Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Just do it :)
Elöre is köszi
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van olyan játék ahol a drift mod, ami külön van szedve, nem tér el teljesen a játék fõ profiljától? nincs.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezzel meg is adták a kellõ nehézséget az egésznek,mindemellé adtak egy teljesen arcade irányvonalat, amitõl ezekre ráérezve gyerekjáték a driftelés.... Élõben valahogy nem ez a két tényezõ nehezíti meg a "csúszkálást",de majd erre szépen ráébred minden SHIFT driftelésben nagymenõ kisgyerek akik megveszik életük elsõ hátsókerekes autójukat..😊
Tanulj meg driftelni a GT5-ben és láss csodát,egy bóvli szarnak fog tûnni ez az agyonbutított driftelgetés amit a SHIFT2-ben lelehet mûvelni...
Ha élõben ílyen könnyen lehetne driftelni minden nyomoronc ezt a sportot mûvelné..
Az RX8 2 baszomnagy turbójáról ami olyan mint életben pedig annyit hogy életben számszerint EGY darab figyel benne (az sem gyárilag,hanem gyári tuningcégek által,az rx7 volt gyárilag turboval szerelve), és közepes fordulat tartománynál kezd el tölteni (0.5 bar max), ide lõtték be mivel a szívó Wankel motorok nyomaték görbéje gyakorlatilag egy átló.
Az hogy drabális nehéz amerikai szemetekkel könnyebb driftelni mint egy driftre hegyezett és könnyített rízsrakétával,az pedig csak a játékot minõsíti, baxottsok köbcenti és alulnyomaték ide vagy oda..😊
Utolsó próbálkozásomban bill.re tettem, hihetetlen de ott is ugyanez a szitu. Biztos bennem van a hiba. 7 év szimuzás után ez maga a rémálom xD (a drift része)
Na megyek vissza palánknak csapódni meg fánkokat rajzolni.. <#duma>#duma><#idiota>#idiota>
beállítás: default
akárhányadik verseny után landol garázsodban EZ a Corvette ingyéééééé 😊
ezt felhúzod max tuningra, a gumicsere, motorcsere és works tuning kivételével
1,2,3 fokozatot visszaveszed accel (gyorsulás) irányba ééééééééés
nekem ezek után 6.-ra megvolt az 1640 pont
próbáltam Supra-t, RX7-et, NSX-et full tuningra, de egyik sem volt olyan, mint ez
indoklást lsd. #2126 😉
TAPOSD NEKI, PUMPÁLD, h csússzon a s.gge 😄 xD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Viszont a H-váltómat pont ezért nem használom mert ott az okos program rárak vagy 1mp-es késést amig a kedves pilóta berakja sebességbe csak az a baj hogy én már eltöltöttem azt az idõt mivel én is fizikilag rakom 2esbe, nem csak egy gombot nyomok meg.
Hiszen teljesen természetes, hogy a kormány és a kerekek nem egy szempillantás alatt kerülnek kitérítésre balra és jobbra.
Hozzászólása alapján megállapítottuk az ön értelmi szintjét, és ez alapján az ön szellemi színvonalához optimalizált Need For Speed:Hot Pursuit 2010 játékot ajánljuk önnek a Shift 2 helyett.
Nem tudom probáltátok e már a Porsche 918 conceptet de az valami hatalmas gyorsulást kapott works alatt lazán lever mindent:S kicsit Lancia fealing csak ennek 300+ a végsebessége.
Sokkal jobb, mint az elsõ. :>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
RX8 alapban két b.szomnagy turbója magas fordulaton (ahogy az életben is) ááállat, viszont ha elb.szod az ívet, akkor alsó fordulaton erõtlen döglött hal, (még rövidebb áttétellel is) azaz nem kapsz pontot. nem beszélve a kisebb tengelytávról, amivel nehezebb a drift mint,
egy amerikai izomautóval, ami hosszabb tengelytávú, ezért könnyebb driftelni vele és ott tartani + a rohadtnagy hengerûrtartalom és nyomaték miatt alulról is húz, így a legtöbb helyen (ésszel) felrakható 3-ba és pumpálva a gázpedált máris fordulaton van és szedi a pontokat ezerrel
ezt hívom én élethûségnek ismét 😊
egyetlen más játék nem tudta hozni EZT a drift élményt, mint a Shift2
pont emiatt korábban nem is érdekelt
ha konkrétan "melyikautómilyenbeállításokkal" kell, szóljatok
#2123: a GT1 versenyeket majd csak apránként 😊 én inkább a széria autókkal szeretem küldeni és a shift 2 óta drift résszel is 😄
nagyon addiktív a dolog, alig lehet letenni (utsó Miami pályát nem számítva)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
" Csalás alatt értem levágtam pl 2 sikánt, neam cheat hack stb .. "
Rohadt ............ nehéz föleg az éjszakai Spa francosan ha jól irtam 3-4 könnyü van de többi..... fõleg mikor az ai 160-180 as tempoval beveszi elõttem a kanyart én meg szálok a falba, ha lassitok akkor meg jön a szeretett csomag hátulról jéj. 😛
Szal készülj egy kis hajtépésre xD .
-Te Béla szerinted hogy kéne megcsinálni a drift részt?
- hogyhogyhogy? vedd le a kibaszott tapadást a hátsó kerekekrõl oszt kész van szarni rá, hogy az életben lehet menni egy driftautóval egyenesen is..
-ok de azért a biztonság kedvéért jó magasra dobálom még a ponthatárokat versenynél had szóljon, meg csinálok pár pályát ami driftre alkalmatlan...
Itt szopok már 2 órája a drift bajnokságok végén de nem tudom elérni a ponthatárokat, mert a kibaszott autó képtelen arra közlekedni, amerre akarom (tud menni ki a fûre, fel a palánkra, bele a gumifalba totál függetlenül attól, hogy merre kormányzok)... a versenyek jók, de a játék emiatt esett bele enkem az ótvar kategóriába!
Szóval van egy eladó Shift 2 limitedem...
Muttley: neked meg grat!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az Adjust Controls/Advanced-nél a Sensitivity-ket senki ne vigye 10% alá, 0-ra meg végképp ne, mert a játék úgy érzékeli mint ha ki lenne kapcsolva és egy tejesen abnormális értékeket állít be, a gamepad-al játszók erre különösen figyeljenek!!!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Next PC upgrade: 2022
milyen autóval mentél?
3-asban végig, vagy felraktad 4-esbe is?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
..már az elején!
(kormány)
Alap beállitáson van minden az Xbox360 kontrollerhez.
Van a legelsö drift pálya amikor gyakorolni kell,körbe körbe.
Na ott én kormánnyal csináltam 30 pontot fél ora alatt,gamepaddal meg elsöre meglett a 200 pont.El van ez baszva kérem szépen.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,