3115
-
Bullitt #2709 Semmit nem tudok, annyit amennyit ti is. Az tuti, hogy az EA-től ne várjátok ingyen. A másolásvédelem is elég biztos, tippem, hogy kapnak a DLC-k is egy-egy serial kódot. -
#2708 hát valahogy én is így gondlotam:)
A poén hogy az első rész "nem hivatalos" ferraris DLC-je működött online is, ha a másiknak is megvolt! Mert szerintem a két DLC-közül egy tuti fizetős lesz. (szerintem úgyis megvennem őket) -
#2707 "(amúgy más játékokban a fizetős dlc-ket hogy oldják meg?)"
kifizeted letöltöd játszol vele :)
persze van benne valami másolás védelem vagy egyszer használatos kód ellenőrzés -
#2706 te se tudsz semmit a DLC-ről? ingyenes lesz e vagy fizetős? (amúgy más játékokban a fizetős dlc-ket hogy oldják meg?) -
Bullitt #2705 Mondjuk én 200 fölött már leszarom a füvet :D -
#2704 DIRT 3-at probáltad már mert nálam ott gyönyörü a fű de a shift 2-ben meg van egy pár pája amin buzaklász nekem is van gigabyt 6870 van ez a játékban egy hiba sajna -
#2703 Nemtudni semmit, csak annyit hogy jön. Elvileg tényleg nem kell már sok! (e héten már én is tolnám!) -
ui: én örülnék ha emiatt nem menne a Shift 2 -
Csavez #2701 Ja,nem tölt be egy játokot sem,csak a menüt,de vágom mi lehet a gondja.
1920x1080ban megy,de 5960x1080ban azzonal fagy,kisebb surround felbontásnál is. Valami gondja van az új nvidia driverrel.A régivel gond nékü ment,de akkor kicsit más volt a gépem is. -
#2700 amúgy mikor jön már ez az új DLC?? fasza lenne még a héten tolni :D -
#2699 minden pályán?
nem valami sli-s nvisönös gond lehet? -
#2698 fincsiiii... ezek a DLC-k többet érnek, mint az egész játék :D -
Csavez #2697 Hi!
Kis segítség kéne+
Belépek a játékba,menü ok,de amikr betöltené a pályát kidob hibával!
Valaki?
Friss win 7 64 van fent. -
#2696 jaja, és a poén, hogy ott nem az győz aki a leghamarabb ér be, hanem az akinek a legnagyobb a végsebessége! -
High end PC #2695 Lesz 1 mile drag is? De kemény :D -
#2694 Egy kis jó is! DLC-kből 1-2 videó!
DRAG
LEGENDS
extra
nekem a Legends jön be a legjobban, akkor feelinje van korhű pályáktól: eszméletlen gyors kanyarok, nincs leaszfaltozva minden, nincs mindenhol búkútér és tényleg még olyan mintha a természeteben versenyeznénk!
-
#2693 Úgy látszik, videókártya függetlenül elő jön az abnormális fű!
nekem pl his 5850-van és 4 különböző driverrel se jön elő ez a hiba miközben Harb-nak is 5850 van és előjön!
Hát remélem ezeket javítják! -
#2692 fasza, ilyennel én nem találkoztam, nálam nagyon szép egyenletes, szinte brutál realisztikus a fű... -
bgabor #2691 Búzakalászok a füvön:
Érdekes hogy a füvetlen pályákon, mint például Dubai, semmi jele a hibának:
A kártáym egy Gainward nvidia GTS250-es, a legújabb, 270es driverrel, Win7-en.
-
ez lett volna az "ebben a videóban" :) -
vagy ebben a videóban még jobban látszik, be is jön a fű az utastérbe sokszor xD
Gábor neked milyen videókarid, driver van fent?
nálam zafír 5850 es 11.5-ös de 11.4 preview-val és kész 11.4 essel is csinálta -
#2688 régebben volt 1x2x hogy a levegőben volt a búzakalász, bár már nem emlékszem hogy az 1-ben vagy a 2-ben volt e :D -
#2687 én nem, de csinálj róla képet, hogy miről is van szó -
bgabor #2686 Más is talákozott ezzel a fű helyett búzakalász buggal rajtunk kívül? -
#2685 nekem eredeti verza limitedem van, de még nem megyek online, kimaxolom a single részt az összes kocsiért :D -
#2684 hát majd kiderül, max frissítjuk a gari keretében 6950-re :D
az volt az érdekes hogy az összes AI megállt, visszafelé kezdett el menni; márpedig ennek nem volna szabad kapcsolatban lennie a videókártyával szerintem, majd kiderül :)
@bgabor, #2682: nekem szinte mindenhol búzakalász van fű helyett xD
jöhetnétek krúzolgatni, nem mindig csak singlebe nyomni :), ha piszkos verziótok van akkor nem szóltam -
bgabor #2683 Hát ember, szerintem magasan a legjobb az újkori NFS-ek közül, olyannyira, hogy elhatároztam, meg fogom venni, pedig ilyet nem csináltam majdnem egy évtizede egyetlen játékkal sem.
Még mjön hozzá néhány patch és DLC, és igazi legenda lesz, szerintem már jelenleg is a legjobb autós játék a PC piacon. Persze én a Most Wanted-Hot Pursuit2010 szerű mélyirreális hányadékoktól nagyon irtózom, nekem csak a nagyon színvonalas autós játékok jönnek be, és a Shift 2 pont ilyen. -
bgabor #2682 Én néhány napja fedeztem fel, hogy doningtonnál például a pálya két szélén a fű helyén ilyen búzakalász szerű grafikai hibák vannak, pedig korábban nem voltak, és én is attól rettegek, hogy kezd behalni a videokártyám.
World of tanksnél is van egy pálya(a leszakadt hidas), ahol a távoli fák bugosan látszódnak. -
#2681 csak úgy poénból pár kép (a fórum miatt 50%-osra kicsinyítve, 1920x1200-as képek eléggé megfognák a topicot)
-
#2680 hát ember nem akarlak elkeseríteni, de nem a játék bugzott grafikailag, hanem a videokártyád haldoklik és talált a játék egy hibás részt, ahol szépen elcseszte a textúrakiépítést.... sajnos nagy a valószínűsége hogy egyre gyakoribb ilyen lesz és szépen egyszer csak végleg emgadja magát.. -
#2679 nekem akkor csinálta ezt a videókártyám, amikor elromlott -
#2678 Ma volt egy érdekes bugom, shanghai ejszakai palya, egyik AI a célnál megfordult, fél körrel később textura hiba, majd összes összes AI megállt agy forgalommal szembe, végül elszállt a játék xD
Kis esti krúz Ric-kel
Duelben az Ai szintén alkot, mentségére kiütöttem a kerekét :D
és egy fastest lap a 4. helyről, tökig forgalomba, Darki, Ric meg az élen nagypapa tempóban xD
-
#2677 Én is erre gondoltam, remélem ki lesz javítva a köv.patchben. Hamarosan megtudjuk ezt úgyis! -
#2676 az a durva hogy én is mentem már régebben azokkal a verdákkal amiket most nem tölt be. És ami még a legdurvább: újrahúztam a játékot és így sem tölt be pár kocsi! Gyanítom, hogy a legutóbbi patch baszott el valamit szépen... -
#2675 Sajnos nekem meg 1-pályát nem tölt be, de fixen..azaz bármilyen kocsival megyek nem, pedig régebben betöltötte. (nem mod miatt mert szűz játékon is próbáltam már) -
#2674 nálam jó az a felni, azt dobtam fele gy sokszínű E30-ra :D
engem az a bug gyötör, hogy nem minden kocsinál tölti be a pályákat... -
Rey01 #2673 Hali!
Nekem miért van az hogy,a gram LIGHTS 57D (Luminous Pink)
felninél lefagy a game???csak a feladatkezelő szokott segíteni..
nem hiszem h a gépemmel van baj:
Processzor: AMD Phenom X4 965 8MB Cash Black Edition (Scythe Mugen 2) (4017Mhz) (51-52celsius max)
Memória: Kingston HyperX DDR-3 4x2Gb 2133Mhz
Videókártya: ATI Shapire HD5870 1024MB DDR5 1025/5450Mhz
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: (AMD AM3) Gigabyte MA790XTA- UD4
Merevlemez: WD 1TB SATA III 64MB + WD 1db 2TB 64MB os + 1db 1 Terrás WD /64MB + 1db 1 Terrás WD /32MB
Hangkártya: (HD Audio 24bit 192k Hz DDigital) Logitech 5.1 X-540 / 7.1 Dolby Stereo (int)/ Creative Fatal1ty Gaming Headset /
Optikai meghajtó: NEC 24x AD-7260S SATA + Pioner 22x DVD-RW
Ház: Thermaltake V9 BlackX Edition VM400M1W2Z
Tápegység: Corsair 850W (CMPSU-850TXEU SLI)
Monitor: 24" BenQ LED (G2420HDBL) (1080p)
Billentyűzet: Logitech G15 New Verzió Gamer Keyboard + Logitech Rumblepad 2 Rev 2.0
Egér: Logitech G9 x 2009 Verzió Gaming Laser 5700 DPI + Logitech MX518
Help me Please! -
#2672 az mitől lehet, hogy ha Reventonnal szeretnék menni, akkor nem tölt be a játék? ugyanez van az RX8-al is minden pályánál, megállás nélkül tölt időtlen időkig, csak a win feladatkezelőben tudom lelőni a játékot.. -
#2671 nekem jobb a köridőm, bár én F1-el nyomtam XD -
#2670 Darki a lecke fel van adva xD