Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DSMS -> Inventory Page-en.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Reméljük programozható lesz minden lényeges funkció. 😉
HAVE A BANDIT DAY !
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
A Warthogban pár napja vettem észre a "Random system failures" opciót, be is kapcsoltam, gondoltam néha generál egy véletlen hibát, azóta repültem kb 4 órát de semmi hibát nem tapasztaltam, nem tudjátok ez pontosan mit takar, hogy néha csak véletlenszerüen belök egy egy hibát, vagy esetleg megpróbálja szimulálni azt hogy egy valódi gépen milyen idõnkét fordulhat elõ, és a szerint ad be itt is egy hibát?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
<#taps>#taps><#taps>#taps>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
nem kopizik rendesen,ugyhogy a képeket nem néztem meg.Szerintem a szóösszetétel az lehet Universal Aerial Refueling Receptacle Slipway Installation is
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
http://www.380aew.afcent.af.mil/photos/media_search.asp?q=a-10&btnG.x=30&btnG.y=8
Viszont nem az utántöltõs fényekkel van a gondom,- az elbaxta EDe ugyancsak: a szelep világít --> textúrázták :kocc, - mert azt rendbe tudom tenni, és tudom is, hogy hogyan kéne kinéznie. (Mindenki láthatja: a csukott ajtó alatti két oldalsó nyilásból jön a fény. Mikor le van nyitva az ajtó és be van kapcsolva az UARRSI fény, akkor rávilágít a fogadó szelepre/tölcsérre és a lenyitott ajtó tetejére. F-15 dettó)
Szóval csak az UARRSI rövidítés szóösszetétele kellene, és amit Sanyótól kértem, hogy látja-e a fülkébõl a Nose-Illumination fényeket a pilcsi. 😉
Viszont, ha valaki tudna fotót linkelni, oldalról megvilágított orrú Varacskosról ^, azt örömmel venném 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Hátha ez segit,A10 nél:
klikk
Erre gondolok....
Air refueling lights
Air refueling (slipway) lights, consisting of two flush lamp assemblies, are located on each side of the UARRSI slipway to illuminate the slipway and receptacle. The slipway lights are powered by the left DC bus, and are controlled by the air refueling lights switch.
Amennyire meg tudtam nézni,szvsz jól érted az UARRSI-t
Szvsz de lehet hogy tévedek,ezt a két irány fényt akkor látod,mikor (vigyázz szakszó😊az utántöltõ fityesz nyitva van
Ilyesmi kép kellene ,csak nem találok nagyobbat,

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Universal Aerial Refueling Receptacle Slipway Installation
... de biztos, hogy ez rövidítés helyes "kicsomagolása" ? 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Ez lenne az elsõ kép:
http://img571.imageshack.us/img571/424/screen110918205303.jpg
HAVE A BANDIT DAY !
Viszont lenne egy kérésem: Megkérdeznéd emil-ben a Varacskos pilóta ismerõsödet, hogy ez a "Nose Illumination" az kifejezetten csak a légi utántöltéshez használatos-e, ill. hogy a valóságban is ilyen-e a vetített fény a gép oldalán/orrán (mert gyanítom, hogy nem, és ezt szeretném rendbe rakni, hogy jobban közelítsen a valós fényekhez).
Szóval van az a két kis fényszóró a szélsõ pilonok belsõ oldalán. (a képen csak 1 látszik) 😉
http://imageshack.us/photo/my-images/571/screen110918205303.jpg
...és ilyen fényt vetít:
http://img94.imageshack.us/img94/7941/screen110918205427.jpg
...viszont ha "belemászok" a fényforrásba,
http://img838.imageshack.us/img838/735/screen110918205016.jpg
... és ha helyes EDe A-10 modellje, akkor a szárny és a beljebb lévõ 2. ill 10. pylon jócskán leárnyékol
http://img220.imageshack.us/img220/8683/screen110918204711.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/307/screen110918204719.jpg
...szóval szerintem nem világíthatna a fülkére, a pilóta szemébe, vállára. Egyszóval ezt a fényt a fülkébõl sem lehet ugye látni ?
...és a valóságban ez a fényszóró milyen szögben "sugározza" a fényt ?
Ezek lennének a kérdéseim 😊
Ja, és még egy "általános" kérdés: minek a rövidítése a "UARRSI" light ?
- valmi olyasmi lesz szerintem, hogy:
U.Air.Refuel.R.Self.Illumination ? de pontosan ki tudná megmondani ?
Elõre is köszönöm !
HAVE A BANDIT DAY !
Nekem FreeTrack-nél bevált.
Ha kikapcsolom a real head movement-et (vagy valami nagyon hasonló), akkor közelebbrõl is meg tudom nézni a mûszereket? Csinálnám a videót, de az istennek se megy a 6DOF rendesen, de leginkább az oldalpanelek felé nem.
www.pcpilot.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Ezzel áram alá kerül a váltóáramú (DC) hálózat,"
és az
"Ezzel áramot kap az egyenáramú (AC) hálózat"
Ha jól tudom ez pont forditva van a DC az egyen áram és az AC a váltóáram.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Videót is csinálok, de olyan sokat tökörésztem vele, hogy már nem volt erõm befejezni.
www.pcpilot.hu
A magyarázatok is sokat segítettek. 😊)
Azt hiszem két hibát találtam:
"A gép áram alá helyezése:
jobb oldali konzol, elektromos panel, BATTERY kapcsoló, PWR (felsõ állásban). Ezzel áram alá kerül a váltóáramú (DC) hálózat, amely az alapvetõ és a kisegítõ elektromos rendszereket, valamint a hajtómûindításhoz szükséges berendezéseket és a mûszerfal inverterét is."
Szerintem nincs befejezve a mondat.
"A cikk további részei:
1. rész - telepítés és fõmenü
2. rész - a pilótafülke mûszerei
3. rész - Interjú egy A-10 pilótával
5. rész - hajtómûindítás és az elsõ felszállás"
Szerintem itt nem 5., hanem 4. rész az utolsó.