36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#34030 mondjuk oroszosan számolják, mert nem a teljes árbol számolják a plusz 10%-t hanem a félárbol, igy a teljes árhoz képest csak 55% a kedvezmény és nem 60%, de azért igy is több mint a semmi .
A vége egy 79.99 dolcsis modulnak igy 35.99-re jön ki.
Viszont a bonusz Miles nem vonnjak le az extra %-l, igy az marad 3990. -
#34029 Ha valakit érdekelne valamelyik modul még az akcio alatt akkor C.W. Lemoine említette a tegnapi videójában, hogy a MOVER promo kóddal még 10% lejön az árból.
-
Razor18 #34028 Te a Boat switch-re raktál valamit? És a két pár kapcsolóra fent, FUEL NORM és a rugós ENGINE OPER? -
Razor18 #34027 Majd nyugtával dícsérjük a napot szerintem. Gyakorlatilag szinte az összes (bocsi) "valamirevaló" DCS modul Early Access (értsd félkész) állapotban van "odakint", azt sem tudják a fejlesztők, hogy hol áll a fejük, és senkinek nem mondhatják, hogy bocs, most a Tiedet épp félreteszem, mert a másikra is várnak, hisz még ha csak Early Access áron is, de a pénzt elfogadták mindenkitől...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.09. 16:19:16 -
Wampapa #34026 AG radar F-18 ?
Húúú..akkor én is megkapom jövőre a stabilhoz.
klikk -
bunny #34025 Igazából nincs kiforrva, mivel nem harcolok az F-18-cal így elég kevés gombbal elvagyok. Flaps, fékszárny, futó, hook, katapult, orkerék, fék, kormányszervek, trimm, a többit általábban egérrel a fülkében kattintgatom. -
Razor18 #34024 Te tudod, mi hogy jó neked, de akkor már:
EAC = Refueling probe
RDR ALTIM = eddig még semmi (majd megnézem az azonos funkciót rá tudom-e tenni)
AUTOPILOT = Master Caution Warning silencer
LASTE = Hook (fel, le, semleges állás)
LANDING GEAR WARNING = Gear toggle
Left throttle button = ATC
Mini stick = TDC (incl. Depress) (tudom, hogy elég szar, de azért tudom használni némi axis tuninggal, upgrade megrendelve)
4-way index finger switch : fel-le = Antenna elevation, jobb-bal = chaff-flare
4-way comms = switch COMMS1, 2, 3 switch, felfelé TS PTT
Air brake = azonos
Boat switch = még üres
China hat = back = Cage/Uncage, fwd = HARM SEQ/RAID/FOV
Joystick értelemszerű
4way POV hat = trimm
"TMS" switch = SCS switch
4way castle switch: jobbra = SCS depress, balra = TDC depress (alternatív, a TDC slew elég érzékeny)
Right side index finger button = HMD blank
Modifier nem is kell, se target. Oszt megyen !
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.08. 21:30:25 -
#34023 Szinténzenész -
bunny #34022 Hook is megvan, kicsit csiszolatlan még :) És asszem lesz valami elfordulás gátló megoldás.
-
sakkay #34021 Na ezért nem rossz a target. Igaz megőrülsz míg beállítod, de ha egyszer kész kurva jó.. -
bunny #34020 EAC=landing gear, RDR=hook, AP gomb=Master caution reset, a kapcsolón meg az arm/disarm.
De nekem ugye van egy saját 28 gombos kütyüm, csomó minden azon van. Én alapvetően továbbra se kedvelem a throttle kapcsolókat, mert 1 állásúak, a targettel nem fogok szüttyögni a DCS meg nem tud mit kezdeni -tudtommal- azzal, hogy egy kapcsoló nincs bekapcsolva. Úgyhogy a futómű meg a kampó is úgy van, hogy kettőt kapcsolok, On és után vissza rögtön Off. Tehát gombként gyakorlatilag.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.08. 17:09:29 -
Razor18 #34019 És mi van lejjebb, az Autopilot engage/disengage gombon? -
bunny #34018 Hehe, nekem azon a (minden)figyelmeztető hang kikapcsolás van :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.08. 14:29:19 -
Razor18 #34017 Mazochista... én rátettem a futó funkciót a szürke Landing Gear Warning silencer gombra a gázkar alatt. -
bunny #34016 Tegnap este összedobtam egy futómű gombot, VR-ben könnyebb megtalálni a kapcsolót. Lesz még hook formában is. Persze elforog, kellene alá egy modul egy peremmel, de pár órás project volt így hirtelen felindulásból.
Más is csinált már ilyent, de azt akkor találtam meg amikor már kész volt a modell, úgyhogy inkább a sajátot nyomtattam ki :)
-
bunny #34015 Na , beficcent egy Huey az accountra, kipróbáltam mindet, messze ez jött be leginkább. Még a Harrier-en gondolkozom, bár így hogy van heli, lehet tárgytalan. Így is messze a legtöbbe kerülő játékom a DCS , pedig mindent akciósan vettem. -
#34014 Az igen... -
#34013 Furugla mindent visz! -
Razor18 #34012 Még az a furulyaszó, b+... és hát tényleg szánalmas... -
#34011 (nézd végig, csak 2 perc)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.05.07. 15:16:25 -
Krokoliszk #34010 Eléggé hazavágta. Ki kellett venni minden missionből az összes anyahajót, át kellett szervezni az összes ground unitot, és így nagyjából stabil 30-40 emberrel. Néha azért így is laggolnak az emberek. Korábban 60+ playerrel is sima volt a fönti korlátozások nélkül. Bónusz ezen felül, hogy rengeteg VR usernek játszhatatlanul szar a teljesítmény, illetve sok esetben monitoron is durván romlott az fps. -
Razor18 #34009 Tudom, hogy az ED-nek semmit sem "kell" kiadni, de azért titkon reménykedtem, hogy ezen a szerdán csak kiadnak valami update-et. Még nincs vége a napnak, de sokat nem tennék rá, hogy kijön ma valami... Az utolsó ápr. 22-én volt...
Vagy valaki tud valami háttér infot?...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.06. 22:27:03 -
#34008 -
bunny #34007 Hát nézd, mit lehet erre mondani, hogy szarvót? Nem volt az :) De már eleve ott lenni, egy hatalmas élmény. Pont úgy jött ki, hogy du 4-re volt a kilövési ablak nyitás írva, így szépen megnéztünk mindent, elmentünk az egyik extra túrára aminek a vége a Saturn V hangár, ahonnan a legjobb rálátás a kilövésre, itt van az ikonikus lépcsősor is az visszaszámlálóval. Úgyhogy nap végén beültünk, és négy után pár perccel ki is lőtték, nem kellett órákat ücsörögni sem. Az annyi volt amit látsz, nem tart sokáig. A hang faxa, a hangulat hatalmas, mindenki tapsol, kiabál, éljenez miegymás. Amerikás. Aztán még kolbászoltunk egy kicsit és be is zárt a bazár, szóval minden tök jól kijött. A dologhoz tartozik, hogy a rakétát előző nap lőtték volna fel, amikor még Washington DC-ben voltunk, és nagyon szomorú voltam, hogy egy nappal maradunk le. Aztán egy előzetes szimuláción valamit elfelejtettek alapállapotra rakni, hibát jelzett a cucc ezért előző nap leállították a kilövést. Hajnal 2-kor értünk Orlandóba, épp az autóra vártam és nyomkodtam a telót amikor láttam a NASA appon, hogy a kilövéshez a számláló újra ketyeg. Sejtheted mekkora volt az öröm. Úgyhogy nyitásra már ott toporogtunk a kapuban :) De az egész park nagyon jó, ott vannak a nagy dögök, rengeteg történelem, csak a Discoverynél vagy 2 órát bent voltunk, minden kipróbáltunk. A buszos túra is körbevitt, a kilövőállásokhoz nem mehettünk mert ugye kilövés volt, de ott álltál a hatalmas amerikai zászlós szerelőcsarnoknál meg miegymás, felsorolni se lehet annyi minden van ott. Olyan 2-3 napot simán el lehet tölteni. -
#34006 Csináltam topikot. -
#34005 A Microprose több lépcsőben épült le, először bezárt a játékfejlesztő része, majd a kiadó is megszűnt 2002-ben, a Microprose nevet vette meg Lagretti 2018-ban (gondolom jó pár licencjoggal együtt). Az egyik egykori tulajdonos is a cégben van, de rajta kívül senki nincs a régi csapatból. Nyilván a név reklámértéke elég nagy, itt sg-n is azokból amiket követek, három különböző topikban is téma, hogy "visszatértek". -
#34004 Kéne egy MP topik szerintem. Mi legyen a címe? Microprose visszatér?
Számomra az nem világos, hogy ha kb. 20 éve nem léteznek, akkor eddig mit csináltak és most mitől lett pénz? Olyan játékokra, amik ma rétegnek számítanak?
Bár aki anno azokat tolta, azok ma pénzes vásárló réteg...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.05. 17:04:15 -
#34003 fb oldalukon ha lejjebb görgetsz, ott vannak képek a B-17 cockpitről, egész szépen néz ki. Valszeg B-17 The Mighty Eeight szerű bombázós játék lesz belőle. A komolyabb szimulátorokhoz és stratégiai játékokhoz sokkal hosszabb idő kell, elsősorban a rengeteg kontent bepakolása miatt. Azt a kezdetektől mondták, hogy egyszerűbb, árkád játékokkal fognak kezdeni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.05.05. 17:02:11 -
#34002 A Panzer klónnál butaságot írtam. Inkább egyfajta mix., mintha a PG találkozna a Wargame / Steel Division 2-vel.
Valami B-17-es játékról is pusmogtak úgy 1 éve, de VO101Tom tette be ezt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.05. 16:55:06 -
#34001 Kíváncsi leszek én is, hogy mi lesz belőle. A Microprose egy patinás cég, bár mára kissé megkopott ez a patina... -
#34000 Bevallom örülök a visszatérésnek, de nem értem.
A játék leírásában van, hogy a Sea Power az egy Sea Control klón lesz. Kíváncsi leszek, hogy mitől lesz több és miért érné meg az a másik helyett.
A másik hexás egy Panzer klón, csak kisebb a megcélzott modellezési szint, mint front, ha jól látom. -
#33999 -
#33998 A rakéta indításra. Repnapon gondolom sokan voltál, abban nagy újdonság nem lehetett.
Számomra ott Ostrava a csúcs. A reptéren kívül a mezőn a gépek olyan alacsonyan jönnek, hogy szinte pacsit adhatnál a pilótának. A druva az, hogy a 2018-as repnapon látszott, hogy annak a kemény magnak repültek, akik a kerítésen kívül voltak.
-
bunny #33997 Itt most a légiparádéra gondolsz vagy a kilövésre?
Egyébként a Tampa Air Show-ról is van videó, de nem az enyém.
https://www.youtube.com/watch?v=YORAtuF-JYw
https://www.facebook.com/benitocafelive/videos/296376984233512/
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.05. 00:30:37 -
#33996 Köszi. -
#33995 Milyen érzés volt egyébként látni valamit élőben, amit eddig csak videón?
Úgy értem az ember sok minden lát videón, de valahogy mégis látni egy gépet valóban működni közelről...
Egy vadászgép hangját sem tudja semmilyen hangrendszer visszaadni számomra. -
bunny #33994 Szerintem halkabb volt, nem kellett befogni a füled vagy ilyesmi. De azért a jó kis repedt fazék hangja elég frankó volt. A távolság se volt közel, ha figyeled mikorra ér oda hozzánk a hang, ki lehet számolni ha nagyon akarja az ember. De ugye nem kapod telibe a hangot, repnapon is akkor hangos igazából amikor a hajtómű feléd fordul, itt meg lefele állt, amikor meg már "belenézhettél" már jó magasan volt.
Más. Nagyon úgy néz ki, hogy forgószárnyasból a Huey lesz a nyerő, elég primitív ahoz hogy vezetni kelljen, de kevésbé rezonál a fülke így nem lesz tengeribeteg benne az ember mint a kisebb jószágban. Bár a legjobb az lenne, ha kikapcsolható lenne a rezonálás grafikailag. Meg hát ölég ikonikus is. Egyelőre tanulgatom, asszem el kell kezdeni nézni pár videót, mert -számomra- teljesen váratlan módon tűnik el sokszor a felhajtóerő, kezd sivítani a vészjelzés meg ilyenek. Esküszöm a Harrier-rel ezekszer könnyebb az élet, ott tényleg pár próba után simán lebegtem, jöttem-mentem, leszálltam hajóra is akár. A helivel meg megy a harc. Dehát így kihívás :) -
#33993 HB nem egyedül csinálna bármit is. Ez 2019-es topik ED fórumról: "Heatblur Simulations is becoming a part of MetaSimulations, which is a part of the Meta Aerospace group"
Nem nagyon ismerem ezt a Meta Aerospace Group-ot, de fórumos hsz-ek szerint ez nagy dolog, és sok lehetőséget ad HB-nek, DCS-től függetlenül is. -
sakkay #33992 Nézd ha a DCS a téma vr-ben, akkor arra minden kevés ha minden maxra raksz. De ha 2080 (1080 ti), vagy egy 2080 ti(az pláne) azért már megfelelően fut. -
#33991 Ja, valami zavar támadt az erőben. Nem konkrétan Neked akartam címezni, hanem általánosan. Hogy igen is van jó példa, mert Razbam egy fasza cég.