Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl fogok dolgozni, ha meghozza a posta.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
EDe olvasatában a Visib Range nem a látótávolság hanem valami más. Minden esetre ha azt lejjebb veszed akkor elkezd egyre rondább lenni minden. És ez ilyen az FC2-ben is. Még az 59-esek fórumára is postoltam annak idején egy képet egy Su-25-rõl, hogy milyen kurva randa. Sokkal randább mint az Fc1-ben. Aztán kiderült (mi meg derültünk), hogy ezt a szart kell feljebb húzni és mindjárt jobb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Én így tolom amikor éppen röppenek. Az utóbbi 1-1.5 hétben elég keveset 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Technikai kérdésem lenne ... mégiscsak elqrvultam, és sajnálatos módon azt tapasztalom, hogy nem mén a cucc ... FPS a béka feneke alatt ... (Instant mission - Summer ...)
Ti milyen beállítások mellett repültök?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Win7 alatt még jól jöhet pl: az AERO kikapcsolása is (Ezt is tudja a Fusion, de ezt win7-ben is be lehet lõni ...) ... van ahol segít!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@beci43: Ez így igaz.
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ezen a gépen lehet, hogy segítenek az ilyen programok, de egy erõsebb gépen már nem hiszem. Azért egy próbát megér... köszi az infót... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Majd otthonról ezt is kijavítom, ha el nem felejtem 😊
Ez FC1.12 óta így van. Úgynevezett targetpoint-kat lehet betenni waypontok helyett és ezeket is úgy tudod váltani, mint a navigációs üzemmódban a waypontokat. A lényeg az, hogy akkor látod a target point-okat, ha persze harci üzemmódban vagy. FC2-ben már elég sûrûn használjuk, mert az mission editorban szépen lehet konfigurálni. Ez természetesen benne van az A-10C-ben is, így az instant mission-ok így vannak gyárilag elkészítve. Repülj az FC2-ben A-10-es instant missiont, ott is úgy van.
Az szerinted/szerintetek miért van, ha "instant actiont" repülök, szépen a Hud-on egy kis négyzet jelzi a célok viszonylagos helyzetét? Így sokkal könnyebb a cél azonosítás, akár címke nélkül is.
Mit kell ahhoz tenni, hogy a saját küldiben is lehessen ezt használni?
A piros nyíl jelöli a szimbólumot:

Én is a 4.1.038.Final-t használom az tökéletesen megy. Amúgy is a 4-es TrackIr-hez jobb a 4-es driver. Igaz nekem az 5-ös nem jött be, teszteltem, de sokkal jobban konfigurálható a 4-es driver, igaz nem olyan csili-vili, de tökéletesen mûködik. Game-support folyamatosan frissül, szóval ami jó azt kell használni!
Örülök, hogy tetszik a manual! Lesz mit olvasgatni. Szerintem nagyon jó kis manual lett ez az ED részérõl.
A kerti munkák elvégzése után, konfigolom a Cougart és elsõnek navigáció tanulás lesz, persze az indítási procedúra után. Majd ezek után jöhet a fegyverhasználat tanulása.
Addig is mindenkinek jó leszállást!
És a driver-ed is 5.1 final?
Arra gondolsz, hogy indítasz egy Mavot és F6-al külsõ nézetbõl lesed a motyót?
A trekk nekem tökéletesen mûködik (5-ös).
Az FPS nálam is ok, de néha, kifejezetten szar, 20 alá is leesik... és ott is marad. De szerintem, fognak ezen még optimalizálni. 😊
Urak, Nálatok, hogy muzsikál a TrackIR 5.1 final? Sajnos nálam nem kapcsolja be a Track-et(!!!), míg a TrackIR_4.1.038.Final-el tökéletesen megy... Sajnos a legutolsó Beta-val (Track) is így volt, pedig korábban szépen mûködött 5-ös driver-ek az eszköz. 4-es tarck-em van. Van esetleg ötletetek? 😊
@ Wittman: Köszi szépen a manualt, nagyon szuper! 😊 Rendes vagy, vagy elfáradtál vele! 😊
privi üzenetet kaptál ez ügyben...
Mivel nem tudom, hogy linkelhetem e (nincs fent fészbúkon most Ducky, MSN-en kérdezem de még nem válaszolt) ezért azt mondom, hogy regisztrálj az 59-esek fórumára ( LINK ) és ott megtalálod a dcs/a10c topikban (59th_Ducky Kedd. Feb. 22, 2011 19:10).
Irtad a multkor hogy hova kene bemasolni a "cuccost", egy kis segitseget kernek:
ezt a bemasolando fajlt vagy fajlokat merre talalom?
Mert mar atturtam a dcs es a lockonfiles oldalakat de nem talalok az A-10 hez valo terkepet.
(az #1006 hozzaszolasodban levo hang modositasert, pedig orok hala, sokkal jobb igy, pl. a hajtomu nagyon hangos, a tobbi zaj meg nagyon halk volt alapbeallitason, a figyelmezto hangok halkitasa utan tokeletes lett)
foxi tegnap este jelezte már éppen...
<#eljen>#eljen>
Vasárnap este wargame!
Várjuk szeretettel a KA-50-es pilótákat.
19:15-eligazítás
20:00-felszállás
22:00-kiértékelés
Bár már egy kicsit megkopott a fényük 😞