3115
-
#2144 Első részben is ilyen volt, mi ebben az újdonság? egyszer próbáltam de az is sok volt belőle, meg bármi másban amiben van külön drift ott minden fizikai paraméter amit addig megszoktál felborul és teljesen más irányítást kíván az egész. -
#2143 Jóreggelt ez nem szimulátor!
Van olyan játék ahol a drift mod, ami külön van szedve, nem tér el teljesen a játék fő profiljától? nincs. -
#2142 én azzal játszok de szar. megint 2 órát próbáltam az uccsó driftpályát megcsinálni de nem lehet. Ez a játék rossz. Nem használható rendeletetésszerűen a drift része. Mi az hogy nem elhet egyenesben tartani a kocsit meg rendesen korrigálni vele? Mi az hogy úgy driftelek hogy a nagyok emgirigyelnék de áll a számláló? Mi az hogy akármerre tekerem a kormányt amikor csak simán kicsit gyorsítani szeretnék megy össze vissza a kocsi? Ez a jó drift? Ez a játéktörténelem idáig kiadott LEGSZARABB drift részlege... ok hogy egy játéknál kelljen küzdeni na de így?? csak úgy tudták elérni hogy órákat ülj ott hogy az irányítást elbaszva és a ponthatárokat az uccsó pályánál az egekbe baszva ellehetelenítik a játékot? menjenek már az anyjukba, soha de tényleg soha többet nem adok ki NFS-ért pénzt... -
#2141 A driftelés keménységét ebben a játékban semmi más nem okozza,csak az hogy az autók gázadásra úgyreagálnak mintha jégpályán lennénk,kormánymozdulatra pedig úgy tapad az orruk,és úgy reagálnak mintha valami F1-est rángatna az ember...
Ezzel meg is adták a kellő nehézséget az egésznek,mindemellé adtak egy teljesen arcade irányvonalat, amitől ezekre ráérezve gyerekjáték a driftelés.... Élőben valahogy nem ez a két tényező nehezíti meg a "csúszkálást",de majd erre szépen ráébred minden SHIFT driftelésben nagymenő kisgyerek akik megveszik életük első hátsókerekes autójukat..:) -
#2140 "egyetlen más játék nem tudta hozni EZT a drift élményt,"
Tanulj meg driftelni a GT5-ben és láss csodát,egy bóvli szarnak fog tűnni ez az agyonbutított driftelgetés amit a SHIFT2-ben lelehet művelni...
Ha élőben ílyen könnyen lehetne driftelni minden nyomoronc ezt a sportot művelné..
Az RX8 2 baszomnagy turbójáról ami olyan mint életben pedig annyit hogy életben számszerint EGY darab figyel benne (az sem gyárilag,hanem gyári tuningcégek által,az rx7 volt gyárilag turboval szerelve), és közepes fordulat tartománynál kezd el tölteni (0.5 bar max), ide lőtték be mivel a szívó Wankel motorok nyomaték görbéje gyakorlatilag egy átló.
Az hogy drabális nehéz amerikai szemetekkel könnyebb driftelni mint egy driftre hegyezett és könnyített rízsrakétával,az pedig csak a játékot minősíti, baxottsok köbcenti és alulnyomaték ide vagy oda..:) -
#2139 1 órát én is elbsztam a drift szekcióra...(kormánnyal játszom) de nem jöttem rá hogy minek, merre és miért. Már próbáltam hanyatt fekve, fejen állva, félkézzel, csukott szemmel.. ugyanaz vót' :'D
Utolsó próbálkozásomban bill.re tettem, hihetetlen de ott is ugyanez a szitu. Biztos bennem van a hiba. 7 év szimuzás után ez maga a rémálom xD (a drift része)
Na megyek vissza palánknak csapódni meg fánkokat rajzolni..
-
#2138 "pumpálva a gázpedált máris fordulaton van és szedi a pontokat ezerre". Ez egy kicsit félreérthető volt :). Az már tegnap is kiderült, hogy gamepaddal megy a drift. -
#2137 EZ a kormányom :)
beállítás: default -
#2136 csak (!) a Miami pályára vonatkozik
akárhányadik verseny után landol garázsodban EZ a Corvette ingyéééééé :)
ezt felhúzod max tuningra, a gumicsere, motorcsere és works tuning kivételével
1,2,3 fokozatot visszaveszed accel (gyorsulás) irányba ééééééééés
nekem ezek után 6.-ra megvolt az 1640 pont
próbáltam Supra-t, RX7-et, NSX-et full tuningra, de egyik sem volt olyan, mint ez
indoklást lsd. #2126 ;)
TAPOSD NEKI, PUMPÁLD, h csússzon a s.gge :D xD -
#2135 -
#2134 Az a baj hogy nekem a lag kormánnyal jelentkezik ahol fizikailag forgatom a kormányt, nem gombot nyomogatok. Ha elkezdem forgatni jobbra balra gyorsan akkor még a telemetrián is látszik (a telemetriához képest meg + fél mpvel csúszik a kormány animáció), hogy kb fél mp-el követi a mozdulataimat.
Viszont a H-váltómat pont ezért nem használom mert ott az okos program rárak vagy 1mp-es késést amig a kedves pilóta berakja sebességbe csak az a baj hogy én már eltöltöttem azt az időt mivel én is fizikilag rakom 2esbe, nem csak egy gombot nyomok meg. -
Lack #2133 Nagyon jól játszható billentyűzettel, tudom, én is így játszok vele. -
bgabor #2132 Amúgy nem lehet hogy ez a sokak által emlegetett úgynevezett irányítás-lag valójában nem lag? Nem lehet hogy csak azért van a "késés", mert az utasítás kiadása után a pilótának eltart néhány pillanatig, amíg a kormányt a megfelelő szögbe fordítja, és az autó kanyarodni kezd? Belső nézetben jól látszik a jelenség.
Hiszen teljesen természetes, hogy a kormány és a kerekek nem egy szempillantás alatt kerülnek kitérítésre balra és jobbra. -
bgabor #2131 Kedves hozzászóló!
Hozzászólása alapján megállapítottuk az ön értelmi szintjét, és ez alapján az ön szellemi színvonalához optimalizált Need For Speed:Hot Pursuit 2010 játékot ajánljuk önnek a Shift 2 helyett. -
#2130 Én első körben egy kormánybeállítást/tipust kérnék tőled :) -
Csaba85 #2129 Hát én aránylag szelektíven mentem az megnyerhető autókra :), de még egyhez nekem se volt nagyon bátorságom, hogy nekivágjak az endurance versenyeknek. 20 kör ....... de majd talán hétvégén.
Nem tudom probáltátok e már a Porsche 918 conceptet de az valami hatalmas gyorsulást kapott works alatt lazán lever mindent:S kicsit Lancia fealing csak ennek 300+ a végsebessége. -
#2128 Szupcsye. 1360x768ban az esetek 90%-ban 24 fölött marad az FPS, így némileg játszható (szerencse, hogy a TVnek ez a natívja :D).
Sokkal jobb, mint az első. :> -
#2127 akkor légyszi írd le hogy melyikautómilyenbeállításokkal kell :D -
#2126 #2115 és #2122: váltsatok óóóóótóóót :)
RX8 alapban két b.szomnagy turbója magas fordulaton (ahogy az életben is) ááállat, viszont ha elb.szod az ívet, akkor alsó fordulaton erőtlen döglött hal, (még rövidebb áttétellel is) azaz nem kapsz pontot. nem beszélve a kisebb tengelytávról, amivel nehezebb a drift mint,
egy amerikai izomautóval, ami hosszabb tengelytávú, ezért könnyebb driftelni vele és ott tartani + a rohadtnagy hengerűrtartalom és nyomaték miatt alulról is húz, így a legtöbb helyen (ésszel) felrakható 3-ba és pumpálva a gázpedált máris fordulaton van és szedi a pontokat ezerrel
ezt hívom én élethűségnek ismét :)
egyetlen más játék nem tudta hozni EZT a drift élményt, mint a Shift2
pont emiatt korábban nem is érdekelt
ha konkrétan "melyikautómilyenbeállításokkal" kell, szóljatok -
#2125 THX a gratokat :) mind2töknek
#2123: a GT1 versenyeket majd csak apránként :) én inkább a széria autókkal szeretem küldeni és a shift 2 óta drift résszel is :D
nagyon addiktív a dolog, alig lehet letenni (utsó Miami pályát nem számítva)
-
#2124 Figyu már? szerintetek se kopik a gumi? verseny közben ki tud durrani?(nem driftelés közben) -
Csaba85 #2123 Grat Grat de a nehez most kezdödik végre feloldottam a GT1-et hát csalás nélkül én az ucsó 10 versenyt mikor a fazon kocsijáért hajtasz nem tudtam megcsinálni .
" Csalás alatt értem levágtam pl 2 sikánt, neam cheat hack stb .. "
Rohadt ............ nehéz föleg az éjszakai Spa francosan ha jól irtam 3-4 könnyü van de többi..... főleg mikor az ai 160-180 as tempoval beveszi előttem a kanyart én meg szálok a falba, ha lassitok akkor meg jön a szeretett csomag hátulról jéj. :P
Szal készülj egy kis hajtépésre xD . -
#2122 ppontosan itt szarakodtam eddig én is de feladtam... mentem tökéletes 2 kört végig driftelve ütközés nélkül és akkor sem értem el a minimumot nem hogy az első helyet... -
#2121 hogy rohadna emg az össze kibaszott EA-s akik megalkották a játék drift részét had szopjon az ember.
-Te Béla szerinted hogy kéne megcsinálni a drift részt?
- hogyhogyhogy? vedd le a kibaszott tapadást a hátsó kerekekről oszt kész van szarni rá, hogy az életben lehet menni egy driftautóval egyenesen is..
-ok de azért a biztonság kedvéért jó magasra dobálom még a ponthatárokat versenynél had szóljon, meg csinálok pár pályát ami driftre alkalmatlan...
Itt szopok már 2 órája a drift bajnokságok végén de nem tudom elérni a ponthatárokat, mert a kibaszott autó képtelen arra közlekedni, amerre akarom (tud menni ki a fűre, fel a palánkra, bele a gumifalba totál függetlenül attól, hogy merre kormányzok)... a versenyek jók, de a játék emiatt esett bele enkem az ótvar kategóriába!
Szóval van egy eladó Shift 2 limitedem... -
#2120 Kipróbálom, megnézem mit javít.
Muttley: neked meg grat! -
#2119 MEGVAN A MONSTER ENERGY MUSTANG!! :D
-
#2118 Most kaptam egy fontos infót!
Az Adjust Controls/Advanced-nél a Sensitivity-ket senki ne vigye 10% alá, 0-ra meg végképp ne, mert a játék úgy érzékeli mint ha ki lenne kapcsolva és egy tejesen abnormális értékeket állít be, a gamepad-al játszók erre különösen figyeljenek!!! -
#2117 Neked meg annyi eszed van, mint egy zsák krumplinak. -
#2116 Hát igen a párszáz pontosak még okádékul menve is megvan,de ezek az 1570-eseke meg ilyenek.Sajna 800 fölé sem sikerült mennem soha.Ezért a drift futamokat skippelem is :D
-
zoluss #2115 Basszus, a drift tényleg hihetetlen. A legtöbbet elsőre megcsinálom, de most eljutottam egy pályához, ahol két kör alatt kell minimum 1570 pontot csinálni. 1480 fölé még nem jutottam, és kb. 3-4 órája szenvedek vele. -
#2114 köcce a tanácsot, nem adom fel ;)
milyen autóval mentél?
3-asban végig, vagy felraktad 4-esbe is? -
ManoNegra #2113 A 20-as szint a mximum a játékban? Kiírja, hogy 52%-on vagyok, de xp-t nem ad, mert elértem a felső határt -
#2112 ménem veszee hotpursujitot akkó :D -
vajo #2111 Szerintem meg az egész játék egy fos. Ha megveszem PC-re elvárom, hogy lehessen menni billentyűvel. -
#2110 -
#2109 én ott be is fejeztem a drift történetet :D
..már az elején!
(kormány) -
#2108 Nos nekem is van kormányom DFGT,de a drift versenyeket gamepaddal tolom.
Alap beállitáson van minden az Xbox360 kontrollerhez.
Van a legelsö drift pálya amikor gyakorolni kell,körbe körbe.
Na ott én kormánnyal csináltam 30 pontot fél ora alatt,gamepaddal meg elsöre meglett a 200 pont.El van ez baszva kérem szépen. -
#2107 Nemtudod kikerülni ezt a sok szart? Men át alattukXD -
#2106 Nagy sz@r az egész, én kormánnyal tolom, de 200-300 pontot is alig tudok összeszedni. Ez szánalmas és nem 2 perc próbálkozás után mondom ezt. -
hegege #2105 A gamepados cfg engem is érdekelne :)