Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ha most kellene választanom akkor én, magamnak a Saitek cuccot venném.
Azt kell szem elõtt tartanod, hogy a BS-hez illetve a RoF-hoz nem igazán jó a force senzoros kialakítás miatt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem a fórum lassú hanem a freeweb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szerintetek mit érdemes venni: Logitech G 940-et esetleg Saitek X-65-öt?

Ka-50

Csak egy-két másodpercig,aztán nincs gond.Nálad nem jön be a kép?

Ka-50

Papa01
Urak, nálatok nincs belassulva a fórum? Én elég sokszor kapok ilyen képet:

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Igen a TGP+Maverick megy is, csak sokszor van úgy h felbukkan valami... és akkor elég sokáig tart szerintem ennek a verziónak az elõkészítése, használata... míg a Maverick-et csak simán elengedi az ember és kész.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ezt papa nagyon egyszerûen meg tudod oldani. Elvileg a Litening által rögzített célra rááll a Maverick is, csak a funkciót kell megtalálni. A TGP-vel azért könnyebb célpontot keresni.
Papa01
Urak, ez lehet hülye kérdés, de a Maverick keresõjét nem lehet valahogyan fixálni? Tehát ha például belenyomok a botba akkor a "kép ne mozduljon el"... 😊) bocsi a hülye megfogalmazásért.. 😄

De így nem könnyû a célkeresés. Kb, olyan kéne mint a TGP-nél. 😊

Sanyo
Kösz Leon, rövidhír.

www.pcpilot.hu

Annak idején volt errõl az aktivációs dologról egy cikk. A lényeg az volt benne, hogy az DCS:A-10C-nél már multiplayerben nem enged ugyanazon serial-al több klienst, mert észrevették, hogy az elsõ beta-val már többen aktiválták ugyanazon serial-al. Végül is jogos...Bár ha nem 60USD lenne az ára, akkor én is megvettem volna a véglegest. Mivel egyenlõre FC2-vel azért sokkal jobb multizni, human vadászok pilóták miatt, így csak ismerkedés és teszt jelleggel single-ben nyomom az A-10-est.

Viszont tetszik ebben a szimulátorban, hogy van élet a földön. Civil trafic high-ra állítva kifejezetten forgalmas lesz az élet!
macleody
Ja, sajnos nem mûködik így. Az FC2-nél is ment a dolog.
LeonSilver
Mint látjátok próbálom még variálni a totyik pofázmányát.

Szerintem az olvashatósággal már nincs gond, a beszúrt linkek is jól olvashatóak.

Raktam be ilyen userbar izéket de ezeket is lehet variálni.
Ez a kettõ van (alapból mindenkié egyforma).

1)

2)

Ha valakinek nem az alap, 1-es számú kell akkor a következõt kell tenni.

PM-ben nekem jelezni, hogy a 2-es kell illetve ha egyedi cuccot szeretne valaki akkor azt PM-ben elküldeni nekem. A méret olyan legyen mint a két alap mérete.
Az userbar alá lehet kérni külön szöveget ami akkor lesz látható ha valaki a képre viszi a kurzort (az enyémen meglehet nézni, hogy mire gondolok).

En ugy tudom nem, egy baratnak elkuldtem az serialt, de azt mondta, hogy nem tud belepni multiba, allitolag ez csak a Black Sharknal mukodik, hogy tobben multiznak ugyanazzal a szamsorral.

szerintem 25-60 fps bele tartozik a "jol fut a program" kategoriaban, szerintem a tukroket kapcsolja ki mindenki, az sokat segit, raadasul nincs is ra szukseg, nem igazan lesz dogfight ezzelk a geppel, szerintem

macleody
Sikerült megoldani, töröltem a mentett játékokat. Lehet egy seriallal többen is multizni?
DonZorro
Akkor bizony REINSTALL lehet a megoldás! De szedd le teljesen, még a REG-bõl is...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

macleody
Eredeti persze. Ezt azablakot dobja fel, bármit próbálok átállítani a controlsban: Error
Sanyo
Ki fogom próbálni, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

DonZorro
Eredeti a játékod??? (habár milyen is lenne???) Nekem is X52 van és semmi gond sincs vele... Sztem valamit nem jól csinálsz...

macleody
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy nem engedi a játék megváltoztatni a beállításokat az axis commandnál. X52-es joyom van, beállítom a gázkarra a throttle both-ot és ok-nál feljön egy hiba ablak.
LeonSilver
Az EDe fészbúk ódalárul:

Remélem a hétvégén lesz idõm... 😉

www.smart-bus.hu

Sanyo!

Néztem a beállításaidat. Az a 8X-os MSAA csak fölöslegesen zabálja a kártyádat, Full HD-ban bõven elég a 4X-es élsimítás is. A vizet is érdemes lentebb venni, még az is bõven szép és marad craft így a vasban.
Papa01
Naa, jössz velünk repülni?? 😊) Szuper, állok rendelkezésedre! 😊

Leon: Köszi a módisításokat! <#eljen>

DonZorro
X52 SIMÁT...

LeonSilver
Nekem HD4870 van és semmi bajom vele 😉 Imádom ezt a kártyát mert "mindentvisz" 😊

Sanyo
Fülkén belül 25-60FPS, kívülrõl pedig 75-85FPS. AMD 1055T 2.8GHz, 1 gigás 460GTX és 4 giga ddr3 ram.

www.pcpilot.hu

Szerintetek mit érdemes venni: Logitech G 940-et vagy Saitek X-65-öt?

Ka-50

azt olvastan hogy a A-10 elso kereket azert tettek kicsit oldalra mert a gepagyu akkora hogy, kitolti a gep orranak nagy reszet. itt egy foto, ami kicsit trukkos a mivel hatrebb van a fegyver a kocsinal , de szerintem igy is jelentos a merete.itt

Nem ingyen vót! 😄 A hétvégén kell majd egy kis RoF okítás... 😉

www.smart-bus.hu

ez betalat rendesen, gondolom osszeszartad magad ilyen telitalat utan😊 azutan katapultalas, segelyhivas, majd barati teruletre eres utan egy jo tyukhusleves,kesobb italozas es az alomba szebnderules elott elgondolkas ezen a szomorkas torteneten.

Papa01
kakaliszt...

😄 😄 De jót nevettem most! 😊
Köszi az infót! 😊

Nyugodtan használjatok régebbi drivereket... semmi gond velük. A kakaliszt topikban segítenek, hogy melyek a legjobbak.

Megoldás lehet még az is, hogy csináltok egy partíciót egy másik rendszerrel, ahova csak az ilyen ed féle játékokat teszitek, és az annak megfelelõ drivereket...

www.smart-bus.hu

Papa01
Én igyekszem inkább nem nézi a fegyvereket külsõ nézetben.. 😊 (Pedig az LGB bombáknál nagy a kísértés.. 😊) ) Régebbi driver-eket nem szívesen használnék.. 😞

Papa01
Szerintem a villogó feliratot nehéz olvasni.. 😊 A színe sem szerencsés a háttér miatt, kicsi a betûmérete is és villog.. 😊

Szerintem egy egyszerûbb kis FAQ is jó lenne, mert az sg keresõje nem egy nagy ász, és egy helyen lennének a hasznos dolgok.

szerintem nem a proci hibaja, az is gond lehet hogy az AMD a regebbi vidokartyakat altalaban leszarja, (pl. ATI 48xx) es a legujabb catalyst driverek irasakor nem pont ezeket a kartyakat veszik figyelembe, ez vegul is ertheto, de akkor most telepitsem a 9. valahanyast? akkor meg fogalmuk se volt a problemakrol, most meg senkit nem erdekel rajtunk kivul.

Papa01
Igen, 4890-est. Mondjuk én a procit jelentõsen túlhajtom, tartottam, h ez lehet az ok, de örülök, h nem.. 😊

LeonSilver
Szegény disznó, kapott az orrára.

LeonSilver
Szeretnék mekkkkkkérni minden itt fórumozgatót, hogy (lehetõleg PM-ben a könnyebb kezelehtõség miatt) jelezze mit kellene változtatni a jelenlegi kinézeten. Aztán amit tudok megcsinálom, amit nem azt meg nem 😉 Lassan véglegesíteni kellene a motyót.

dankesün, vödörszén

hu, ez tenyleg durva, gondolom mindenkinel van kulonbseg kulso es belso nezetnel, a kulso javara, de viszont a 6x annyi Fps tenyleg erdekes jelenseg.

Szia!

A Visibility Range paraméterei továbbra is a graphics.cfg-ben van paraméterezve.

Egy jó tanács még, ami gond lehet. A szim option/graphics résznél az MSAA az élsimítási értéket lehet szabályozni, elég a sima 4X-es, viszont a TSSAA ha nem muszáj nem kell bekapcsolni. Az Nvidia vezérlõ pultjában az élsimítást hagyd alkalmazás vezéreltnek.
Esetleg te is Ati kartyat hasznalsz? (en 4870x2, de ez gyakorlatilag 4870 kent hasznalja a jatek, mint az kiderult, mindket grafikus mag 50% -on dolgozik)

Egyelore nincs huzva, minden alapbeallitason van, proci, mem, vidokartya is.
Azert erdekes mert semmi erdemleges nem valtozott par napja nalam.
a patch is regebb ota van fent, csakugy elkezdte csinalni, mondjuk sajat kuldikben gyakorlok foleg, de a normal missonokban is megtortent.

Papa01
Igen nálam volt, de nálam csak külsõben, és a becsapódás elõtti pillanatokban... Maverck-el is. Te írtad jól, mert valóban a fõmenübe dob ki és nem az Asztalra, ahogyan állítottam.. 😊
Eléggé sûrûn..
Majonur, Te túlhajtod a géped?

Nemregiben, talan Papa irta hogy a bomba becsapodasakor Appcrash uzenet kuld a Win7, majd kidod a jatek menujebe. Ez megtortent velem is mostanaban parszor, de eddig nem, bomba nezetben, es belso neztben is . Valaki tud erre valami remek orvossagot, az alkoholon kivul (azt mar probaltam).

LeonSilver
Ezen szerintem mennie kellene. Nincs feltornászva Neked a TSSAA?

DummyBoy
Amd Phenom II x4 3,1Ghz, 4GB RAM, GTX275 1,8GB ...

Kellene ehhez valami jó beállítás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Valami fasza kis négymagos procid van ugye Dummy? Meg talán az egy gigás 4870? Vagy mintha valami nVidia karira nyergeltél volna át?

DummyBoy
Ez nálad mûködött? Én anno a BS-t és az FC2-t is így tweakeltem, meg a módosított LOD.txt-vel ...

De itt mintha nem mûködne ... Addig nem akarok nekiállni a tréningeknek meg mindennek, amíg szarakodik a teljesítmény ...

Amit viszont érdekesnek tartok ... mint FC-nél és társainál ... belsõ nézet 20 FPS, külsõ nézet 120 ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jól mondod LeonPapa!

Viszont az FPS-ben sokat segít, ha a visibility range paramétereiben az épületek megjelenítését 20000-rõl 10000-re visszavesszük. Ezt továbbra is a graphics.cfg-ben lehet végrehajtani a High vis résznél a structures = {60, 20000}; a második értéket. Ez a megjelenítendõ épületek látótávolságát paraméterezi. Az elsõ szám pedig az épületek számát %-ban. 200-on látványorgia van városügyileg. Vigyázat! Erõforrás igényes. Én 100, 10000-en használom és bõven elég.