Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, szóval nyomni kell valóban, azt hittem on/off működik.
T.16000 ... barátom igyekszik rábeszélni a warthog-ra. Most alzán egész jól le lehet kuponozni, dehát mégiscsak 100.000Ft felett van, és azért olvasni a fórumokon hogy azzal is szokott gond lenni. Virpil megintcsak iszonyat drága.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

PhantomAss
A T16000 nagyon jó, pontos.Viszont az enyémen a rudder fél éven belül meghalt.

GOOBY, pls

VO101Tom
Ha az orrkerék kormányzó gombot (NWS) nyomva tartod, akkor sokkal szűkebben fordul, viszont vigyázni kell vele, mert annyira befordíthatja a futóművet, hogy előfordulhat, hogy a gép már nem is fordul, csak oldalra radírozza az orrfutót. Ezért csak akkor használják, ha a gép már mozgásban van.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.12. 13:48:54

www.pumaszallas.hu

Pár kérdés, megvettem az F-18-at. Az orrkerék elég keveset fordul, hogy a bánatba lehet azzal az anyahajón manőverezni? A su-33 sokkal jobban befordul (az orrkerék kormányzást bekapcsolom).

Másik, agyalok botkormány vásárláson. A Thrustmaster T.16000M FCS Hotas mennyire jó vétel? Árban még elérhető, úgy nézem hall szenzoros de nem tudom mennyire precíz pl. egy légitankolásnál. Mert persze a warthog hotas jobb, de azért 3x annyiba is kerül 😊 Ja és a T.16000 előnye még, hogy lábpedált is kiváltja, a warthog nem csavarható tehát ahoz mindenképp kell pedál is.

Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.11.12. 13:17:35

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

LeonSilver
Mostanában, amikor volt ez a "Helló Bécs" vagy mi a tököm akció megvettem a Mirázst. Beváltottam a pontjaimat is, így cirka 8000 Ft-ért megkaptam. Meglepően jó kis gép!! Marhára tetszik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha valakit érdekel, az iPone-on ~76 a Warthog throttle, az Alzán meg ~118 a teljes HOTAS.
LeonSilver
Szivi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
Azt írja az oldaluk hogy raktáron van, azért is rendeltem meg hogy ne kellejen várni. Na hétfőn akkor rákérdezek hogy mi az ábra.
Köszi!

GOOBY, pls

LeonSilver
Na, közben csak meglett 😄 Egy hét alatt megkaptam.
2019.06.05.-én adtam le a rendelést, a TNT 2019.06.12.-én hozta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LeonSilver
AKkor ülnek rajta, ha éppen nincs raktáron. Próbáltam megkereseni a leveleket, hogy hogy ment ez nálam, de nem lelem őket 😄
Próbálom még kereseni, ha tudok valamit szólok. Az arckönyvön írjatsz nekik, hogy mi a helyzet. Jó fejek, válaszolnak.

PhantomAss
Leon, megrendeltem azt a Virpil Warthog base cuccot, de már lassan 2 hete processing-ban van a rendelésem. Neked is ennyit ültek rajta?

GOOBY, pls

off

https://www.youtube.com/watch?v=8surb5YS86A&t=202s
Simán tudományos szempontból is érdekes!!!
on
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.11.09. 13:07:17

De van ám-csak egy olyan 20 óra után kezd derengeni..

LeonSilver
Ja - az Epic decemberben tolja ki a Mechwarrior5-öt... VR nélkül :'( Az idiótákok.

LeonSilver
Ja, este vagy délután megnézem. Most dolgozom 😊
Behoztam a gépem, kitakarítottam meg végre kicseréltem a tápot... Hát mit mondjak? Még jó, hogy működött a cucc 😄 😄
Tök elfelejtettem, hogy miylen táp van benne... hát most nézem, 600W... 😄 😄

Amúgy én annak idején c64-en qrva sokat játszottam az ELITE-el. Volt egy franciakockás füzetem, abba írkáltam szép, csoportosítva, hogy hol-mi-mennyi. Meg van ez a dangerous is, de... nincs olyan feelingje már.

Nézd meg az elitet, kicsit jobban bírja a tuningot mint a DCS-ha belövöd ezt-elképesztően jól néz ki!!!

LeonSilver
Hát marha jó ez a cucc. Kicsit felszaladt a szemöldököm, hogy jól fut a DCS, de.. ha a földet néztem vagy a házakat, akkor volt egy kis reccenés, ilyen utánhúzás. Aztán most vettem észre, hogy az egyedi felbontás 150%-on volt. Visszaállítottam 100%-ra és egyből király lett.

Ez az fpsVR is egy király cucc. Valam 1500 forint a sztímen, nem is pénz érte.

LeonSilver
Igen. Leginkább az élsimításon vehető észre, de egyébként is. Megnyugtatlak, az RTX2080TI is izzad 😊

PhantomAss
Látsz különbséget? Il2 alatt nagyon látszik , DCS-t annyira nem próbáltam. Szegény 1080ti izzad rendesen.

GOOBY, pls

LeonSilver
Kipróbáltam. Hátpaszmek...

LeonSilver
Na, megvizuálom este. Nem mintha simán nem lenne király 😄

PhantomAss
Igen. Itt a headset kijelzőnél a "nagyon magas-béta" legyen kiválasztva.

A SteamVR-ban pedig a beállítások / alkalmazások menüben tudod a pixel sűrűseéget (ss) feljebb tolni. Adj neki 200%-ot és nézd meg a játékban 😊

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.08. 09:48:50

GOOBY, pls

LeonSilver
Erre gondolsz?

És a sztímben merre?

LeonSilver
Okéj!

whiteskull
Köszi! Majd kereslek. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

VO101Tom
Akkor olyasmi mint az Osyssey+-é.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez vastag és kicsit merev, de legalább nem gubancolódik, mint a rifté 😊

PhantomAss
Igen, a kábel egy fos. De ez legyen a legnagyobb gondunk 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
Azért ha a rift vezetéke egy agybaj volt, mert az volt, akkor a reverb madzagja 3 agyvérzés, 2 szívroham és egy agyfasz... Simán meglehetne béklyózni vele egy rinocéroszt.

Igazán nincs mit! Ha töröd a fejed rajta, akkor nyugodtan! Nem egy kókler cég, levélre is válaszolnak és nem hülyeséget!

Köszi!<#eljen>

Ka-50

LeonSilver
Persze. Ma meg a holnap este nem jó. Szombaton délelőtt dolgozom. Szombat délután, vasárnap egész nap jöhetsz.

whiteskull
Már kitaláltam. 😊))
Megnézhetném valamikor a tiédet?

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
El kell dugni...

LeonSilver
Nem. Egy Holland bótbul 😊 Minden rendben volt, egy hét alatt jött meg kábé. És már "többen" rendeltek tőlük innen.

Amazonról rendelted Papa?

Ka-50

whiteskull
Az oké, de a bankszámlát látja. 😄D

LeonSilver
Sehogy 😄 VR- VR mit tuja a nej 😄

whiteskull
Remélem arra is van leírás benne, hogy ezt hogyan adom be otthon! 😄

LeonSilver
100%! Össze sem lehet hasonlítani!

whiteskull
Bakker! Akkor ha elmegyek hozzád megnézni, ki fogom kukázni a Rift-et? No meg az 1070-est is? 😊

LeonSilver
Reggel késve indultam munkába 😄 😄 Még jó, hogy én nyitok.

Válaszoltam tegnap, hogy hová tűnt az számomra rejtély... 😄 😄
Szóval Sakkay kolléga is elküldte a linket, hasznos összefoglaló, köszi!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.07. 08:49:03

PhantomAss
Ha esetleg nem ismered, itt egy leírás a Reverb beállításához:
reverb for dcs
Jó rekedést 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
Alapon néztem, a hét végén nekiállok piszkálni 😊 Sakkay is mondta, hogy próbáljam ki, mert leteszem a hajamat 😄

És tényleg tök sajnáltam a HTC-t, hogy elbalfaszkodta, de most már inkább örülök neki 😄 😄 100% jobb a Reverb!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.06. 21:17:05

PhantomAss
Na, örülök hogy neked is bejött, akkor már hárman vagyunk 😊
Alap beállításokkal próbáltad vagy felhúztál mindent+ss?
Ha esetleg nem próbáltad, akkor rakd fel a windows gépházban a headset kijelzőt nagyon magasra, és a steam vr beállításokban adj neki 200% ss-t -mondjuk ilyen 3000*3000 felbontás körül.
Nekem leesett az állam, il2-ben a Messzerben a magasságmérőn a hangyapöcsnyi barometrikus skálát le tudom olvasni. Igaz hogy van 30 fps-em de a látvány nagyon durva.
Direkt megnéztem, a full hd monitoromon nem látom ilyen jól a műszert. Szóval most 2080ti-re gyűjtök 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.06. 21:13:07

GOOBY, pls

LeonSilver
Még csak egy-két kört mentem, de nyugodtan mondhatom, hogy itt kezdődik a VR élmény!
Persze én a riftet is szerettem és tök jó, hogy az volt az első, mert így látom a fejlődést, ami tényleg hatalmas.
Olvasáshoz +2-es szemüveg kell. De a Reverbben tökéletesen látok, nem kell közelhajolnom a feliratokhoz, mindent el tudok olvasni.
Fergeteges srácok! És ha azt nézzük, hogy a kozmosz 300e forint körül mozog... ez ~700€ volt, a rift s meg 183e ... Szinte ingyen van a reverb 😊

LeonSilver
Nos meg van az első röpcsizés. Őszinte leszek, nem kertelek.

Azt a kurva életbe!! Nem sokban marad el a monitortól! A Kozmosz sem volt rossz képminőségileg, de ez köröket ver arra is!

Ja, és szerintem nagyobb a sweet, mint a rifté.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.06. 20:46:50

PhantomAss
Hát ehhez nem értek mert a kontrollereket én ki sem vettem a dobozból, fogalmam sincs hogyan kell beüzemelni 😄

GOOBY, pls

LeonSilver
Hát... szeretnék fizetni, hogy elvidd 😉

LeonSilver
Dee és elképesztően jól néz ki. De egyelőre a DCS csak simán indul, a sztím meg nemlássa. De most valamit mókoltam, minjárt kipróbálom.

Azé' azt, aki kitalálta azt a hangyafasznyi nyomógombot az elemtartó alatt a párosításhoz... hát igen csúnya dolgokat tudnék vele művelni 😄

Feléből mennyit engedsz? <#nevetes1><#nevetes2><#gonosz1>