Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Még sohasem néztem, de holnap megteszem és majd jelentek 😉
Egy-két helyen "megröccen" meg leeseik az fps de alapvetõen egész faszán fut így. Nálad valami bibi lehet vagy nemtudom mert a géped lényegesen jobb mint az enyém.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Leon, az FPS-eid milyenek? (JCtrl+Pause)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Mondjuk a Visib Range: Low, számomra nem egy örömteli dolog.. 😞((

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Nekem ilyen szarok szoktak lenni. A bekeretezett izék villognak vagy mi. Olyan, mintha szar lenne az árnyék.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igen, azt használom.

AA - Use Application Settings
Aniso - 16x
Catalyst A.I. - disable
Mipmap - Quality
Vertical refr.- Off
Adaptive AA - Enable & Quality
OpenGL - Triple buff.

Ez pedig a gém beállítása :

Ha tényleg resetelik majd a kulcsot akkor minnyá feldobom xp-re is és megvizuálom, hogy ott milyen.

Leon te is 10.9 es catalyst -ot használsz? Milyen beállításokkal? Baxa a csõröm hogy nálad nem bugzik a garfika nálam meg ezerrel...
Szerintem a +2 ember györsan meglesz!

Egyébként ezt a kedves vagyok dolgot már több helyrõl hallottam! <#nezze><#hehe><#dumcsi>

Bár lehet az irnónia volt? <#kuss>
kedves ember vagyte!
GaBikával agyalunk benne, hogy bekék fizetni rá, de kéne még 2 fõ hozzá...
további szép napot! <#nevetes1>

Menjél csak BS -ni kell a célpont a jövõre nézve! xD <#wave><#fogmosas>
hello Mindenkinek!

Dummy hozzászólása jut eszembe....
minek olvasgatom én ezt a fórumot állandóan... inkább a bs-t kéne alakítgatnom...<#fejvakaras>
vki kösse le a kezem! <#email>

LeonSilver
Egyelõre sehogy. Amíg a betanulás idõszaka van addig a billentyûzeten matatok. Majd ha már úgy "profi" leszek, akkor jöhet a joy. De szerintem alapból kezeli. Majd minnyá kipróbálom valamivel.

Háttõ én meg se próbálok profilt csinálni hozzá fõleg amíg azzal tökölök hogy az enyémnél gyengébb gépen majdnem full grafikán szalad ez a retek.

Egyébként meg nem 4 HAT van? a gázkaron a mouse használható HAT -ként is.

Egyébként te hogy oldo meg a hosszú és rövid lenyomásokat? Vagy azt kezeli a program alapból?
LeonSilver
Én hasonló megállapításra jutottam az x52 kapcsán. Nem gondoltam volna, hogy valaha is kevés lesz a három HAT kapcsoló (kettõ a boton meg egy ugye a gázkaron). Elkezdtem csinálni egy profilt de talán a harmadánál, negyedénél tartok. Lehet letõttenyi de az nem az igazi.

Én marha meg miután már szenvedtem vele mondom már ráderítek a kézikönyvre.. Hát ennyi kapcsoló nincs az x-45 -ön sajnos... xD

Szerintem még akkor sem ha a mode kapcsolót használom... :S

Mondjuk kezd körvanalzódni hogyan kéne felrakni a fontosabbakat, mert mondjuk a rádiózás gomb nem annyira szükséges vagy pl a világítást sem fogom HOAS -ról kapcsolni... 😄

Ellenben a kézikönyv felületes átböngészése után rá kell jöjjek hogy egy külön 4 állású kapcsoló van arra hogy csak az MFCD -k menjét és a SOI -t állítsa (coolie hat). Persze a 4 állásból 3 dupla funkcióval van ellátva attól függõen röviden vagy hosszan nyomod e a buttont. 😄

Ez azért mókás emrt ezzel lehet állítani hogy a különbözõ gombok a HUD -ot a jobb vagy a bal MFCD -t bizgerálják e. Egyébként a SOI a Sensor of Interest rövidítése és így már meg is világosodtam hogy tényleg kva kevés a gomb a joyon.... <#taps><#nezze><#hehe>
LeonSilver
A nagyítás a V (HOTAS China hat forward) majd utánna a zoom a HOME és az END (HOTAS DMS Up & Down). De csak akkor ha az adott MFD az aktív. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a mód kapcsolónál kétszer klikkelsz a TGP-re. Akkor egy ilyen keret lesz a képernyõn. Egyelõre ennyit tudtam kiókumlálni 😊

Igen erre... Hogyan lehet zoomolni és célt keresni. Mert ugyan van valami automatikus módja amikor a wp -re néz de nah...
LeonSilver
Bennem is ez a gyanú merült fel 😊 Azért én jobban szeretném manuálisan befogni a célet de hát ez van.

Liteningileg erre gondolsz?

Nekem is és wittmannál is (bár ezekszerint xp miatt) ha a HDR be van kapcsolva gondol egyet a program és eltûnik minden modell a képrõl és kapok helyette egy hullámzó végtelen óceánt meg fekete eget meg egy tükrözõdõ napot...

Sõt nálam ez mégrosszabb mert ha nincs bekapcsolva a HDR akkor is elõjön bizonyos körülményk között. Minnél több minden van a képernyõn annál kissebb beállítás kell ahhoz hogy ez az anomália ne jöjjön elõ.

Mókás...

A maveric meg mintha automatice lockolná a célokat (de legalábbis van ilyen módja).

Nekem inkább az lenne a kérdésem hogy a Liteninget mely billparancsok vagy az optinonsben melyik HOTAS funkció tudja nézelõdésre bírni?
LeonSilver
Ugyan így voltam vele én is Dummy. Meg sem akartam venni, ehhez képest meg .. 😄

DummyBoy
... azon gondolokodom mennyire lenne pofátlanság megkérni benneteket, hogy a szim dolgairól ne a szimes topikban beszélgessetek <#idiota>

Sokkal nyugisabban telnének a napjaim, ha még mindig arról lenne szó, hogy sosem jelenik meg 😊

Én elhatároztam, hogy megjelenés elõtt tuti nem veszem meg, de folyamatosan olvasgatva a topikot, erõsen elindul a kezem a pénztárcám felé 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

59th Ducky
És szürkületben/éjszakai repüléskor a Nellis melleti városi fények erõsen sarkifény jelleget öltenek bizonyos magasság alatt.
Olyan mint az FC2-ben felhõ árnyék bug.
Elég vicces.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

LeonSilver
w7 64b és ha bekapcsolom ha nem vannak anomáliák. Nem használhatatlan de van néhány érdekes dolog. Majd csinálok shotot de például amikor lõnek rám a tankisták a 12.7-es pityuvalk akkor ilyen fekete négyszögek villognak a torkolattûz környékén. Meg a házak is ilyenek ha bizonyos szögbõl nézek rájuk. Vagy valami 😄

LeonSilver
Ja. És 3 perc mire a a maverick egyáltalán feléled.
AZt viszont erõsen remélem, hogy nem fogják lebutítani a cuccot! Nem olvasom nagyon a fórumot de biztos vagyok benne, hogy van aki sír miatta. Ha leegyszerûsítik akkor én botrányt fogok csapni 😄

Bláz és neked nincs grafikai hibád HDR bekapcsolása mellett? Oprendszer W7?
LeonSilver
Nekem azzal van (lehet, hogy csak volt de nem akarom elkiabálni), hogy nincs egy qrva "lock target" gomb 😄

LeonSilver
Processor: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz
MoBo: GA-MA770-UD3
RAM: 4GB 1066Mhz
VGA: ATI Radenon HD4870 1 GB
Displ: Samsung 2233BW

Itt sem írja menny idõ alatt éled fel a rendszer de szépen leírja mit merre. Bár tény a pilcsi utána nem tudja sem megerõsíteni sem cáfolni de valszeg ez lesz a kb indítás menetet.

Aviation Forum
Sanyo
Repülés közben már nincs védõkupak, de ha jól emlékszem akkor az IR változatnak van hûtése, csak azt nem tudom, mennyi ideig dolgozik rá.

Egy F-16 pilóta könyvében olvastam, de sajnos már nincs nálam. Azért én is megpróbálok utánanézni. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Ha megtennéd, megköszönném! 😊 Jaja, én is! 😊

Utána olvassak pontosabban? Úgyis meg akarom tanulni 😄
Papa01
Köszi a választ! A 10 perces hûtési idõ nem akármi! 😊

Hát ha olyan mint az igazi akkor tényleg eléggé nyûgös a cucc...

Valami 10 perc a lehûtése le kell dobni elötte a védõkupakot ami az optikát védi, meg eleve a felbontása sem egy húb+ kategória fõleg az infrásnak... Egérmozin repülés közben célozni meg nem funny! <#hehe>

Bár ez csak annak szívás aki nincs ehhez hozzászokva by Su-25T... <#vigyor5>
Papa01
A Maverick-et nehéz használni?

Kérdés: Leon neked milyen Proci+Videokártya Kombód van?
LeonSilver
Na. Két tankot sikerült leszednem. Egyiket maverickel a másikat meg ledobtam egy kaviccsal 😊

LeonSilver
Ezért megy az oboa. Qrva "szar". Gondolom ha az ember betanulja majd fasza lesz de egyelõre "direkt" nem is tudtam indítani csak véletlenül. 😄

Buren
Amellett elvileg kva nehéz, a maverick-el kifejezetten szopókanyalókáznak a külföldi harcostársak.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

GaBika6
Ha szépen beszélsz HungaroJET-el akkor megmodolja neked, csak kérdés mennyi idõ alatt... Remélem, amit én kértem idén meglesz. <#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Miért oboázol? Gépigény??? <#wow1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Ez nagyon király... <#nevetes1>

LeonSilver
Ehhh, az szar. Én tegnap este beszereztem 😊 Nem bírtam magammal, most meg oboázok. Nem egyszerû az biztos.

Buren
Még nem, új videókártya kéne elõször, a régi elszállt jelenleg az alaplapiról mûködnek a dolgok...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

köszi😊

<#hehe>

Jó lenne ha kiadnának egy olyat is amiben egy F-15E Strike Eagle-vel kell repkedni az egy nagyon jó gép.

LeonSilver
Te befizettél rá fater?

Buren
Elméletileg Q4 2010, de nem nagyon erõsítették (vagy cáfolták) meg az elmúlt idõben.

Nem tudjátok egyébként mikor jelenik meg?

ja, ez igaz, pattanjon csak nyugodtan
az masnak is feltunt, hogy amikor a Trackir-el (csak 32 bit) elore hajolok, hogy jobban lassam a HUD-ot akkor a HUD feliratok is osszemennek teljesen kicsire, viszont ha siman zoomolok billentyuzettel akkor minden rendben.
Tehat a Blak Sharkhoz kepes meg nem egeszen jo a 6DOf tamogatas?
Vagy csak en nem allitottam be jol valamit?

Nézegettem a gépigényét a játéknak nem semmi:
Recommended system requirements: OS: Windows 7 64; CPU: Intel Core i7-970; RAM: 4+ GB; Graphics: 512+ MB ATI HD4850+ or nVidia GTX260+; Sound card; 6 GB of free space on HDD; Copy protected, requires internet activation; Joystick.
Azért na kell vas alá ha valaki fullon akar vele játszani.