Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Jó hagyjuk nemenjünk bele,a legnagyobb vicc volt az f1 2010-ben hogy egyes kanyarok ahol ráadásul ottfigyel a felrakódott gumi is az aszfalton véletlenül jobban csúsztak és tökmáshogy reagált az autó mint bárhol máshol....Nem volt semmiféle hupli meg semmi,a pályák jórészén elõre tárolt helyek voltak,azt megtanulva a legfosabb autóval is benne voltam az elsõ 3-ban minden segítség off,legkeményebb nehézség ellen...
Egy szánalom az f1 2010,és bizony elõre scriptelt az egész,akárcsak a defekt,ha gondolegyet a progi dirr defekt,visszatekerünk 1mp-el a deffekt elé,és már máshogy fogja gondolni a progi...
Nemhinném hogy kitaláció,nemcsak nekem szúrtak ezek szemet,egy blõd fos volt az egész,már ott elvesztette a hitelét hogy 2-es padlóház maxielszedett kormánynál füvön ímmeláámmal pördült az autó,míg azokban a bizonyos kanyarokban hiába lerakott gumicsík vagy bármi,az autó direkt csúszot...
Totti5
"F1 2010-nél kb fél óra játék után feltünt holvannak az adott pályán a direkt csúszós helyek,itt semmi..😄"

Ott ahol huplis a pálya vagy úgy lejt vagy olyan a szöge hogy féktávon pl könnyen elmegy a tapdás + kerékvetõkön ugrálás sem mindig kifizetõdõ... ugyan ott voltak ahol az rfacotorba is. Ott sem volt semmi script, csak egyesek bénák vagy csak valamit kitaláltak hogy legyen mit fikázni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Skynet
Scriptelt kicsúszás itt? Nincs,végig ugyanúgy viselkednek az autók,nem vettem ilyet észre...F1 2010-nél kb fél óra játék után feltünt holvannak az adott pályán a direkt csúszós helyek,itt semmi..😄
Csak a kormánybeállítással szarozok,és qrvára elment az egésztõl a kedvem mert állandóan: Állítgatás..Futam indít,próba...nemjó,kilép menübe...Állítgatás...futam indít...nemjó,kilép menübe....Álllítgatás...
Van olyan autó aminél tök jó,és élvezhetõ...Aztán berak a gép egy másik kocsit,és szószerint irányíthatatlan rángatózos fos az egész...Nehogymár kocsinként állítgassam a kormányt...
1ébként valaki írta hogy szar az AI..Nekem nincs vele gondom néha lökött hátulról a gép de ritka és épphogy koccan...Viszont sokkal gázabb az hogy hátsókerekes autót hátulról tolok és ÉN kipördülök,õmeg megytovább...Meg néha valahogy "összeakadnak" a kocsik,volt hogy féktávon belsõíven elõztem,nekemjött az ellen és nemtudtam semmitse csinálni,mentem ki vele együtt a fûre mintha egy kamazzal tolnának egy kispolskit....
samsung123
jaja , ez nagy benézés, nem volt scriptelve, a kettõben sincs.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darki81
Ez nem igazi sim, ez a 2 közötti átmenet (arcade-sim)! Van sok hiba benne, de nekem tetszik 😊
Remélem jön a patch..

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Én ma veszem meg, kíváncsian várom már, simán az eddigi legjobb NFS-nek várom.

Végre hosszabban is nyúzni fogom az új Fanatech-et 😊

Totti5
"mert scriptelve vannak a kicsúszások."

Ekkora ordas faszságoka ne írjunk már...

Attól még nem lesz valósághûbb, hogy 0 tapadással állsz rajthoz...
Egy igazi szimnél pont az lenne a lényeg, hogy a kocsi a lehetõ legjobban tapadjon és a kormánykeréken precízen lehessen érezni az autó határait, hogy egy esetleges kicsúszást, még idõben meg tudj akadályozni. Namost a shiftnél ez nem igazán lehetséges, mert scriptelve vannak a kicsúszások.

Elhiszem én, nem kötözködni akartam.

Muttley
<#nevetes1><#vigyor1>

Just do it :)

antgecc
Hiába rötyögsz, gyorsan telik az idõ, észbe se kapunk és tényleg itt lesz a Shift 5. És ki tudja, talán tényleg szim lesz...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

darki81
hát, minden segitséget ki kell kapcsolni, és csak a turbót meg ezeket rátenni, se gumi se fék, és ott a "sim" 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igazad van, nem lehet tudni milyen lesz a Shift 5....<#nevetes1>

Hali nem rég kezdtem vele szorakozni kicsit és valaki találkozott már azzal a hibával hogy a Catalunya track semmi áron nem akar betölteni ?
Nem igazán akarom ujra rakni kapásból szal bármi ötlet ?:/

Ui:.Semmilyen versenyen se nem csak 1 konkréton .
antgecc

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Még simán összehozhatnak egy jó szimulátort. 5 éve gondoltuk volna, hogy ilyen versenyjátékkal dobbantanak nfs-ék? És mégis itt van. Ki tudja.. lehet 5 év múlva összehoznak egy igazán jó szimulátort. Biztos kapják a forró vizet, hátha elgondolkodnak...

OFF Ja, jöhet a DIRT 3, már nagyon várom. Elõre mosolygok magamban, hogyan sokan mekkora mûsort csapnak majd a fórumokon arra is, hogy így fujj, meg úgy fujj.

Vannak olyan csokik amikre rá van írva, hogy "nyomokban mogyorót is tartalmaz". Na most az NFS az ugyanilyen, miszerint ez egyértelmûen arcade játék de "nyomokban szimulátor jellegû dolgokat is tartalmaz".

Egyébként arcade játékok között is van különbség bõven. A Shift 2-re például azt nem mondhatjuk, hogy "vérarcade".

Ez viszont az:
Ridge Racer 7

Szerintem azért ez a játék már nem mezei arcade, de még nem is "vér"szimulátor, mondjuk szerintem az NFS-ekbõl soha nem is lesz szim.

Arcade: NFS HP, Burnout Paradise stb.

Szimulátor: Simbin-es cuccok stb.

Ez valahol a két kategória között van.

Dietrich
Nem szimulátor, hanem mezei arcade. De ezzel nincs semmi probléma csak nevezzék nevén a kölköt.
Aki ezt szimulátornak mondja az életébe nem játszott szimulátoros játékkal.
Maga a játék grafikailag rendbe van nekem a pályák sokkal jobbak mint az rfactorban...átkellene konvertálni õket. <#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

öö, hogy mi?

Ahogy már egyszer írtam is, pont 3 monitornál nem kell a headtracking, hisz ha balra akarsz nézni, akkor fizikailag nézel a bal monitorra, és látod azon mi van balra 😊

Ennek pont az a lényege, hogy 1 monitorral is könnyen és viszonylag természetesen tudj nézelõdni. Ha balra akarsz nézni, enyhén balra fordítod a fejed, de a szemeddel végig az egész monitort figyeled közben. Persze hogy ne csak pár foknyit tudjál így félrenézni, a programban állítható hány foknyi elfordulást jelentsen az virtuálisan.

Ez persze ténylegesen nem kivetített virtuális valóság, és ezt senki nem is állította 😊 Ez csak egy újabb input a felhasználótól, amivel egyszerûen, pontosan és reflexszerûen kezelheti virtuális fejének szöghelyzetét (jobbaknál pozícióját is).
Nem traction control, hanem stability control, bocsi.

gabesz752
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?t=246639
Akinek kisebb gondjai vannak az írányítással. Sajnos középre még mindig nem húz vissza, de már érezni, ha elmegy a tapadás.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Mediumon, traction control van bekapcsolva segítségek közül, meg a blokkolásgátló (asszem ez a nevük)

Prince23
Easyn vagy mediumon tolod?

Na nekem tetszik a játék, az elsõ része is jó volt. Igaz bill.-el játszok és még csak néhány versenyen vagyok túl Golf GTI-vel de jó (mondjuk nem sisakkamerával mert attól tuti behányok úgy imbolyog, tiszta tengeribetegség)

lehet bekapcsolok ezt azt mert így az idegeimre megy gamepaddal 😄

am akik itt írják h ez és ez az ató így viselkedik õk honnan tudják hogy viselkedik? vezettetek a hungaroringen lamborghinit v maseratit stb?

gabesz752
Nektek sem húzza középre a kormányt az FFB?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Drift? Annak a bohóckodásnak meg mi keresnivalója van egy pályaverseny játékban?

Kipróbáltam a time attackot is, ott valamivel jobb a helyzet, de nagyon furcsa, végre iskerült leszoktatnom a játékot hogy visszakapcsolja az automata kuplungot meg váltót... mentem pár kört ... valósághoz sajnos semmi köze... nagyon fura az autók mozgása... a fék meg a gáz gyakorlatilag digitális, úgy naggyából közép táj van az a pont pl a gázon, amin ha túlnyomod full gáz, alatt meg fél gáz... semmi átmenet szinte...

na off , adok neki még egy óra esélyt

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Totti5
"bementem az elsõ driftre"

Ne majd be többet és játsz drift nélkül?!

Hát srácok most toltam egy fél órát ... azt kell monjam engem sikerült átvágniuk, ezzel a "szumlátor lesz ha úgy állítod be" dumával..
G27 kormányom van, csak hogy tisztázzukn em hobbiszimulátoros vagyok, elve szívás volt mire elhitte a game hogy tényleg manuális kuplungot és váltót akarok használni... mindent max nehézségre állítottam, minden segítséget kikapcsoltam... bementem az elsõ driftre, .... és a kocsi magától kirakta a fenekét, végigment a kanyaron, fõzött nekem egy kávét, leszopott, és pénzt se kért érte...
😞((((((((((((((((((((((
Sajnso nagyot csalódtam .. megyek vissza LFS-t játszani...
btw van egy alig használt SHIF2 limitedem eladó...
bár, van egy x360 kontrollerem is, lehet megnézem azzal, bohóckodni jó lesz

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Hali arra nem tud valaki egy megoldást, hogy túl lassan reagál a játék a kormánymozdulatokra, tényleg van kb fél-egy másodperc késés... Pedig a kormányom a támogatottak közül van, fel is ismerte a játék.
Valami ötlet?
Totti5
Érdekes, mert én nem látok egyetlen segítséget sem hogy felvillanna. Tán csak jobban beállította a játékot a fikázás helyett?😄

Skynet
Paganis videóba kb az összes létezõ segítség bevan lõve (kipörgésgátló,stabilkontroll tuti), mindent offolva rakoccátlan kiszámíthatatlan az egész kocsi,és rohatdul nem így viselkedik...
Waczkor
Szerintem próbáld úgy ha ennyire nem megy,hogy fokozatosan kapcsolod ki a segítségeket.Nekem eddig nem volt nagyon nagy szenvedésem,pedig én se vagyok akkora állat autós játékokban.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

kösz, az a baj h semmi pénzem nincs ilyesmire fõleg h egyedül én panaszkodom h gondjaim vannak a kanyarokkal stb tehát kormánnyal is a kavicságyon lennék szerintem. remélem h ez messze van a valóságtól mert ha nem és tud így viselkedni autó akkor továbbra sem lesz jogosítványom.
mára feladtam ezt a játékot, annyira sajnálom pedig akiket láttam vezetni úgy tök nagy élmény lehet és tényleg 9es lenne nekem is a játék :/

Nálam is ugyan ez a helyzet.Nem rég írtam én is,de úgy nézett ki,hogy megoldódott,aztán mégse.
Kell vennem kormányt,mert az enyém nagyon kivan kopva.Addig No Game.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Szerintem vagy egy Driving Force Pro-t ajánlanék,(vagy MOMO Racing) de csak használtam tudsz venni legalábbis már rég nem gyártják, én még a 3 éves gyermekemnek vettem egy tizesért használtan, már 2 éve nyuzza és nincs semmi baja! Tud 900 fokot is ellenben MOMO Racing nem, és a pedáljaival töbnyire gond szokott lenni.
Üdv!
Egy kérdés: én vagyok olyan béna, hogy a karrier elején 1. helyezettként hozzámvágnak 20,000-t, vagy mindenki ennyit kap a játék elején az 1. helyért?
Én egy kicsit kevésnek tartom, aztán lehet, hogy csak megszoktam a shift 1 40,000-es fõdíját

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Norbi1990
Driftelni sehogy sem lehet. Nekem alig lehet fordítani a kormányt olyan erõs a FFB a driftbe és a versenyben is, de TimeTrialon tök jó. Ezt magyarázza már meg valaki 😄
jól elbeszélgetek itt magammal... csak összejött a köridõ teljesítése ráadásul a 2. idõt sikerült behoznom tökjó
rájöttem h az elsõdleges probléma a gáz+fék rossz használata nem a kormányzás, ha nem ravaszos lenne gamepad elég szívás lenne.
pont egy nfs miatt biztos nem veszek kormányt de csak kíváncsiságból:
mennyiért lehet olyan kormányt venni ami már az elfogadhatónál kicsit jobb?

Ez a Pagani videó nem rossz! Végre hozzáértõ vezeti és egyenesen megy szépen 300 fölött, sztem a kormányt kell belõni nagyon jól mindenkinek a saját izlésére és nem lesz ez rossz! A shift 1-nél sokkal komolyabb gond volt elsõre a kormányzással, de aztán (módokkal persze) egész vezethetõ lett!
Firerock
Sziasztok!
Tudna valaki egy jó g25 beállítást adni?(sensitivity,deadzone és társai)
Elõre is kössz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mindennél reálisabb anyamkínja nyílván. az arcade játék "hívei" szoktak fõleg ezzel jönni gondolom amikor jönnek a "szimesek", hogy mi a fasznak vártál vérszimet...

csak el kéne magyarázni nekik egyszer, hogy vannak ideális átmenetek. a GT5-el még nem toltam, az sem hinném, hogy vérprofi fizikában, de sokkal reálisabb benne sok minden, és versenyezni is sokkal jobb lehet vele, hisz ott nem hallottam ilyen autó mozgásokról.

az elsõ pár versenyen amúgy itt komoly nem lehet blokkolni a kerekeket?
antgecc
Ez a vérszimulátor most a kedvenc szavam. Csak fingom sincs mit jelent...

antgecc
Csak a GT5-öt próbáld ki egyszer, megnézném én meddig maradnál az úton, ha rángatni kezdenéd...

Egyébként már ne haragudj, de hogy a francba ne kéne keresni a realitást?? Egy autós, versenyjáték kb a nullával egyenlõ, ha nincs benne realitás. Vannak olyan igénytelen arcok, akik leszarják hogy viselkedik az autó, milyen a fizikája, csak legyen tele hálivúdi fícsörrel. Másoknak meg igenis igényük van egy vezethetõ, realitásokhoz közeli autó fizikára.

már bocs, de tavaly se vettem (mehj.: nem is játszottam vele igazából), idén tanultam belõle. amúgy a sóder lehet neked sóder, de igaz...

amúgy a te sódered se kell, mert százszor leírtam, hogy nem vérszimet akarok, hanem VEZETHETÕ, normálisan viselkedõ járgányokat... ENNYI.
Muttley
de-de
tuti, h megveszed, majd meglátod 😊
és majd jössz ide továbbra is nyomni a sódert, h pföööjamocskosilyenolyan@&@#&@&{@{#&@}@{@}hogynemlettszimuláááááááááááátorashift3ígyúgy" 😄D

Just do it :)