Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ha neten rendeled, akkor kipróbálhatod, ha nem tetszik visszaküldöd, oszt' jó napot.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.01.20. 18:11:08

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
HTC? Soha többet, akkora csalódás volt a kozmosz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A Quest tömörítve küldi a képet kábelen, egyrész erőforrást zabál amiből amúgy sincs felesleg a DCS mellett, másrészt a minőség és a késleltetés nem az igazi.
Szerintem ha van pénz lóvéra akkor vegyén questet asszonynak magadnak meg reverb. Ha nincs, akkor szerintem is a riftS a legjobb kompromisszum jelenleg. Az oculus támogatottságban messze a legjobb.

ps.: Érdekes, hogy a HTC vive (pro) valahogy senkinél nem merült fel, mint alternatíva :D

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Na jó, de nyilván ha már van akkor DCS-re is lenne használva, meg bármire ami szembejön, csak próbálom árnyalni a képet.
Ha csak DCS-re kéne mint írtam, akkor nem gondolkodnék, de így hogy nem csak arra kell, nem egyértelmű. Vagyis hát, igazából amit írtok az alapján egyre inkább az index tűnik a megfelelőnek, még akkor is ha elbaszom drága... <#nezze>

Esetleg az Oculus Quest, merhogy már azt is lehet pc-re kötni, felbontásra meg azonos az Index-el, cserébe ugrabugrához vezetéknélküli!
LeonSilver
Ha ugrabugrálni akar a nejed a bítszaberrel, akkor szerintem valamelyik, vezeték nélküli cuccot vedd neki.
Az én véleményem, hogy ha kontroller, akkor a CV1-é mindent visz! Én nem szeretem a reverb kontrollerét, be is b-sztam a szerénybe és vettem egy xbox one vagy mi a bánatot. A subnautikához meg a no man's-hez használom. Ezekhez a nyugis, ülős cuccokhoz teljesen jó a reverb. Rövid a kábel - hát.. boltba menni nem lehet vele, az biztos. ÉS kicsit merev. De ez engem nem zavar. A kábel fel van függesztve és így qrvajóóóóó :D

Hmmm, és mi a helyzet a kábellel? Azt olvastam a Reverb kábele nagyon merev és igazából rövid is...
Persze értem, hogy felbontásban mindent visz, de az a 2 kamerával követés az amitől igazán fázom és persze DCS előtt ülve nem para, de egy szoba közepén kóborolva a merev kábellel a fejeden úgy hogy ha leteszed a kezed nem is látja a sisak a controllereket az nem hangzik túl jól + az index controller most kvázi az etalon.
LeonSilver
Én meg használom a Reverbet és soha, semmi probléma nem volt a követéssel. Javaslom azoknak, akik kínlódnak vele, hogy talán ne barlangban használják. Egyébként ilyen problémája a kozmosznak sem volt.

Pont ez a gond-nem igazán adja vissza pl. ez a vidi (sem) sem a különbséget. Úgy írom ezt, hogy volt a fejemen. Pl "s" és hp reverb ég és föld felbontás érzékelésben-ez a videóból semennyire nem jön át. Az index nem rossz de a felbontás megint csak kanyarba nincsen a HP-hez. Igaz minden másba meg vagy jobb, vagy ugyanolyan. De kétszer annyiért!!!

Nem tudom, hogy az itt hozzászóló emberek közül vajon mindenkinek van e megfelelő tapasztalata, de pl a beat saber és az összes játék teljesen jól követ-egy alap játékos szinten. Mondom máshogy-ha nem volt ilyen a fejeden, eszedbe nem jut, hogy nem jó a követése. Akkor van néha gond, ha ki kell nyúlni a holt zónába-pl hátad mögé nyúlsz stb. A beat saber a párodnak teljesen jó!!!100% követés-hc szinten lehet esetleg kevés-de az nem emberi szint <#alien>

Vegyes használatra a Rift S az ár / érték bajnok, az Index pedig a jelenleg elérhető maximum. Más kérdés, hogy gyakorlatilag mindkettő hiánycikk...

www.smart-bus.hu

Szerintem meg pont ezek azok az összehasonlítások, aminek még valami értelme van :)
Már ami a képminőséget illeti. Le is jön belőle, hogy abban a Reverb a bajnok. Szimeknél, ilyesminél top.

Nem olvastam részletes reverb kritikákat, mert nem volt nálam konkrétan esélyes ipd állítás hiányában, de gyanítom a trackingja nem lehet az igazi, ha a szimulátoros közösségeken kívül az Indexet tartják a legjobbnak ma.

Szóval neked kell eldönteni melyik játékstílus milyen eséllyel esik latba.
(Ha nem lenne elba* drága, Index lett volna nálam is a nyerő, pont azért, mert nem csak szimezek vr-ban.)
Hát asszonynak pont a Beat Saber tetszik így elsőre, szóval ahogy írtam, nem a DCS az elsődleges, mint inkább a room scale játékok.
Így van. Reverbet vegyél, hacsak nem beat saber bajnoknak készülsz. Mert a reverb szimulátorokban messze a legjobb, lövöldözősben meg közepes. Győri vagyok, ha akarod nyugodtan próbáld ki. 5 féle vr tapasztalat után mondom ezt.

Ezek az összehasonlítás annyira hasznosak, mint mókusnak a porral oltó erdőtűz esetén.
Szó szerint semmit sem ad vissza abból amit valójában látsz... <#nemtudom>
Itt egy Through the lenses összehasonlítás.
Kicsit off kérdés a hozzáértőkhöz (bár a választ sejtem)

Felmerült az igény VR-ra, de és ez valószínűleg elég fontos szempont, nem kizárólag DCS-re, sőt valószínűleg DCS-re kevesebbet lesz használva mint bármi másra.

Adott a Reverb, ami ha jól tudom best DCS-hez. Viszont roomscale VR-hoz meg kicsit rosszabb a rossznál..
A másik versenyző a Valve Index, ez meg room scale-ben best, de DCS-re nem az igazi, ha a Reverb az összehasonlítási alap.

Tehát a kérdés a következő, van e olyan aki próbálta mindkettőt vagy akár csak a Valve Index-et? Mennyire vállalható az Index DCS-re? Mennyire szenvedős MFD-ket olvasni benne? Mennyire nehéz kiszúrni egy légi célt? Földit?

Azt hiszem jelenleg a tökéletes kompromisszum, de tartok tőle, elvégre nem egy olcsó cucc...
LeonSilver
No.. akkor két hét és jön is a cucc :D :D

LeonSilver
<#eljen>

Papa01
Köszi a válaszokat! :) Én erre kaptam 6490-et. NA majd jövőre elverjük. :D

@Leon: Debrecenben: Pínz. :D
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:50:46

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

1000 milles pont 1 dillárt ér, nekem van 4989 milles-om így tudom csökkenteni a 65 dolláros kedvezményes árat még további 4,98 dollárral. mikor kifizetnéd akkor megkérdezi, hogy felkivánod-e használni a milles pontokat és ennyi!

LeonSilver
Péz

Papa01
Erre én is rácsaptam, köszi az infót.. :) Ezek a Miles pontok mire jók?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:28:33

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igen, az F-18 nincs meg nekem. Szóval a hajó meg a repcsi 30-30 dollár! A szuhoj az FC3-ból van meg és úgy tudom, hogy ugyan az, nincs különbség mintha így rémlene.

Ha nincs meg az F-18, simán jó vétel.

Másnak is feljött a SU-33 ahoz képest, hogy megvan az FC3? Gondolom ez ugyanaz, csak nem képes beazonosítani, hogy már megvan csomagban.

LeonSilver
Nekem hétezeöccáz vót, szóval megvettem :D :D

Ezen a bundle-en gondolkozok én is! 65 dollár az f-18, és a hordozó, a szuhoj nem érdekel mert megvan, és kapok a millesból még 5 dollár kedvezményt tehát az egész 60 dollárból kijön! Így nem tűnik olyan rossz vételnek...

repvez
//www.youtube.com/embed/2gXBt_REZfc
persze <#alien>

LeonSilver
Nekem 8 vagy 9 ropi lenne, de még gondolkodom... :D

2 more weeks :)

Egyébként ha valakinek nincs meg az F-18, jó bundle-ba rakták. $65-ért az is nagyon jó ár.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/bundles/fa-18c_and_supercarrier_and_su-33_bundle/

Van bármi infó mikorra várható?

Teljesen korrekt 25-ért. Meg is vettem.

Ne felejtsétek, a Miles-eket még pluszba le lehet vonni a kedvezményeken felül.

LeonSilver

DCS: Superсarrier now available for Pre-Order

LeonSilver
//www.youtube.com/embed/wae9YzQXJAQ

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/supercarrier/
F-18 tulajoknak $25, tehát a preorderhez még jár extra kedvezmény. Meglepően jófej velünk az ED, hálából gyorsan meg is rendelem :D

Ilyen checkbox nincs ott sajnos.

repvez
e legyen igazam, de ha 14 slotot akarnak a modulban alkalmazni, az nekem ugy hangzik, hogy egyszerre 14 gép lehet a fedélzeten, ha mondjuk 20vs 20 player lesz a szerveren akkor az annyit jelent, hogy 14 player t kitesz a deckre majd ha az egyik felszáll akkor a helyére beteszi a következőt, ahogy most is megjelenik a semmiből melletted.Visszafelé ugyan ez, leszál 14 és mikor kikapcsol akkor eltünik a gép igy hagyva helyet a következő leszállónak..
Máshogy nem tudom, hogy gondolnák ha több gép lesz a szerveren mint a meglévő helyek.
Capt Baloo
Visible before start. Legalábbis szárazföldön működik, hajón nem tudom.

Száz éves kép, de ma is ott van.
sure
Majd a szuperanyahajó-modul megoldja...nincs

Isten nem bottal, hanem VMware.

És van ötleted a megoldásra? :)

sure
Aham, értem mi a probléma playerként/clientként anyahajóról indulással...

sure
EZ volt az első eset, hogy a torrent download helyett (5 Mbps csordogálás) kénytelen voltam a HTTP downloadra váltani, 47-55 Mbps, 50-es netem van papíron). Aszittem, kifagy majd vagy valami, de nem, majd nyugtával (sikeres első küldetés betöltéssel) nyugtázhatom csak a napot.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.01.16. 19:08:03

sure
Az csak haluz, vagy a Lock-Onban még tényleg beszélt hozzád a Torony leszállás közben ("You are above /below glidepath") az orosz gépeken is?
Illetve az amcsikon ez van most még valamelyiken?

sure
Cold starttal indítod őket? Saját Groupodban van? Mert ez esetben szerintem csak utánad/veled együtt kéne indítania és felszállnia, de ezt a felállást nem is próbáltam még sose, majd mingyá, kúszik lefele egy 4.5+ gigás béla update

Szokott valami küldetést csinálni, vagy mindenki csak felhasználó?
Az a gondom, hogy anyahajón szeretném ha a AI gép nem azonnal hanem pár perc után startolva, de ha beállítok neki késleltetést akkor előtte nem is létezik majd megjelenik a semmiből amikor triggerel. Én azt akarom, hogy ott álljon de várjon egy kicsit míg mellé gurulok pl.

a ram meg a vram inkább a popup miatt fontos

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nálam nem laggol be-kb soha. Mondjuk nagyon jó ramok vannak benne-az sem mindegy. Amikor 50+szerón voltam 3 hónappal ezelőttig sem volt gondom ilyesmivel. Inkább a szokásos béta bugokkal.

Aerobatics online, felmegy az 27ig is. Ha 16 van a gepedben, akkor nem is fog feljebb menni, mert a tobbi a virtualis memoriabol megy. Ezert laggol be tobbszor.
Azért, az ED védelmében (pedig fáj még a gondolat is), a Hornet óta, ha azt mondják egy modul pre-order ekkor kezdődik, és emekkor meg kijön, azt tartani szokták.. Hogy aztán a funkciókat mennyire pontosan adják hozzá (semennyire) az más kérdés... <#fogmosas>