Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A beállitások, gameplaynél van a tükör, de van oéyan gépahol rákattintol a tükörre vagy az M betüvel is előhozható.
GOOBY, pls
Hhetelen hogy ilyen apró semmiségeket neked kell megoldani és nem a gyárban agyalnak rajta, hogy rendesen működjön a cucc, érthetetlen ez a pitánerség a Saitek részéről, nem hiszem, hogy nem tudnák, hogy problémás a pedáljuknak ez a része, és mégis évekig vagy évek óta így gyártják a pedáljukat, hiszen már több helyen is olvastam róla, hogy ugyan az a bajuk mint az én pedálomnka! Köszönöm mégegyszer!
Lenne egy olyan problémám, hogy a Saitek pedálomnak a bal oldala ha csak a féket akarom használni akkor nem érzékeli, hogy lenyomom a pedált, az oldalkormányok azok működnek mind a két irányban, a jobb oldali fék is viszont ha a bal oldali fékbe lépek bele mintha le sem nyomtam volna aztán magátol befékezi a bal oldalt, ha mozgatom a pedálokat a két végpont között akkor kienged a fék de aztán random módon ujra befog a bal oldali fék, volt másnak is ilyen problémája ha igen akkor hogyan oldotta meg? Gondolom valami érzékelési problémája van esetleg a kábel ment belül szarrá. Meglehet javítani, vagy szerezzek be egy másik pedált?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ka-50
Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.02.19. 22:26:56
Ka-50
Vagy visszatérsz win 10-re, de nagyon csodálkoznék ha ez egy forced frissítés lenne ami mindenképpen felmegy.
GOOBY, pls
Az adott változat nagy frissítése is lehet, hogy egy idő után felmegy, de ebben sem vagyok biztos, mert én úgy állítottam be, hogy mindig nekem kellett jóváhagyni ezeket. A rendszer letöltötte, de nekem kellett mondani, hogy "mehet".
Viszont a ms akkor is kapja be amúgy ja.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.02.14. 09:05:40
GOOBY, pls
https://www.neowin.net/news/windows-mixed-reality-headsets-no-longer-work-with-windows-11-version-24h2-and-newer/
Azt hittem fake, de máshol is írják
https://forums.flightsimulator.com/t/microsoft-is-discontinuing-windows-mixed-reality-wmr/622334/43
WTF?
Ka-50
a kérdés már csak az, hogy ingyenes lesz annak akinek megvan vagy ujbol meg kell venni egy 3. kiadásban is ahogy a BS-t ?
Látom a kézkövetés a téma, én Q3-mal szeretném használni, ez alapján a kicsit régebbi video alapján próbálkoztam, sikertelenül.
https://www.youtube.com/watch?v=YAFGaTgeH4g
A videoban egy régebbi HTCC program van, én a legújabbat az 1.0-át töltöttem le, az gondolom nem baj. Az OpenXR pipa, azzal használom a DCS-t, a videoban a srác kiemeli, hogy a DCS Updaterben meg kell adni a DCS és a Save könyvtárat, ezt viszont nem találom sehol az új DCS Updater programban, mert hogy az is újabb már. Tudtok segíteni? Meg egyébként megéri a szarakodást? Jobb, mint egérrel? A videoban azért elég körülményesnek tűnik...
Én Meta Q3-al használom, és működik jól.
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2023.12.06. 09:54:04
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50