ONLINE amikor minden tized számít! És nem a pályán fog eldõlni a verseny hanem a Garázsban.
Ui: az utolsó mondatom tetszett a legjobban<#eljen>#eljen>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Lenne 1 kérdésem. Korábbi játékokban az egyik kedvenc járgányom volt a Mitsubishi Evolution X ám mint sokszor a régebbi kocsi jobb mint az új. Jelen esetben a IX jobban gyorsul mint a X a többi adat közel ugyan az. Az lenne a kérdésem, hogy a játékban ha egy járgány már viszonylag jó akkor pl kevesebbet lehet tuningolni vagy van valami hasonló korlátozás? Csak mert ha igen akkor inkább veszek X-et és max tuningolom. Nektek mi a véleményetek megérné vagy sem?
A választ elõre is köszönöm.
Nem szokott érdekelni a grafika, de a Shift 1 nagyon megfogott a demo-ban, elkezdtem vele játszani. Annyira bejött, még - igaz csak egy egyszerû - kormányt is vettem hozzá. Máig heti jópár órát tolok vele.
És most itt van a 2, amit nagyon vártam. Persze most még csak "flower-shop" verzió van, - semmit sem veszek meg enélkül, (az egyes shift persze azóta már megvan) - de felemásak a tapasztalatok.
Egyszerûen nem tudok elvonatkoztatni a grafikától. Az elõd pöpecen fut a gépemen akadás nélkül full létszámos versenyen is, max felbontásban, a monitornak használt 97cm-es fullhd tévémen.
Namost amikor megláttam a 2-õt, azthittem rosszul látok. Most én vagyok a vaksi, vagy tényleg ennyivel trébb (najó... másabb) a graf?? Minden olyan idióta színes, mûanyagszerû, valahogy a textúrák ócskábbak. Ezzel még okés is lennék, dehogy az aszfalt és a szegélykövek is olyan furák... A piros- fehér kövek valami ordenáré vásáriak, élénkek, ahogy sok más szín is. Olyan bazári... Vagy olyan supermáriószerû konzolbigyó érzésem van.
Az elõd valahogy sokkal valószerûbb volt - a replay már-már tévéközvetítésszintû -, kopottab (jobban kidolgozott!) aszfalt, szegély, szalagkorlát, kõkorlát, valószerûbb színek, stb.
Ezért kérdem komolyan, hogyan lehet erre azt mondani (sokhelyütt olvastam) hogy jobb a grafika???!!
A játékmenetrõl.
Errõl sokat nem tudok mondani, másabb mint az elõd, szokni kell nyilván az irányítást, stb.
Viszont zavaró, hogy autolog nélkül nincs mód több playernek játszania különbözõ profilokkal. Vagy csak én nem találtam? Mi a családban többen is játszunk az elõzõvel, ott ez egyszerû - autolog nélkül is. Magyarán ha nincs net, nincs játék több playernek. (nyomok én egy futamot, aztán nyom a gyerek is a saját beállításaival, karrierjével...)
Mag hogy még quick race-ben sincs szabad autóválasztás???? Akkor minden autót meg kell vennem, ha poénból csak ki akarom próbálni? Miezmár???
Meg a menü az idióta gombokkal - pozitív viszont hogy ez már mkezeli az egeret.
Valamint a videók kiborítóak. Miért kell nekem azokat nézni??? Skip??? Nem vagyok 15 éves, hogy percekig halgassam m ilyen menõ vagyok/vagyunk. Nem baj hogy vannak de lehessen már ugrani...
Szóval erõsen gondolkodok a megvételen, pedig már félre is van a pénz rá, de most nagyon nem tudom.
Legfõbb bajom a grafika (tudom hülye vagyok, mit érdekel, ha jobb a verseny...), egyszerûen nem értem, miért nem volt jó az elõzõ. Én pont nem vártam hogy azon babráljanak, pláne nem így.
Na bocs, ez hosszú lett.
körversenynél meg néha olyan szépen veszem a kanyart h ámulok h de ügyes vagyok és míg örülök közben nekimegyek a falnak xD
néhány begyakorolt pályán megvan az elsõ hely vagy a dobogó de még csak az 5. szintnél tartok.
végülis a dirt 2nél is úgy kezdõdött h elõször örültem h végigmentem a pályán aztán örültem az 5. helynek aztán meg mire a végére értem elsõ helyen nyomtam mindent, remélem itt is így lesz mert tetszik a játék de mégsem szórakoztat eléggé a bénaságom miatt :/
vmikor meg több kör is sikerült pedig ugyanúgy csináltam <#fejvakaras>#fejvakaras>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
youtube-on meg azt látom h félkézzel röhögve lenyom elsõ helyen mindenki minden versenyt én meg ekkora szerencsétlen vagyok <#sir>#sir>
olcsó= relatív
váltós= mindegyik az, kérdés milyen és azon belül is mennyire jó 😊
szóval így nehéz 😄
Just do it :)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mclaren mp4-12c-vel kell menni egy rohadtat invitational-en a 20.73km-es teljes körön
elsõre naná, h utolsó lettem <#nevetes1>#nevetes1>
#1731:
ezt, ha még nem olvastad, akkor... 😊
Logitech Driving Force GT alá ne add, ha jót és tartósat akarsz
All hail the double x!
:S
Eleinte nagyon furcsa volt h arra néz az emberke amerre kanyarodik,egy picit zavaró volt.
Lenne egy kérdésem.
Én vagyok balfék vagy mi?Mert tisztán zölddel jelzi a kanyart,úgy megyek h be is tudom venni de aztán nem kanyarodik rendesen.Úgy értem mint ha nem tekeredne a kormány akkorát mint kéne.Gamepaddal nyomom(az nem meglepõ h nincsenek benne köztes tekerések,azaz ha félig húzom az analógot akkor csak félig tekeri)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de ha az árnyékot kikapcsoljuk, valamivel világosabb lesz szerintem, de azt meg nem akarom.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Féltem, hogy nem fog jól futni, mert mindenki mondja itt, hogy akadozik... szerintem kisebb a gépigénye, mint az elsõ résznek és mégis szebb... maxon akadás nélkül megy, nem úgy, mint az elõzõ😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
vagy elõre engedem õket, és egyesével próbálkozok, de úgy meg meredek a cucc😄
easyre meg nem akarom letenni...😄
De ennyit a küldetésbaromságról! Holnap már mehet az online 😛
Mi is kint leszünk, a Gamestarosok, ráadásul tök ingyenes a cucc, érdemes eljönni! 😊
Hát én 7.9 K ért kaptam 9 890 Ft értékû Limited editiont plusz egy ajándék SHIFT 1-et.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ehhez tényleg kormány kell, gamepaddal nem lehet teljesen eltekerni a kormányt
drift gyakorlás = Gymkhana feeling = <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
cd galaxis-tól.
No one can stop Death!
LIMITED EDITION + SHIFT 1.
Az akcióban a sima volt + shift 1-el. Vagy mindenki Limited Editiont kapott? <#zavart2>#zavart2>