36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    Open Beta Bug.... merthogy az OpenBeta azért van, hogy ezeket jelentsük, akinek ez nem kell, ott a stable release, az se tökéletes, csak a 90%-a a bugoknak az nincs...
  • LeonSilver
    Számomra teljesen hihetetlen, felgófoghatatlan és egyben felhábórító, hogy itt van ez a retkes EDe, nem keveset fizet az ember a mégretkesebb modulokért és akkor képtelenek megoldani évek óta, hogy egyes jelzések a BS fülkéjében normálisan láthatóak legyenek. A peccs előtt is voltak problémák. Most az autopilot lámpái faszák ugyan, de helyette a az auto-turn on target kapcsoló fénye láthatatlan (VR-ben).

Erre meg egyáltalán nincsenek szavak... ha a fülkét úgy éri fény, akkor ennyit látni a kapcsolókból.... szánalmas

• Wampapa
    Benesch Zolit kérdezném, a legutóbbi videódban mi az a (törvénytelenül) pálya fölött lebegő Iljusin ???
    Valami multis bug ? Vagy bétás ? Mert még hasonlóval se találkoztam a stabil verzióban, offline.

• beci43
    Openbeta.
  • majonur
    udv! ez a free kamov cockpit az openbetahoz jott? nekem mar eleg reg nem frissitett a normal DCS World 2.5.5.41371 verziom van, szerinte up to date.
  • sakkay
    HP reverb.
  • PhantomAss
    HP Reverb :)
  • LeonSilver
    Azé' ezen a KA-50 fülkén volna még mit csinálni...
  • Fehercsoki
    Milyen VR headsetet érdemes most vásárolni ehhez a játékhoz? Oculus Rift S megfelelő lehet? Olvastam jót és rosszat is a trackingről, nem igazán tudom eldönteni, hogy jó vétel-e.
  • LeonSilver
    Ezen az egészen rugózhatunk két hétig is akár, az i-gazságot úgysem fogjuk megtudni ;) EDének egyébként azt sem, amit kérdez..
  • VO101Tom
    (Bocs, elírtam, 125 programozójuk van)
  • VO101Tom
    Nick a redditen az F-16 early access kapcsán azt írja, hogy az e.a. tartja életben a céget mert van 250 programozójuk, akiket nem rúghatnak ki mert annyira nehéz újakat találni. Ebből a szemszögből egyébként mindegy is, hogy dolgoznak-e military projecteken vagy sem, ami biztos, hogy
    1) van 250 programozójuk,
    2) akiket a PC-s e.a.-nak kellene eltartani.

Persze simán lehet, hogy az egész csak egy kamu PR fogás, hogy az emberek ne lázongjanak inkább fizessenek "nehogy tönkremenjenek szegények", közben a PC-s részleg teljesen jól elvan, és Nicknek tök másra kell a pénz. Nemrég írta Nick azt is (szintén redditen), hogy csak tavaly 80%-al növelték a player base-t, és ugyanennyivel növelték ők is a fejlesztésre szánt pénzeket, VALAHOGY nekem ez nem olyannak tűnik, mintha valaki a túlélésért küzdene, de ezért is kérdeztem, hogy milyen konkrét infók vannak, mert tippelni meg biztosnak lenni én is tudok bármiben, csak ugye azzal nem vagyunk előrébb
    (az biztos a QA-ra nem sokat költöttek )
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.02.22. 21:51:57
  • LeonSilver
    Azért én abban egészen biztos vagyok, hogy a Combined Armstól kezdve a supercarrierig bekerült cuccok nem a mi két szemünkért van bent. Még az NS 430 sem véletlenül került bele szerintem, hisz' jól megvoltunk nélküle is és nem hinném, hogy túl sokan használnák a DCS berkein belül.
    Persze az is lehet, hogy mi tartjuk el a full EDét, de ez azért eléggé valószínűtlen egy ilyen, elég erősen rétegjátéktól.
  • sakkay
  • sakkay
    Mondjuk azt pont nem kötik az orrunkra nem igaz Tom?
  • repvez
    Ki tudja , hogy a TBS mit fed le és még egyáltalán él e a project. Gyanitom nem kötik az orrunkra , de azét biztos, hoyg van némi köze annak, hogy az A10C után a Hornet a Falcon és már bejelentették az F15E-t is elkészülnek modulba.
    KB ezek az alapgépei az USA -nak igy tréningre kifeezetten hasznos lehet nekik és a NTTR-is ezért készült, hogy a helyi viszonyokat be tudják gyakorolni a növendékek.
  • VO101Tom
    A10c óta milyen katonai szimulátort készített az ED? Arra gondolok amit nem polgári PC-s felhasználásra terveztek?
  • sakkay
    Ja valahogy így lehet.
  • repvez
    sztem ezt a számot ugy kell értelmezni, mint ARMA-ban. ott is elég sokan dolgoznak a "játékon" (400+)Mert ugye ott is van egy katonai vonal, de amit abba beleprogramoznak az egy része felhasználható a játék verzióba is.
    És ARMA-nak is van több országban is leányválalata ahonnan bedolgoznak neki a különböző projektekben.
  • Solt
    A többi alkalmazottal akkor vannak vagy 200-250-n? Nekem nagyon a hihetetlen kategória ez a létszám egy ekkora cégnél ami ilyen tempóban dolgozik. Na mindegy, elengedem a témát mert úgyis lényegtelen... :)
  • beci43
    Solt, ha jól tudom ők az orosz hadseregnek is fejlesztenek, gondolom azzal együtt ekkora a létszám.
    De nyilván egy orosz programozó nem keres havi 2-3 ezer ajrót...
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.02.22. 15:55:59
  • beci43
    Én is kipróbáltam, tényleg nagyon jó. Fent is hagyom, szép simán fut a game, nem röccen be sehol.A butításokat is alig lehet észrevenni.
  • Solt
    Nem is tudom mit írjak erre... ha ez igaz, ennyi programozó mellett a Roadmap elég vicces... ha meg abból indulok ki, hogy itthon egy mezei SAP-s programozó keres nettó 2-3000 euró körül, akkor ott kint mennyi lehet a nettó és ez mennyibe kerül a cégnek? Elköltenek havi 100000 eurót csak a programozókra?
  • molnibalage83
    Semmiféle iróniát nem láttam a kommentben. Cinkos összekacsintást igen.
    De akkor mea culpa.
  • beci43
    Nem érted az iróniát.Miért kell ennyire véresen komolyan venni mindent?
  • molnibalage83
    Ők maguk állították...

Today we have some 125 programmers in the team, all dedicated men and women who are committed to doing their very best. Each and everyone of them can find jobs which pay significantly more but stick with ED for the love and passion.

És mégis, az FPS duplázást nem Vulkan, nem az ED, hanem a közösség tagjai csinálták meg. Ej... Hm. Love and passion?

Szóval ezek után beci43 is inkább mellőzhette volna személyeskedést. Mert akkor, ha ez nem igaz, akkor ED simán hazudik...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.02.22. 12:51:02
  • beci43
    Hagyd el, Balázs jobban tudja.Pláne ha a DCS-ről van szó.
  • Solt
    Nem tudom ez a 125 programozóra vonatkozó információ honnan származik, de ennyi valódi programozó negyed év alatt csődbe vinné őket... ekkora bértömeg kitermelhetetlen egy ekkora cégnél hosszú távon. Létszámnak is elég durva ez a szám, nemhogy programozói állománynak.
  • LeonSilver
    Hát... lennének ötleteim, hogy mit csinálnak...
  • LeonSilver
    Azt nem tudom.. mivel nincs trekk ir-em, ezért vr nélkül nem használom a DCS-t.
  • sakkay
    Mondjuk ebben tényleg van valami..
  • sakkay
    Köszi.
  • molnibalage83
    Csak tudnám, hogy akkor a 125 programozó mi a fenét csinál, ha néhány amatőr lenyomja őket.
  • molnibalage83
    VR nélkül is?
  • LeonSilver
    A DCS fórum 1040 hozzászólásában van az ic pass új verziós cucc.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.02.22. 09:34:12
  • LeonSilver
    ITT foglalkoznak vele.

És itt egy videó róla! Qrva sokat dob az fps-en!

És a #33502 hsz-ben vagy egy fontos infó! ;)
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.02.22. 09:31:19
  • sakkay
    Az micsoda Papa?
  • LeonSilver
    Volt szó pár napja a shader basztató cuccról. Hát... qrva jó! Állítólag már EDe is vizslatja a cuccot, gyanítom hamarásan "átveszik" mert qrva sokat javít az fps-en.

• beci43
    Szuper a Cápa fülkéje.
  • LeonSilver
    Áhh, értem. Köszi! Azt hittem valami új fícsör :D