12
  • djyuri
    Bocsi..megtaláltam..egy korábbi cikk volt erről a játékról.
  • djyuri
    HY
    Tegnap valami teljesen hülyeségre válaszoltam valakinek :D Hol tudok arra rákeresni? :D

Király játék!
  • Tower Guard
    Jó lesz ez!
  • Vogel
    Első részt is 1 karakterrel toltam. Több xp jön, igaz nehezebb ^^
  • Cefet
    Ez az egyik kedvenc játékom. Várom a harmadik részt, de a két karakter nekem is kicsit furcsa. Majd meglátjuk...
  • Peakman
    Az 1-ben tényleg sok volt a 8, mondjuk abból 1-2 mindig szamár volt. A 2-ben a 4 vagy 6 már nem is tudom, az is pont elég volt. Erre lecsökkentik 2-re egy alapvetően hack'n'slash rpg-ben. Mégis mit akarnak csinálni? Gagyi Diablo 2 klónt? Netán több rpg-t akarnak bele? Előbbivel a léc alá lőnek, utóbbival pedig kilőnek a műfajból (mármint a hack'n'slash-ből). A co-op szöveg meg olyan divatos lett manapság, kár, hogy legtöbb esetben a multiplayer új neve ...
  • scagnetti
    A kevesebb néha több. Sokszor azért kúrják el a mai gammákat mert túl sok mindent akarnak belegyűrni.
  • temes69
    az első 2 részben nem 6 kari volt összesen? erre ezek a barmok meg lecsökkentik 2re? ez a nagy újítás?
  • MrPrise
    "Az Obsidian szerint a teljes játéktér egyszerre töltődik be, vagyis menet közben nem fogunk töltőképernyővel találkozni."
    Láttam én már olyan játékot amiben nem volt töltőképernyő, de azért töltögetett ;-)
  • napimester
    Meglátjuk mi lesz belőle. Jónak tűnik, de vajon megállja majd a helyét a Diablo 3 mellett? ... Márha kijön 2011-ig a D3
  • Sir Quno Jedi
    Ja ez röhej! :D
  • Peakman
    Nagy újítás 2-re redukálni a csapatot ...