Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Holnap délután fogok megint repülni, akkor feldobom a beállításokat és az FPS-t is.

Ebbõl fogok dolgozni, ha meghozza a posta.

www.pcpilot.hu

Pfff... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Háhá! Az véletlenül sem az amire mi, normális emberek asszociálunk .
EDe olvasatában a Visib Range nem a látótávolság hanem valami más. Minden esetre ha azt lejjebb veszed akkor elkezd egyre rondább lenni minden. És ez ilyen az FC2-ben is. Még az 59-esek fórumára is postoltam annak idején egy képet egy Su-25-rõl, hogy milyen kurva randa. Sokkal randább mint az Fc1-ben. Aztán kiderült (mi meg derültünk), hogy ezt a szart kell feljebb húzni és mindjárt jobb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A magas látótávolság nagyon erõforrás igényes nem?

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Na végre 😉 Isten hozott Dummy.
Én így tolom amikor éppen röppenek. Az utóbbi 1-1.5 hétben elég keveset 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Üdv all!

Technikai kérdésem lenne ... mégiscsak elqrvultam, és sajnálatos módon azt tapasztalom, hogy nem mén a cucc ... FPS a béka feneke alatt ... (Instant mission - Summer ...)

Ti milyen beállítások mellett repültök?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Most hogy már a bombázás megy elkezdtem tanulni a gép inditását 😊, párszor végigmentem az oktató részen, és már egész jól megy, egy hibát kivéve az EAC switch-et nem tudom felkapcsolni, mindig visszakapcsol off-ba, hiába csinálom végig újból és újbúl az oktató részt nem sikerült rájönnöm mit nem csinálok jól. A manualban találtam egy részt a 135-ödik oldalon ami errõl szól de sajnos szótárral sem sikerült megértenem. Aki tudja mi nem stimmel kérem segítsen. Kösz

DummyBoy
AMD procival rendelkezõ arcoknak erre ott az AMD Fusion nevû programja ... az is fullos, gyakorlatilag majd a teljes windowst ki lehet lõni, miközben automatikusan húzni lehet a procin + VGA-n is (Ha az ati ...)

Win7 alatt még jól jöhet pl: az AERO kikapcsolása is (Ezt is tudja a Fusion, de ezt win7-ben is be lehet lõni ...) ... van ahol segít!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ok, de az "x" nekem ebben a környezetben szorzást jelentett! 😊

@beci43: Ez így igaz.

www.smart-bus.hu

Nem is kell,hogy összeadódjon,de ha egy program kódja jól van megírva,ráadásul kettõ vagy több magra van optimalizálva,bizony egy program futtatási sebessége akár a többszörösére is nõhet.Nem csak játék alatt értem ezt.

Ka-50

Ja úgy, ez igaz, de azért is irtam 2x2600Mhz-et és nem 5200Mhz-et 😊.

Attól, hogy két magos, a mhz nem adódik össze. 😊

www.smart-bus.hu

Azt hogy érted hogy csak egyszer 2600Mhz?

Az csak egyszer 2600Mhz... 😉

Ezen a gépen lehet, hogy segítenek az ilyen programok, de egy erõsebb gépen már nem hiszem. Azért egy próbát megér... köszi az infót... 😊

www.smart-bus.hu

A proci E7300 2x2600Mhz, videókártya Ati 4870 512Mb, 4 giga ram, win7 64 bit.

Milyen géped van?

www.smart-bus.hu

Egy barátom ajánlotta a Game Booter nevü progit hogy attól jobban mennek a játékok, nem nagyon szeretem az ijen programokat, régebben próbáltam párat de nem sok sikerrel, de végül csak kipróbáltam, és ez ténleg müködött, legalábbis nálam. Ez a program nem csinál mást csak leállít pár window-os dolgot amikre lehet máskor szükség van de játék közbe nincs és az aero témát mikor idul a játék és ha kilépünk a játékból utánna mindent visszaállít. Szerintem ha valaki ért a windowshoz és jól betudja állítani annak feleleges egy ijen progi de azért szóltam mert nekem 22 dolgot leállított és utána határozottan jobban ment a játék, és biztos akadnak mások is akik nem értenek annyira a beállításokhoz. Az fps kb átlag 8-10 el növekedett, és kevesebbet akadozik ha betölt egy texturát vagy modelt. Azt azért hozzátenném hogy én cak megemlítem ezt a progit és az én tapasztalataimat, ajánlani nem merem mert attól hogy nekem bevált nem biztos hogy másnak is, mindenki csak saját felelõsségre próbálja ki.

Papa01
Nagyon várom a leírást! 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bögyörő
A freetrack-et próbálta valaki? Én most próbáltam de nekem nem sikerült müködésre bírni.

Sanyo
Pénteken hozta meg a postás a maszek kézikönyvet, azóta rá vagyok kattanva. Az eredeti pdf-et is olvasgattam már, de sokkal-sokkal jobb a kézbe vehetõ kézikönyv. Már átrágtam magam a vészhelyzeti eljárásokon, nagyon nehéz lesz kiválasztani, amirõl nem írhatok sokat. 😊 Különben soha nem fogom befejezni a tesztet.

www.pcpilot.hu

Papa01
Oki! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Ja. Itt elfelejtettem beállítani a kép helyzetét.
Majd otthonról ezt is kijavítom, ha el nem felejtem 😊

Papa01
Köszi szépen, megnézem! 😊

papa!

Ez FC1.12 óta így van. Úgynevezett targetpoint-kat lehet betenni waypontok helyett és ezeket is úgy tudod váltani, mint a navigációs üzemmódban a waypontokat. A lényeg az, hogy akkor látod a target point-okat, ha persze harci üzemmódban vagy. FC2-ben már elég sûrûn használjuk, mert az mission editorban szépen lehet konfigurálni. Ez természetesen benne van az A-10C-ben is, így az instant mission-ok így vannak gyárilag elkészítve. Repülj az FC2-ben A-10-es instant missiont, ott is úgy van.
Papa01
Öö, most látom a képbeszúrással valami nem kerek.. 😞

Papa01
Értem, köszi a segítséged! 😊

Az szerinted/szerintetek miért van, ha "instant actiont" repülök, szépen a Hud-on egy kis négyzet jelzi a célok viszonylagos helyzetét? Így sokkal könnyebb a cél azonosítás, akár címke nélkül is.
Mit kell ahhoz tenni, hogy a saját küldiben is lehessen ezt használni?
A piros nyíl jelöli a szimbólumot:

Papa01!

Én is a 4.1.038.Final-t használom az tökéletesen megy. Amúgy is a 4-es TrackIr-hez jobb a 4-es driver. Igaz nekem az 5-ös nem jött be, teszteltem, de sokkal jobban konfigurálható a 4-es driver, igaz nem olyan csili-vili, de tökéletesen mûködik. Game-support folyamatosan frissül, szóval ami jó azt kell használni!

Örülök, hogy tetszik a manual! Lesz mit olvasgatni. Szerintem nagyon jó kis manual lett ez az ED részérõl.

A kerti munkák elvégzése után, konfigolom a Cougart és elsõnek navigáció tanulás lesz, persze az indítási procedúra után. Majd ezek után jöhet a fegyverhasználat tanulása.

Addig is mindenkinek jó leszállást!
Papa01
Értem, köszi a segítséged, akkor nálam van valami gubanc.. 😊

LeonSilver
Igen, az van fent mióta megjelent. Nekem ott nem fagylaltozik. De máshol sem.

Papa01
Igen, és a becsapódás elõtti másodpercekben fagy.. 😊 Az esetek többségében.. 😞

És a driver-ed is 5.1 final?

LeonSilver
Ja.Magára a HW-re gondoltam. Nekem TrekkIR5-van.

Arra gondolsz, hogy indítasz egy Mavot és F6-al külsõ nézetbõl lesed a motyót?

Papa01
A HW is 5-ös? 😊 Majd próbál már ki, ha van kedved ezt a küldõ nézetes dolgot..Kíváncsi vagyok nálad csinál -e ilyet.. 😊

LeonSilver
Nekem mióta kijött a végleges egyszer volt oylan, hogy elszállt a szoftver de akkor sem teljesen, csak az "elejére" dobott vissza.
A trekk nekem tökéletesen mûködik (5-ös).

Papa01
Érdekes, nekem inkább fagyási problémáim lettek. Ha Create Fast Mission-el generálok küldit, és TGP Maverck-ezek, akkor fegyver nézetben a becsapódás elõtt pillanatokban úgy el száll mint a gyõzelmi zászló... Ki is vág az asztalra.
Az FPS nálam is ok, de néha, kifejezetten szar, 20 alá is leesik... és ott is marad. De szerintem, fognak ezen még optimalizálni. 😊

Urak, Nálatok, hogy muzsikál a TrackIR 5.1 final? Sajnos nálam nem kapcsolja be a Track-et(!!!), míg a TrackIR_4.1.038.Final-el tökéletesen megy... Sajnos a legutolsó Beta-val (Track) is így volt, pedig korábban szépen mûködött 5-ös driver-ek az eszköz. 4-es tarck-em van. Van esetleg ötletetek? 😊

@ Wittman: Köszi szépen a manualt, nagyon szuper! 😊 Rendes vagy, vagy elfáradtál vele! 😊

LeonSilver
Nekem az elsõ bétákhoz képest fényévekkel jobban fut!

Bögyörő
Ma feltettem a patch-et, de sajnos sokkal roszabbul megy, kevesebb a fps és többet akadozok is, nem egy erõmü a gépem, de eddig még döcögött, de mostmár szinte játzhatatlan, pedig úgy olvastam hogy növelték a sebességet, másnak is gyengébben megy a patch-el?

Noh kicsit lemaradva de eljutottam oda, hogy megy az indítás... Ehh már csak egy Config kéne x45 -re ami kb 2 óra prüszkölõs gomb nyomogatás és kész is! xD
Koszi szepen, mindkettotoknek!

majonur!
privi üzenetet kaptál ez ügyben...

LeonSilver
Szessz.

Mivel nem tudom, hogy linkelhetem e (nincs fent fészbúkon most Ducky, MSN-en kérdezem de még nem válaszolt) ezért azt mondom, hogy regisztrálj az 59-esek fórumára ( LINK ) és ott megtalálod a dcs/a10c topikban (59th_Ducky Kedd. Feb. 22, 2011 19:10).

hello leon! megint a beta nevada map ugyebe irok.
Irtad a multkor hogy hova kene bemasolni a "cuccost", egy kis segitseget kernek:
ezt a bemasolando fajlt vagy fajlokat merre talalom?
Mert mar atturtam a dcs es a lockonfiles oldalakat de nem talalok az A-10 hez valo terkepet.

(az #1006 hozzaszolasodban levo hang modositasert, pedig orok hala, sokkal jobb igy, pl. a hajtomu nagyon hangos, a tobbi zaj meg nagyon halk volt alapbeallitason, a figyelmezto hangok halkitasa utan tokeletes lett)

danke sün!
foxi tegnap este jelezte már éppen...
<#eljen>

csolee!

Vasárnap este wargame!

Várjuk szeretettel a KA-50-es pilótákat.

19:15-eligazítás
20:00-felszállás
22:00-kiértékelés
LeonSilver

repvez
Nekem tetszik a zõõd a fehér csikokkal meg egyenesen FTC-s 😊
Bár már egy kicsit megkopott a fényük 😞
Papa01
<#eljen><#eljen>

Papa01
Azért lehetne jobb a részidõ, lehetne jobb! 😄 😄

Igen! 2db alig hasznalt, jo allapotu, megkimelt infravoros passziv Maverick raketat, ilyen csodalatos bo gatyara cserelnek.

LeonSilver

Hammer time! You can't touch this!