37058
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
  • sakkay
    Na ja..én sok videót láttam, na azokon iszonyat brutál.
  • sakkay
    Én nem, de a vele való repülés tényleg nagyon élvezetes.
  • gsg16
    az új motor,eddig csak szájhagyomány,városi legenda,és népmese szinten létezik.
  • beci43
    Csatlakozom,de én így is szeretem,pláne a KA-50-est...!
  • Reaper
    Benne...
  • hooah
    Az FC 3 ban benne van a külön megvehető A-10A, Szu-25A meg az F-15C ?
  • Hecker007
    Mi van ha az új motorban házak se lesznek?
  • PhantomAss
    csak aztán nehogy pofáraesés legyen ez az új motor is...
    ígérgetni mindenki tud.
    Majd meglátjuk mi sül ki belőle
  • sakkay
    Nem véletlen, igen..én pedig, aki az modern szimekben csak a forgó szárnyúak kedvelője, még nagyobb hátrányban vagyok, hogy nemvan fa. Majd az új motorban..
  • Leon77
    Komolyan nem értem a problémádat. :D Teljesen problémamentesen fut, kedvedre válogathatsz a reptethető típusok közül, a véletlenszerű kifagyás pedig csakis a felhasználó gépe miatt lehetséges. :D

Én sem tervezek megvenni semmit, majd ha a bughalmaz eltűnik (szerintem sosem fog), talán akkor eltöprengek rajta. Ahogy elnézem, mostanság igencsak pang az érdeklődés a DCS iránt. "Kis" társulatunk is inkább más elfoglaltságokat keres.
  • sakkay
    Én addig nem veszek tőlük semmit amíg nem adják ki a EDGE-t..Már lassan úgy érzem, mint aki megveszi a téli gumit-mert fasza. és akciós, csak éppen autó nincsen hozzá.
  • Leon77
    Villám akció.

...talán nem viszik eléggé...
  • 77pxdumbo
    A Dórát én is szerettem, a pacit nem annyira. A D9 azért kiszámítható volt, általában volt előjele, ha kitörni készült, aránylag jól lehetett repülni.
    A P51 eléggé alattomos dög volt, minden előjel nélkül, mintha kirúgták volna alólad. Most sem valami kezes.
  • Szaggatos
    Tudom ez nem az a oldal, de lehet az utolsó bekezdés ötleteket ad pár embernek :D http://warthunder.hu/news/Kuldetes-Verseny
  • Molnibalage
    Kétszer volt X52-őm. Mindkétszer szar voltak a gázkaron a tekerők és csúszkák állandóan ricegtek és a deadzone sem segített. Ez első vételennél a joy eleve gyári hibás volt. Második 3 évet sem bírt ki úgy, hogy szökőévenként repültem...
  • PhantomAss
    én sokat repültem vele il2-ben, kifejezetten szerettem mert nehezen kezelhető gép volt.
    A másik gépem a d9 volt
    ezért is várom most a ww2-t mert ez a két gép a szivem csücske, kiváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle.
  • beci43
    Áááá,az nem lehet,tavaly áprilisban még 45-ösöd volt.
  • 77pxdumbo
    Hát a Mustang soha nem volt egy dogolós gép, még IL2-ben sem. Egyszerűen nem arra tervezték.
  • SnowFox79
    X52, a sima. Cancri-tól vettem mint megtudtam 2 éve :-)
  • GaBika6
    Bocsi nem megy a linkelés:

• GaBika6
    A képek azért gyönyörűek...
    Puma fórumról van:

• GaBika6
    Azért linkeltem, mert nincs tökéletes repmodell! És azért ide, mert egy jó ideje megy a vita IL-2 háza táján és nem akartam DCS-vel olajat önteni a tűzre... Egy biztos amire rájöttem, hogy nekem a DCSWW2 ha ilyen marad, mint ami jelenleg van mustang-al nem fog bejönni. Kibaszottul idegesítő a dogolás vele és nem nagyon akarom megszokni. Földi célokat irtani és kötelékezni oké vele, de dogolni valami idegtépő. És nagyon más műszerek nélkül repülni a dcs-vel. Műszeres repülésre lett kitalálva és nagyon visszaüt. Lehet beállítást kéne finomítanom! A CLOD nagyon jó lett a tf patchel, tetszik is vele, de a favorit nálam jelenleg az A-10C után a BOS! (mondjuk azt még finomítani kell picit, de jó lesz)
  • sure
    Persze, jobban belegondolva, mindkét szárnyat elveszíteni kevésbé melós, ha a gép repülőképes marad, akkor csak átvált "terhes víziló" irányíthatóságra, míg csak egy szárny elvesztése egy tüzelő nőstény bölény megüléséhez (lehet) hasonlatos inkább.

Az AFM-es Su-25T-vel meg a helikkel azért nem lehet így mókázni...a Minyót még csak-csak le lehet tenni egy farokrotor elvesztése, vagy a fő rotorlapátok nagyon kis mértékű sérülése esetén, de a Kamov nyeletlen fejsze, ha egyszer összekócolódtak a lapátok.
  • sure
    Gondolom, erre megvan Edééknek a standard szöveg az izraeli F-15-ösről, ami egy ütközés következtében kvázi a teljes egyik szárnyát elvesztette, és mégis épségben leszállt vele a pilóta.

Tegnap én is láttam multiban egy L-39-et, aminek a jobb és bal szárnya is tőből le bolt szakadva, 400 km/h körüli sebességgel leszállt, meg is állt viszonylag rövid úton. Oké, az mod (nem tudom, az alap A-10 repmodelljére van ráültelve?), de gondolom az eredeti géppel is meg lehet csinálni.

Ez is még Lock On örökség, a MiG-29-el is meg lehetett csinálni, a közeli jeladók tornyait szépen középre kellett venni, és ilyen precízen vágta le mindkét szárnyat. LOMAC FC 1.12:
  • beci43
    Most milyen joyod van?
  • PhantomAss
    hát ez nem hangzik valami jól. Pedig annyira reklámozzák hogy a pilóták szerint is ez az egyik leg realisztikusabb mustang repmodell
  • Hecker007
    Hát jónak semmiképp se mondható :D
    Nekem a hétvégén ugyanez volt a Mustanggal, valahogy leszakadt a jobb szárnyam, de trimmelés után tényleg viszonylag simán lehetett vele repülni
  • PhantomAss
    nem rossz egy picit ez a repmodell?
  • GaBika6
  • sure
    Nekem most Thrustmaster T-Flight Hotas X van, szerintem olyan 12-13 ezer Ft körül lehet otthon, ha kapható. Persze, occó műanyag, nem olyan csilivili és messze nem olyan minőségi tapintású, mint egy X-52, de meglepően normálisan ösze van rakva, nem recseg-ropog, és a méretes gázkarral tényleg jól lehet adagolni a tolóerőt/kollektívet. Van egy plusz tengely a gázkaron, így akár oda lehet az oldalkormányt konfigurálni. Van elég gomb is a kizumm-bezumm, nézet reset, kerékfék, féklapok adagolására.

Igaz, messze nem repülök annyit, mint 8-9-10 éve, de eddig nem mutatkozik rajta poti kopás, recegő tengely, lötyögő mechanika, teljesen pontos kis cucc. A PS3 kompatibilitás csak hab a tortán :)
  • macleody
    Bébi módban repülsz?
  • SnowFox79
    Már két éve ismerlek? Elképesztő... Öregszem gyerekek...
  • SnowFox79
    Megerősítve!

Azóta nem hozzáértőktől is kapott az X52 elég sokat mondhatni nem kímélték és pontos mint megvételkor. A potik valóban ciceregnek de a deadzone megoldotta nálam is.

Ajánlott kategória.

Ami még jó lehet csak pedált igényel és itt nem láttam írva. X45-ös. Pontos és strapabíró Joy. Sajnálom, hogy az enyémet eladtam. Az X45 is ajánlott kategória.

Üdv.
    SnowFox
  • Borisz80
    Nekem X52 Pro-m van lassan 2 éve. Egyedüli problámám csak az hogy a gázkaron lévő tekerős potméterek közép helyzetben kicsit ricegnek, de megoldható a probléma a controler vezérlőpultján egy kicsi deadzone hozzáadással.
    Amúgy meg tényleg nem éri meg az árát.

Szerintem vagy gyűjtögetés Warthog-ra ami egy örökéletig kitart vagy máskülönben bármilyen olcsó joy megteszi egy ideig
  • Frenky
    Hi! Nekem nagyon bejön ez a vas, valaki jöhetne egy Online kötelékre!

A Youtube nagyon elcseszi a képminőséget.
  • Cancri55
    A környezetemben akik pro-t használtak szinte mindenki befürdött vele, porosodik a polcon... a sima x52 megbízhatóbb, de karbantartást rendszeresen igényel a műanyag mechanika miatt, kezelése szilikonzsírral ajánlott. 2006-ban vettem anno, több ezer repült órán van túl, kb. 2 éve adtam el, azóta is használják.
  • repvez
    Én nem akarok beleszólni a dolgokba , mivel nincs X-52-esem,de az az akadás az idle és az afterburner ütközőket hivatott szimulálni szerintem. és a rugóerő meg egyéni izlés dolga, nekem például kifejezetten nem tetszett a nagyon könnyű mozgatása a sima x52esnek.

Ettől még én is mindenhol azt olvasom hogy a sima jobb, de inkább a szoftveres rész miatt.
  • PhantomAss
    nekem volt de nem szerettem
    nincs kétállású fire gomb ami a legnagyobb hiány volt számomra, a gázkarban volt egy erőteljes akadás 10 és 90%-nál asszem (de ezt ki lehet venni belőbe ha szétszeded), és dupla rugója volt ami megint csak nem tetszett.
  • Szaggatos
    az x52 pro-val mi a probléma? mindenhol azt olvasom, hogy sokkal jobb és minőségibb...