Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtán maradt pálesz a hétvégérõl...? csalódtam bennetek! <#ticking>#ticking>
találkozás: egyik vasárnap, a szokott helyen, ha úgy intézitek a missiont... <#gun>#gun>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
Ad meg a helyet és nevezd meg a segédeidet. Én hozok pálinkát...<#eljen>#eljen>
látom jó témát sikerült kavarnom... <#vigyor2>#vigyor2>
én nem vágom annyira a kérdést mint ti, de asszem megspróltatok egy kis manit nekem (mindenki a vendégem)<#kocsog>#kocsog>
persze akkor marad egy darabig az 5750 szingliben <#idiota>#idiota>
2x6870 in Crossfire: szaggat
6870 single: szaggatásmentes
<#falbav>#falbav>
ez jogos, igazad van.
Ez a háttérkép nagy szép a felhõkkel.
A hozzászólások sokkal jobban olvashatóak így, a hozzászólás háttérszínével kellene még játszani. Jól mondja majonur, hogy valami pasztellszín talán jobb lenne.
Köszi hogy fáradozol a topikkal! <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azért van pozitív dolog is, hogy elég sûrûn upgrade-lik az AMD-nél a Crossfire profilt, melyet nem csak a crossfire-be kötött VGA-knál lehet használni, hanem az X2-es vga-nál is. Sajnos az ED szimulátorai nincsenek benne...
Ha már szakma, akkor az X2-es kártyákon a 2db GPU összehangolásáért felelõ chip nem ugyanaz, mint az alaplapokon lévõ crossfire vezérlõ chip, mert az utóbbi az alaplap északi hídja tartalmazza.
Szerintem a sotet hatter nem tul jo olvasahoz, barmennyire elut a betuszin, talan feher vagy valami szurke, esetleg valami pasztellszin lenne a legjobb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont pontosan így mûködik a 2db GPU-s kártya az ED szimulátorok alatt, hogy 50-50 százalék kihasználtsággal mennek a GPU-k. Ez szintén így megy Crossfire-ben és SLI-ben is.
A hatterszin miatt csatlakoznek Papahoz.
Viszont az a teny a hogy mindket mag csak 50%-on mukodik azt tamasztja ala hogy valoban nem gyorsabb a 100%-on mukodo egymagosnal.
Talán még annyi építõ jellegû észrevételem lenne, hogy érdemes lehet másik háttérszínt is kipróbálni. Ez egy picit rikító.. 😊 (Szerintem! 😊 )
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az ED egyik szimulátora sem használja ki sem a Crossfire-t, sem az SLI-t, sajnos. Magyarul hiába van két ugyanolyan vga-d crossfire-ban, egy FPS-el sem lesz több. Viszont a DCS:A-10C x64-re lett kihegyezve fõleg, ami pozitív. Win7 x64-ben, viszont még sok alkalmazás továbbra is csak 32biten mûködik, de hát ez van.
Koszi az infot a maprol, ezt kiprobalom. Akkor nem csak pletyka tenyleg ingyenes a turelmetlen betasoknak, szerencsere.
A kaukazusi map kicsit uncsi, a Black Sharkkal mar bejartam tobbnyire, egy kis sivatagi naplementere vagyok.
Nevada map majd jön valamikor, pénzért. Akik anno elõrendelték a szoftvert (fizettek a bétáért) azoknak ingyé lesz.
A béta nevada map egyébként mûködik most is, csak be kell másolni a :\Eagle Dynamics\DCS A-10C\TheatresOfWar\ mappába a cuccot.
Nevada maprol tud valaki valami infot, pl. mikor?
a crossfirével kapcsolatosan lécci továbbra is tájékoztass...
éppen beruházás elõtt álok...
<#wave>#wave>
Még látom, hogy nincs kibékülve a program a Crossfire-val sem (2x6870). Ha enabled, kegyetlenül szaggat....
Újratettem a gammát és feltettem a 32 bites részét is. Az tökéletesen fut. (Csak maradjon így!)
grrr
Most olvasom az utolsó hszben, hogy újratetted a windózt. Arra is rátoltad az sp1-et?
Én szívem szerint azt mondanám, hogy (ha van egy külön vinyód) tegyél fel egy szûzies win7-et és csak a VGA, hangkütyü és joy drivereket tedd fel.
**--**
Most nézem a dxdiagot, hogy fent van a szervízpakk. Hát pajtás lehet, hogy éppen az okozza a problémát mert olvastam valahol a napokban, hogy néhány játéknál bizony gondot okoz.
Az utolsó repülés trekkje minden esetben megtalálható a rendszert TMP mappájában, egészen pontosan a \Temp\DCS Warthog\ mappában LastMissionTrack.trk névvel! Ha valamiért kellene a trekk és az ember elfelejti lementeni itt egészen addig meg van, amíg újat nem repül az ember vagy ki nem törli. Nekem már kellett egyszer 😉
Most jöttem rá:
Ha kihúzom a joy-t, s beteszem a Logi kormányt a rendszerbe, akkor fut, de nem nem az igazi az irányítás...<#falbav>#falbav>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Szóval a hang beállításokat a .sdef fájlok tartalmazzák. Hála Istennek (és edének) ezek egyszerû, szöveges fájlok amik könnye szerkeszthetõek, ráadásul alig kell valamit csinálni 😊
A lényeg, hogy az adott fájlba be kell szúrni egy sort illetve amelyik már tartalmazza azt esetleg át kell írni.
A kokpitben a hajtómûvek hangját két fájl szabályozza.
A fájlok a \Eagle Dynamics\DCS A-10C\Sounds\sdef\Aircrafts\Engines\
mappában találhatóak :
EngineTF34GE100InL.sdef
EngineTF34GE100InR.sdef
Ebbe a két fájlba kell a következõt beszúrni : gain = érték
érték = 1 * nem változik semmi
érték = 0.9 - 0.1 * halkul az adott hang
érték = 2 vagy több * erõsödik az adott hang
Én a hajtómûvek hangját visszavettem 0.4-re és a következõket viszont hangosabbra állítottam (a fájlok neveibõl egyébként következtetni lehet, hogy mit befolyásol).
:\Eagle Dynamics\DCS A-10C\Sounds\sdef\Aircrafts\Cockpits\
ClickButtonOff.sdef - gain = 2
ClickButtonOn.sdef - gain = 2
CockpitSystems.sdef - gain = 3
:\Eagle Dynamics\DCS A-10C\Sounds\sdef\Aircrafts\
Flaps.sdef
FlapsEnd.sdef
FlapsEndIn.sdef
FlapsIn.sdef
Gear.sdef
GearEnd.sdef
GearEndIn.sdef
GearIn.sdef GearLoop.sdef
Ezekben a gain = 2 értéket állítottam.
Mielõtt pisztergáljátok a fájlokat csináljatok egy backup mappát és másoljátok be oda az eredeti cuccot.
A pid.dll hibát okoz, mikor már betöltené a játékot.
Null km-es W7 x64, Saitek Cyborg Evo Force joy. Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Megvétel óta nem tudok vele játszani, mert folyton kiakad. Az FC2 tökéletes, a Ka-50 tökéletes (eredetiek), csak ez a gamma akaszt ki.
Én emiatt nem raktam fel a Rise of Flight topikra, mert többe kerül a leves mint a hús.. 😊
Nekem azért nem tûnt fel mert a "nagy" monitoron a legtöbb oldal hülyén néz ki (még mindig 800*600 esetleg 1024*768-as felbontásra vannak belõve) és ezért nagyítva használom õket (foxban ctrl+görgõ, a beállítást meg meg is jegyzi, tehát egyszer kell csak megcsinálni). Szóval nekem ILYEN és ezt tök jól lehet olvasni. De ha válaszolnak és lehet módosítani akkor majd megváltoztatom.
Nem emlékszem hogy volt-e szó róla, ... mükszik a Freetrack az A-10 alatt?
<#finom>#finom>
😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Hiába no, még gyakorlatlan vagyok ebben, de majd belejövök mint az ágyba..... 😄
PM ment. A második van átméretezve.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"