36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#34069 Én erre fenem még a fogam: LINK
-
#34068 Húú ezt a gépet nagyon szeretem, meg fogom venni! Köszi az infót! -
#34067 Engem ez nem zavar lévén a Razbam egy qrva jó cég. A moduljai kezét nem nóengedi el, folyamatosan kalapálja.
Ha kijön én tuti megveszem, mert kedvelem annyira a Razbam-ot. ;) -
#34066 Az mondjuk engem is... jó combos forint + nvidia; semmi jó :D -
#34065 Inkább csak mintha hazudoznának összevissza... -
#34064 A Razbami s egy ujabb hasznos modulon dolgozik egy Lightningen
-
beci43 #34063 Ok... én is olvastam, azért is írtam a jövő év elejét. -
Solt #34062 Ma volt a konferencia, de a játékos szegmensbe nem jött semmi infó... majd szeptemberben. Csak jelezni akartam, hogy a 3080Ti-t ne nagyon várd fél lábon állva... :) -
Razor18 #34061 Legalább ezt az infot végre összekapartam:
Next beta update időpontja
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.14. 19:34:01 -
beci43 #34060 Amit most májusban jelentenek be, az az új Tesla lesz.Én január-februárig kivárok, nem rohanok elsők között a kártyáért.A 1080Ti-met sikerült egész jó pénzért eladnom, azt majd beleteszem az új árába.
Most egy kölcsön 2070 super figyel a gépembe, azzal el leszek egy darabig. -
#34059 Igen, azt, hogy piramisjáték, azt mindenki látja, de sajnos (igen, sajnos) egyenlőre nagyon megéri nekik ez a modell, Nick írta redditen, hogy tavaly félmillió modult adtak el, és 2019-ben 80%-al (!) növelték a játékosállományukat. Ezek brutális számok, akkor is ha sokat akcióznak, viszont amíg ennyi pénzt szednek be ezzel a modellel, addig teljesen esélytelen, hogy bármin változtassanak. Ugyanitt írta Nick azt is, hogy az összes plusz bevételüket visszaforgatták a fejlesztésbe, és több dolgot fejlesztenek egyszerre, ami hatalmas faszságnak tűnik úgy, hogy pár hónappal korábban még arról panaszkodtak, hogy e.a. eladások nélkül fenntarthatatlan a cég pénzügyi működése. Mintha nem is törődnének azzal, hogy ez hosszú távon fenntartható-e. -
Solt #34058 Azt ne nagyon várd még... eleve szeptember környékén fogják bejelenteni, hogy mikor jön az új széria és először az eddigi gyakorlat alapján a 3080 jön majd és rá 4-6 hónapra a Ti, szóval szerintem cirka 1 év még. Az árát meg inkább hagyjuk is, mert meglepne ha 400000.-Ft alatt lenne az ára... -
beci43 #34057 Én tojok mindenre, a 3080Ti jönne már...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.05.14. 17:57:32 -
sakkay #34056 Érdekes, eddig mindig jobban megérte az eredeti oldalon..szorulnak -
#34055 igen ugy is 4-5 difi van a kettö között. napi árfolyamon, 79.99 dollár az 74,99 euró. és Steamen 69.99 euro a modul. -
sakkay #34054 Dollár euró árfolyamot számolod? -
#34053 Az hogy lehet, hogy a steamen 10 dollárral olcsobban van ugyan az a modul? ési gy az 50%os akcioval is olcsobban jön ki mint a saját oldalukon plusz promókoddal? A promokod a steames vásárlásnál is használható?
milyen különbségek vannak a steames és nem steames dolgok között? -
Razor18 #34052 Szerintem ez mindig attól függ, épp mennyi fejlesztőt tud allokálni az adott feladatra ill. modulra. Nem tudom, a fejlesztői létszám bővülése mennyire követi a kibocsátott modulok számát, tartok tőle, hogy nem egészen, hisz akkor a növekvő bérköltsége pont megenné a nyersen kiadott modulokból származó plusz bevételt. Így viszont bármelyik félkész modul felgyorsítását csak másik modul lelassítása árán tudja megvalósítani. Bevételük csak új modulból van, hisz nem havi előfizetést adunk értük, ebből fizeti rendszeresen a fejlesztők munkáját. Viszont a feladatok száma így exponenciálisan nő minden új modullal, hisz ha plusz embert venne fel, nőne a bérköltség. Ez így egy elég reménytelen spirál. Ezért mondom, hogy egyre inkább piramis játék... -
#34051 A rendszerek fejlesztését párhuzamosan kell érteni (akkor az összes zöld kb mostanában lesz kész), vagy ezek egymás után jönnek? Ha az utóbbi, akkor ez cirka 40-80 heti fejlesztést jelentene, úgy még a 2021-es befejezés is necces... -
#34050 Ez alapján 2021 decembere is lehet a befejezés. Gyak 4 évvel a kiadása után. Az igen... -
Razor18 #34049 Wags legutóbbi listája F-18 fícsörökről, meg várható timing-ról:
DCS F-18 roadmap
Elmehetnek a vérbe, főleg, hogy - bár azokat nem követem ennyire árgus szemekkel - a többi "értelmesebb" modulnak is szerintem legalább ilyen hosszú a ToDo listája. Ráadásul jelen pillanatban is folyamatosan ígérgetnek még újabbakat (P-47, Mi-24, Eurofighter, A-7 Corsair...). Esküszöm tiszta piramis játék, csak sajnos én is benne vagyok...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.14. 10:27:19 -
#34048 Igen, emlékszem rá - nagyjából :D :D
*-*
De most komolyan srácok. Én nem szoktam sírni az EA miatt, de azért baszki.. lassan 2.5 éve kint van az a szar, és nem bírták befejezni?! -
#34047 Nemtom mennyire emlékszel rá, még a Hornet fejlesztés elején kikerült a netre egy kis poszter a tervezett Thrustmaster termékekről, ebben van egy új, még ismeretlen HOTAS 2021 vége, 2022 elejére tervezve, akkor még vicceskedtünk is vele, hogy "haha, TM biztos Hornet hotast csinál és előre látja ED fejlesztési ütemét"... well, most már senki nem nevet ezen... -
#34046 Nick megmondta redditen, hogy idén minden e.a. modul kijön e.a. státuszból, gondolom ez miatt van ez az egész PR shitstorm, úgy nyilatkozik ő is, hogy fogalma sincs a részletekről (kezet rázhat Wags-al). Később derült csak ki, hogy ezt úgy képzelik el, hogy befejezetlen fícsörök maradnak e.a. utánra is, ezt viszont a Steam nem engedi, szóval a 2020-as határidők innentől kezdve lényegtelenek, úgysem jöhet ki e.a. -ból a Steames Hornet, amíg nincs teljesen kész (azt nem hinném, hogy ugyanazokkal a fícsörökkel a weblapos verziót kiszednék e.a.-ból, Steamen meg bent hagynák). És ezen az sem segít, hogy a weblapról leszedték a tervezett feature listát, ezzel is csak még nagyobb felháborodást generáltak. -
Razor18 #34045 És még mindig majdnem ugyanannyi feature van kiírva majd 2021-re (!), mint amennyit 2020-ra ígérnek. -
#34044 9 havonta új gép mi ? :D -
#34043 Paszmek... azért ez tényleg milyen már.
Most néztem a Hornetet, gondoltam megyek egy kört vele :D
De előtte ránéztem EDénél, hogy mikor is jöt ki. 2018.01.12...Több, mint 2 éve és közel sincs kész. -
Razor18 #34042 Nem Neked szól, csak Matt Wagnernek, de attól, hogy ilyen teaser videókat tol fel pár naponként, ahelyett, hogy legalább single playerben kiadták volna (már akkor, mikor belengették, hogy "ha nem jön össze a multiplayer, akkor talán kiadjuk single-ben két hét múlva), attól nem tudom, hányan érzik jobban magukat?
Ahogy Jack Nicholson mondta a "Lesz ez még így se" c. filmben: "Én fuldoklom, maga meg a víz mélységét ecseteli??!" -
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.05.13. 10:44:28 -
bunny #34040 Tovább kell lépni. -
#34039 -
probaként betettem a kosárba, de nem ad fel opciot a beváltásra. -
bunny #34037 Bármire fel lehet használni, az akciósra is. -
#34036 Nekem engedte, nem tiltakozott amikor beváltottam. :) Amiatt vitte le 25$-ra az árat szerintem.
SZERK: Igen, levonta: ED Miles $6.49 Paid
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.05.11. 18:03:09 -
#34035 a miles pontokat nem csak a teljes áru modulokra lehet beváltani ? az akciosaknál nem müködik .
Én legalább is ugy tudtam. ezért most nem lehet beváltani , mert 50%os akcio van. -
bunny #34034 Véglegesedett a motyó. Itt elérhető az STL:
https://www.thingiverse.com/thing:4354920
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.11. 11:23:36 -
#34033 Köszi szépen az infót!: ) A Miles-okból is használt fel a rendszer, így került összesen 25-be, 70 helyett... ennyiért nem hagytam ott. -
Razor18 #34032 Látom, nem aprózod el... -
bunny #34031 Fene, már megvettem amit akartam ... No mindegy. Más. Alakul a cuccos, 3D terv és lassan majd jön a valódi is, csak a gombok alját át kell tervezni, hogy legyen rajta egy kitüremkedés ami majd megakadályozza az elfordulást. Igen, a panel nem az eredeti, arról nem találtam fotót ez meg volt.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.10. 11:09:07 -
#34030 mondjuk oroszosan számolják, mert nem a teljes árbol számolják a plusz 10%-t hanem a félárbol, igy a teljes árhoz képest csak 55% a kedvezmény és nem 60%, de azért igy is több mint a semmi .
A vége egy 79.99 dolcsis modulnak igy 35.99-re jön ki.
Viszont a bonusz Miles nem vonnjak le az extra %-l, igy az marad 3990.