36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Most már nálam is Papa, nem lehetett bejelentkevi vagy mi a tök. Valami "golbális" bizbasz lehetett, mert aztán olavstam máshol is a problémáról. Azé' THX
  • Papa01 #33748
    Nálam, OK...
  • LeonSilver
    Ámberök! Nektek nincs problémátok a gőzzel? Nem tudok csatlakozni..
  • sakkay
    Bakker de jól néz ki:))
  • LeonSilver
    DCS-Mi-24P állítólag.
  • Erdogan2
    Sziasztok, szép napot kívánok. Egy kis gondom akadt.
    Hotas warthogot használok dcs bs 2 steam es verzio.

A gond úgy fest hogy csak tréning és mission mode ban tudom a shkval slew funkciót használni.
    Instant action, campaign, es edited mission közbe a slew nem működik es latok egy piros karikát is a zöld kör körül, ami mission es tréningbe nincs ott.
    Simulation mode ba van a beállítás. Pipálva van, h mindenre ezt az opciót érvényesítse.

A slew ki van konfigurálva tetszésemre ahogy a többi gomb is ami nagyszerűen működnek is, de csak tréning és sima mission mode ba.

Angolul elég kevés találatom volt az ominózus problémára és, ami lehetőségek szóba kerültek másoknál, azok nálam nem váltak be.
    A helmet es rendszert hajlandó a shkval követni de azzal nem tudom sztem max közelre lehet pontosan használni, vagy én nem értek valamit. Most kezdeném újra tolni ezt sim et, a dvd verziós BS1 be nem volt ilyen gondom a shkval-al.

Esetleg ha tud valaki valamit legyen kedves ne tartsa magába, köszönettel szép napot és kitartást mindenkinek e nehéz időkbe.
    Erdogan.

• majonur
    en se voltam eleg figyelmes, vartam ra mar par napja, de emiatt nem rakom fel a betat, idom sincs. majd szombaton megnezem a harriert.
  • bunny
    Ááá, köszi. Odaírhatnák. Meg mondjuk akkor a stable minek dobja fel? De persze a su-33 is azóta feljön mióta megvettem a supercarriert pedig megvan a FC3, szóval igazából nem is lepődöm meg.
  • beci43
    Csak betával műkszik.
  • bunny
    Más is járt így ma?

00000.034 STATUS: Connecting to update servers...
    00000.610 INFO : Got reply from www.digitalcombatsimulator.com
    00001.224 INFO : Got reply from srv10update.digitalcombatsimulator.com
    00001.233 STATUS: Verifying cached version info...
    00001.593 STATUS: Preparing to install DEKA_JF-17 ...
    00001.816 ERROR: Unknown module DEKA_JF-17
  • bunny
    Hát köszönöm, mindig tanul az ember!
  • Caterpillar
    450€+posta
  • LeonSilver
    Nekem volt X 65F pro-m... kábé egy hétig, vagy még addig sem.
  • VO101Tom
    Az első változatok tényleg nem mozogtak, aztán ezen változtattak, mert azt nagyon idegennek érezték a pilóták, és a precíz, kis kormánymozdulatokat rendszeresen túlreagálták. Később kicsit mozdult a bot is, de a kormányokat ugyanúgy a Force Sensor mérése alapján téríti ki. Az ősrégi TM Cougar bothoz volt ilyen kiegészítő, ami teljesen autentikus force sensorossá tette (mai napig ez a legjobb HOTAS a 16-oshoz), a Saitek X65 is ilyen egyébként (de ezek állnak mint a cövek, annyira azért nem autentikusak). Én próbálgattam ismerősnél, egész jó, de csak modern gépekhez, ww2 szimulátorhoz a Force Feedback típusú joyok sokkal jobbak.

IRL miért nem terjedt el jobban, az jó kérdés, de azért az amerikaiak elég sok gépben használnak ilyet. F-22-ben ilyen van, F-35 is force sensoros (Az F35/B-ben van hibrid, a finom mozgásokat hagyományos módon érzékeli, az A és C az kb. u.a mint a 16-os), F-15-ben csak kiegészítő szerepe van a force sensornak, a hagyományos hidraulikus vezérlésre segít rá, pontosabbá téve azt, az 18-asban pl a pedál force sensoros (a bot nem).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.03.22. 18:58:30
  • PhantomAss
    Van ilyen, a Saitek x 65 ezen az elven működik. Nem igazán terjedt el a repszimesek között mert a modern vadászgépeken kívül kb. semmire sem jó. Helizni, propelleres gépet vezetni jobb a hagyományos.
  • bunny
    Hehe :) Egyébként ugye jól emlékszem, hogy az F-16nál nem is a botkormány mozdítását érzékeli hanem a ráható erőt? Érdekes, hogy ez a megoldás nem jött át a botkormányok világába, pedig biztosan lehetne azt is elég jól mérni, és nincs mozgó alkatrész, egyszerűbb lenne a mechanika meg talán kevésbé tudna meghibásodni, kikopni.
  • VO101Tom
    Ezért csináltak facebookon viccet abból, hogy a TM kiadta a szétszedhető "F-16 botot" is a DCS F-16 megjelenésére. Ott írták sokan, hogy "vééégre, már annyira untam az Warthog A-10-est, rendeltem is azonnal"
  • bunny
    Persze, de nem azt írtam hogy melyik kapta melyiket, hanem hogy ugyanaz :)
  • Caterpillar
    Fordítva, az A-10 kapta meg az F-16 botkormányt... Igazából az egész HOTAS logika + MFD menü rendszer az F-16-ból lett tovább gondolva :)
  • bunny
    Ami nekem meglepő volt az F-16-ban, hogy ugyanaz a botkománya, mint az A-10-nek. Legalábbis a wathog joy-om egész pontosan úgy néz ki, mint az F-16 fülkében ami van :)
  • Wampapa
    Mármint az F-16C-n :) Azt vettem meg most, nem bírtam ellenállni az árnak.
  • Caterpillar
    Modul, vagy funkció szinten?
    Modulból minden működik, talán a Ka-50 kabin még nem került bele, funkciókból meg itt az utolsó stabil changelog:

2.5.5 changelog
  • Wampapa
    Megvettem én is, szintén a stabilon van.Nincs valami lista stabilon mi műxik ?
  • GálTomi
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni. Gondban vagyok az Alba indításával. Hiába konfigurálom be akár billentyűre akár joyra nem tudom a Hajtómű teljesítmény szabályzó kart kimozdítani a hajtómű leállítási pozícióból. Próbáltam alap beállításon is de mindhiába. (alapból a RAlt+Home)
  • feca1229
    Megoldódott a probléma! A tűzfal valamiért letiltotta a frissítést és így nem töltötte le az F-16-ot. köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált!
  • beci43
    Imádom a 16-ost, de nem fogom megvenni.Most hogy kipróbáltam, csak erősödött bennem hogy nem kell.
  • Gundark 1 1
    Igazad van, tegnap én is kipróbáltam a 16ost. Azért van némi falcon előéletem így a Block 50 kabin ismerősként fogadott. Szép is meg jó is. Mondjuk szerintem a kerékkormányzást túltolták. Nem hiszem hogy ennyire borulékony. Repkedtem vele de nem cserélném le a 18-ast :) Sok cuccot várok, pl a Harriert, meg a MiG 15öst.
  • Razor18
    Szerintem az, hogy a helikopter kereszt irányban is tud "lengeni", ami jobban megkavarja a tengeribetegséget okozó "szerveket". Mikor elkezdtem VR-ral repülni, rögtön eleve Huey-val, 10 perc után le kellett tennem, mert jöttek a pürézést megelőző jól ismert előjelek. Aztán ahogy kezdtem hozzászokni, már elég volt az is, ha rövid időre átültem valami merevszárnyúba.
  • bunny
    Popcornos zacsit? :D Ennyire durva? De miért, mivel másabb az élmény?
  • PhantomAss
    Embere válogtaja, nekem semmi gondom a Minyóval vr-ban, meg semmilyen géppel. Szerintem semmi különbség a helikopter és a repülőgép között a vr-ban, ha érzékeny vagy akkor nem bírod egyiket sem, ha meg a repülés megy akkor helikopáter is.
    Több olyan ismerősöm is van akik pár másodperc alatt rosszul lettek amikor elindítottam a játékot.
    De van olyan is aki életében nem ült repülőgépen, azt sem tudta mi az a vr, és simán repült hosszú perceken keresztül, nagyon élvezte.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.03.18. 20:29:42
  • Razor18
    Ha VR-ban játszol, a zacsit készítsd oda a helikopterhez...
  • bunny
    Hmm, jó ez a free trial, pl. eléggé meggyőzött hogy ez az F-16 szép nagyon, talán a legszebb, de nem nagyon kell nekem az F-18 mellé, felesleges összevásárolni mindent inkább egy vasat kell jól megtanulni. Ugyanígy járt az F-14 is anno, kipróbáltam trialba, lejárt szépen letöröltem, nem hiányzik.
    Úgy látszik nem vagyok elég fanatikus vagy mifene. Azért még tekergek vele ma-holnap, de nem fogom megvenni szerintem.
    A listából hiányolom a mig-21-et, érdekes lett volna kipróbálni, de jó poén lesz pl. a végén a helikoffer, azom nincs és nem is terveztem, de hátha meghozza a kedvem.
  • feca1229
    kb most jár a felénél az updater, ha nem akkor megfogadom a tanácsod és megnézem a repairt is.
  • feca1229
    stabilra, régen megvolt a béra is de felidegelt, és kurva sok helyet foglalt így már nincs! :-)
  • LeonSilver
    Öööö... a bétára próbálod tenni vagy a stabilra?
  • LeonSilver
    Ha ez sem segít, akkor próbáld meg a repair-t.
  • feca1229
    Csak egy profilom van. Most elinditottam az updater exe. -t jatha ez megoldja. Vegül is bizonyithatóan megvettem, tehát valahol van és előbb utóbb gondolom látni is fogom. Ami a lényeg a profilomban ott van, hogy megvettem!
  • LeonSilver
    Azzal vagy bejelentkezve (mármint a játékba), akivel vetted?
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.03.18. 19:01:56
  • feca1229
    Nemnprobaltam ingyér semmit.
  • PhantomAss
    A játékon belül a module manager nem mutatja?
    Ha esetleg előtte kipróbáltad a free verziót akkor azt előbb le kell törölni azt írták.