36917
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
  • beci43
    Vedd fel Balikó Sanyival a kapcsolatot, hátha tud neked segíteni.
  • Doba85 #36630
    Igen én is irtam hogy megszünt az oldal, de gondoltam talán valaki lementette vagy kinyomtatta és meg tudná osztani. Kevés magyar nyelvű irás, van, jó lenne ha az ezek nem vesznének el.
  • militavia
    A PCpilot évekkel ezelőtt megszűnt. Már 2019-ben sem volt aktív.
  • Doba85 #36628
    Sziasztok

Régen a pcpilot.hu oldalon voltak magyar nyelvü oktató irások DCS repülőkről. Az A-10-es ről biztos volt, el is kezdtem olvasni, de akkor nem volt meg a modul nekem, most viszont megvettem és jó lenne elolvasni, csak az oldal megszünt. Valakinek nincs meg?
  • beci43
    Azért érdemes figyelni minden pénteken este, akkor jönnek a frissítések is.
  • petymeg_1
    Ja, látom. Csak nem mindenre adják, amire én szeretném arra pont nem. :-(
  • z0ty4
    itt pedig azt irja hogy van
  • petymeg_1
    Az első vásárlás 50%-os kedvezményét hogy lehet érvényesíteni? Mert nekem nem adja.
  • repvez
  • petymeg_1
    Egyébként nem is bánom, ha némileg egyszerűbben kezelhető gépek is vannak, mert ez a MiG 19 a millió kapcsolójával néha sok. Kb az Il2 bonyolultsága a szint, ami még hosszabb távon élvezhető számomra. A War thunder meg a másik véglet, de néha azzal is jó szórakozni.
  • beci43
    Ésszel kell beállítani, kis kompromisszumokkal azért szépen fut 3080-al. Nekem tegnapelőtt jött meg a 4080 OC, tény hogy jóval több fps-t kapok. Mostmár feljebb merem tolni a felbontást is, így gyönyörű és a sebességgel semmi gond. (Pico 4)
  • petymeg_1
    Köszi. A MiG19-et ebben a kéthetes lehetőségben próbálgatom. Akkor megvárom az akciót és akkor vásárolok be. Az egyébként egy kicsit aggaszt, hogy a 3080 VR-ben meg tud feküdni. És azt olvastam a 4080 se mindig elég neki.
  • repvez
    elég sürün vannak leárazások, minden évszakban és a nagyobb unnepek alkalmával is egy egy hetes időszakra 50% bizonyos modulokra és térképekre . a tavaszi most ért véget március 26án.De sztem lesz husvétkor is majd.

egyébként van olyan lehetöség, hogy 2 hétig ingyen kiprobálhatod bármelyik modult ingyen , ezt ha jol tudom fél évente meg lehet tenni ugyan azzal a modullal is mégegyszer.

az FC3-ban igen kapsz 7 gépet viszont azok nem teljes értékuek olyan szmpontbol, hogy nem klikkelhető kabinnal rendelkeznek és egyszerüsitett avionikával rendelkeznek esetleg még a repmodel is egyszerüsitett mint egy külön állo modulé. Viszont ezt a 7 gépet áruiják külön külön is, de azok sem rendelkeznek részletesebb kabinnal, erre érdemes figyelni.de ezért olcsobbak is.
  • petymeg_1
    Jól értem, hogy a Flamming Cliffs modul tartalmaz 7 repülőt?
  • petymeg_1
    Leárazás szokott lenni? Mert teljes áron elég húzós ára van a gépeknek.
  • petymeg_1
    Ez a chuckguide új, elég részletes, belemélyedek. Van valakinek 3080 Quest2-vel? Mi a tuti beállítás? Mert viharos időben be-be szaggat.
  • petymeg_1
    Köszi, ezek már mind megvoltak, user guid-ot is bújom meg a tutorial is megvolt többször. Annyit sikerült elérni, hogy a joy-ra beállítottam a pitch trim-et, de az is elmászik, nem az igazi.
  • beci43
    Vagy még jobb a Chuckguide. Sokan ezt bújják, jobb mint az eredeti manual.
  • beci43
    Nézz utána, nekem ugyan megvan a modul, de keveset repültem vele, sztem itt sem sokan repülik. Google és Youtube a barátod, azonkívül ott a DCS fórum.
  • beci43
    Játékon belül a mods\aircraft\MiG-19P\doc mappában van a user guide.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.04.02. 17:04:32
  • petymeg_1
    Robotpilóta vagy magasságtartó automatika hogy csalható elő?
  • petymeg_1
    Köszi!
    Nagyon tetszik a játék, gyönyörű monitoron, de VR-ben az igazi. MiG19-essel kezdtem el a kedvenc hidegháborús gépem. Tetszik az "interaktív" kabin.
  • carlosfly
    Shift-K
  • petymeg_1
    Az "infókártyákat" hogy lehet előhozni? arra gondolok, ami a lainkelt videoban van 17:30-nál.
    https://www.youtube.com/watch?v=ry5BgEEjZ5A
  • beci43
    Semmi különbség. Jobban jársz a nem steames verzióval.
  • petymeg_1
    Sziasztok!
    A napokban töltöttem le a játékot a DCS oldaláról, egyelőre az ingyenes gépekkel próbálgatom és nagyon tetszik. Van valami különbség a Steames vagy a DCS verzió között? Érdemesebb Steamen letölteni?
  • LeonSilver
    Király. Tényleg. Csak ez nem nekünk készül.
  • repvez
    ujabb részlet a NOR METREA repszimből

Utoljára szerkesztette: repvez, 2023.03.28. 21:33:22
  • repvez
  • militavia
    Az F-14FD (asszem) nekem csak úgy ment, hogy angolra raktam a billentyűzetet, anélkül a gázkar nem működött.
  • bunny
    Gog-on vannak régi repszimek leolcsózva, ha valaki elrakná gyűjteménybe. Ugye a gog azért jó, nincs védelem és letölthető, szóval valóban a tiéd lesz - nem úgy mint pl. a steamen.

https://www.gog.com/game/falcon_collection
    https://www.gog.com/en/game/f117a_nighthawk_stealth_fighter_20
    https://www.gog.com/en/game/fleet_defender_the_f14_tomcat_simulation
  • macleody
    Fura volt hogy openxr toolkitben ki volt kapcsolva a reprojection de mégis ment, csúnyán hullámzott a kép. Aztán kipróbáltam simán steamvr-ral, 100%-on reprojection nélkül és megvolt a 60 fps.
  • militavia

Ez csak PvP?
    Szóló modban, amolyan F4.0 módon nem lehet tolni?
  • bunny
    Igen, náha furán működik az openXR-es móka, az elején sokat hozott tempóban a steamVR-hez képest de ez szerintem folyamatosan változik. Az biztos, hogy macerás egy picit beállítani, de ott pl. lehet állítani olyant, hogy a reprojection hány fps legyen, a steam maga találja ki, sokszor rosszul.
  • macleody
    Köszi, úgy tűnik a nem bonyolított verzió lesz a nyerő. Simán Steam VR-ral 60 fps, opencomposittal meg openxr-rel valami nem frankó, beesik 30 alá is.
  • bunny
    ha nem akarod bonyolítani, nem kell semmi csak steamVR, a MT-et nem érdekli steam van XR. Ha akarod akkor amit írsz + igen, nekem az a tapasztalatom, hogy valamiért csak direkt bemásolással áll át XR-re, de lehet egyedi gond és másnak megy composit alól is. Én megvárom, amíg átjön stabilra.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2023.03.17. 20:42:02
  • macleody
    Mi kell most a vr-hoz? Openxr toolkit, opencomposit? Kell valami fájlt is másolgatni? Rápróbálnék én is hátha játszható már az openbeta.
  • moho79
    Feltételezem az F-14-re és F-15 gondol :)
  • beci43
    A mi tűnt el?