Dungeon Siege III - amit eddig tudunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi..megtaláltam..egy korábbi cikk volt errõl a játékról.
HY
Tegnap valami teljesen hülyeségre válaszoltam valakinek :D Hol tudok arra rákeresni? :D
Király játék!
Tegnap valami teljesen hülyeségre válaszoltam valakinek :D Hol tudok arra rákeresni? :D
Király játék!
Jó lesz ez!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ez az egyik kedvenc játékom. Várom a harmadik részt, de a két karakter nekem is kicsit furcsa. Majd meglátjuk...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Az 1-ben tényleg sok volt a 8, mondjuk abból 1-2 mindig szamár volt. A 2-ben a 4 vagy 6 már nem is tudom, az is pont elég volt. Erre lecsökkentik 2-re egy alapvetõen hack'n'slash rpg-ben. Mégis mit akarnak csinálni? Gagyi Diablo 2 klónt? Netán több rpg-t akarnak bele? Elõbbivel a léc alá lõnek, utóbbival pedig kilõnek a mûfajból (mármint a hack'n'slash-bõl). A co-op szöveg meg olyan divatos lett manapság, kár, hogy legtöbb esetben a multiplayer új neve ...
A kevesebb néha több. Sokszor azért kúrják el a mai gammákat mert túl sok mindent akarnak belegyûrni.
az elsõ 2 részben nem 6 kari volt összesen? erre ezek a barmok meg lecsökkentik 2re? ez a nagy újítás?<#violent>#violent>
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
"Az Obsidian szerint a teljes játéktér egyszerre töltõdik be, vagyis menet közben nem fogunk töltõképernyõvel találkozni."
Láttam én már olyan játékot amiben nem volt töltõképernyõ, de azért töltögetett ;-)
Láttam én már olyan játékot amiben nem volt töltõképernyõ, de azért töltögetett ;-)
Meglátjuk mi lesz belõle. Jónak tûnik, de vajon megállja majd a helyét a Diablo 3 mellett? ... Márha kijön 2011-ig a D3 <#sniffles>#sniffles><#schmoll2>#schmoll2>
Ja ez röhej! :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagy újítás 2-re redukálni a csapatot ...