3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Bullitt
    Semmit nem tudok, annyit amennyit ti is. Az tuti, hogy az EA-től ne várjátok ingyen. A másolásvédelem is elég biztos, tippem, hogy kapnak a DLC-k is egy-egy serial kódot.
  • samsung123
    hát valahogy én is így gondlotam:)
    A poén hogy az első rész "nem hivatalos" ferraris DLC-je működött online is, ha a másiknak is megvolt! Mert szerintem a két DLC-közül egy tuti fizetős lesz. (szerintem úgyis megvennem őket)
  • Harbonah
    "(amúgy más játékokban a fizetős dlc-ket hogy oldják meg?)"

kifizeted letöltöd játszol vele :)

persze van benne valami másolás védelem vagy egyszer használatos kód ellenőrzés
  • samsung123
    te se tudsz semmit a DLC-ről? ingyenes lesz e vagy fizetős? (amúgy más játékokban a fizetős dlc-ket hogy oldják meg?)
  • Bullitt
    Mondjuk én 200 fölött már leszarom a füvet :D
  • fekete0012
    DIRT 3-at probáltad már mert nálam ott gyönyörü a fű de a shift 2-ben meg van egy pár pája amin buzaklász nekem is van gigabyt 6870 van ez a játékban egy hiba sajna
  • samsung123
    Nemtudni semmit, csak annyit hogy jön. Elvileg tényleg nem kell már sok! (e héten már én is tolnám!)
  • samsung123

ui: én örülnék ha emiatt nem menne a Shift 2
  • Csavez
    Ja,nem tölt be egy játokot sem,csak a menüt,de vágom mi lehet a gondja.
    1920x1080ban megy,de 5960x1080ban azzonal fagy,kisebb surround felbontásnál is. Valami gondja van az új nvidia driverrel.A régivel gond nékü ment,de akkor kicsit más volt a gépem is.
  • w77d
    amúgy mikor jön már ez az új DLC?? fasza lenne még a héten tolni :D
  • samsung123
    minden pályán?
    nem valami sli-s nvisönös gond lehet?
  • w77d
    fincsiiii... ezek a DLC-k többet érnek, mint az egész játék :D
  • Csavez
    Hi!
    Kis segítség kéne+
    Belépek a játékba,menü ok,de amikr betöltené a pályát kidob hibával!
    Valaki?
    Friss win 7 64 van fent.
  • samsung123
    jaja, és a poén, hogy ott nem az győz aki a leghamarabb ér be, hanem az akinek a legnagyobb a végsebessége!
  • High end PC #2695
    Lesz 1 mile drag is? De kemény :D
  • samsung123
    Egy kis jó is! DLC-kből 1-2 videó!

DRAG

LEGENDS

extra

nekem a Legends jön be a legjobban, akkor feelinje van korhű pályáktól: eszméletlen gyors kanyarok, nincs leaszfaltozva minden, nincs mindenhol búkútér és tényleg még olyan mintha a természeteben versenyeznénk!

• samsung123
    Úgy látszik, videókártya függetlenül elő jön az abnormális fű!
    nekem pl his 5850-van és 4 különböző driverrel se jön elő ez a hiba miközben Harb-nak is 5850 van és előjön!
    Hát remélem ezeket javítják!
  • w77d
    fasza, ilyennel én nem találkoztam, nálam nagyon szép egyenletes, szinte brutál realisztikus a fű...
  • bgabor
    Búzakalászok a füvön:

Érdekes hogy a füvetlen pályákon, mint például Dubai, semmi jele a hibának:

A kártáym egy Gainward nvidia GTS250-es, a legújabb, 270es driverrel, Win7-en.
  • Harbonah

ez lett volna az "ebben a videóban" :)
  • Harbonah

vagy ebben a videóban még jobban látszik, be is jön a fű az utastérbe sokszor xD

Gábor neked milyen videókarid, driver van fent?

nálam zafír 5850 es 11.5-ös de 11.4 preview-val és kész 11.4 essel is csinálta
  • darki81
    régebben volt 1x2x hogy a levegőben volt a búzakalász, bár már nem emlékszem hogy az 1-ben vagy a 2-ben volt e :D
  • w77d
    én nem, de csinálj róla képet, hogy miről is van szó
  • bgabor
    Más is talákozott ezzel a fű helyett búzakalász buggal rajtunk kívül?
  • w77d
    nekem eredeti verza limitedem van, de még nem megyek online, kimaxolom a single részt az összes kocsiért :D
  • Harbonah
    hát majd kiderül, max frissítjuk a gari keretében 6950-re :D

az volt az érdekes hogy az összes AI megállt, visszafelé kezdett el menni; márpedig ennek nem volna szabad kapcsolatban lennie a videókártyával szerintem, majd kiderül :)

@bgabor, #2682: nekem szinte mindenhol búzakalász van fű helyett xD

jöhetnétek krúzolgatni, nem mindig csak singlebe nyomni :), ha piszkos verziótok van akkor nem szóltam
  • bgabor
    Hát ember, szerintem magasan a legjobb az újkori NFS-ek közül, olyannyira, hogy elhatároztam, meg fogom venni, pedig ilyet nem csináltam majdnem egy évtizede egyetlen játékkal sem.

Még mjön hozzá néhány patch és DLC, és igazi legenda lesz, szerintem már jelenleg is a legjobb autós játék a PC piacon. Persze én a Most Wanted-Hot Pursuit2010 szerű mélyirreális hányadékoktól nagyon irtózom, nekem csak a nagyon színvonalas autós játékok jönnek be, és a Shift 2 pont ilyen.
  • bgabor
    Én néhány napja fedeztem fel, hogy doningtonnál például a pálya két szélén a fű helyén ilyen búzakalász szerű grafikai hibák vannak, pedig korábban nem voltak, és én is attól rettegek, hogy kezd behalni a videokártyám.

World of tanksnél is van egy pálya(a leszakadt hidas), ahol a távoli fák bugosan látszódnak.
  • w77d
    csak úgy poénból pár kép (a fórum miatt 50%-osra kicsinyítve, 1920x1200-as képek eléggé megfognák a topicot)

• w77d
    hát ember nem akarlak elkeseríteni, de nem a játék bugzott grafikailag, hanem a videokártyád haldoklik és talált a játék egy hibás részt, ahol szépen elcseszte a textúrakiépítést.... sajnos nagy a valószínűsége hogy egyre gyakoribb ilyen lesz és szépen egyszer csak végleg emgadja magát..
  • darki81
    nekem akkor csinálta ezt a videókártyám, amikor elromlott
  • Harbonah
    Ma volt egy érdekes bugom, shanghai ejszakai palya, egyik AI a célnál megfordult, fél körrel később textura hiba, majd összes összes AI megállt agy forgalommal szembe, végül elszállt a játék xD

Kis esti krúz Ric-kel

Duelben az Ai szintén alkot, mentségére kiütöttem a kerekét :D

és egy fastest lap a 4. helyről, tökig forgalomba, Darki, Ric meg az élen nagypapa tempóban xD

• samsung123
    Én is erre gondoltam, remélem ki lesz javítva a köv.patchben. Hamarosan megtudjuk ezt úgyis!
  • w77d
    az a durva hogy én is mentem már régebben azokkal a verdákkal amiket most nem tölt be. És ami még a legdurvább: újrahúztam a játékot és így sem tölt be pár kocsi! Gyanítom, hogy a legutóbbi patch baszott el valamit szépen...
  • samsung123
    Sajnos nekem meg 1-pályát nem tölt be, de fixen..azaz bármilyen kocsival megyek nem, pedig régebben betöltötte. (nem mod miatt mert szűz játékon is próbáltam már)
  • w77d
    nálam jó az a felni, azt dobtam fele gy sokszínű E30-ra :D

engem az a bug gyötör, hogy nem minden kocsinál tölti be a pályákat...
  • Rey01
    Hali!
    Nekem miért van az hogy,a gram LIGHTS 57D (Luminous Pink)
    felninél lefagy a game???csak a feladatkezelő szokott segíteni..
    nem hiszem h a gépemmel van baj:
    Processzor: AMD Phenom X4 965 8MB Cash Black Edition (Scythe Mugen 2) (4017Mhz) (51-52celsius max)
    Memória: Kingston HyperX DDR-3 4x2Gb 2133Mhz
    Videókártya: ATI Shapire HD5870 1024MB DDR5 1025/5450Mhz
    DirectX-verzió: DirectX 11
    Op. rendszer: Windows 7
    Alaplap: (AMD AM3) Gigabyte MA790XTA- UD4
    Merevlemez: WD 1TB SATA III 64MB + WD 1db 2TB 64MB os + 1db 1 Terrás WD /64MB + 1db 1 Terrás WD /32MB
    Hangkártya: (HD Audio 24bit 192k Hz DDigital) Logitech 5.1 X-540 / 7.1 Dolby Stereo (int)/ Creative Fatal1ty Gaming Headset /
    Optikai meghajtó: NEC 24x AD-7260S SATA + Pioner 22x DVD-RW
    Ház: Thermaltake V9 BlackX Edition VM400M1W2Z
    Tápegység: Corsair 850W (CMPSU-850TXEU SLI)
    Monitor: 24" BenQ LED (G2420HDBL) (1080p)
    Billentyűzet: Logitech G15 New Verzió Gamer Keyboard + Logitech Rumblepad 2 Rev 2.0
    Egér: Logitech G9 x 2009 Verzió Gaming Laser 5700 DPI + Logitech MX518
    Help me Please!
  • w77d
    az mitől lehet, hogy ha Reventonnal szeretnék menni, akkor nem tölt be a játék? ugyanez van az RX8-al is minden pályánál, megállás nélkül tölt időtlen időkig, csak a win feladatkezelőben tudom lelőni a játékot..
  • darki81
    nekem jobb a köridőm, bár én F1-el nyomtam XD
  • Harbonah
    Darki a lecke fel van adva xD