Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van még, aki 1/4 zsetont feltenne a betára, az kérem jelezze...
2 kulcs elég az ismerkedésre koponyánként talán...
<#awink>#awink>
vagyis egy kinyomtathato billentyuzetkiosztas.
(jol johet joy profil keszites kozben)
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=993408#post993408
www.pcpilot.hu
Lock the target with the TGP, set SPI with TGP (TMS FWD SHORT), switch SOI to MAV, Set SPI with MAV (TMS FWD LONG )and quickly initiate track (TMS FWD SHORT).
Remélem mûxik...
Szerintem ott a bibi, hogy a TGP jelzései nálam nem teljesen oylanok mint a másik videón.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nah ha addig nem jössz rá vasárnap én is ráderítek! 😄
Azt nem tudom elõcsalogatni, hogy a TGP-n villogjon az "M" betû. Nem bírok rájönni, hogy miért. Gondolom az adja át az adatokat a mavericknek és így be is fogja a célt. De mivel nekem ez nincs csak rááll a maverick a célra de nem fogja be.
**--**
Egyébként a TGP-n ráviszed a célkeresztet a célra, nyomsz egy TMS TWD rövidet, ekkor átvált area -ról pointra és a tgp követi a célt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sajnos fogalmam sincs hogyan csináltam de tudom hogy hiába fordultam bármerre a befogott M1A2 akkor is az MFCD -n volt igaz néha belelógott a szárny... 😄
Skinekbõl meg szerintem egyiknek sincs több... Az F-15E -bõl is csak egy darab az LN -es van. Jah és ne akarjátok megnézni az orosz légiharc rakétákat ha nem akartok sírni.. Még a Flanker 2.0 -ból származó modellek vannak benne textúra nélkül.
skin pedig csak egyfele van, de nem is talatam a felsoroltak
(Mission editor) kozul egyet sem a jatek konyvtarban.
RCTRL+H -ra ( HUD Color ) nektek sem csinál semmit?
Valamint nektek is csak ez a szutyok, szürke szkin van? A listában van egy csomó ( eu, flipper, stb) de hiába választom csak ez a szürke van.
dankesün, vödörszén
Egyébként az a legrosszabb a Maverickel való célzásban, hogy ha a keresed a célt és valahova odaviszed a pointert akkor az nem marad ott hanem mozog a géppel együtt. Ezért qrva nehéz vele célozni illetve befogni vele a célt.
www.pcpilot.hu
Ami a #417-es videóban van azt nem én csináltam, sõt. Meg sem tudom csinálni. Van egy rész benne 0:10 környékén ( make SPI..) amit nem tudok megcsinálni hiába nyomom hosszan a TMF Up-ot.
Caterpillar kolléga, neked valami ötleted, hogy mi lehet a bibi?
Irigyellek, hogy ilyen jól kened a Meverick-et, ha valamikor van kedved/idõd, kiokosíthatnál TS-en.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ellenben rájöttem mi a CMS Z axis. Indítja az ECM -et semi és manual módban.
Sokat kell repülni vele hogy ne kelljen gondolkodni mi hol van.
Bemész a RoF fórumba (vagy ahol van ilyen), beilleszted a videó linkjét abba a bizbaszba, mindent végigcsinálsz csak a végén nem nyomsz rá a MEHET-re hanem kijelölöd az egészet és ctrl+x. Ide meg(vagy másik topikba) ctrl+v 😉 és akkor ilyen fasza lesz. Ezt nem kioktatásképpen vagy kötözködés miatt írtam Papa, nehogy félreértsd. Csak egy javaslat 😉
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nagyon szépen dobálja a csalit!
Mindenesetre az auto mód azért javasolt mert én mondjuk az ECM -et nincs az az isten hogy kézzel keresgéljem hogy akkor most SA2 vagy S300 "világít" e a pofámba... 😄
Ezek a módok igazak az ECM -re is mert egy rendszer a kettõ.
Ha minden igaz akkor:
7 - szórás indítása
8 - leállítása
9 - ö léptetés a programok között
Az Ü-re azt írja, hogy HOTAS CMS Z axis, de hogy ez mi akar lenni pukkantásom sincs, mint ahogyan arról sem, hogy melyik program hogyan szórja a cuccot illetve lehet e programozni.
Bár erõs volt a félelmem, nem is olyan szar ez a szoftver.
Azért ha választanom kellene két gép közül én még mindig inkább a Su-25T-t választanám <#idiota>#idiota>
Amit érdemes tudni hogy nem programoztam fel a Mic Switchet ami a VHF1 és 2 valamint az UHF frekiken történõ forgalmazásért felel és a Pinkey Switchet mely a különbözõ világításokat kapcsolja.
Fel van programozva viszont az F12 a TrackIr center position miatt és a Bal Shift a TeamSpeak adásgombjának.
Valamint mivel kevés a 4db HAT (xD) ezért a Joyon található 2db nak is dupla funkciója van melyek az x45 pinkey gombjának megnyomása után aktiválódnak ez igaz a gázkaron lévõ 3 állású AUX kapcsolóra is ami pedig alapból a Speadbreak a pinkey után pedig a Boat Switch. (ez kicsit felemás megoldás bár a közép helyzetben egyébként is a CCD képét adja) Valamint kénytelen voltam a China Hat 2 állású kapcsolóját a kissebbkik felsõ Tekerõre tenni.
Semmi olyat nem tettem föl egyebet ami az igazin nem lenne fenn! Nyilván egyéni ízlés szerint felprogramozható más is ez csak egy nagyjábol másolat. Megtanulni meg elõre látom horror lesz! 😄
DCS A-10C x45 Profile
Ha gondolod majd prezentálom igaz x45 de valamennyire átvihetõ x52 alá is gondolom.
Valamit olvastam a béta fórumon róla de isten bizony már nem emlékszem rá, hogy mit. Hiába no, a 4-kor kelés nemfasza.
Neked a Hajtómûvek ha koppig tolod a gázkart mennyire pörögnek fel? Nekem 75% megáll! <#ticking>#ticking>

Az xp -t nem szereti a kicsike...
Átmásztam w7 be és bakker kb hasonló beállításokkal: kivéve hogy nekem az árnyékok is fullon vannak és be van kapcsolva a HDR úgy biztosan muzsikál mint a BS!
Viszont: az X45 meg nagyon nem akaródzik menni neki. A gázkar potija kicsit már kopott és az xp -vel ellentétben a w7 esetén a játék nem veszi figyelembe a kalibrálást és olyan érzésem van hogy csak a nyers adatokat veszi ki. Így viszont használhatatlan. 😞
Egy-két helyen "megröccen" meg leeseik az fps de alapvetõen egész faszán fut így. Nálad valami bibi lehet vagy nemtudom mert a géped lényegesen jobb mint az enyém.