Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.01.20. 18:11:08
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintem ha van pénz lóvéra akkor vegyén questet asszonynak magadnak meg reverb. Ha nincs, akkor szerintem is a riftS a legjobb kompromisszum jelenleg. Az oculus támogatottságban messze a legjobb.
ps.: Érdekes, hogy a HTC vive (pro) valahogy senkinél nem merült fel, mint alternatíva :D
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha csak DCS-re kéne mint írtam, akkor nem gondolkodnék, de így hogy nem csak arra kell, nem egyértelmű. Vagyis hát, igazából amit írtok az alapján egyre inkább az index tűnik a megfelelőnek, még akkor is ha elbaszom drága... <#nezze>#nezze>
Esetleg az Oculus Quest, merhogy már azt is lehet pc-re kötni, felbontásra meg azonos az Index-el, cserébe ugrabugrához vezetéknélküli!
Az én véleményem, hogy ha kontroller, akkor a CV1-é mindent visz! Én nem szeretem a reverb kontrollerét, be is b-sztam a szerénybe és vettem egy xbox one vagy mi a bánatot. A subnautikához meg a no man's-hez használom. Ezekhez a nyugis, ülős cuccokhoz teljesen jó a reverb. Rövid a kábel - hát.. boltba menni nem lehet vele, az biztos. ÉS kicsit merev. De ez engem nem zavar. A kábel fel van függesztve és így qrvajóóóóó :D
Persze értem, hogy felbontásban mindent visz, de az a 2 kamerával követés az amitől igazán fázom és persze DCS előtt ülve nem para, de egy szoba közepén kóborolva a merev kábellel a fejeden úgy hogy ha leteszed a kezed nem is látja a sisak a controllereket az nem hangzik túl jól + az index controller most kvázi az etalon.
www.smart-bus.hu
Már ami a képminőséget illeti. Le is jön belőle, hogy abban a Reverb a bajnok. Szimeknél, ilyesminél top.
Nem olvastam részletes reverb kritikákat, mert nem volt nálam konkrétan esélyes ipd állítás hiányában, de gyanítom a trackingja nem lehet az igazi, ha a szimulátoros közösségeken kívül az Indexet tartják a legjobbnak ma.
Szóval neked kell eldönteni melyik játékstílus milyen eséllyel esik latba.
(Ha nem lenne elba* drága, Index lett volna nálam is a nyerő, pont azért, mert nem csak szimezek vr-ban.)
Szó szerint semmit sem ad vissza abból amit valójában látsz... <#nemtudom>#nemtudom>
Felmerült az igény VR-ra, de és ez valószínűleg elég fontos szempont, nem kizárólag DCS-re, sőt valószínűleg DCS-re kevesebbet lesz használva mint bármi másra.
Adott a Reverb, ami ha jól tudom best DCS-hez. Viszont roomscale VR-hoz meg kicsit rosszabb a rossznál..
A másik versenyző a Valve Index, ez meg room scale-ben best, de DCS-re nem az igazi, ha a Reverb az összehasonlítási alap.
Tehát a kérdés a következő, van e olyan aki próbálta mindkettőt vagy akár csak a Valve Index-et? Mennyire vállalható az Index DCS-re? Mennyire szenvedős MFD-ket olvasni benne? Mennyire nehéz kiszúrni egy légi célt? Földit?
Azt hiszem jelenleg a tökéletes kompromisszum, de tartok tőle, elvégre nem egy olcsó cucc...
@Leon: Debrecenben: Pínz. :D
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:50:46
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.01.19. 11:28:33
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Másnak is feljött a SU-33 ahoz képest, hogy megvan az FC3? Gondolom ez ugyanaz, csak nem képes beazonosítani, hogy már megvan csomagban.
Egyébként ha valakinek nincs meg az F-18, jó bundle-ba rakták. $65-ért az is nagyon jó ár.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/bundles/fa-18c_and_supercarrier_and_su-33_bundle/
DCS: Superсarrier now available for Pre-Order
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/supercarrier/
F-18 tulajoknak $25, tehát a preorderhez még jár extra kedvezmény. Meglepően jófej velünk az ED, hálából gyorsan meg is rendelem :D
Máshogy nem tudom, hogy gondolnák ha több gép lesz a szerveren mint a meglévő helyek.
Száz éves kép, de ma is ott van.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.01.16. 19:08:03
Illetve az amcsikon ez van most még valamelyiken?
Az a gondom, hogy anyahajón szeretném ha a AI gép nem azonnal hanem pár perc után startolva, de ha beállítok neki késleltetést akkor előtte nem is létezik majd megjelenik a semmiből amikor triggerel. Én azt akarom, hogy ott álljon de várjon egy kicsit míg mellé gurulok pl.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"