Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt lehet tudni, hogy melyik volt a rossz széria?
Beleolvastam - nekem marhára tetszik, de majd otthon olvasom végig.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amikor először megrendeltem a Reverbet anno akkor is mindig tájékoztattak hogy csúszás várható, akarom-e visszamondani a rendelést, és amikor visszamondtam pár napon belül visszafizették.
Szóval én nem félek ettől.
GOOBY, pls
Remélem nem csak flém, hanem valódi történelemről van benne szó.
Addig meg ezt itt hagyom. Hátha érdekel valakit.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.10.12. 16:34:32
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Amúgy a Pimax fizetett embere kirakott egy új videót (kéretik ezt is fenntartással kezelni):
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.10. 21:15:01
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
https://forum.htc.com/forums/topic/6676-how-do-you-re-centre-your-vr-view/
Ha nem döntöttem volna már el, hogy megy vissza, ez tuti elgondolkodtatna 😊
Én pont nem futottam bele, il-2-ben van erre gomb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Szóval - ha a nézőpont elmászik középről, akkor a riftel három kattintás volt és visszaállt középre.
Ebben a steamvr-ben van valami hasonló? A képen látni, hogy miről beszélek - ülök a gép előtt, előre vizuálok, de a nézet el van csúszva.
A riftnél ez úgy működött, hogy a jobb kontrolleren az izé gombot lenyomtam, akkor előjött egy ablak, hogy recenter (vagy valami ilyen).
Arra klikk, középrenézés, megint klikk és visszaállt középre faszán.
Biztos van ilyesmi ennél a kozmosznál is... hilfe!!

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én is arra jutottam, hogy ráteszem az arcomra és úgy a pántot a fejre. Így egészen faszán beállítható. A DCS nagyon fasza vele, szebb a kép, a feliratok tök olvashatóak - viszont kicsit majd játszanom kell a beállításokkal, mert kicsit szaggatott - persze a rifthez majdnem minden fel van húzva a maxra, nyilván azt már nem bírja a 1080TI.
A követéssel semmi gáz nem volt. Én megtartom mind a két cuccot és majd meglátom melyiketv ajándékozom el valamelyik fiú unokámnak. Mondjuk a Gergő (15 éves) pilóta akarna lenni (nem miattam 😄 ), szóval lehet Ő örökli meg majd valamelyiket.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.10.09. 09:08:53
Telepítéssel szívtam rengeteget, de ez valószínű inkább az én gépem gondja volt. Egyik usb-ben ha volt, akkor már telepítés közben kifagyott, amikor a headset bekapcsolt volna. Másikba dugva nem látta. Harmadikban végre jó volt. Addigra már halom driver frissítésen és hajtépésen túl voltam.
A trackinggel nálam nem volt gond, de elég fényes a szoba, kontrolleres cuccot meg nem sokat próbálgattam (főleg hogy amim van ilyen, azok még nem támogatják. Pár perc Onward egy user-made félig használható kontroller konfiggal - az alatt a kontrollerek követésével nekem nem volt gondom).
Kétszer jelent meg egy kis felirat alul, hogy kissé sötét van szerinte, de változás nem volt a fejkövetés pontosságában (a feliratot meg alig vettem észre, és el is tűnt, amikor az asztali lámpát is felkapcsoltam). Szóval ez a része nálam rendben volt.
A kép szép, de a sweet spot tényleg marha kicsi. CV1-nél se nagy, de mivel ott kisebb a felbontás, nem érződik ennyire bántónak. Ráadásul tényleg nehéz úgy elhelyezni, hogy kényelmes is legyen, és pont ideális helyen legyen az éles kép.
Akkor a legjobb, ha rányomod a fejedre szemből, de ugye az elég nehezen tartható állapot 😊
Reddit vagy communiy forumon olvastam, nem tudom, de tényleg az volt a legjobb megoldás, ha leszedtem a szivacsokat, amikkel az arcodra fekszik. Úgy végre jó helyen is volt a sweet spot, kényelmes is volt. Alul mondjuk több fény jött be, de ez engem nem szokott zavarni (és alapból is eléggé kilátni alul, ez biztos van akit zavar).
Az viszont biztos, hogy ehhez a felbontáshoz egy szimulátorral a gtx 1070-em már kevés. Az Il-2-vel sok beállítást kellett levennem, mire értékelhető fps-t tudott.
Nem tudom, megtartom-e.
Lehet, hogy visszaküldöm, és inkább megvárom, amíg lesznek a Quest pc linkről összehasonlító képek, hogy mennyit ront a grafikán. A tesztelők verekedős cuccokkal játszottak, szóval ha ott nem volt zavaró a latency, akkor szerintem nekem szimulátorhoz is jó lehet. 😊
Addig meg marad a CV1.
Vagy mégis a Cosmos 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.10.09. 08:49:23
Majd délelőtt a nagy-nagy munka közben megírom az első benyomást.
Egyedül ami hiba , hogy a kerék kiengedésével blokkolva kellene legyen a fegyver rendszernek, ezt fogadjuk el az EA hiányának .
A VGA azért nem tud stabil FPS-t mert kevés hozzá, a kijelzőnek ehhez semmi köze. A V-Sync képkockákat dob el és növeli a beviteli késleltetést, ezért nincs VR alatt. A FreeSync és a G-Sync a kijelző frissítési frekvenciáját igazítja a VGA felől érkező FPS számhoz. VR alatt ezen megoldások egyike sem jó, ezért ha nincs meg mondjuk a stabil 80 FPS akkor jobb ha ledobja 40-re és duplázza a képkockákat ASW-l.
Hiába egy mezei LCD vagy Oled panel a kijelző, attól még itt teljesen mások a követelmények. Nagyon alacsony input lag kell, nem lehet képtörés, akadás, utánhúzás, stb.
www.smart-bus.hu
Meg ha nincs V-sinc vagy Free sync vagy G.Akkor a VGA azért nem tud fix stabil FPS-t hozni amit a VR LCD megy, csak ugy mint a monitornál.
A kijelző itt is ott is csak LCD vagy OLED, nem tud változó bitrátát magától pont anynit amenynire a VGA képes.