3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • High end PC #2669
    Úú, most nézem, nincs egy Lambó sem a DLC-ékben :(
    Pedig az LP570 és LP670, Aventador közül elég hiánypótló lenne akármelyik is...

LP560, LP640, Reventón már volt a Shift első részében is, Lambó fronton igazán dobhattak volna valami újat...
  • High end PC #2668
    Végre valami jó hír NFS témában a PC-t toleráló user-eknek...
    Hot Pursuit DLC-ékkel is megerőltethetnék már magukat a Criterion-nál is, bár gondolom az már felejtős ennyi idő után (ne legyen igazam), nem tudom a Shift 2-höz az EA nyomására adja ki a SM stúdió a DLC-ét PC-re, avagy fordítva? Vagy hogy megy ez? A stúdió tehet javaslatot utólag a kiadó felé, amit elfogadnak?
  • w77d
    vééégre kezdenek észhez térni..
  • Bullitt
    JÖNNEK A DLC-k PC-RE!!!!!!!
  • zotya10002
    Itt
  • zotya10002
    Raktam fel egy soundtrack rart a legjobb shift 2 zenékből!!

Ezek tényleg az eredeti betét zenék:-)
  • hpzolee
    Na, eladó eredeti ár alatt egy SHIFT 2 UNLEASHED Speedhunters pack, privát az árral. Most nyertem twitteren, de nekem nincs xboxom meg psem se :_G
  • samsung123

• darki81
    pár új kép :D

01
    02
    03
    04
    05
  • vass17
    Én se értem, miért lenne az. Nekem az egyik kedvenc NFS-em lett a Porsche Unleashed után. Az eggyel pedig össze se hasonlítható sztem, legalábbis ott bajom volt az irányítással, ennek viszont nagyon eltalálták, még billentyűzettel is:)
  • darki81
    azt az egy dolgot meg most javítják a peccsben :P
  • samsung123
    Én nem tudom mit tartanak ebben sokan a borzalmasan szarnak (egy dolgot kivéve, de az is csak mulitiba)
  • 5c0rp330n
    tenyleg olyan borzalmasan szar lett amugy a jatek, mint mondjak? bar az 1 utan igazabol nem is tudom mit vart az ember..
  • Harbonah
    remélem hamar kint lesz, és javitanak a fizikán rendesen
    mert ha lehetne ilyeneket menni az nem lenne rossz...
    végig összeérnek majdnem, és ha van kis pöci nem a hátsó repül be a kavicságyba....

• samsung123
    Jó hír! Befejeződött a Patch2-nek a készítése! Már csak át kell mennie a EA-n. Elvileg nemsokára jönnie kell!
  • darki81
    modokkal megvan az összes ajutó :)
  • w77d
    pedig a falken mustang nagyon profi
  • darki81
    nekem 3 verseny van hátra, és kész a küldetés :P
    Kivéve a drift, az nem igazán érdekell..
  • w77d
    igen ott, ahogy az utcai C6-os corvettet is...
  • SLICK
    a McLaren mp4-12c-t is ott kapom meg a Carrierben?
    Még kb 17%-nál járhatok, sajna nincs sok időm a game-ra.
  • Crome
    Nincs valakinek egy mentése, aki pont a "Modern B" rész végénél jár? :-)
  • w77d
    már csak a plusz autókért is érdemes a karriert végigtolna, nagyon fincsi verdákat tesz elérhetővé..
  • Crome
    Nos, én teljesítem minden events-en a dobogós helyeket, és mennék tovább a végéig, mert számomra így élvezetes a játék. De még ha nem is így lenne, akkor is elég frusztráló lenne, hogy az eddig elért eredményeimet bukom és kezdhetem előröl az egészet. Na mindegy, maga a játékélmény 100%, de így egyelőre hagyom inkább.
  • samsung123
    hát nemtudom nekem kb 140 órám van a játékban és 20% áll a karrierem...ez amúgy se a carrieről szól, ez nem egy Witcher...
  • Crome
    Nem, semmit. Alapjáték meg a patch volt fent. Illetve annyit lett moddolva, hogy a bevezető filmanimációk lettek "kiszedve" belőle. Amúgy anno a Shift 1-ben kb. 90%-nál törént velem ugyanez. Újra nem fogom kezdeni a biztos, akkor inkább uninstall... :-S
  • w77d
    elszállhatott a mentésed... használtál valami trainert vagy modot?
  • Crome
    Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy 54%-nál tartottam a karrierben. Jött egy olyan rész, a Veyron-al érjem el az adott köridőt a pályán. Viszont nem voltak megadva köridők, hanem mindhárom idő helyén 0:00:00 volt és mikor átléptem a célvonalat, akkor már pirossal kezdett mínuszba számolni. Gondoltam valami hiba és kiléptem a programból, de mikor belépek, akkor továbbra is ott van, hogy 54% a karrierem, meg az eddig összegyűjtött pénzem és versenyzői szintem is megvan, viszont az összes eddig teljesített kategóriám le van lakatolva, mintha 0-ról kezdeném a játékot. Ilyenkor mit van?
  • darki81
    ezzel a bugattival lehetne trükközni :D
    ha ennyire ki lehet húzni, ebből sokat el lehet venni a gyorsulásra, ami alapból sem rossz, és még a rugókon is lehet babrállni..
    nem lenne ez rossz autó!
    mondjuk nekem a retro F1 jön be legjobban :)
  • w77d
    innen jó eldobni a vasat XXD
  • samsung123
    Azt hiszem sikerült a kitűzött cél! Ha valaki tudja akkor döntse meg!

[IMG]http://www.xfire.com/profile/ricardo85hun/screenshots/?view#114272499]
  • samsung123
    Kezd alakulni az oldal! és ezért nagy köszönet HARB-nak!

ui: ma megpróbálom elérni a 400km/h sebességet:) az új csodakocsimmal, kiváncsi vagyok mennyi lesz belőle.
  • Harbonah
    Minden pályának külön xmlje van és ezt az Alpentaléban láttam, többit nem nézegettem.
  • w77d
    nem a drag pálya indító lámpa vezérlésről van szó??? mert az a következő patchben jön...
  • Harbonah
    sajna nem :(

viszont a pályák fájljai közt találtam boxutca lámpa vezerlést :D

szal jól kihagyták az egészet...
  • samsung123
    hehe:) na majd akkor 3. részben lesz valami:) mert az előző részben is voltak pl éjszakár utaló sorok, és csak a mostaniba került bele.

Amugy sikerült megoldani hogy nappal is világítson a műszerfal?
  • Harbonah
    Mivel még nem csináltak modot ami bekapcsolja a műszerfal világítást napközben is (legalábbis én nem találok ilyet :)), ezért gondoltam megturkálom kicsit a fájlokat. Az autók tulajdonságait beállító fáljban vannak érdekes sorok:

általános autó beállítások (nissan skyline r-32)
    FuelRange=(1.0, 1.0, 100)
    FuelSetting=49
    NumPitstopsRange=(0, 1, 4)
    NumPitstopsSetting=3
    Pitstop1Range=(1.0, 1.0, 100)
    Pitstop1Setting=99
    Pitstop2Range=(1.0, 1.0, 100)
    Pitstop2Setting=99
    Pitstop3Range=(1.0, 1.0, 100)
    Pitstop3Setting=99
    SpeedLimiter=1 // Whether a pitlane speed limiter is available
    UpshiftClutchTime=0.30 // time to ease auto-clutch in AFTER upshift (0.0 for F1 cars)

Motor beállításoknál (szintén skyline)
    FuelConsumption=3.00e-5
    FuelEstimate=1.05

• samsung123
    Ez így van!
    remélem a köv patchben legalább az ütközést javítják! mert már azzal sok-sok játékórát lehetne nyerni!

ui:Darki legutóbb nézetem a xfirirén a shift egyel több mint 400 órát gameltünk :) remélem ezzel résszel is elérjük!
  • tomsolo
    Felrakom akkor a peccset, tegnap még nem volt rá idő...
  • w77d
    nálam a kocsiktól úgy kb 3 méterre van a kamera...
  • tomsolo
    Hmm ez az, hogy nálam kb 30 centire a szélvédőtől forog körbe, a végén vmennyire kizoomol de a szélesebb kocsik akkor is kilógnak...

...érdekes bug.