Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Hogy szemetelek a topic-ba.. :)

No, sajnos akkor úgy látszik a címsorból már nem lehet bemásolni... :(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_P7vQ18rc44

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Nem, miért kellene haragudni?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Bocsi Leon, remélem nem haragszol... :) De itt meg oké.. Akkor nálam van a probléma. :)

Papa01
http://www.youtube.com/v/oJDCAnA3HdY&version=3

LeonSilver
(teszt a videó, majd törlöm. ha zavar valakit ..)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/YEt0NHXN8_4&version=3

a fraps-ba biztos voltam, a Corel Video helyett Adobe Premier-t gondoltam, de akkor kiprobalom a Corel-t, a Corel Draw mar ugyis a fekszik nekem, vektorgrafikabol probalom eltartani magam nehany eve.
Nagyon szepen koszonom.

LeonSilver
Fraps a felvételhez, Corel video studio aszrkesztéshez és ha kell tömöríteni, akkor azt meg a WinX HD Video Converter Deluxe-al oldom meg.

Azt megkerdezhetem, hogy milyen szoftvereket hasznalsz a videok keszitesehez? (pl. ingame felvetelekhez teszel feiratot+ zenet)

LeonSilver
Jajám, már kicsit tényleg kurva unalmas az, hogy a Lonci óta ugyan az a terület.

Nagyon szívesen, örülök ha a segítségedre volt, vagy ha másnak segített egy kicsit a vidi.

Remek! Csak haladjunk mar vegre. Egyebkent koszi a videot amit a tobb celpont tamadasa egyszerre ugyeben keszitettel. Szamomra nagyon hasznos volt.itt!

LeonSilver

Sziasztok! A valoszinuleg soha nem elerheto, befejezett Nevada terkeprol, barmilyen infot tud valaki adni? A sok zoldtol mar faj szemem, kicsit repkednek mar valmi kietlenebb tajon.

Annyi gépen tudod játszani, ahány gépre telepíted a steamet. Természetesen egyszerre csak egy gépen tudod játszani.

www.smart-bus.hu

Ha STEAM-en vásárlom meg, akkor tudom két külön gépen használni a simulátort?
(természetesen nem egy idõben futtatnám 2 géprõl)
LeonSilver
:D

Sanyo
Ahh, ma már nem kezdek semmi újba. :)

www.pcpilot.hu

Sanyo
Félrement a link és a köszönet is, szóval akció. Thx. :)

Ez ma nagyon nem megy nekem.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Félrement a link és a köszönet is, szóval [url=Köszi.]akció. Thx. :)

www.pcpilot.hu

LeonSilver
A sztímen most 50%-al ócóbb az A-10C. Ha érdekel valakit..

GaBika6
Létre lehet hozni saját fegyverprofilt amit reptéren történõ fegyverválasztásnál lehet választani a menübõl???

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

köszi ati05!
Kipróbáltam, mûködik
Molnibalage
Vicc az egész. Még, ha játszanék is vele, nem tudom, hogy minek vettem meg a FC1.1-et és az alap BS-t, Folyamatosan pénz kérnek mindenért. Ez még nem is lenne baj, mert nekem mondjuk telik rá. Csak nekem már kicsit uncsi lenne az A-10 és a régi gépek. Hol van az régi ígéret, hogy nyílt rendszerû, toolokat is adnak ki, közösség által fejleszthetõ és 9 havonta új gép? Lassan ott tartnuk, hogy 9 évenként lesz egy új gép...

A 2. pont ennek ellenére számommra érdekes. ARMA párhuzam fals, mert azért az jóval lentebbi szitnen is modellez, részletgazdagabb, viszont területi kiterjedése 0 egy repszimhez képest. Ez bizony nem rossz, mert egyfajta elõrelépés a dinamkusság felé. Csak sok user kell hálózatban. Ha meg annyira lesz bugos, mint az ED más termékei, akkor kérdéses, hogy mennyire lesz használható.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

1887-es hozzászólásban belinkeltem már és az nekem mûkszik!

repvez
ha jol emlékszem mindegyik ED által készitett szimhez kell valami new trakir.dll, de azt hogy honnan kell letölteni ami jó is hozzá és mit kell vele kezdeni azt én sem tudom, mert nálam se müködött, pedig probáltam.
ÉS az sem mindegy hogy 32 vagy 64 bites rendszert használsz.
Sziasztok!
Letöltöttem a FreeTrack programot, meg kókányoltam hozzá egy sapit 3 leddel. A FreeTrack programban leköveti a felyem mozgását a koponya, de a szimulátorban nem tudom használni!
Kérlek titeket lássatok el egy két jó tanáccsal, hogy próbálkozzam vele.
Elõre is köszi a válaszoakt.
Sanyo
Szerintem megpróbálnak több lábon állni, vagyis akit nem érdekelnek a modern cuccok, megveszi a Flying Legends-et. Még én sem tudom, hogy milyen típusokról van szó. Gondolom valami nem túl modern gép lesz, az angoloknál pedig a Spitfire lenne a repülõ legenda. Szerintem nagyjából bele fog illeszkedni a meglévõ termékvonalba, így hirtelen a Harrier vagy a Lightning ugrik be.

www.pcpilot.hu

repvez
Ezek idörendi sorrendiséget jelölnek?
Mert akkor nagyon messze vagyunk megint egy uj gép megjelenésétöl.

1."már hálózati szinten is kompatibilis " Miért még milyen szinten , mert singlében nem lehet egymásra telepiteni õket.

2.Aki ilyet akar játszani az megveszi az ARMA-t

3. ha nem lesz minden gépnek 3D-s kabinja Advanced FM-el akkor ezt már régen ki tudták addni mert semmivel sem másabb a grafikus motor a 2 seria között.Ez ugyan az a lehüzás lesz mint a BS és BS2 aminél a HDR és din árnyékokra kelett kifizetni 20 dodót.

4.Ez jó ha van, de nem különálló termékként hanem az A10-el kellett volna kiadni , és ugy hogy mindegyik más verzio is kompatibilis legyen vele.

5.Elösször egy szériát fejezzenek be majd utánna fogjanak egy másikba.

6. Ha ez mind elötte lesz akkor még vagy 5 év mire kijön és még 2 mire a patcheket kiadják hozzá hogy játszható legyen a többi verzioval is.

Ha ezeket az eröforrásokat csak egyfelé irányitanák, már lehet hogy tudták volna tartani a 9 honapos ciklusokat és nem lenne ennyire bugos és erõforrászabáló.Ez olyan hûbele balázs modszer ebböl is egy kicsit meg abbol is egy kicsit aztán a vége az lesz hogy semmelyik sem használható arra amire elöször kitalálták.
Sanyo
GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Rádiózás is jobb lett a recsegés miatt sztem...

GaBika6
Hi! Az új CBU bombáknál alapból 500 HOF érték van állítva. Így kell állítani hogy mûködjön, utána szépen rotyog és terít. De lehet még picit bugos, mert nálam pattogott amit elvileg nem szabadna...

http://www.youtube.com/v/jPVIO2Ky2tI&version=3

Elvileg nincs.

AFM-et használ az A-10C. Az AI gépekrõl nincs infom.
Molnibalage
A DCS-hez van olyan mod, hogy minden gép repülhetõ legyen? Vagy az csak FC2-höz van? Milyen FM-et használnak a gépek?

Lehet, hogy hülyén hangzik, de csak videókészítésre venném meg a progit. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

GaBika6
THX! Nem nagy dolognak tûnik, de ha mûködik dolgozhattak rajta rendesen.

Sanyo
A JTAC nem világít meg lézerrel olyan célt, amit nem láthat (mert eltakarja a terep). Ekkor átvált egy másik irányítási módra. (nem tudom mi a type3 mód)

www.pcpilot.hu

GaBika6
Ez mit jelent? Patch-ben van, de nem értem...

JTAC will no longer Sparkle unrelated terrain if it obstructs Line of sight to the target, will switch to Type 3 engagement.

Sanyo
Ki fogom tenni, köszi. :) A patchet én is csak most olvastam, reggel óta nem voltam itthon.

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi, nem is kicsi a mérete! :)

Bögyörõ
Megjelent a 1.1.1.0 Patch link.

thx
LeonSilver
Ott nem találom, de ITT fent van. Nézd meg, talán segít.

LeonSilver
Csináltam hozzá már leírást ha jól emléxxem. Valahol korábban linkelve van. Vagy talán Sanyo mester oldalán is fent van.

hogy? :)
LeonSilver
Így

Sziasztok

TGP által kijelölt célra lehet közvetlenül MAVERICK-el célozni? Mert a tutorialok alapján TGP-vel becélzom ami STP közelében van majd "V" hosszan és az STP-re ugrik a MAV keresõje majd onnan manuálisan lehet keresni a célt. Ez tényleg igy van?

Köszi
Bögyörõ
Sziasztok, most olvasgatom Molnibalage FreeFalcon kézikönyvét és abban azt irja hogy a Maverick rakéta optikáján van egy védõburok amit használat elõtt le kell dobni de a Warthogban ilyennel nem találkoztam, arra lennék kiváncsi hogy ez akkor nincs leszimulálva, vagy nem mindeggyik Maverick rakétának kell ez a védõburok.

zsoltfireman
Egyébbként kapható lesz itthon? Engem csak dobozos érdekel!