36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#33549 pont azért kérdezem mert nem tudom.
DE a MIG-21 esnél pl az ARU az módosítja mind a bot kitéritést mind a nehézségét a sebesség és magasság függvényébe.DE ott legalább van fizikai látható visszacsatolás a változásról, de egy nem mozgó elektromos rendszernél, hogy tudod meghatározni mikor mekkora erő kell a normál és az override funkcióhoz?
A fenti esetben ha gyorsan alacsonyan mész akkor kis botkitérités és nagyobb erő kell, forditott esetben meg könnyen és nagyobb uton tudod mozgatni a botot. és egy extra erővel tovább tudod huzni a fizikai határig , ahol már nem tudod jobban kitériteni.
DE Falconos FBW esetén hogyan érződik, hogy ne huzd tul a limiten ? mondjuk 6kg kell a normálhoz 8kg meg hogy túlhúzd?De egy limiten belüli belerántásnál, hogy szabályzod, hogy csak 6kg legyen és ne 8? -
GálTomi #33548 Köszönöm szépen! -
Caterpillar #33547 Idén is Reptár szimulátor bajnokság
-
#33546 Milyen irányítás lenne az, ahol az override funkció bekapcsolása nem csak a limitet tolja ki, de ugyanabban a pillanatban még jól bele is tépne a botba anélkül hogy a pilóta bármin változtatna, mert átírná a "kitérítési profilt"? Mi van, ha 9G helyett 8G-nél húzod a paddle-t, akkor hirtelen beletép, mert a bot ahhoz az új limithez képest került 90% kitérésre? Pedig még nem is voltál limiten. Eleve, kinek lenne az jó, ha paddle-től függően más erővel kellene húzni a botot az alacsonyabb G erőkhöz is?
De te is kipróbálhatod szimulátorban is. Húzd el majdnem limitig és kapcsolj paddle-t. Az override felülírja a TILTÁST, amit a FBW hoz, ha olyan helyre húzod a botot ami már G limiten túl lenne. Ekkor igen, érezhető hatása van, ha kikapcsolod. De ha limit alatt vagy akkor nem fog történni semmi. -
#33545 Mi a fene. Meg AH-64 MOD a DCS-hez, ha valakit érdekel. -
Caterpillar #33544 Have fun reading it...
Ezt is...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2020.02.12. 14:09:33 -
#33543 Arról van valahol info hogy az f16 os botjara mekkora erőt kell kifejteni? Mekkora a minimum és maximum erő aminel érzékeli a rendszer a kormány felületek kiterítését.
Az override funkcionál nagyobb erőt enged (kell) belehuzni vagy ugyan azon a max erőn mint normalon csak érzékenyebb profilt társit hozzá . -
#33542 Az? Az egy jól sikerült PR fogás.
Tök jó példa arra, hogy hogyan lehet hypeolni az embereket, hogy egy "új" DCS gépről beszéljenek anélkül, hogy lenne bármilyen konkrét infó bármiről. Majd egy éven belül kitalálják, hogy mi legyen az, és akkor majd elmondják. Mostanában úgyis mindenki azzal volt elfoglalva mi van a készülő gépekkel, hogy áll a Hornet és a Viper, senki nem foglalkozott azzal melyik lehet majd az újabb early access. Gondolom ez nem tetszett ED-nek, ezért bedobta ez a clickbait témát. Amíg nem ED mondja, addig úgyis mindegy, hogy ki mit ötletel, nem? -
#33541 Mi lehet az a " eagerly awaited aircraft"? -
#33540 Szia,
MiG-15
MiG-21 -
GálTomi #33539 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a MIG-15,21 hez Magyar festések beszerezhetőek? Jó pár év után elővettem és leporoltam a programot egy kicsit szórakozni. -
#33538 A steamvr-hez nem kell hogy steames legyen a játék. Én az Il2 alatt használtam, teljesen jól működött, szerintem minden vr játék alatt lehet használni. Játék előtt elindítod, és a játékban kiírja a cpu-gpu használatot, fps-t.
Az MSI afterburner sajnos nem fog menni vr alatt. -
Solt #33537 Én Logitech G13-ra íratom ki az adatokat és amikor kíváncsi vagyok rá akkor kukkolok a HMD alól... zavarna is, ha a HMD képén látnám ezeket. -
bunny #33536 steam oldalon nem sorolja fel. Te használod? És ha igen, megy a natív DCS-sel is oculus alatt? -
Solt #33535 Akkor bocsi, nekem is csak ajánlották... azt nem tudtam, hogy nem Oculus kompatibilis, nem is néztem. Egyébként ezen kívül én nem hallottam még olyat, hogy ilyen adatokat VR-ban ki lehetne íratni. -
Paladin #33534 De igen, oculus kompatibilis, nem kell hozzá semmi extra. -
bunny #33533 Próbáltam váltani, nem csinált semmit sajnos.
Solt: Jah, az jó ötlet lenne, csak ugye egyrészt nekem nem steam-en hanem natív megy a DCS, másrész a leírása szerint nem oculus kompatibilis. Te használod, és ha igen hogy? -
Solt #33532 Steam -> fpsVR -
#33531 A RivaTunerStatistics Serveren az Application detection levelt emelve (esetleg csökkentve...) se tesz ki semmit?
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.02.10. 22:19:11 -
bunny #33530 Szereték oculus rift + DCS alatt adatokat látni VR alatt. Tudom, hogy a DCS-nek van sajátja de ott csomó minden nincs. Az MSI Afterburner-t monitoron jól lehet használni, és a google szerint mennie kéne VR-ben de nem nagyon sikerül kitenni az adatokat.
Esetleg valakinek tapasztalata, ötlete más app? CPU szálak használatát, memória használatot , ventiket stb szeretnék látni. -
beci43 #33529 Az baromi jó volt.Meg az A-10 Tank Killer is.Később meg a TFX. -
bunny #33528 Szerintem a 45fps egyébként duplázással teljesen vállalható, szóval én arra fogok rámenni hogy azt stabilan, röccenés mentesen hozza. A 90-et nem hiszem, hogy tudná tartani, 2x FHD 90hz-en szimulátor számításokkal? Szerintem esélytelen, kár is rágörcsölni. -
Caterpillar #33527 Nekem több let az fps tőle 2d-ben, viszont pl a menü feliratok hányadék rosszak, persze repülés közben nem látszik, de ettől még így van...
Földi célokat tök jól látni, igazából nem csúnya, bár nem top-top grafika, ami ha nagyon akarom látszik... -
bunny #33526 Beállítgattam egyelőre csak amit ajánl, a speckó renderes mod-ot nem raktam fel, meg kicseráltem a 2060-at 1080ti-re, kiváncsi vagyok mit hoz a konyhára, most nincs itt a VR nem tudom tesztelni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.02.07. 11:17:36 -
Micsu #33525 persze küld át -
#33524 A Vörös Báró volt az első VGA-s játékom :) Hónapokat toltam vele :) -
#33523 Persze, hogy meglevő játékon próbálnám ki. -
#33522 Lenne kedved egyrövid összefoglalót olvasni róla és véleményezni, hogy mennyire korrekt? Nem lesz időm mindent kipróbálni benne, de egy dolog miatt betenném egy ciksorozatba. -
#33521 60 percig ingyenes a használata havi 1800ft ért meg 6 óra ha jól tudom, de csak azokkal a játékokkal amik amúgy is fenn vannak a gépeden csak nem a te géped fogja számolni, hanem a központi szerver, igy meglesz az 1080p/60hz high beállitáson, ha neted is elbirja.
Szóval nem változtat sokat a helyzeten ha nincs meg a játék akkor nem tudod kipróbálni, a DCS meg amúgy sincs a játszható programok között -
Micsu #33520 b-17el anno sokat játszottam suhanc koromban de az nem most volt
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2020.02.06. 16:38:30 -
sakkay #33519 Persze. Mindhárommal. Semmire nem emlékszem-ha ezért kérdeznéd
De tényleg.. -
#33518 Az Nvidia új erőforrás bérlési szolgáltatását tervezni valaki kipróbálni? -
#33517 OFF
Van olyan ember, aki játszott a következők közül bármelyikkel néhány óránál többet?
Red Baron (1990)
B-17 Flying Fortress (1992)
Overlord (1994)
OFF
-
#33516 Jó lett, érdekes infók vannak benne.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.06. 14:42:28 -
Caterpillar #33515 Lefty megtanít 29-el felszállni...
-
#33514 ismét el szép video, benne a még ki nem adott modulokkal , nem csak képen
-
Caterpillar #33513 Nem, az történt, hogy eddig a VRSS csak az nVidia által validált játékokban volt elérhető, mostantól pedig ahogy ők írják:
VRSS
This feature is available only for applications which meet below criterion and are profiled by NVIDIA:
DirectX 11 VR applications
Forward Rendered with MSAA
Most jön a csavar, a DCS egészen tavalyig Forward Renderinget használt de ezt módosították, az oka pedig elég egyszerű:
- A Deferred rendering a jelenlegi effektekkel sokkal meggyőzőbb vizuálisan
- Nincs elég emberük az engine-ben tartani egyszerre a forward és deferred rendering-et
És aki a Vulkan-ban reménykedik, hát én nem tenném, az is csak egy rendering api, amit egy rossz engine-re téve, akár még rosszabb is lehet az eredmény mint volt - Lásd még Dota2, CSGO átállás Source2-re...
Röviden, nem, nem megy és nem is fog.
-
bunny #33512 De ha belerakták, csak tudja már használni gondolom. Hát én ma reggel adtam fel az rtx-2060-at és váltottam a 1080ti-re, pont nem láttam az új drivert hogy már benne van. Akkor most már csak remélem, hogy a plusz memória többet hoz a konyhára.
Leonsilver: könnyen megállapítható, megnézed az fps-t :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.02.05. 13:20:06 -
Caterpillar #33511 Az a mondás, hogy bekapcsolhatod ugyan, de a DCS engine miatt nem működik és nem is fog, hacsak nem 0-ról újraírják a grafikus motort, nos az nem fog megtörténni... :D -
#33510 Működik és a mostani driverben már nem kell mókolni, alapból benne van. És bár csak ma reggel vizuáltam meg, úgy tűnik, hogy fasza!
Persze simán lehet placebó...
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.02.05. 12:27:14