Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ez is csak egy pletyka a sok kozul, majd kiderul
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
mindossze kell egy reg (okt.26. elotti) a Simhq -n, gondolom ez itt sokaknak megvan, irni egy maximum 500 szavas szoveget aminek a temaja : Miert szeretnek
Thurstmaster Hotas Warthog-ot (a komolysag itt kerulendo, inkabb a humort eroltetni).
Bekuldesi hatarido:Nov 5. egy 3 tagu zsuri dont, Nov.12.
Felhivas!
Egyszeruen nem lelem a bill.zet kiosztasban, csak egerrel kapcsolgatom.
TM Hotas Warthog
de pl. arra is jo, hogy latni melyik switch hol taalahato a valosagban,
mert a fulkeben nem irja ki mikor raviszed az egerkurzort
(az X-52Pro-n sajna nem pont igy sikerult a profilom, meg a pinkie is jol jott)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
koszi

www.smart-bus.hu
azutan egyszer csak megmozdultak a rotorok arnyekai a foldon..
sor kibontva, egy jo cigi, a jol vegzett munka orome.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Mikor jössz repülni egy kicsit? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
sajna megy a siras-rivas a kulfoldi forumokon, legallabbis jobban mint szoktak.
Lasd a Lomac FC2, igaz hogy sokfele gepet repusz, lehetetlen mindgyiket igy megcsinalni(BS, A10C), de amikor 3 gombnyomas utan celba ert a raketa, hat az valahogy egy kicsit arcade.
Nem tudom, hogy valójában így mûködik e de ha igen akkor nagyon remélem nem fogja ED "lebutítani" annak ellenére sem, hogy vannak akik sírnak miatta a fórumon.
a szimben levo enciklopedia pedig megint alulmulta a varakozast, nem igaz hogy nem lehetne jobban megcsinalni, elintezik azzal, hogy fegyverek , azutan meg omlesztve, raadasul csak nagyvonalakban. Marad a Google kereso, es a wiki.
www.smart-bus.hu
Ez az aktiv pause hatalmas segitseg lesz, hatalmas problema volt eddig nekem hogy amig muszerezek, szep lassan atcsorgok a celpont felett, majd megint eltavolodni majd kezdeni elolrol a rarepulest.
(de jo is Ka-50, hogy csak lebeg egy helyben)
Koszi, megegyszer.
Az egyik az, hogy ha a TGP-vel kijelölted a célt akkor kell nyomni egy Hotas TMS Up -ot hosszan (kb. 2mp). A jobb MFD-n (persze ilyenkor ennek kell aktívnak lenni) nyomsz egy V-t hosszan ahogy írtad. Ilyenkor a fej rááll a célra. És itt jön egy fontos momentum. Rá kell zoomolni a célra (rövid V).
Ha ez megvan akkor kell egy Hotas TMS Up hosszan és rögtön ugyan ez röviden. Ekkor fogja be a célt a mav és lehet indítani.
Gyakorold úgy, hogy a cél közelében nyomsz egy LWIN+LSHIFT+Pause-t. EZ egy aktív pause, lehet ügyködni, indítani de a gép helyben marad.
celkereszt rajta, point felirat megjelenik,
kapcsolom a Mav kepernyot:aktivalom Throttle Hat Coolie balra (K), Hotas Slew-vel en iranyitom a Mavot, elvileg China foward (V) hosszan es osszeilleszti a ket ikont a HUDON legalabbis igy kene szerintem, de valamiert mostanaban az utvonalpontra teszi a Mav celkeresztjet a (karika, kozepen pont) Hudon, de hogy miert az uvonal ikonra azt nem ertem.
Szerinted mit rontok el kozben?
Pedig ez par napja mukodott, de lehet hogy csak almodtam es azota folyamatosan tevuton jarok.
(az allando ejszakai muszak fruttit csinal az agyambol)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Repterv keszites a fulkeben
Maverick hasznalat 1.
Maverick hasznalat 2.
Maverick hasznalat 3.
a 23th fs: zold terepszin
Barksdale:Varacskos pofaju gep vegre, es nem csak capa.
104 es szamu skin: elege lehasznalt allapotot mutat, jol nez ki
103 as skin: Villam indul az orr felol, gondolom ez Thunderbolt nevre utal.
meg picike elteresek vannak a tobbi skinek kozott is, mar amik mukodnek, szazadjelzes, ilyesmik.
Akkor most átnevezhetnéd a Shapes folder-ba másolt F-117.lom-ot F-117.edm-re. Ne törõdj vele ha ugat, csak próba. Valószínûleg így is Klingon lopakodó lesz.
Egyébként meg mindjárt belenézek a lua cuccokba és a planetable.sht-be, hátha látok valamit 😊
HAVE A BANDIT DAY !
Az f-117.edm -et átneveztem f-117.edm.EREDETI -re, a shapes/lom mappából az f-117.lom fájlt bemásoltam a shapes mappába. Itt az eredmény 😞
Remélem jól csináltam.

Az F-18 rossz példa volt, de ott van pl. az F-117.edm <--> F-117.lom vagy a régi cmd-k közül F-16.edm <--> F-16.cmd
Úgy látom, hogy a részletesebb .lom modellek mind megmaradtak a Shapes "fõkönyvtárban" .edm-re alakítás nélkül, szóval biztos van rá jó esély, hogy a többi régi .lom-ot is kezelje a program.
De mondok mást: meg lehetne próbálni pl. Beczl MiG-21.lom-ját felrakni, vagy a VNAO Tomcat-et, hátha "vadidegen" fájlokat is kezel.
Az lenne csak az igazán jó hír ^ 😊
HAVE A BANDIT DAY !

Ha jól rémlik (most nem az otthoni gépem elõtt ülök) akkor a Shapes könyvtárban van egy külön LOM könyvtár is. (többek között)
Szerintem az összes régi modellt (ami a "fõkönyvtár" Shapes-ban van mint .edm) ugyanúgy megtalálod a LOM alkönyvtárban is a totál új F-15E, A-10C stb. modellek kivételével.
Szóval ha veszed pl. az F-18C, Su-25, Su-25T vagy KA-50 .edm modelleket és átnevezed õket (beteszel elé egy X-et) xF-18C.edm akkor a progi nem fogja látni.
Viszont a LOM-ból kimásolod ezen .lom fájlokat a "fõkönyvtár" Shapes-ba és csinálsz mission-t ezekkel a modellekkel akkor kiderül, hogy kezeli-e a .lom kiterjesztésûeket az .edm mellett a játékon belül.
HAVE A BANDIT DAY !
Én szívesen kipróbálom ha megmondod mit - hova másoljak próbaképpen.