Blur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzFeri82
Jaj bzameg ez a lényege az egésznek, tök ironikus és nem veszi komolyan magát.

És ad egy vicces bedrogozott bájt a játéknak, ahogy egy Renault Megane és egy Rat VW bogár zúzza egymást egy Nitro+Barge kombóval. 😄

A multi meg tényleg mocskosul szórakoztató. Megvettem, eleinte fura volt, de egy kis single gyakorlás után az online megunhatatlan.

ha ezek a dolgok nem lennének benne akkor csak egy NFS utánzat lenne. bár, így is 😄

kár érte, ha már licenszelt autók vannak benne, akkor mik ezek a power upok meg rakéták áááááááá in memoriam lego racers.
a grid vagy a dirt 2 is arcade, még is valóságosabb mint pl blur és társai...
mert az oké, hogy pl egy rpg nem valóságos, vagy fps-ben jönnek a mutánsok, de egy autós játék ne legyen már ennyire buta..
IMYke2.0.0.0
Lerágott csont, de határvidék =/= nagyvárosok, azok vonzáskörzete és a fõváros...
Nem mellesleg, premier áron semmit sem veszek meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fergusonpapa
underground 1* bocsesz.am igen van.az még durvább hogy kivitem az egész gémet egy laza déluután 80% hardon 😊 éljen a mazda mx5!!!😄

www.icewebhu

Ha jól tudom nem pénze nincs rá, hanem olyan helyen lakik, ahol netz.

mert ha netre nincs pénz, akkor majd pont egy newest release legál megvételére lesz ugye?...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Chocho
Ez sem releváns. Ha szimulátort akarsz, más veszel. Ennyi.

Gaming is believing.

de most tényleg, figyu már, értjük, hogy otthon nincs neted, százszor elmondtad, de ugye tudod, hogy nagyon kevés játékos van ezzel így manapság? 😊

van annak vége?

益田せいじ

éljen<#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

fergusonpapa
ennek örömére ma végigvitem az nfs1-et.

www.icewebhu

Armagedown
nem feltétlenül , egy csomót eladtak belõle Wii-re , szóval elég népszerû játék

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Narxis
Szégyen a játékra nézve.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Valóban, inkább a magyar éhezõknek írták.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chocho
Nem vicces, tényleg hasonló.

Gaming is believing.

Chocho
Nem hiszem, hogy ezt a cikket az afrikai éhezõknek írták volna...

Gaming is believing.

TreDoR
"Hasonló játékok: Mario Kart" XDDDDDDDDD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

IMYke2.0.0.0
"Az online kihívások miatt szinte végtelennek tûnik az élettartama, így aki érez magában kellõ erõt, és ideje is van, az remekül fog szórakozni. " - már ha van internete...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Armagedown
a képekrõl a Need For Speed Underground 2 jutott eszembe

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Freddycom
Már a játék címe is mutatja, h nincs jó grafikája a játéknak, egyszerûen el van mosva az egész a picsába. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.