21
-
Jaj bzameg ez a lényege az egésznek, tök ironikus és nem veszi komolyan magát.
És ad egy vicces bedrogozott bájt a játéknak, ahogy egy Renault Megane és egy Rat VW bogár zúzza egymást egy Nitro+Barge kombóval. :D
A multi meg tényleg mocskosul szórakoztató. Megvettem, eleinte fura volt, de egy kis single gyakorlás után az online megunhatatlan. -
Loverman #20 ha ezek a dolgok nem lennének benne akkor csak egy NFS utánzat lenne. bár, így is :D -
madafakk #19 kár érte, ha már licenszelt autók vannak benne, akkor mik ezek a power upok meg rakéták áááááááá in memoriam lego racers.
a grid vagy a dirt 2 is arcade, még is valóságosabb mint pl blur és társai...
mert az oké, hogy pl egy rpg nem valóságos, vagy fps-ben jönnek a mutánsok, de egy autós játék ne legyen már ennyire buta.. -
Lerágott csont, de határvidék =/= nagyvárosok, azok vonzáskörzete és a főváros...
Nem mellesleg, premier áron semmit sem veszek meg.
-
underground 1* bocsesz.am igen van.az még durvább hogy kivitem az egész gémet egy laza déluután 80% hardon :) éljen a mazda mx5!!!:D -
Justil #16 Ha jól tudom nem pénze nincs rá, hanem olyan helyen lakik, ahol netz. -
Mice #15 mert ha netre nincs pénz, akkor majd pont egy newest release legál megvételére lesz ugye?... -
Ez sem releváns. Ha szimulátort akarsz, más veszel. Ennyi. -
Justil #13 de most tényleg, figyu már, értjük, hogy otthon nincs neted, százszor elmondtad, de ugye tudod, hogy nagyon kevés játékos van ezzel így manapság? :) -
PetiX87 #12 van annak vége? -
kissssss #11 éljen
-
ennek örömére ma végigvitem az nfs1-et. -
nem feltétlenül , egy csomót eladtak belőle Wii-re , szóval elég népszerű játék -
Szégyen a játékra nézve. -
Valóban, inkább a magyar éhezőknek írták. -
Nem vicces, tényleg hasonló. -
Nem hiszem, hogy ezt a cikket az afrikai éhezőknek írták volna... -
"Hasonló játékok: Mario Kart" XDDDDDDDDD -
"Az online kihívások miatt szinte végtelennek tűnik az élettartama, így aki érez magában kellő erőt, és ideje is van, az remekül fog szórakozni. " - már ha van internete... -
a képekről a Need For Speed Underground 2 jutott eszembe -
Már a játék címe is mutatja, h nincs jó grafikája a játéknak, egyszerűen el van mosva az egész a picsába. :D