Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Amúgy a Limited Edition aktiválásához van külön kód? vagy csak a sima Serial van hozzá?
Na de OFF vége.
Most felraktam az új Catalystet hátha vmit javít.
No de tökmindegy nem megy jól a fos az a lényeg!
Next PC upgrade: 2022
várjuk a csodát..
<#vigyor4>#vigyor4>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Bár EA optimalizációjával sose voltam megelégedve NFS-eknél. Egyedül a MW-ben volt jó.
1 vagy jönni fog majd vga diver vagy
2 jön majd mielõbb egy patch amibe tesznek bele optimalizációt is!
A játék játszhatatlanul szaggat. A gépemet pár hónapja újítottam: AMD Phenom II x4 965 3.40 Ghz CPU, 4 Gb Kingston DDR3 RAM, Radeon Asus EAH 6870 1Gb DDR5 VGA, Gigabyte 890XA-UD3 alaplap. OP rendszerem 64bites Win7. A játék eredeti LE kiadás.
Nem létezik, hogy full graffon ennyire beszaggasson, hogy még az irányításra is lényegesen késõbb reagál. Próbáltam visszábbvenni mindent de még úgy is szaggat.
Valaki segítsen mert biztos agyfaszt kapok, hogy ha nem bírok vele játszani. És még hogy sokkal jobban fut mint az 1. rész? WTF???
GT1es Corvettenél már jobban kel figyelni a gázra, mert megindul a segge rendesen(persze kipörgésgátló nélkül)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nem rossz játék, de nekem kijátszása felejtõs, annyira azért nem is jó, de a penge verdákkal csapatnék 1-2 kört
kössz
PS2, 360, jatekaim.hu
No de hogy?
Simbin csinált egy Lizard motrot, amit a xbox360as Race Pro ( WTCC & GTR Evo lényegében ) használt. Kicist igénytelen lett, de vannak benne nagy lehetségek, ha nem csapják össze... de amúgy kísértetiesen hajaz a gmotorra😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
így volt ez az rf --->GTR2 esetében
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
nah befejeztem. sorry 😄
az újfajta simbin játékok amúgy hihetetlen gagyik, pl nem tudtam rájönni, hogy lehet megnézni az elõzõ edzések eredményét egy adott versenyhétvégén, tiszta vicc. röhej, szánalom. nulla. rF2 sokkal komolyabbnak néz ki, amit a Simbin mostanság összeszerencsétlenkedik az tényleg nagyon gyér. ez az "STCC 2" meg gondolom csak a pénz miatt adták ki, nem tudom hogy állnak most anyagilag, lehet kell a zsozsó nekik, hogy fejleszthessék a GTR3-at. ezzel csak az a gáz, hogy már legalább 2-3 éve el kellett volna kezdeni, nem szar rókabõröket kiadni... ON
Race Prot azzal adták ki. Siralmas, bár szebb látványt ad mint az rf motor. Modderek modderek, nem pedig profi AAA fejlesztõk. Amúgy meglepõ lenne ha idén jönne a GTR3, eléggé semmi sincs róla, bár egy újabb rókabõr STCC modot sikerül most kiadni megint nekik... ehhez értenek, ez van.
Egy BMW M3 E46 -al próbálkoztam ellene. Alig kezdõdött el a verseny már szinte rögtön kb. egy 5-10 másodperc elõnye volt... Úgy kilõtt, hogy nem igaz. Az egyik 4 körös verseny után már majdnem körözött minket akkora elõnye volt. Ez alapján nem tudom, hogy várhatja el a háték, hogy verjem meg ha a lehetõ legjobb kocsival mentem ellene. Igaz nem volt tuningolva de szerintem még úgy se gyõztem volna le 😊
Ennek ellenére nekem tetszik a játék.
A gond az, hogy csalódott vagyok, 1,5 év iracing/rfactor után nem nagyon van kedvem olyan játékkal tolni, amiben ennyire tapadnak a járgányok, és a kanyarokban "script"-esen driftelnek. Egyszerûen nem éri meg az idõt, mert úgyis letenném a játékot. Sajnos. 😊
OFF Amúgy aki csalódott a SHIFT 2-ben, annak ugye a már ezerszer említett rFactor 2 és GTR3 kötelezõ idén. rFactor 2 nagyon jó lesz minden téren, új gumifizika, FFB, járgányok, pályák (klasszikusok is), dinamikus idõjárás, olyan grafikai effektek, ami még a SHIFT2-ben sincsenek benne!, a GTR3 meg elvileg új motor alatt fog menni (talán saját motorral), + több DLC, meg etc. A hangok ott is elég profik lesznek, a látvány náluk is sokat javul, és azok valszeg totál dinamikusak is lesznek. fizika meg alap, hogy okés lesz. ON
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nem az a gond, hogy õ azt gondolta, hanem egy olyan videó alapján tette, amire semmi nem volt írva. (milyen mode, etc.) - mert ugye az rfactor is tud aztán irreális lenni minden segítséggel. 😊
de mindegy, a lényeg és a valóság ez sajnos. :/ Lgközelebb ha támogatni akarom a szimeket, inkább kétszer megveszem az rFactor 2-õt, minthogy vegyek egy gmotor-rt használó, szimnek híresztelt valamit.
a játék amúgy annyira nem rossz, de azért nah, kevés és csalódás, fõleg az automata driftelés a kanyarokban. WTF. meg a kigyorsítások, fékezések. egyszerûen direkt le van butítva a fizika ilyenre. nem is akartak ennél jobbat szerintem.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sajnos nekem idénre maradt a GTR3 és az rFactor. Az EA elbaszott marketingje meg remélem egyszer visszanyal nekik 😛
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
amúgy ez a Shift2 topic.. 😉
más:
egyelõre csak az rx7-tel próbáltam mint RWD, de a nagyobbik nitro palackot nem csipázza.. 😄
5.-ben is simán elpörög kerék ha ráadod a tüzet
amúgy ám'tom feltûnt-e nektek ill. nyertetek már meg úgy 4-5 keres versenyt, h az AI egyik autója az egyik cumis kanyarban keresztbe állt és ott is maradt <#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1>, na most jön Muttley, tépi a száját a turbonak 😄 és amelyik autóval küzdök az elsõ helyért, én kikerülöm a keresztbe állt autót, a marhája meg beleakad 😄D
és realitás:
- NEM CSAL az AI, mert ha innentõl kezdve mindent íven veszel és nem b.szol el semmit, akkor a nyomodba nem ér a g.ci <#vigyor1>#vigyor1>
- és kb azonos teljesítményû autóknál az AWD álló rajtból ill. kanyarból kigyorsításoknál gyorsabb és stabilabb, viszont 150 km/h felett az RWD autó jön rád és megb.sz 😄
szóval, lehet nyáladzzzzzzzzzzzani 😄
Just do it :)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
(28fps-tõl megy nálam, és játszható azért, bár...)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy mezei kanyarban gumilerakódáson nehogymár jobban csússzon mintha a célegyenesben rángatnám 2es padlógázon a kormányt..😄DD
Na részemrõl off befejezve....