36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#34109 Hé, azt nem is én mondtam. Tudat alatt már minden negatív hírhez engem kapcsolsz? -
Caterpillar #34108 Ezek mind működnek már :)
Az SC egyébként nem csúszik 22-re, még mindig 20-a a megjelenési dátum.
Patch Status -
#34107 Nekem nincs meg a 16-os modul, nem tudom 100%-ra mondani, hogy minden működik DCS-ben is, de elvileg...
- 16-osban a radar curzort az RDR Cursor Switch X és Y tengelyekkel tudod mozgatni, ha nem tudod minijoyra tenni, akkor keress hasonló nevű gombot a controlsban, biztos van valami. Ugyanez mozgatja a TGP kameráját és a fegyverek különböző célzóját is.
A radarral, TGP-vel, fegyverekkel lockolni a TMS négyállású kapcsoló felfelé nyomásával lehet (TMS up). A célpontot eldobni a TMS down fogja.
- SOI váltásához a DMS négyállású kapcsolót lefelé kell húzni. A DMS jobb és bal a jobb és baloldali MFD lapok közt vált, az a három között, amik alul a három középső gombra be vannak téve. DMS fel a HUD-ra teszi a SOI-t (ha a fegyver támogatja).
- Radar üzemmódokat CRM módban én az FCR lapon szoktam állítani (radarképernyő baloldala), illetve ha a ACM üzemmódban vagy (dogfight), akkor TMS gombokkal tudod a slew, a boresight illetve a vertical scan módokat gyorsan váltani.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.05.16. 23:47:09 -
#34106 Nálam minden okés. -
2:54-nál az ,ilyem mod amivel gripent repülik? -
#34104 HP Reverb tulajok!
Nektek is csinál ilyent ez a szutyok? Ha elindítoma Mixed Reality Portal-t, akkor berak nekem plusz 3 monitort, és auz ikonjaimat elpakolja valamelyikre.
Hiába kapcsolom ki vagy törlöm ezeket, ehy-két indítás után megint megjelennek. "Régebben" nem volt ilyen problémám... de a tököm már nagyon kivan vele.
-
#34103 Sziasztok!
Kis segitseg! Hogy tudom (F-16) a radar kurzort mozgatni? Hogy tudom lock-olni a celt STT modban? Hogy tudom valtani a SOI-t? Hogy tudok valtani vertical Scan-ra? Valamint hasonloak.. Billentyuket szeretnek kijelolni(mert a stickem kepessegei elegge halovanyak)..Tok jo, h pl. a jutyub videokban elmondjak, h a kurzort raviszem a celra(ezt az is tudja, aki sosem jatszott), csak azt nem mondja meg, hogy hogyan, sajna egyik videoban sem..
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.05.16. 18:12:15 -
LacAI #34102 Nem követem ezeket a híreket. Amúgy nem meglepő, itt minden ad okot mindenre. Repkednek ha kell ha nem.Gyanítom pár nap alatt elégetnek annyi üzemanyagot ami otthon az egész éves spenzum a grippeneknek. :) A népek szeretik az látszik. Este 8 kor kimennek az emberek az erkélyekre és tapsolnak az eü dolgozóknak, meg dudálnak, szirénáznak. -
Razor18 #34101 -
#34100 Mindenkinek koszi a valaszokat! Sikerult felrakni nind a 2 masinat(ujra off-line vagyok a game-ban).. -
Razor18 #34099 Oops... 0:24-nél azért volt egy kis újratervezés...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.16. 09:24:33 -
#34098 -
Razor18 #34097 Akkor csak szólok "itthonról", hogy kb. második hete repkednek együtt napi szinten a Blue Angels-sel "America strong" mottóval a nagyobb városok felett, az eü. dolgozóknak tisztelegve... Ezek szerint akár külön is...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.16. 09:27:44 -
LacAI #34096 Amúgy igazad lehet. https://www.airforcetimes.com/news/your-air-force/2020/05/14/thunderbirds-to-fly-over-la-san-diego-for-morale-boost/ -
LacAI #34095 Nem tudom hogy kik voltak, innen nem láttam a festésüket, akár azok is lehettek. De közel van San Diego akárki is lehettek, azt nem tudom hogy a tengerészgyalogság használ e F16 ost. De a nemzeti gárdából is jöhettek. Mindig van forgalom a város felett, de leginkább helik. Mondjuk abból minden féle. Amúgy LA. -
Razor18 #34094 Ja, "egy falka F-16", csak Thunderbirds-nek hívják őket... Melyik város?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.16. 06:25:59 -
LacAI #34093 Boltból kifelé jövet láttam még felettem. Gyorsan elkaptam, de már távolodtak. Egy falka f16. Nemrég láttam raptorokat is de nem volt nálam telefon. -
LacAI #34092 -
Razor18 #34091 Apa, kezdődik... mán most 22-re csúszik a Super Carrier:
reddit post Big Newy-tól -
#34090 Szerintem is Hornet, de azt vedd meg amelyik neked tetszik, mert később megbánhatod. Jelen állapotában nekem a Falkon nem tetszik. Persze nagyon hiányos a Hornethez képest.
Lehet hogy a Harrier csak egy bizonyos patch felett működik. Olvasd el milyen feltételeket írnak a működtetéséhez. -
Razor18 #34089 Ja, A Grim Reapers is megkapta, gondolom ezekkel a teaser videokkal nyernek még egy hetet... 20-áig...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.15. 14:15:19 -
sakkay #34088 -
sakkay #34087 Egyértelműen a 18..ha kijön a carrier egy külön szimulátor a szimulátorban. -
#34086 Masik kerdes: Falcon("Viper"), vagy Hornet a jobb valasztas a jatekban?? -
#34085 2.5-osom van.. 2.5.5.33184 -
bunny #34084 Asszem a Harrier volt az, ahol csináltak egy frissítést miatta, és kivették régi regisztrációs metódust és új, keyless-re cserélték. Emiatt nem is lehetett telepíteni, csak a frissítés után. Úgyhogy ha jól tévedek, akkor vagy Harriered lesz vagy 2.5-ös DCS-ed, a kettő együtt nem.
( ja nem, a KA50 volt legutóbb, de mintha a Harriernél is lett volna valami ...
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/changelog/stable/2.5.5.41371.1/ )
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.15. 11:46:21 -
#34083 Elolvastam, koszi(sajna a problemamra nincs benne megoldas)A modul installalasahoz(a jatekban probalom installalni) updatelni akar, de asszem az eleresi ut nem jo(mert nem a C-n van telepitve) es az updater nem talalja(mert a DCS World/bin-ben talalhato updater.exe siman elkezdi az apdetet hiba nelkul, ha azzal probalom) Fingom sincs hogy tudnam megmokolni, hogy az updater megtalalja a ki.szott sajat jatekat.. (tenyleg durva, hogy atom penzbe kerul az egesz es alapveto problemak miatt napok mennek el a faxkodassal).. A durva, h perzsiat, a10-et, ka-50-et siman tudtam telepiteni.. :S
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.05.15. 11:45:52 -
#34082 Nem veszem annak, de nem olvastál figyelmesen:
"De nyugdíjig sok időm van még, szóval kivárom..:D"
:-)
-
Razor18 #34081 Bocs a kérdésért, de ha netán az ED valami varázsütésre jövő héten kiajánlaná Pre-Orderbe mindazt amit leírtál (1 új térkép, meg 3 új típus?), kapásból meg is rendelnéd nagy örömmel, tudva azt is, hogy emiatt a már neked is meglévő, de még mindig max. félkész modulok fejlesztését megint félretennék azért, hogy ezek száma a legújabbakkal csak még tovább növekedjen? Szóval inkább a mennyiség, vagy minőség a fontos Neked a DCS-ben? Tényleg nem kóstolgatni akarlak, csak a motivációt próbálom megérteni... -
#34080 Sikerult visszalepni online modba.. Megvettem eloszor a Harriert, probalom installalni, elkezdi, aztan kiirja az 2.9faxom updater, hogy: 2.5.5.33184 is not available.. Qrva jo.. Nem tudom installalni.. -
#34079 Nem fog frissíteni ha nem akarod. Ha véletlenül valamit elrontasz, akkor arra a verzióra tudod frissíteni amelyikre akarod...
Itt van szépen leírva...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2020.05.15. 10:37:02 -
#34078 A verzio: 2.5.5.33184 -
#34077 -
#34076 Nem steam..DCS E-shopbol van minden..
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.05.15. 09:08:01 -
bunny #34075 Háát ez jó kérdés. Engem az szomorít el, hogy az ede fejlesztése ott tart, hogy az emberek ragaszkodnak egy régebbi verzióhoz, mert jobb mint az elvileg javított újabb ... -
sakkay #34074 Steam vagy nem? -
#34073 Sziasztok!
Segitseg kellene! ;)
2.5 open betam van, fel eve off-line modban vagyok(a jatekos gepembe nincs is LAN bedugva altalaban) es vissza szeretnek terni on-line modba, mert meg szeretnem vasarolni a Harriert es a Hornet-et.. Azt szeretnem elkerulni, hogy a jelenlegi verzio barmilyen modon upgradelve legyen, mert maximalisan elegedett vagyok vele(es nem szeretnem, ha barmi is valtozna).. Ha bekapcsolom az on-line modot nem kezd automatikus upgrade-be? Hogy tudom telepiteni a 2 repcsit ugy, hogy semmikeppen se valtozzon a jelenlegi game? -
#34072 Nekem tetszene! :)
Falkland: Az ott lévő típusok is nagyjából meglennének. Ami kéne:
Harrier GR.3
A-4B vagy C vagy Q (AI-ként mind.)
A Mirage III. v Dagger közül, jobb lenne a Mirage, mert ha később lenne Skyhawk, az jó lenne csapásmérésre argentin oldalon. A másik típus meg AI-ként.
Camberra B62 (AI-ként)
A Vulcanok és Victorokkal az a gondom, hogy az Ascension sziget úgysem lesz elérhető a map-en...
De nyugdíjig sok időm van még, szóval kivárom..:D
@'repvez': Nekem ezzel azért nincs gondom, mert nagyon jó minőségben készülnek a gépeik... és azokkal önmagukban is el lehet lenni (részemről).
-
#34071 nekem se magával a géppel van bajom, hanem ahogy már többször leirtuk, nem lehet sehova se tenni semmivel sem összepárositani.
-
sakkay #34070 Hát Papa, nem fogunk összeveszni-a szigetek hihetetlenül hidegen hagynak-egy lapos kietlen szikla az egész-a gép meg (szerintem) a legcsúnyábbak közül való amik valaha is repültek De még jó, hogy valakinek ez valakinek meg az tetszik :))