36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Nem tudom, nem mondom, hogy nála van a hiba, de elég sonszos.
    Ez az új szuper karrier. Nem jelezte a fészbúkon sem, itt sem és reggel néztem EDe fórumot, ott sem.
  • Razor18
    Ja ! Hát akkor viszont nyilván ő volt a hibás !
  • LeonSilver
    Na de nekem semmi ilyen nincs.
  • Razor18
    Ja, az a rángatás szerintem ugyanaz (csak gondolom beletettek egy visszapöckölő algoritmust), mint amikor régebben a repülők lassan csúszkáltak a fedélzeten, ahogy dőlt picit a fedélzet.
  • LeonSilver
    nem. Szambáznak, látod. Nem állnak, hanem ido-oda mozognak.
  • Razor18
    Pont nem csinálnak semmit, vagy? Ground Crew "Request Launch" megvolt?
  • LeonSilver
    Van egy srác a HUNAF fészbúkos csoportban, akinek ilyent csinálnak a parasztok a fedélzeten... mi a tök lehet ez?
    Próbáltuk kicsit poénra venni (everybody shuffle in...) de zokonvette. Pedig...

• LeonSilver
    Igen :D Nekem is az jutott eszembe, hogy reggel magukhoztérnek jó másnaposan... aztán csak néznek semmi panasz? Megy a multiiiii??? Na, gyorsan egy pecscet, ami elbassza. Nehogy már jól érezzék magukat :D
  • feca1229
    Majd jön egy pecs és elintézi...
    :-)
  • Razor18
    Ja. És a SC mellett a tegnapi Béta update lista is "szokatlanul" sok elemet tartalmazott, külön modulonként is, nem csak abszolut mennyiségben. Mondjuk az utolsó fikarcnyi béta update azt hiszem épp majd egy hónapja volt, úgyhogy lehet ez se akkora dicsőség, de jó volt látni végre az életben egy ekkora javítás listát ED-től. Csak vajon most lehet megint kezdeni majd parázni, meddig fognak most megint elbújni?... "A pesszimistának azért jó, mert soha nem éri kellemetlen meglepetés..."
  • sakkay
  • LeonSilver
    Nem tudom...EDééknél lehet bevoltak baszva, de ez most tényleg fasza lett. Nem is értem... EDe nem szokott ilyent.
  • sakkay
    Ekkora élmény repülés szerintem még nem volt mint tegnap..Aki meg pihent, az ment LSO ni..volt, hogy többen is egyszerre:)))
    Razor:persze van még sok dolog, de kb sokkal készebb és élhetőbb mint gondoltam. A multit meg nem is értem hogyan csinálták meg ennyire jóra :))
    Tom:persze mindig kevés az fps mert DCS, de nem fogyott inkább jött és ez faxa. De szenzációs az egész hajó tényleg.
  • VO101Tom
    Ez jól hangzik. Főleg ha a VR fps is javult.
  • Razor18
    Ja, ED fórumon írta valaki, hogy a bolter ATC funkciók még a kemencében vannak...
  • sakkay
    Szerintem egyenlőre a CAse 1 van kész. Nem véletlen, hogy nincsen hármasról vidi :))) Azért ez még mindig ede ne felejtsük el
  • Razor18
    Case III, final-en látom előttem még ott laffog az előző gép, LSO wave-off-ol engem, ahogy kell. (AI logika 5-ös, eddig rendben). És akkor most mi a f**z van? Ha megint "Inbound"-ot hívok, akkor elküld vissza a vérbe a stack tetejére, mintha 50 NM-ról hívtam volna. Vagy ez a normál procedure az életben is? Mondjuk mögöttem tudom, hogy mindeközben jönnek lefelé a többiek sorban, mint a fűzött gyöngy, szóval elhiszem, ha engem nem tud beszúrni közéjük, csak kérdem...
  • LeonSilver
    Meg is lepődtem...
  • sakkay
    Bezony.
    Repvez, ha van géped, és mindent felraksz...hát kb úgy néz ki. Kivételesen semmi átbaxás nincsen. A CASE 1 pedig közel tökéletes.
  • LeonSilver
    És VR-bem sem kevesebb semmivel az fps
  • sakkay
    Baxmeg..írtam egy hosszú tapasztalat ismertetést-de eltűnt. Nem írom le még egyszer...Edének ötös-kibaxott jó lett a cucc. 10 ember online teszt, atom stabil, és megszűnt a lagg.
  • repvez
    jól néz ki ahogy az összes mozi amit ED készitett a modulokhoz. Az már más kérdés, hogy mennyi az effect rajta, mert valahogy nem ilyen realisztikusan néz ki azokon a videokon amiket a többi csatorna készitett gameplaybe. A videoba valahogy sokkal hidegebbek a szinek mint a játékban és nincs az a sárga fátyol és az a rajzfilmszerü hatás.

• Razor18
    Tul képp nekem is. Lehet még a nagy hullám előtt odaértünk?
  • LeonSilver
    Nem tudom... de valószínűleg ezt is beújítom :D

Amúgy nekem a szokástól most eltérően qrva hamar lejött a peccs meg a szuper karrier.
  • beci43
    Supercarrier
  • Razor18
    IA 58 Pucara-t, bírod?

RAZBAM IA 85 Pucara

Ha már RAZBAM gyerek...
  • sakkay
    Jön skacok...
  • Razor18
    WTF ! "Invalid username or password" , mindkettő mentve volt...

Most meg beengedett, de baromi lassan, és a mosul manager is csak homokórázik. Gondolom most kb. füstölnek a DCS szerverek...
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.20. 18:34:27
  • Razor18
    Mármint az ahhoz való javítások, ugye? Mert én még nem látok Supercarrier-t felajánlva telepíthetőre a modul managerben, ahogy ugye a Supercarriert magát is mára ígértek...

EDIT: Óóóó... hát itt van az is !!!
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.20. 18:32:07
  • beci43
  • LeonSilver
    Így van és nincs miért elnézést kérned, nem titok ;)
  • beci43
    Új patch bétához.Benne van a Supercarrier is.
  • beci43
    Asszem Sakkay győri, Leonpapa meg Szombathelyi.Már bocsánat az érintett uraktól...
  • bunny
    Valaki esetleg HP reverb tulaj az M1 útvonalán? Pénteken délután megyek végig rajta MMóvárig, és ha lenne esély egy próbára ,tök jó lenne. Hátha meggyőzöm magam, hogy vegyek :)
  • molnibalage83
    És ezen ki lepődik meg?
  • bunny
    Kívülállók nyugalmával szemlélem (stable verzió :D )
  • Razor18
    Holnap (máj 20.) Hornet update, kivéve, ami ebből majd csak jún 20-ra lesz meg...

Még ki sem adták, b+, már levesznek a listából, "mer gond vót..."
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.19. 16:03:34
  • Caterpillar
    Tudom, csak éjjel 1-kor már nem volt kedvem 2hsz-t írni...
  • beci43
    Nálam is ez van (Samu Odyssey+).De nem kavar be semmit, nem változtat semmin.
  • leonforce
    Koszi a segitseget! Mar csinalom is.. ;)