Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külföldi fórum szerint a freesync/gsync monitorok érintettek, de ki tudja.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2020.02.29. 14:48:30
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Meg a majak is az egész gépet és a gép körüli 10mes kört bevilágitja .
Na meg a nappal is látható felszálló fények fénykupjait. Meg gondoltam, hogy esetleg több minden fog majd árnyékot vetni egymáson.
ezt nem próbáltad?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Engem olyasmik nem érdekelnek, hogy mondjuk egy xyZ rakéta 10 vagy 11 másodpercig égeti a hajtóanyagot vagy 6, 7 vagy 8 G-t bír. De az marhára zavar, hogy a fülke átlátszó, hogy éjszaka is alkonyat van, stb.. 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ja... elvakít 😄 Mindent értek!
Tessék, itt egy kép a stabilból.
Tippeld meg kérlek, hogy az auto-turn on target kapcsoló bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban van.

Erre meg egyáltalán nincsenek szavak... ha a fülkét úgy éri fény, akkor ennyit látni a kapcsolókból.... szánalmas
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valami multis bug ? Vagy bétás ? Mert még hasonlóval se találkoztam a stabil verzióban, offline.
Ka-50
1) van 250 programozójuk,
2) akiket a PC-s e.a.-nak kellene eltartani.
Persze simán lehet, hogy az egész csak egy kamu PR fogás, hogy az emberek ne lázongjanak inkább fizessenek "nehogy tönkremenjenek szegények", közben a PC-s részleg teljesen jól elvan, és Nicknek tök másra kell a pénz. Nemrég írta Nick azt is (szintén redditen), hogy csak tavaly 80%-al növelték a player base-t, és ugyanennyivel növelték ők is a fejlesztésre szánt pénzeket, VALAHOGY nekem ez nem olyannak tűnik, mintha valaki a túlélésért küzdene, de ezért is kérdeztem, hogy milyen konkrét infók vannak, mert tippelni meg biztosnak lenni én is tudok bármiben, csak ugye azzal nem vagyunk előrébb <#alien>#alien>
(az biztos a QA-ra nem sokat költöttek <#banplz>#banplz>)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.02.22. 21:51:57
www.pumaszallas.hu
Persze az is lehet, hogy mi tartjuk el a full EDét, de ez azért eléggé valószínűtlen egy ilyen, elég erősen rétegjátéktól.
KB ezek az alapgépei az USA -nak igy tréningre kifeezetten hasznos lehet nekik és a NTTR-is ezért készült, hogy a helyi viszonyokat be tudják gyakorolni a növendékek.
www.pumaszallas.hu
És ARMA-nak is van több országban is leányválalata ahonnan bedolgoznak neki a különböző projektekben.
www.smart-bus.hu
De nyilván egy orosz programozó nem keres havi 2-3 ezer ajrót...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.02.22. 15:55:59
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu