3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • w77d
    én nem feltételezek rólad semmit, de 0day vettem emg anno a shift1-et és nem mentem le 50fps alá max beállításokkal 1920x1200-ban...
  • w77d
    másfél évig dolgoztam az AutoMagazinnál, ott az ember kénytelen kipróbálni amiről ír ;) Egy driftre alakított német 350Z-t teszteltem a ringen drift témakörben. De volt szerencsém versenykocsiknál Audi R8-hoz, BMW M6-hoz, az új Impreza WRX Sti-hez meg még pár finomsághoz...
  • darki81
    hát, nekem 5870-em van és mégis van 30 fps ha van kocsi ha nincs körülöttem!
    HD-ben megy, csak az árnyék low.
  • bgabor
    Szerezz be egy jó gamepadot, mondjuk az egyik legjobbat, az Xbox360 controller for Windowst, és tökéletesen fogsz tudni játszani. Nem olyan drága már. Nem kell hozzá kormány, és a kormánnyal ellentétben a gamepadot majdnem minden játékhoz fogod tudni használni(Assassins Creed Brotherhood pl tökéletes vele), és abban is biztos lehetsz, hogy EZT a gamepadot minden játék automatikusan felismeri és kezeli majd. Nekem ez a tapasztalatom.
  • bgabor
    Azért ha visszaemlékezel, eszedbe juthat, hogy az első Shift 1.0 verziója írtó rosszul ment ATI kártyákkal, 30FPS-ek voltak az eltérések az nvidiák javára. Később patchek javítottak a helyzeten, de a hibát sosem küszöbölték ki egészen. Nem értem miért kell rögtön feltételezni hogy egy levegőbe beszélő nvidia mániás idióta vagyok.
  • Bhalage
    na a nagykozonosegtol kerdeznem, h erdemes-e megvenni, ha nincs kormanyom, hanem billentyuzetrol tekernem?

reg toltam mar ilyen autos gammával..
  • Bhalage
    persze, almodban :_D hol vezettel es mit?
  • w77d
    én vezettem már többszáz lóerős driftjárgányt, nagyon nem így viselkedett, érdekes módon lehetett vele egyenesen is menni meg szépen lehetett irányítani is. A játékban a drift módot egyszerűen elbaszták, nem ilyennek kéne ennek lennie...
  • pajti
    bazze hogy itt minden milyen bonyolult.. xD, nem akarok regelni meg nincsen fszbokom se..
  • Muttley
    Biztos van még, vhol :D
    #2169 na, ha valami fos, akkor az a gyári rx8
    mondjuk úgy, h sok turbós autó extulajdonos lett mélydepressziós miatta :)
    EZ a fajta pinceajtó-nyitás meg aztán tesz rá még egy lapáttal a trágyából
    a jégpályás, ragasztócsíkos stuffal meg félig egyetértek, ami a 150 LE alatt RWD autókat illeti
    viszont a shift2-ben nem ez a teljesítménykategória a fő driftirányvonal
    biztos, tudod, h ezekkel a drift-szörnyekkel hétköznapi ember el sem tudna indulni
    ill. max. az első villanypóóóóznáig.. :D
    borzasztó nyomaték és durván lekönnyített karosszéria, átlag 60-40% első-hátsó tengely súlyelosztás = ahogy mondod, jégpálya
    ragasztócsík? ez meg nem igaz :)
    max kormánnyal sz.r még, de addig minőségi gamepaddal kőőő jáccccani
    amíg ki nem jön a megfelelő patch hozzá
    a "Mad" Mike Whiddett féle Bad Bull RX-8 meg konkrétan 660 LE.. ;)
  • JUVEfun
    Adj egy mailt átdobom neked...
  • w77d
    nna véégre sikerült egy 3-adik hejre emgcsinálnom azt a kurva uccsó drift pályát, viszont nem katpam semmi nyereménykocsit.. nem úgy volt hogy ha megcsinálja az ember mind akkor valami Mustang a jutalom? vagy ahhoz mindenhol elsőnek kell lenni? ha igen akkor feladom, ennél többet akkor sem tudok ha emgfeszülök, főleg mert bugos a pálya ( a célvonal előtti és utáni részen van egy egy pont ahol akkor is megszünteti a játék a pontok számolását ha éppen életed legnagyobb drifjét csinálod. az a baj hogy ezen két ponton lehetne a legtöbbb pontot összehozni..)
  • Skynet
    Dettó,kívétel a pár parasztvakító effektusokat felvonultató physx játéknál...:)
  • w77d
    nekem ez előtt egy HD4870X2-esem volt, semmi baj nem volt vele egy játékkal sem. A mostanival sincs bajom, évek óta értetlenkedve nézem, hogy egyesek képesek a kártyára fogni a dolgot mikor érdekes nálam minden klappol, tehát nem a kártyával van a baj..
  • bgabor
    Nekem annó a shift első része nem volt hajlandó rendesen futni olyan ATI kártyán, aminek az Nvidiás párján gond nélkül futott. Azóta nem veszek ATI kártyát, a Shiftnél elégeltem meg végleg, hogy már a legnagyobb kiadók se optimalizálják rendesen ATIra a játékaikat.
  • Skynet
    Skynet télen nemjárbusszal,és eddig azthittem gyári rx-ről diskurálunk.:)
    De ettől még ebben a játékban a driftelés egy zsák fossal vetekszik amiben a nehézséget nem a tudáshiány okozza,hanem a hátsókerék jégpályán elsőkerék ragasztócsíkon szintű "fizika" és irányításmodell....:)
  • samsung123
    miután lett uj karim új redzsert is raktam...(tehát nincs nvidia driver rajta) és felraktam az 11.2 drivert is...hát mintha jobb lett volna..de igy is játszhatatlan... Win7 64bit és x4amd van alatta, de eddig ment egy csórobb karival...3d mark meg ilyenek mennek..faszán. pedig csak HD readyben is játszok(nék)
  • Muttley
    nagy szerencse, hogy ez a shift 2 topic
    és nem a skynettélenbusszaljár ;)
    EZT nem cáfolom.. xD
  • Skynet
    Formázni ne formázzon,akkormár inkább guru3d-ről lekapja a driversweeper-t és csökkentett módban leírtja az nvidia/ati drivereket,winfos indít és felpakkantja a 11.2-es catát.
  • lolSL
    format
    nvidia ati csere nem üt windowsban :D
  • tenkenorman
    LFS ben drifteltem egy csomót, valamint gt3 ban addig szenvedtem meíg meg nem tanultam. nah az drift volt. ez... egszerűen kész.
  • Skynet
    Szerintem kéne mennije,esetleg driver csere?
    Nálam az AA-t leszámítva minden koxon van 1080p-ben egy 5770-es radeon mellett és nem röccen (egy 4magosított X2 555 mellett).
    11.2-es catalystot használok ha az segít vmit.
    Esetleg lődd ki a vsync-et.
  • samsung123
    Segítség kellene!
    most lett egy ATI HD5850 karim és rajtnál amikor több autó van 1-2fps!!! miközeben az előző karimon ami jóval gyangébb( nvidia9600gt) ugyanezen beállításokkal 30 volt! Mikor nincs autó körülöttem akkor jó de amint egy is odaér már 10fps ha több akkor meg játszhatatlan...

Valakinek akitija van mit kell beállítgatni, mert lowon is ugyanúgy akad..
  • fekete0012
    regisztrálsz az oldalra és ingyenes van facebokos bejelentkezés is én is innen szedem a modokat
  • Skynet
    Csak rajta ne kímélj,biztos tudsz valami újabbat és megcáfolod hogy az RX8-asokban nem a rotary 13B-MSP renesis motort pakolták gyárilag 4 illetve 6 portos rendszerrel turbo nélkül,hanem a régi rx7-eseknél bevállt 1.3BT-t ami az utolsó gyári turbós rx széria volt eddig..:)
    A hátsókerekes autóról is bizonyára megfordítod a véleményem miután az elmúlt bő 13 évben hátsókerekes autókon kívül más hajtású vasaim nem voltak.:)
  • pajti
    ezt feltenné vki ingyenes tárhelyre?
  • samsung123
    be mert én is ezt használom!
  • bazza
    Ez gyors volt, köszönöm :) Remélem beválik
  • samsung123
    ez megoldaj a kormány késést!
  • JUVEfun
    Szép ! Van még ?
  • bazza
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: Meg lehet valahogy oldani, hogy ne laggoljon annyira a kormány? Elég idegesítő, hogy nem akkor kormányoz a játék mikor én forgatom a kezemmel. FPS sok van, azzal nincs gond. Van esetleg valami tipp?
  • Magnum PI
    Kipróbálom, bár mintha akkor megpróbáltam volna matatni a menüben de nem nagyon segített semmi, még az újrainditás sem. :S
  • Muttley
    ha kell valakinek, Háttérnek... :)
  • szilard12
    Fraps-on kivül milyen progival lehet még videot felveni a jatákban?
    Elöre is köszi
  • pajti
    Jah, de ha belépsz a menübe majd vissza a játékba akkor elmúlik a jelenség
  • Magnum PI
    Olyannal találkozott már valaki, hogy bizonyos verdáknál az FFB szinte teljesen elszáll? pl, az első eliminátor versenyben ahol a zöld korvettel kell menni, nekem ott szinte semmi FFB nem volt + mintha a lagg is jóval nagyobb lett volna.
  • w77d
    szerintem jó az éjszakai verseny, magas grafikai beállításoknál lehet látni rendesen...
  • bgabor
    A drift miatt törlöd ezt a marha jó játékot? Rossz neked, én egyetlen drift futamot se játszottam, és remekül elvagyok a játékkal. A drift nem véletlenül csak opcionális része minden NFS-nek.
  • Muttley
    megkíméllek a valóságtól..
  • bgabor
    Amúgy ti mihez kezdetek az északai futamoknál? Szerintem ez a játék legnagyobb hibája, utálom, olyan mintha bekötett szemmel kéne vezetnem. És persze brigtnesst/gammát állítani sem lehet, se villanyoszlopok nincsenek a pályán. Nesze neked realizmus, északai vezetés pályaversenyen(szerintem egyedül a 24 órásokon lenne elfogadható). Eső perszen nincs.