Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szánalom az f1 2010,és bizony elõre scriptelt az egész,akárcsak a defekt,ha gondolegyet a progi dirr defekt,visszatekerünk 1mp-el a deffekt elé,és már máshogy fogja gondolni a progi...
Nemhinném hogy kitaláció,nemcsak nekem szúrtak ezek szemet,egy blõd fos volt az egész,már ott elvesztette a hitelét hogy 2-es padlóház maxielszedett kormánynál füvön ímmeláámmal pördült az autó,míg azokban a bizonyos kanyarokban hiába lerakott gumicsík vagy bármi,az autó direkt csúszot...
Ott ahol huplis a pálya vagy úgy lejt vagy olyan a szöge hogy féktávon pl könnyen elmegy a tapdás + kerékvetõkön ugrálás sem mindig kifizetõdõ... ugyan ott voltak ahol az rfacotorba is. Ott sem volt semmi script, csak egyesek bénák vagy csak valamit kitaláltak hogy legyen mit fikázni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak a kormánybeállítással szarozok,és qrvára elment az egésztõl a kedvem mert állandóan: Állítgatás..Futam indít,próba...nemjó,kilép menübe...Állítgatás...futam indít...nemjó,kilép menübe....Álllítgatás...
Van olyan autó aminél tök jó,és élvezhetõ...Aztán berak a gép egy másik kocsit,és szószerint irányíthatatlan rángatózos fos az egész...Nehogymár kocsinként állítgassam a kormányt...
1ébként valaki írta hogy szar az AI..Nekem nincs vele gondom néha lökött hátulról a gép de ritka és épphogy koccan...Viszont sokkal gázabb az hogy hátsókerekes autót hátulról tolok és ÉN kipördülök,õmeg megytovább...Meg néha valahogy "összeakadnak" a kocsik,volt hogy féktávon belsõíven elõztem,nekemjött az ellen és nemtudtam semmitse csinálni,mentem ki vele együtt a fûre mintha egy kamazzal tolnának egy kispolskit....
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Remélem jön a patch..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Végre hosszabban is nyúzni fogom az új Fanatech-et 😊
Ekkora ordas faszságoka ne írjunk már...
Egy igazi szimnél pont az lenne a lényeg, hogy a kocsi a lehetõ legjobban tapadjon és a kormánykeréken precízen lehessen érezni az autó határait, hogy egy esetleges kicsúszást, még idõben meg tudj akadályozni. Namost a shiftnél ez nem igazán lehetséges, mert scriptelve vannak a kicsúszások.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nem igazán akarom ujra rakni kapásból szal bármi ötlet ?:/
Ui:.Semmilyen versenyen se nem csak 1 konkréton .
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egyébként arcade játékok között is van különbség bõven. A Shift 2-re például azt nem mondhatjuk, hogy "vérarcade".
Ez viszont az:
Ridge Racer 7
Arcade: NFS HP, Burnout Paradise stb.
Szimulátor: Simbin-es cuccok stb.
Ez valahol a két kategória között van.
Aki ezt szimulátornak mondja az életébe nem játszott szimulátoros játékkal.
Maga a játék grafikailag rendbe van nekem a pályák sokkal jobbak mint az rfactorban...átkellene konvertálni õket. <#buck>#buck>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ahogy már egyszer írtam is, pont 3 monitornál nem kell a headtracking, hisz ha balra akarsz nézni, akkor fizikailag nézel a bal monitorra, és látod azon mi van balra 😊
Ennek pont az a lényege, hogy 1 monitorral is könnyen és viszonylag természetesen tudj nézelõdni. Ha balra akarsz nézni, enyhén balra fordítod a fejed, de a szemeddel végig az egész monitort figyeled közben. Persze hogy ne csak pár foknyit tudjál így félrenézni, a programban állítható hány foknyi elfordulást jelentsen az virtuálisan.
Ez persze ténylegesen nem kivetített virtuális valóság, és ezt senki nem is állította 😊 Ez csak egy újabb input a felhasználótól, amivel egyszerûen, pontosan és reflexszerûen kezelheti virtuális fejének szöghelyzetét (jobbaknál pozícióját is).
Akinek kisebb gondjai vannak az írányítással. Sajnos középre még mindig nem húz vissza, de már érezni, ha elmegy a tapadás.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
am akik itt írják h ez és ez az ató így viselkedik õk honnan tudják hogy viselkedik? vezettetek a hungaroringen lamborghinit v maseratit stb?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
na off , adok neki még egy óra esélyt
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Ne majd be többet és játsz drift nélkül?!
G27 kormányom van, csak hogy tisztázzukn em hobbiszimulátoros vagyok, elve szívás volt mire elhitte a game hogy tényleg manuális kuplungot és váltót akarok használni... mindent max nehézségre állítottam, minden segítséget kikapcsoltam... bementem az elsõ driftre, .... és a kocsi magától kirakta a fenekét, végigment a kanyaron, fõzött nekem egy kávét, leszopott, és pénzt se kért érte...
😞((((((((((((((((((((((
Sajnso nagyot csalódtam .. megyek vissza LFS-t játszani...
btw van egy alig használt SHIF2 limitedem eladó...
bár, van egy x360 kontrollerem is, lehet megnézem azzal, bohóckodni jó lesz
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Valami ötlet?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
mára feladtam ezt a játékot, annyira sajnálom pedig akiket láttam vezetni úgy tök nagy élmény lehet és tényleg 9es lenne nekem is a játék :/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Egy kérdés: én vagyok olyan béna, hogy a karrier elején 1. helyezettként hozzámvágnak 20,000-t, vagy mindenki ennyit kap a játék elején az 1. helyért?
Én egy kicsit kevésnek tartom, aztán lehet, hogy csak megszoktam a shift 1 40,000-es fõdíját
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
rájöttem h az elsõdleges probléma a gáz+fék rossz használata nem a kormányzás, ha nem ravaszos lenne gamepad elég szívás lenne.
pont egy nfs miatt biztos nem veszek kormányt de csak kíváncsiságból:
mennyiért lehet olyan kormányt venni ami már az elfogadhatónál kicsit jobb?
Tudna valaki egy jó g25 beállítást adni?(sensitivity,deadzone és társai)
Elõre is kössz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak el kéne magyarázni nekik egyszer, hogy vannak ideális átmenetek. a GT5-el még nem toltam, az sem hinném, hogy vérprofi fizikában, de sokkal reálisabb benne sok minden, és versenyezni is sokkal jobb lehet vele, hisz ott nem hallottam ilyen autó mozgásokról.
az elsõ pár versenyen amúgy itt komoly nem lehet blokkolni a kerekeket?
Egyébként már ne haragudj, de hogy a francba ne kéne keresni a realitást?? Egy autós, versenyjáték kb a nullával egyenlõ, ha nincs benne realitás. Vannak olyan igénytelen arcok, akik leszarják hogy viselkedik az autó, milyen a fizikája, csak legyen tele hálivúdi fícsörrel. Másoknak meg igenis igényük van egy vezethetõ, realitásokhoz közeli autó fizikára.
amúgy a te sódered se kell, mert százszor leírtam, hogy nem vérszimet akarok, hanem VEZETHETÕ, normálisan viselkedõ járgányokat... ENNYI.