Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Asszony kap egy quest azzal én is el tudok marhulni néha-néha, aztán később majd egy Reverb hacsak addigra ki nem jön valami újabb cucc <#gonosz1>#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.20. 22:10:07
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@Caterpillar: Szerintem akkor jársz a legjobban, ha magadnak DCS-re veszel egy Reverb-t, az asszonynak meg egy Quest-t... árban kicsivel több ez a kettő mint az Index, viszont mindketten boldog lesztek teljesen! 😊 Ja és nem mellékesen ez a kettő még talán kapható is...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2020.01.20. 21:20:33
www.smart-bus.hu
Azt viszont elhiszem, hogy ha már fejből ismersz minden kapcsolót, akkor olvasható akkor is amikor csak egy maszatot látsz. Ülj be egy ismeretlen kabinba (nekem a Tomcat és a Hornet az volt), és megérted mire gondolok (főleg a Tomcat, a retkes, kopott kabinnal).
www.pumaszallas.hu
Na pl. itt van ez a leány, ismert arc, a bestbe' berakja a sima HTC-t!!!!!! Reverb bent sincsen..szerinted mennyire mérvadó?!<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.20. 20:36:09
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.01.20. 18:11:08
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintem ha van pénz lóvéra akkor vegyén questet asszonynak magadnak meg reverb. Ha nincs, akkor szerintem is a riftS a legjobb kompromisszum jelenleg. Az oculus támogatottságban messze a legjobb.
ps.: Érdekes, hogy a HTC vive (pro) valahogy senkinél nem merült fel, mint alternatíva 😄
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha csak DCS-re kéne mint írtam, akkor nem gondolkodnék, de így hogy nem csak arra kell, nem egyértelmű. Vagyis hát, igazából amit írtok az alapján egyre inkább az index tűnik a megfelelőnek, még akkor is ha elbaszom drága... <#nezze>#nezze>
Esetleg az Oculus Quest, merhogy már azt is lehet pc-re kötni, felbontásra meg azonos az Index-el, cserébe ugrabugrához vezetéknélküli!
Az én véleményem, hogy ha kontroller, akkor a CV1-é mindent visz! Én nem szeretem a reverb kontrollerét, be is b-sztam a szerénybe és vettem egy xbox one vagy mi a bánatot. A subnautikához meg a no man's-hez használom. Ezekhez a nyugis, ülős cuccokhoz teljesen jó a reverb. Rövid a kábel - hát.. boltba menni nem lehet vele, az biztos. ÉS kicsit merev. De ez engem nem zavar. A kábel fel van függesztve és így qrvajóóóóó 😄
Persze értem, hogy felbontásban mindent visz, de az a 2 kamerával követés az amitől igazán fázom és persze DCS előtt ülve nem para, de egy szoba közepén kóborolva a merev kábellel a fejeden úgy hogy ha leteszed a kezed nem is látja a sisak a controllereket az nem hangzik túl jól + az index controller most kvázi az etalon.
www.smart-bus.hu
Már ami a képminőséget illeti. Le is jön belőle, hogy abban a Reverb a bajnok. Szimeknél, ilyesminél top.
Nem olvastam részletes reverb kritikákat, mert nem volt nálam konkrétan esélyes ipd állítás hiányában, de gyanítom a trackingja nem lehet az igazi, ha a szimulátoros közösségeken kívül az Indexet tartják a legjobbnak ma.
Szóval neked kell eldönteni melyik játékstílus milyen eséllyel esik latba.
(Ha nem lenne elba* drága, Index lett volna nálam is a nyerő, pont azért, mert nem csak szimezek vr-ban.)
Szó szerint semmit sem ad vissza abból amit valójában látsz... <#nemtudom>#nemtudom>
Felmerült az igény VR-ra, de és ez valószínűleg elég fontos szempont, nem kizárólag DCS-re, sőt valószínűleg DCS-re kevesebbet lesz használva mint bármi másra.
Adott a Reverb, ami ha jól tudom best DCS-hez. Viszont roomscale VR-hoz meg kicsit rosszabb a rossznál..
A másik versenyző a Valve Index, ez meg room scale-ben best, de DCS-re nem az igazi, ha a Reverb az összehasonlítási alap.
Tehát a kérdés a következő, van e olyan aki próbálta mindkettőt vagy akár csak a Valve Index-et? Mennyire vállalható az Index DCS-re? Mennyire szenvedős MFD-ket olvasni benne? Mennyire nehéz kiszúrni egy légi célt? Földit?
Azt hiszem jelenleg a tökéletes kompromisszum, de tartok tőle, elvégre nem egy olcsó cucc...
@Leon: Debrecenben: Pínz. 😄
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:50:46
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:28:33
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Másnak is feljött a SU-33 ahoz képest, hogy megvan az FC3? Gondolom ez ugyanaz, csak nem képes beazonosítani, hogy már megvan csomagban.
Egyébként ha valakinek nincs meg az F-18, jó bundle-ba rakták. $65-ért az is nagyon jó ár.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/bundles/fa-18c_and_supercarrier_and_su-33_bundle/
DCS: Superсarrier now available for Pre-Order
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/supercarrier/
F-18 tulajoknak $25, tehát a preorderhez még jár extra kedvezmény. Meglepően jófej velünk az ED, hálából gyorsan meg is rendelem 😄