36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Caterpillar #33389 Ezek az összehasonlítás annyira hasznosak, mint mókusnak a porral oltó erdőtűz esetén.
Szó szerint semmit sem ad vissza abból amit valójában látsz... -
Paladin #33388 Itt egy Through the lenses összehasonlítás.
-
Caterpillar #33387 Kicsit off kérdés a hozzáértőkhöz (bár a választ sejtem)
Felmerült az igény VR-ra, de és ez valószínűleg elég fontos szempont, nem kizárólag DCS-re, sőt valószínűleg DCS-re kevesebbet lesz használva mint bármi másra.
Adott a Reverb, ami ha jól tudom best DCS-hez. Viszont roomscale VR-hoz meg kicsit rosszabb a rossznál..
A másik versenyző a Valve Index, ez meg room scale-ben best, de DCS-re nem az igazi, ha a Reverb az összehasonlítási alap.
Tehát a kérdés a következő, van e olyan aki próbálta mindkettőt vagy akár csak a Valve Index-et? Mennyire vállalható az Index DCS-re? Mennyire szenvedős MFD-ket olvasni benne? Mennyire nehéz kiszúrni egy légi célt? Földit?
Azt hiszem jelenleg a tökéletes kompromisszum, de tartok tőle, elvégre nem egy olcsó cucc... -
#33386 No.. akkor két hét és jön is a cucc :D :D -
#33385 -
#33384 Köszi a válaszokat! :) Én erre kaptam 6490-et. NA majd jövőre elverjük. :D
@Leon: Debrecenben: Pínz. :D
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:50:46 -
feca1229 #33383 1000 milles pont 1 dillárt ér, nekem van 4989 milles-om így tudom csökkenteni a 65 dolláros kedvezményes árat még további 4,98 dollárral. mikor kifizetnéd akkor megkérdezi, hogy felkivánod-e használni a milles pontokat és ennyi! -
#33382 Péz -
#33381 Erre én is rácsaptam, köszi az infót.. :) Ezek a Miles pontok mire jók?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:28:33 -
feca1229 #33380 Igen, az F-18 nincs meg nekem. Szóval a hajó meg a repcsi 30-30 dollár! A szuhoj az FC3-ból van meg és úgy tudom, hogy ugyan az, nincs különbség mintha így rémlene. -
bunny #33379 Ha nincs meg az F-18, simán jó vétel.
Másnak is feljött a SU-33 ahoz képest, hogy megvan az FC3? Gondolom ez ugyanaz, csak nem képes beazonosítani, hogy már megvan csomagban. -
#33378 Nekem hétezeöccáz vót, szóval megvettem :D :D -
feca1229 #33377 Ezen a bundle-en gondolkozok én is! 65 dollár az f-18, és a hordozó, a szuhoj nem érdekel mert megvan, és kapok a millesból még 5 dollár kedvezményt tehát az egész 60 dollárból kijön! Így nem tűnik olyan rossz vételnek... -
#33376 -
sakkay #33375 persze -
#33374 Nekem 8 vagy 9 ropi lenne, de még gondolkodom... :D -
bunny #33373 2 more weeks :)
Egyébként ha valakinek nincs meg az F-18, jó bundle-ba rakták. $65-ért az is nagyon jó ár.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/bundles/fa-18c_and_supercarrier_and_su-33_bundle/ -
sakkay #33372 Van bármi infó mikorra várható? -
sakkay #33371 Teljesen korrekt 25-ért. Meg is vettem. -
bunny #33370 Ne felejtsétek, a Miles-eket még pluszba le lehet vonni a kedvezményeken felül. -
DCS: Superсarrier now available for Pre-Order -
#33368 -
bunny #33367
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/supercarrier/
F-18 tulajoknak $25, tehát a preorderhez még jár extra kedvezmény. Meglepően jófej velünk az ED, hálából gyorsan meg is rendelem :D -
bunny #33366 Ilyen checkbox nincs ott sajnos. -
#33365 e legyen igazam, de ha 14 slotot akarnak a modulban alkalmazni, az nekem ugy hangzik, hogy egyszerre 14 gép lehet a fedélzeten, ha mondjuk 20vs 20 player lesz a szerveren akkor az annyit jelent, hogy 14 player t kitesz a deckre majd ha az egyik felszáll akkor a helyére beteszi a következőt, ahogy most is megjelenik a semmiből melletted.Visszafelé ugyan ez, leszál 14 és mikor kikapcsol akkor eltünik a gép igy hagyva helyet a következő leszállónak..
Máshogy nem tudom, hogy gondolnák ha több gép lesz a szerveren mint a meglévő helyek. -
#33364 Visible before start. Legalábbis szárazföldön működik, hajón nem tudom.
Száz éves kép, de ma is ott van. -
#33363 Majd a szuperanyahajó-modul megoldja...nincs -
bunny #33362 És van ötleted a megoldásra? :) -
#33361 Aham, értem mi a probléma playerként/clientként anyahajóról indulással... -
#33360 EZ volt az első eset, hogy a torrent download helyett (5 Mbps csordogálás) kénytelen voltam a HTTP downloadra váltani, 47-55 Mbps, 50-es netem van papíron). Aszittem, kifagy majd vagy valami, de nem, majd nyugtával (sikeres első küldetés betöltéssel) nyugtázhatom csak a napot.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.01.16. 19:08:03 -
#33359 Az csak haluz, vagy a Lock-Onban még tényleg beszélt hozzád a Torony leszállás közben ("You are above /below glidepath") az orosz gépeken is?
Illetve az amcsikon ez van most még valamelyiken? -
#33358 Cold starttal indítod őket? Saját Groupodban van? Mert ez esetben szerintem csak utánad/veled együtt kéne indítania és felszállnia, de ezt a felállást nem is próbáltam még sose, majd mingyá, kúszik lefele egy 4.5+ gigás béla update -
bunny #33357 Szokott valami küldetést csinálni, vagy mindenki csak felhasználó?
Az a gondom, hogy anyahajón szeretném ha a AI gép nem azonnal hanem pár perc után startolva, de ha beállítok neki késleltetést akkor előtte nem is létezik majd megjelenik a semmiből amikor triggerel. Én azt akarom, hogy ott álljon de várjon egy kicsit míg mellé gurulok pl. -
Micsu #33356 a ram meg a vram inkább a popup miatt fontos -
sakkay #33355 Nálam nem laggol be-kb soha. Mondjuk nagyon jó ramok vannak benne-az sem mindegy. Amikor 50+szerón voltam 3 hónappal ezelőttig sem volt gondom ilyesmivel. Inkább a szokásos béta bugokkal. -
gantus68 #33354 Aerobatics online, felmegy az 27ig is. Ha 16 van a gepedben, akkor nem is fog feljebb menni, mert a tobbi a virtualis memoriabol megy. Ezert laggol be tobbszor. -
Caterpillar #33353 Azért, az ED védelmében (pedig fáj még a gondolat is), a Hornet óta, ha azt mondják egy modul pre-order ekkor kezdődik, és emekkor meg kijön, azt tartani szokták.. Hogy aztán a funkciókat mennyire pontosan adják hozzá (semennyire) az más kérdés... -
sakkay #33352 Nézd nekem is 2080 ti van vr ban, és egy teszt progival nézem. Soha nem ment 16 Gb ig a Ram használat, a videó memória meg max 10Gb. Úgyhogy a 16 Gb ram elég, videókarira meg ár\érték arányban az 1080 ti. -
#33351 Mert január 17-én fogják a pre-ordert, utána az EA verzió Q1 végéig van ígérve, ami mondjuk DCS időszámításban lehet Q2, de azért nem 1 év.
Persze, hogy mennyire lesz early meg bugos az másik kérdés.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2020.01.15. 00:28:39 -
bunny #33350 Azért kiváncsi vagyok mikor fog a supercarrier megjelenni, mert még be se rakták az early access-t se az shopba, márpedig simán betolják a bejelentett modulokat jó előre. Ez alapján még legalább egy év??