Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A driver felrakása előtt 'amd cleanup utility'-t futtattam, majd driver fel és készítettem egy profilt a dcs-hez, esport beállítással, freesync bekapcsolva, majd fxo, metashaders2 mappákat töröltem, dcs-ben high preset, vsync on, fullcsreen on. Legutóbb 66.1 volt az átlag fps a driver szerint (méri az fps-t és a frametime-ot, játék közben is), 1% min fps persze kevesebb, akár 37/38 is, de a vsync miatt folyamatos a kép.
CPU oldalon egyedül 'park control'-t használok, 'bitsum highest performance' be van kapcsolva minden dcs indítása előtt. Letiltja a core park-ot és a freq skálázást a játék alatt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.01.21. 21:41:41
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ka-50
www.pumaszallas.hu
2 új grafikus chip, GA103 (3080) és GA104 (3070)
GA103: 3840 streaming processors, 60 streaming multiprocessors, 10GB GDDR6 ram (esetleg 16 a ti-n, vagy 20gb a quadron), 320-bit memory bus.
Viszonyításképpen a 2080 (TU104): 2944 sp, 46 sm, 8gb ram, 256bit memory bus
Sajnos a teljesítményről, fogyasztásról nem írnak.
A gpu felépítéséről pedig bővebb leírást itt találsz pl.:
turing
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.21. 18:28:11
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Egyébként még 3rd party kábelekkel se látsz semmi tömörítési problémát (max ha nagyon keresed, és nem játszol), főleg, hogy a debug toolal jól testreszabható az egész attól függően, milyen erős a géped.
Késleltetés nulla. Késleltetést még akkor se látok, ha virtual desktoppal streamelve játszok mondjuk skyrimet, vagy onwardot - és az akkor wireless. :)
Ami miatt nem ajánlottam én a Questet (bár én arra upgradeltem cv1-ről, és imádom, főleg a pcvr-on túli lehetőségei miatt), az az, hogy ennél bizony még van jócskán screen door effekt. Hiába nagyobb a felbontása elvileg mint a rift s-nek, nem olyan szép a látvány, és ezért szimekhez nem a legjobb választás.
(Egyébként pont ezért ajánlottam ezeket a through the lens videokat, mert nemrég rakott fel a srác összehasonlítást rift cv1 vs rift s vs quest trióval, amiből kettőt használok is, és pontosnak találtam a látványt.)
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Asszony kap egy quest azzal én is el tudok marhulni néha-néha, aztán később majd egy Reverb hacsak addigra ki nem jön valami újabb cucc <#gonosz1>#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.20. 22:10:07
www.pumaszallas.hu
@Caterpillar: Szerintem akkor jársz a legjobban, ha magadnak DCS-re veszel egy Reverb-t, az asszonynak meg egy Quest-t... árban kicsivel több ez a kettő mint az Index, viszont mindketten boldog lesztek teljesen! :) Ja és nem mellékesen ez a kettő még talán kapható is...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2020.01.20. 21:20:33
www.smart-bus.hu
Azt viszont elhiszem, hogy ha már fejből ismersz minden kapcsolót, akkor olvasható akkor is amikor csak egy maszatot látsz. Ülj be egy ismeretlen kabinba (nekem a Tomcat és a Hornet az volt), és megérted mire gondolok (főleg a Tomcat, a retkes, kopott kabinnal).
www.pumaszallas.hu
Na pl. itt van ez a leány, ismert arc, a bestbe' berakja a sima HTC-t!!!!!! Reverb bent sincsen..szerinted mennyire mérvadó?!<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.20. 20:36:09
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu