3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • w77d
    mivan??? a car lot-ban alapból távoli kamerán mutatja a kocsikat nem közelről... valami gebasz lehet nálad...
  • tomsolo
    Konkrétan az auto vásárlás előtt van bajom ezzel, ott vannak a verdák erre 90 %ban visszapillantókat, meg hátsó fényszórókat látok a kocsiból amit VENNI szeretnék. Marha kényelmes végig várni a azt a 125 másodpercet amíg körbe fordul a kamera.
  • darki81
    A modok segítségével szinte elérte a játék az 1.0-ás verziót. (szerintem)
    Már csak 2 dolog nem tetszik, de nagyon nem!
    Az egyik az az ütközés fizikája... hát lol !!!
    A másik meg hogy az A kategória nincs megosztva, pl. A/1 az 1500-2000-ig menne, és az A/2, az meg 2000 besorolástól végtelenig! :)
    Ezzel már multiban kétszer annyi autót lehetne használni!
  • samsung123
    főmenü-ott garázs-és legalul Fotó mód! ott mindent tudsz csinálni forgatni, zummolni stb...
    Szerintem sokszor nem a játékban van a hiba...hanem...
  • w77d
    szerintem sincs gond a nézetekkel. Főleg, hogy játék közben úgyis belülről, vagy motorháztető nézetből vezet az ember. Külső nézegetésre meg ott van a photo mód, ott úgy közelítesz, távolítasz meg csinálsz akármit ahogy akarsz..
  • darki81
    én ezt nem értem :D
    szerintem teljesen rendben vannak a nézetek, főleg azzal a moddal ami akkora távolságra húzza a nézetet mint a sisaknál.
  • tomsolo
    Jó hát, túloztam egy kicsit :) de randa mint bűn, cserébe marha sokat tölt.

Az a gondom vele, hogy magától rotál a kamera - a legidiótább szögekben, se forgatni se kizoomolni nem tudtam : hogy lássam a kocsit egybe.

Kb 20 percet próbáltam, szal lehet hogy én vagyok a béna :P
  • w77d
    ezt a TOCA hasonlatot ugye te sem gondoltad komolyan? XD
  • samsung123
    Hát a sebességérzet kb 4 fő dologból áll össze amiből 3 nem a játékon múlik hanem az agyadban dől el és, hogy mivel játszol! Kb egy dolgot tehetsz hogy, 50-60km/h körözz egy 20 percet szűk pályán...vagy növeled a látószöget jóval nagyobbra mint sok már játékban, hogy meglegyen a kamu "sebességérzet"
    Nem is emlékszem hogy Toca 3, megelőzete volna 5 évvel a grafikai színvonalat és már nexgenes lett volna, na majd kipróbál újbol.

"mikor kocsit választok - az a kamera nézet egy elmebetegség. Azt lehet állítani vhogy?"

ezt hogy érted?
  • tomsolo
    Nem tudom mennyire fogok - eddig khm... elég lesújtó a véleményem :)

Pl semmi sebesség érzetem nincs - nem laggol, nem droppol - 200-al megyek es olyan mintha cammognák. Kinézete kb mint a TOCA 3, az autok még jók lennének de a környezet megvalósítása borzalmas.

A menüzés gombokkal nem zavart, ellenben mikor kocsit választok - az a kamera nézet egy elmebetegség. Azt lehet állítani vhogy?
  • samsung123
    Csak jöjjön ki a Drag is PC-re. A kedvenc első kiadású Viper van benne szó szerint szénné építve!
  • samsung123
    HA szeretnél normálisakat multizni, írj és TS3-on gyülekezünk általában.
  • tomsolo
    Na most rakom fel, az előrendelői példány eddig lapult a fiókban - nem sok jóra számítok :)
  • Harbonah
    jó kis skyline, állat kis kocsi, az utóbbi napokban nem tudtam vezetni, tiszta elvonási tüneteim vannak már xD
  • darki81
    készítettem egy videót ha valaki unatkozna :)
    (semmi extra, csak egy verseny a botokkal)

jah, és itt meg Ricardo (samsung123) átrepül felettem :D
  • visa81
    amúgy itt a teljes cikk, eléggé lehúzzák...

http://4gamers.postr.hu/shift-2-teszt-michelisz-norbival

• Svenhassel
    Nem olyan vészes az. Én egy 980-as Lanciával elvertem, igaz a második verseny előtt már fejlesztettem 1300 körülre. Igaz, hogy az egyenesekben simán elhúzott de általában sikerült kifékezni. Szóval egy gyengébb kocsival is meg lehet verni simán. Igaz csak Mediumon van az ellenfél de semmi rásegítés.
  • Bhalage
    ok megvan, pedig mintha a versenyeket csak D kategorias max 499es autokkal elhetett volna menni, de lehet h elneztem, mindenesetre a maxra tuningolt retro autoval ugy otthagytam mindenkit, AE86faszit is mint a széééééééééél
  • w77d
    az AE86 nekem simán meg volt, de meg nem mondom már milyen verdával csináltam...
  • bgabor
    Sajnos én úgy tapasztaltam hogy az AE86-os és később a régi Mustangos csávót lehetetlen tiszta versenyen legyőzni. Én úgy nyertem el a kocsijukat, hogy minden versenyen kilöktem őket. Még így is marha nehéz meló, mert a kis aranyosak alig egy kör alatt visszaelőzik a teljes mezőnyt, még akkor is ha a kilökés miatt leghátra kerültek. Nem nagyon lehet a kategória ponthatárain belül olyan kocsit építeni, ami állná a versenyt velük gyorsulásban.
  • samsung123
    Az "A" kategória tényleg vicc..legalább két részre osztanák könyörgöm...mert kb az autók fele megint használhatalan multiba.
  • darki81
    Én momentán leszarom a dlc-ket, még új a játék, van mit kitapasztalni!
    Van jópár jó pálya, van jópár jó kocsi, meg sok sok lehetőség. Nekem az elsődleges az lenne hogy érjük el azt a szintet, ami az első résznél volt, bár az sem volt tökéletes.
    utánna jöhet plusz auto-pálya-mod stb.

Na meg ne csak A B C D legyen már, hanem A/1-2-3 az 1700-2000 és korlátlan, mert így nem igazán lehet használni a modern A kategóriás autókat multiban...
  • w77d
    aztán nehogy addigra már szarják le a dolgot, mint az 1-nél. Ráfekszenek a következő nfs részre aztán csak pisloghatunk, nem lesz egy DLC sem..
  • Bullitt
    Egyenlőre nem jön. Szerintem a második patch után mi is kapunk DLC-ket.
  • w77d
    ezt nem hiszem el... rohaggyanak meg, nehogy valamit csináljanak PC-re... ha tényleg nem elsz ez volt az utolsó EA játék amit megvettem..
  • Bullitt
    Bejelentés szövege magyarul a teljes tartalommal.

PC-re egyenlőre nem jön úgy néz ki.
  • w77d
    ez fasza lesz
  • samsung123
    Ezt sasoljátok!
    SHIFT 2 Unleashed SPEEDHUNTERS Pack

• Muttley
    Lamborghini Sesto Elemento - ÚJ!

na, erre varrjatok gombot :)
  • antgecc
    Volt már?
  • ManoNegra
    Nekem sima verzió van és benne van. Valószínüleg valamelyik mod után lett elérhető.
    Nogrip racing-on fent van sok minden, érdemes regisztrálni.

Bhalage!

Tunningold fel nyugodtan az autódat ahogy csak lehet, meg lesz az!
  • Harbonah
    Én megtorpedóztam, szintén 498 as skyline-nal, a versenyt már nem volt kedve így folytatni és nyertem az egész sorozatot is, a többieket simán lehet verni D-s kocsival easyn
  • Bhalage
    help,
    a Retro sorozatban a AE86-ot hogy a faszba lehet elnyerni?
    egyszeruen nem erem utol a csokat, pedig full jo koroket megyek, de elhuz es nem lehet utolerni...

lehet uj autot kell majd epitenem, mert ez a mostani vmiert gyenge pedig D:499es skyline R32 asszem
  • SLICK
    nekem konkrétan recések az élek, lehet ezen lehet majd módosítani még.
  • w77d
    köszönöm srácok!!!
  • Harbonah
    Remove collision stutter

Removed All Crash Screen Filter effects Mod

szerintem mindkettő ezt csinálja
  • samsung123
    Arre is van már megoldás:) sőt redukálni is lehet még a sebességtőli elmosódást a felére is. De sajna nem tudod kipróbálni soha mert kell egy 2 perces ingyenes regisztráicó erre honlapra.
  • w77d
    gyerekek valahogy nem lehet megcsinálni hogy ütközésnél ne menjenek el a színek??? visszajátszásnál is ilyen sajnos és lehetetlen fasza zúzós képeket csinálni...
  • w77d
    azt hogy garantáltan leizzad majd még az én kártyám is XXXD
  • samsung123
    További várható ujdonságok a következő patchben!

- Collision frame rate issues.
    - Improved shadow setting scaling.
    - New 'Max' graphic options.

ui: még szebb lesz? kiváncsi vagyok mit takar a új "Max" grafika opció.