36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #34189 Na királyság! Én meg a reveb után kipróbáltam még egy questet, a minőség nem ugyanaz de már ott is egyébként lényegesen kevésé van kerítés mint a cv1-en. Amúgy jó az a quest, én javasoltam az ismerősnek mert nem kell pc mellé, és meglepő, hogy az a mobil hardver hogy kitolja a vr tartalmat. -
sakkay #34188 Na kicsit nekiálltam molyolni a steam béta lehetőségekkel meg a DCS árnyékokkal, egész jó lett a mikrolag arány -
#34187 Engem is megvett azonnal. Épp most kaptam egy értesítést az alzától, hogy már náluk is kapható. Bár csak a sima készlet, nem a pro. -
bunny #34186 1mBit/s letöltési sebesség beta-ra, hááát ... jó darabig el fog tartani mire lemászik, és még akkor ez csak az alap DCS, hol van még az F18, SC, stb. Eh ... Sakkay kollégának pedig köszönöm a reverb lehetőséget! Hát a képminőség az durva. -
Razor18 #34185 Mikor most a legfrissebb update-et (vagy tán a Supercarriert) feltettem, első pár kísérletre engem is kidobott valami usernév-jelszó hibaüzenettel. Lehet, hogy elcseszett valamit az update, csak gyorsan kijavították? -
#34184 Nem phishing, teljesen legit PW reset email volt, a reset link is valódinak tűnt. Mind1, ha nem ismétlődik rendszeresen, akkor lehet, télleg valaki véletlen adott meg 2x is rossz felhasználónevet a jelszó resetjéhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kábé egy éve volt egy sokkal kísértetiesebb esetem. A cseh Alzáról már többször rendeltem cuccot, ismertem hogy műxik. Épp otthon voltam magyarba, és anyám laptopján néztem fel valamit a magyar alzán, de nem rendeltem semmit. Vasárnap este hazaérek Prágába, megnyitom a gmailem, és látom, ott figyel egy visszaigazoló email a magyar Alzától, hogy egy 150 ezer forintos monitort rendeltem. Namondom basszákmeg, egyszer nyitom meg a magyar alzát, és mindjárt valami spyware ellopta az emailcímemet (amit pedig biztos, hogy nem is adtam meg a csupán böngészés során), de mindegy, gondoltam simán ignore, fizetni nem fizettem semmit, sok sikert. Aztán jött a megerősítés, hogy a monitor ki lett fizetve, de egyéb adat (megrendelő név, telefonszám, cím) továbbra sem látszott. Másnap jött az email, hogy a futár délután x és y óra között hozza a cuccot, itt már volt cím és telefonszám is (valami vidéki magyar cím és egy hetvenes telefonszám), itt esett le, hogy valami egyéb tévedés lehet, gondoltam jó fej leszek és rácsörgök (céges vonalasról) a megrendelőre. "Jó napot, <vezetéknév keresztnév> beszél. - Jó napot, én is <vezetéknév keresztnév > vagyok, rendelt Ön az alza.hu-ról monitort? Mert valami tévedés lesz, az én email címemre jöttek az értesítések, és a futár x-y óra között fogja kiszállítani. Igen-igen, és rájött, hogy véletlenül rossz emailt (vezetéknév.keresztné[email protected]) adott meg a vezetéknév.keresztné[email protected] helyett, szólt is nekik és javítva is lett a megrendelésben, de ezexerint mégse." Szóval happy enddel zárult a sztori, csak ekkora fatális véletlenek egybeesésére mennyire minimális esély van (és nem Kovács Péter vagy Tóth Jánosnak hívnak, akikkel hasonlók gondolom kéthavonta történnek...)
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.05.24. 15:31:05 -
#34183 egyébként, most , hogy a quest megkapta a PC összeköthetőséget, söt már egy mezei usb2-es kábel is elég hozzá és a kontroler nélkül puszta kézzel is lehet vele mokolni. Mennyire használható a többihez képest?
A felbontása papiron jobb mint a rift S és a indexnek, csak a 72hz ami kisebb, de talán igy könnyebb megfelelö sebességgel futtatni hozzá a játékot. Meg év végére jön az uj verziója ami már javitott képfrissitéssel jön. Talán egybegyurják a rift S és a questet és csak egyféle HMD lesz az occulusttol. Mindegyik elönyét megtartva. -
#34182 -
Razor18 #34181 Esetleg azért továbbítanám az ED-nek, hogy kaptam egy ilyen phising mailt, nem baj, ha tudnak róla, netán esetleg körbeírnak, hogy más se szopja be.
Egyébként a domain stimmelt a Feladóban?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.24. 14:20:05 -
#34180 Tudom, pontosan így tettem. -
gantus68 #34179 A weblapon lehet jelszókérőt küldeni e-mail vagy login név elegendő, így bárki küldhet/kaphat ilyen mailt. Ha nem te indítottad, akkor ne foglalkozz vele. -
#34178 Én nem -
#34177 Más is kapott a digitalcombatsimulator.com-tól password change request emailt, vagy csak az én accountomat próbálta valaki meghekkelni? -
Razor18 #34176 Chief of NAVAL Air Training publications
Főleg a 800-as széria érdekes, abból is pl. a P-816, P-826 -
#34175 -
sakkay #34174 Nem is értette miért mondta.. -
Razor18 #34173 Hátha nem off:
NAVY (hajók) adattár -
Razor18 #34172 Akkor duplán jár neki a Köszi -
#34171 Istern vagy!! Köszi! -
sakkay #34170 Igen, azt mondja igazad van :) -
sakkay #34169 Kikapcsolta neked Papa :) -
sakkay #34168 -
sakkay #34167 Továbbítom :)
-
Razor18 #34166 Jó kis video, néhány apró hiba van benne.
A Signal Delta meg a Spin az nem teljesen stimmel. Az előbbit már a patternen belül tudod kapni, és akkor maradni kell pattern magasságon (Delta Easy = on speed, dirty, Delta Clean = 200 KTS), a Spin-t meg közvetlenül a break előtt tudod kapni, és akkor kell visszaemelkedni 1200 lábra, balra 270°-os forduló után (de 3 NM-on belül) visszaereszkedni 800 lábra, és mehetsz be ismét breakelni. A spin-nel tul képp időt adsz azoknak, akik a patternen vannak, mikor te a breakhez érsz. A Deltával meg akkor adsz időt magadnak meg a hajónak, ha valami foul van a fedélzeten. -
#34165 Akinek megvan az CS, kipróbálná, hogy mit csinálnak a paréjok a fedélzeten kikapcsol árnyékkal és flat onlyvan? -
#34164 A pali állítja, hogy neki mindig flat onlyn van. Hát... csak kikapcsoltnál csinálja - nálam legalábbis. Neki biztos valami egyedi, különleges DCS-je van... (direkt kipróbáltam és felvettem)
-
#34163 Kipróbáltam, - így van! Kikapcsolt árnyáknál (és VR nélkül, VR-ben nincs probléma sem árnyékkal, sem anélkül) szambáznak a parasztok a fedélzeten. A srác meg újratelepítette a windowst (ezt mondjuk nem is értem...) meg a DCS-t... -
#34162 Ő ki? Szólnál neki, hogy állítsa be rendesen a qrva videót, mert el akartam menteni egy lejátszási listába, erre ez a szánalom fogad... :D :D :D
-
#34161 Kössz! -
sakkay #34160 Akit érdekel nézze végig, egészen kiváló-köszönet Goosenak -
sakkay #34159 -
#34158 Redditen azt írják ez akkor van ha kikapcsolod az árnyékokat.(Nekem nincs SC, nem tudom megnézni.) -
beci43 #34157 Én hagytam vagy 10 percet hadd körözzön az ujjával.Hát nem fáradt bele vazze... -
#34156 Gondolom közel sem tökéletes, de... qrva jóóóó :D -
bunny #34155 Bázz, a végén még le kell töltenem a beta-t, pedig mennyire el akartam én ezt kerülni ... szidhnátok inkább :D -
#34154 Power-power-power :D Qrvajó! -
beci43 #34153 Mi lenne ha írnál neki privátot? -
#34152 Apróbb gliccsek másnál is vannak, nem ilyen komoly mint Imrének, de nekik is bosszantó lehetett . De most komolyan, én megértem őt is, ezek a legrosszab bugok, amikor látod, hogy másnál jó, nálad meg nem, de még lövésed sincs arról, hogy mi lehet a hiba, hol kezdj neki. -
bunny #34151 Köszi az infót, de Sakkay még útba is esne, de ha nem ajánlja fel akkor nem fogom rátörni az ajtót :) -
#34150 Nem tudom, nem mondom, hogy nála van a hiba, de elég sonszos.
Ez az új szuper karrier. Nem jelezte a fészbúkon sem, itt sem és reggel néztem EDe fórumot, ott sem.