3115
-
Reg5 #2064 Ha nem enged indulni egy versenyen, akkor hol tudom megnézni, hogy milyen upgradeket kéne eltávolítani? -
Koszi szepen!!! Jol eldugtak ezeket az opciokat. -
Ha könnyű lenne minden hülye sorra döntené a rekordokat. Igaz én is kezdtem frusztrált lenni mikor egy versenyen már 40x indítottam újra mert nem értem el a dobogót vagy kidurrant a kerék, de mikor meglett, ráadásul nem is csak dobogó, hanem 1. hely, na az volt aztán a jó érzés!
Légyszi aki tud magyarok közzül vegyen fel barátnak: Bearcheesehun -
ha nincs bedugva a DFGT az USB-be akkor pontosan ezt produkálja.
a játék nála valamiért azt hiszi a kormányáról, hogy nincs bedugva az USB-be. -
vedd meg nyugodtan, mert nem is lesz -
Leslie878 #2059 Szia! Én is tegnap jöttem rá véletlenül, bemész az autolog ba alul. és utána válaszd a galery opciót és ott láthatod az elmentett replay-eket.Aztán válasd a wiew-et és nézheted is! -
RYO21 #2058 Van a játékban LAN multiplayer opció? -
KIMENTETT REPLAZ-okat HOGYAN LEHET VISSZAJATSZANI??? 

-
autólog nevem: Ricardo1985utz -
High end PC #2055 Nem, úgy sem ok, már mindent kipróbáltam, majd amikor elkezdenek jönni a patch-ek a játékhoz, majd valamelyik patch úgy is megoldja ezt a Fanatech bugot biztosan. -
Vegyetek fel Autologba srácok: GaborIkTCM. Aztán mehetnek majd a TCM-es online mókák. :) -
Nyílván való, hogy a nagyobb. -
Valamiért neked %-ban adja meg a program. Kinnt win-ben vedd le 720 fokra, a játékban meg maradjon 100%, így gondolom a kinnt beállított 720 fok 100%-át fogja produkálni. -
Zizou2 #2051 ez most lehet hogy egy noob kérdés lesz de muszáj megkérdeznem :D handlingnél a kisebb vagy a nagyobb értéka jobb? :D (gondolom a nagyobb, de biztosra megyek XD) -
High end PC #2050 Igen, de arra állítva se működik, csak 100-ig megy ott is a skála, ki tudja miért, kormány bug, nem tudom :/ -
Fanatech GT2 Clubsport kormányod van azt írtad.
a játék meg a 911 turbót támogatja.
-
High end PC #2048 Win7-el csináltam én is a printscreen-eket, de elhiszem, szerintem is kormány felismerési galiba, gyakorlatilag az én kormányom nincs is benn a listában, bizonyára mert elég új kiadású, talán majd egy patch orvosolja ezt a gondot nemsokára, addig is ez úgy is csak egy kis vizuális bug. -
ha nem dugom be a kormányt az USB-be akkor nálam is csak 100-ig van ;) -
Print Screen-t akartam volna de ez a hülye win7 már nem olyan mint az xp ;) az asztalt akarja beilleszteni egy nagy sőtét képpel..
fraps nincs nálam fenn..akkor marad az, hogy 720 fokon van a játékon belül a kormány :) -
Mentéskor a Shift-et nyomjátok? -
A jobb oldali shiftel menti a beállításokat :D
Print Screen-t meg Frapsal tudsz csinálni. -
pedig ott van a sterling lock 100 viszont az a csúszka vége is.
nekem DFGT van a te kormányodat nem támogatja a játék szerintem.
wi7 esetében hogy tudok képet menteni a menüről, hogy megmutassam 720 fokon van?
viszont ez a satnya játék nem képes elmenteni a kormány 720 fokot sem a 35-ös kormányzárat. -
Ja, azt mindig elcseszik, de itt nem is azon van a lényeg szerintem. -
gyerekek kurva jó a játék de tényleg... azt sem bántam emg, hogy a limitedet vettem, megérte. egyetlen negatívum megint a festésnél van, megint nem tudták megoldani a szimmetrikus festést grat... ha egy alakzatot tükrözök a másik oldalra, akkor azt cseszik rendesen megcsinálni úgy, ahogy az adott oldalon van... -
Logitech Driving Force Pro -
Akkor nálad valami nem gyerebe!Most néztem,hogy kint amire állítom az a max.(G25) -
High end PC #2038 Kinti beállítás is 900 fok.
No, aki megoldja ezt a rejtélyt, valami díjat adok. :D
-
Max annyit enged ami a kinti beállítás!! -
imice #2036 Sziasztok!Tudna valaki ötletet adni miért szaggat nálam a Game? Gépigényem meg van,videókártya driver frissítve mégis akad nagyon sokszor. Várom a segítséget! Köszi mindenkinek! -
High end PC #2035 Akármilyen kormányt választok ki a , 100% a max a Steering Lock-nál, nem jelenik meg semmilyen 900-as opció... No most ilyenkor mi van? :((( -
SyntaxError in0 #2034 Srácok!
Azt hiszem a kontrolleresek számára megtaláltam a talán legjobb beállítást! Persze ez személyes vélemény, de próbáljátok ki, nagyon jól irányítható lett a gém!!
A force feedbacken kívül minden 0-ra!!
Jó játékot! -
High end PC #2033 Akkor itt lesz a hiba, nekem Fana GT2 kormányom van, de Fana 911 Turbo wheelként ismeri fel, mert az enyém nem támogatja, megnézem, ha másként ismertetem fel, akkor támogatja e. -
Te milyen kormányt használsz? -
Na segítek már rajtad:)
a beállitásokban steering lock neked 100-on van és nem is engedi pl 900-ra(mert amúgy ott kellene beállitani), mert, ki kell választanod a kormányod az elötte lévő menüben, ha pl coustum wheel van kiválasztva akkor csak max 100 enged, válszad ki a kormányodnak megfelelőt, persze ha támogatja, de szerintem benne a cuodd.(vagy csak próbaképp pl g25 válaszd ki és látni fogod hogy egyből engedi a 900-at is ugyan ott ahol eddig csak 100 engedett) -
High end PC #2030 A durva szupersportkocsikat verdákat ti sem tudjátok tuningolni?
Egy McLaren F1-be simán tennék turbót, de nem engedi... -
High end PC #2029 A driverben 900 fok van megadva, a játékben is körbe kell tekernem 900 fokos tartományban a teljes jobbra--balra forduláshoz, nekem az a gondom, hogy vizuálisan a virtuális kormány nem forog ennyit, pedig úgy tudtom/emlékszem videók alapján, hogy virtuálisan nem 180 fokos volt a kormányszöge a kocsinak, amit forogni látok, hanem mintha rendesen az is 900 fokban fordult volna némely videóban...rosszul emlékszem?
Tuning opciónál is sok mindent állítgattam már, Steering Lockot is, de semmi...
-
Sok trükkös kanyar van rajta az szent:) -
Köszi! :)
#2025: Én az első részben nagyon megutáltam ez ta pályát mikor Veyronnal kellett rajta menni :S -
Csokis #2026 Persze! -
Mercedes 190E Evo 2-vel 8:12-t mentem. :) Egyébként a kedvenc pályám,nem tudom megunni!