37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
    eddig is volt. most csak megkapja a klikkelhetöséget . a külsö és a kabin már eddig is javitva volt az FM meg volt is valami tanulmány és teszt, hogy mennyire pontos az eredetihez képest.
    a kérdés már csak az, hogy ingyenes lesz annak akinek megvan vagy ujbol meg kell venni egy 3. kiadásban is ahogy a BS-t ?
  • lac coo
    Lesz normális 29-es ??
  • repvez
  • ToMy_
    Nem kifejezetten DCS, de szerintem elfér itt:

• repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • petymeg_1
    Sziasztok!
    Látom a kézkövetés a téma, én Q3-mal szeretném használni, ez alapján a kicsit régebbi video alapján próbálkoztam, sikertelenül.
    https://www.youtube.com/watch?v=YAFGaTgeH4g
    A videoban egy régebbi HTCC program van, én a legújabbat az 1.0-át töltöttem le, az gondolom nem baj. Az OpenXR pipa, azzal használom a DCS-t, a videoban a srác kiemeli, hogy a DCS Updaterben meg kell adni a DCS és a Save könyvtárat, ezt viszont nem találom sehol az új DCS Updater programban, mert hogy az is újabb már. Tudtok segíteni? Meg egyébként megéri a szarakodást? Jobb, mint egérrel? A videoban azért elég körülményesnek tűnik...
  • TakiPetya77
    Szia!

Én Meta Q3-al használom, és működik jól.
  • Indi69
    Üdv. A kézkövetés VR-ban működik. Használja valaki? Meta Q3-al vagy leapmotion-al megy? A neten olvasni ilyet is olyat is
  • Indi69
    Kérhetek képet típust és árat?
    Utoljára szerkesztette: Indi69, 2023.12.06. 09:54:04
  • TakiPetya77
    Én sosem használtam DCS-hez, máshoz igen, és elég jó cucc. Ha érdekel eladó az enyém.
  • Indi69
    Végül minden helyre állt. Van egy reverbG2 HMD-ém és azt szeretném, hogy legyen kézkövetése. Erre van egy ultraleap nevű eszköz, ami 120K forint. Tudom, hogy a Quest3 tudja ezt alapon de nekem nagyon bonyolultnak tűnnek a HMD beállításai, wifi meg stb. Ezt az ultraleap eszközt használja valaki, megéri az árát?
  • bunny
    Kipróbáltam, nekem megy a friss stabil 2.9.1-el a MT-bin. HP reverb G2, force_openxr bekapcsolva , az openXR toolkit-ben 1/2 reprojection a toolkit companion-ban pedig belimitálva 45fps-re dubai belvárosban alacsonyan nagy sebességnél is tartotta a 45fps-t egy 13600K + AMD 6800XT , F-18. Compositot ugye már nem szabad használni. Nem mondom, hogy tökéletes volt de működik. Ja, FSR-t is engedélyeztem próbából a DCS-ben.
  • bunny
    Stabilon a 2.9.1
  • Indi69
    Lejött a 2.9, azóta nem megy a VR. A program nem válaszol hiba van. Nektek is vagy csak nekem?
  • Indi69
    Sziasztok. A 2FA kódolás nekem nem működik. Beolvasom a QR kódot, megadom a hat számot amit a telefon ír és nem történik semmi. Mit csinálok rosszul ?
  • repvez
  • repvez
  • LeonSilver
    Helló :)
  • beci43
    Szia Papa!
  • beci43
    Én is erről beszéltem. Azért írtam hogy az OpenXR tools saját beállítása, én is azt használom. Sharperinget tudsz állítani, ott a csúszka a dlss beállítás alatt.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.11.15. 17:19:31
  • PhantomAss
    Lehet h valamit félreértek, a játék saját beállításaiban, az options/systemen belül mondod? Ott nekem semmiféle openxr-hez kapcsolódó beállítás nincs, de egyik játékban sem ami támogatja. Csak a ctrl+f12 vel előhozod az openxr konzolját vr nézetben és ott állítgatod a dolgokat. Nálam mindenhol ennyi. A CAS meg ugye egy élesítési eljárás, ahhoz nem is tartozik más plusz opció csak a sharpening. Én feltoltam 100%-ra és teljesen jól néz ki. IL2-ben is teljesen éles a a kép, ezzel a beállítással olyan mint a monitoron.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.11.15. 08:35:05
  • beci43
    Mert azt csak az OpenXR Toolkiten belül tudod beállítani. A systemen belül ilyen lehetőség nincs.
  • PhantomAss
    Jaja ki is próbáltam pár modult, nagyon jót tett az openxr. Mi 24 röcögött régebben , még a 45 fps is alig volt meg, most meg 70 alá nem is esett.
    Amúgy hogy érted hogy a játék beállításainál nincs CAS lehetőség?
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.11.14. 08:33:10
  • beci43
    Igen, azt tudom hogy ott van CAS, de a játék beállításainál nincs lehetőség rá. De jó hogy megoldódott.
    Nagyon faxa, nálam amúgy se volt lassú, de mt óta nem esik 90 alá. (4080)
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.11.13. 21:30:14
  • PhantomAss
    Sikerült vhogy megoldanom, most okés minden. Nálam van CAS az openxr menüben, dlss-el nagyjából tartja a 90 fps-t és nem is néz ki rosszul.
  • beci43
    Valószínű, hogy már nem fejlesztik. Ha jól látom a legutóbbi frissítés is 1 éves.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.11.12. 12:10:01
  • PhantomAss
    Ott találtam a régi beírásokat de nem segített. Majd még körbenézek.
  • beci43
    Keress rá DCS fórumon, hátha van rá megoldás.
  • PhantomAss
    Van egy kis progi ami abban segít hogy gombnyomásra 180 fokban hátranézz. Vr-ban ugye elég nehéz forgolódni mert 1:1 ben követi a fejmozgást és a valóságban sem tudsz hátrafordulni, szemben a trackirrel ahol picit megmozdítod a fejed és már magad mögé is látsz. Elindítod ezt a kis progit amikor a játékot és beállítod hogy melyik gombra megnyomására forduljon hátra a kamera. Én már évek óta használom, Il2-ben nagyon hasznos.
    2 verziója van, a vr necksafer a steamvr-hoz és az xr necksafer az openxr-hez
    xr necksafer
    vr necksafer

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.11.11. 21:14:42
  • LeonSilver
    Hát... nekem semmi problémám. Ez mi ez a vr necksafer?
  • PhantomAss
    Nah próbaképp felraktam az open bétát de vr-ban a kép fejjel lefelé van. Rákerestem a neten hogy mi lehet, de csak egy évvel ezelőtti posztot találtam hogy a vr necksafer kever be és javítva lett azóta. Szórakoztam vele egy ideig de nem javult meg, nincs vmi ötletetek? Reverb G2.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2023.11.11. 19:36:23
  • beci43
    Nincs.
  • PhantomAss
    CAS is van?