Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bögyörő
Sziasztok, most olvasgatom Molnibalage FreeFalcon kézikönyvét és abban azt irja hogy a Maverick rakéta optikáján van egy védõburok amit használat elõtt le kell dobni de a Warthogban ilyennel nem találkoztam, arra lennék kiváncsi hogy ez akkor nincs leszimulálva, vagy nem mindeggyik Maverick rakétának kell ez a védõburok.

zsoltfireman
Egyébbként kapható lesz itthon? Engem csak dobozos érdekel!

zsoltfireman
Durva!

Sanyo
Még nem, köszönet érte. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Amennyire tudom, sajnos nem.

www.pcpilot.hu

zsoltfireman
Lehet már itthon kapni?

Molnibalage
Volt már?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Be lehet már 1.09-ben is.
DSMS -> Inventory Page-en.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

HungaroJET
Majd, most a 10. folt után állítólag rendesen mûködik majd.
Reméljük programozható lesz minden lényeges funkció. 😉

HAVE A BANDIT DAY !

Sziasztok, most tanulom a bombázást és arra lennék kiváncsi hogy a CBU87 és CBU97-nél azt belehet állitani hogy milyen magasságon nyiljanak szét, vagyis hogy mekkora terüteten szórodjon szét, vagy ezt nem lehet állítani.

Papa01
Köszönjük, azért foglalkoznak ezzel a szimmel is.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
Hely ha 4 évvel ezelött lett volna egy ilyen , amit használhattam volna, mikor tanultam a tipust .
Sanyo
Egy valódi gép sem romlik el egyfolytában, de érdekel, hogy a DCS milyen idõközönként dob be egy mûszaki hibát. Csak repült továbbra is így és tudasd velünk a tapasztalataidat. 😊

www.pcpilot.hu

Ezt nagyon varom, mikor lesz kesz vajon? Az Fc2 ben mar repkedtem a beczl fele Mig-21 el, de igy azert meg jobb lesz.

Bögyörő
Ez nagyon jó, arról van valami info hogy kb mennyire lesznek leszimulálva a különbözõ rendszerek? FC2 ben a radarkép kicsit mozgot és gondolon navigációs kép nem volt a MIG-21-en csak radar, de gondolom ez az FC2 kódjai miatt volt igy, kiváncsi vagyok DCS-ben mennyire sikerül valóságosra megcsinálni. Arra azért kiváncsi vagyok hány hasónló gép fog megjelenni mire kijön az újabb DCS gép.
A Warthogban pár napja vettem észre a "Random system failures" opciót, be is kapcsoltam, gondoltam néha generál egy véletlen hibát, azóta repültem kb 4 órát de semmi hibát nem tapasztaltam, nem tudjátok ez pontosan mit takar, hogy néha csak véletlenszerüen belök egy egy hibát, vagy esetleg megpróbálja szimulálni azt hogy egy valódi gépen milyen idõnkét fordulhat elõ, és a szerint ad be itt is egy hibát?

LeonSilver
Mikor megláttam simán letettem a hajamat. Minden tiszteletem, de most komolyan!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Tegnap írtam róla, csak elfelejtettem linkelni. 😊 Szép munka.

www.pcpilot.hu

LeonSilver

<#taps><#taps>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Pedig azzal lett volna ütõs 😉

Sanyo
Az Air Traktor-t bele sem írtam. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
#1975 😉

Sanyo

www.pcpilot.hu

Bocs fõnök,nem olvastalak el elég figyelmesen ,meg az uj egerem valamiért idegesitõen
nem kopizik rendesen,ugyhogy a képeket nem néztem meg.Szerintem a szóösszetétel az lehet Universal Aerial Refueling Receptacle Slipway Installation is

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

repvez
ha arra a fluoreszkálo csikra gondosz az orrán és a törzs többi részén az ilyen szinü. de sztem nem sugároz ki magábol nagyobb távolságra fényt
HungaroJET
Ha jó utántöltõs fotó kell, íme néhány:

http://www.380aew.afcent.af.mil/photos/media_search.asp?q=a-10&btnG.x=30&btnG.y=8

Viszont nem az utántöltõs fényekkel van a gondom,- az elbaxta EDe ugyancsak: a szelep világít --> textúrázták :kocc, - mert azt rendbe tudom tenni, és tudom is, hogy hogyan kéne kinéznie. (Mindenki láthatja: a csukott ajtó alatti két oldalsó nyilásból jön a fény. Mikor le van nyitva az ajtó és be van kapcsolva az UARRSI fény, akkor rávilágít a fogadó szelepre/tölcsérre és a lenyitott ajtó tetejére. F-15 dettó)
Szóval csak az UARRSI rövidítés szóösszetétele kellene, és amit Sanyótól kértem, hogy látja-e a fülkébõl a Nose-Illumination fényeket a pilcsi. 😉

Viszont, ha valaki tudna fotót linkelni, oldalról megvilágított orrú Varacskosról ^, azt örömmel venném 😄

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
A DCS sorozat következõ része!!!

DCS: Yellow Tram

Faszaaaa!!!

Szia
Hátha ez segit,A10 nél:
klikk

Erre gondolok....

Air refueling lights

Air refueling (slipway) lights, consisting of two flush lamp assemblies, are located on each side of the UARRSI slipway to illuminate the slipway and receptacle. The slipway lights are powered by the left DC bus, and are controlled by the air refueling lights switch.

Amennyire meg tudtam nézni,szvsz jól érted az UARRSI-t
Szvsz de lehet hogy tévedek,ezt a két irány fényt akkor látod,mikor (vigyázz szakszó😊az utántöltõ fityesz nyitva van
Ilyesmi kép kellene ,csak nem találok nagyobbat,

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

HungaroJET
Rendben, kivárom 😊
Mégegyszer köszönöm !

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
Megkérdezem, de a válasz lehet hogy csak 1 hónap múlva érkezik meg.

www.pcpilot.hu

HungaroJET
YAHOO-n találtam ilyet: UARRSI door

Universal Aerial Refueling Receptacle Slipway Installation

... de biztos, hogy ez rövidítés helyes "kicsomagolása" ? 😄

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Lehet, hogy nem jót linkeltem és nem fog betöltõdni 😞
Ez lenne az elsõ kép:

http://img571.imageshack.us/img571/424/screen110918205303.jpg

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Sanyo nagyon jók az írásaid !
Viszont lenne egy kérésem: Megkérdeznéd emil-ben a Varacskos pilóta ismerõsödet, hogy ez a "Nose Illumination" az kifejezetten csak a légi utántöltéshez használatos-e, ill. hogy a valóságban is ilyen-e a vetített fény a gép oldalán/orrán (mert gyanítom, hogy nem, és ezt szeretném rendbe rakni, hogy jobban közelítsen a valós fényekhez).
Szóval van az a két kis fényszóró a szélsõ pilonok belsõ oldalán. (a képen csak 1 látszik) 😉

http://imageshack.us/photo/my-images/571/screen110918205303.jpg

...és ilyen fényt vetít:

http://img94.imageshack.us/img94/7941/screen110918205427.jpg

...viszont ha "belemászok" a fényforrásba,

http://img838.imageshack.us/img838/735/screen110918205016.jpg

... és ha helyes EDe A-10 modellje, akkor a szárny és a beljebb lévõ 2. ill 10. pylon jócskán leárnyékol

http://img220.imageshack.us/img220/8683/screen110918204711.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/307/screen110918204719.jpg

...szóval szerintem nem világíthatna a fülkére, a pilóta szemébe, vállára. Egyszóval ezt a fényt a fülkébõl sem lehet ugye látni ?
...és a valóságban ez a fényszóró milyen szögben "sugározza" a fényt ?
Ezek lennének a kérdéseim 😊

Ja, és még egy "általános" kérdés: minek a rövidítése a "UARRSI" light ?
- valmi olyasmi lesz szerintem, hogy:
U.Air.Refuel.R.Self.Illumination ? de pontosan ki tudná megmondani ?

Elõre is köszönöm !

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
Köszönöm, ki fogom próbálni!

www.pcpilot.hu

A yaw, pitch, x, y sensitivity-t emeld és hozzá a smoothing-ot, hogy ne "rángatózzon" a kép! Fõleg az advanced fülnél az average-t és a zoom smoothing multiplier-t!
Nekem FreeTrack-nél bevált.
Sanyo
Köszönöm. 😊

Ha kikapcsolom a real head movement-et (vagy valami nagyon hasonló), akkor közelebbrõl is meg tudom nézni a mûszereket? Csinálnám a videót, de az istennek se megy a 6DOF rendesen, de leginkább az oldalpanelek felé nem.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
A már megszokott minõség! Nagyon szuper lett!

Sanyo
Én legkorábban a hétvégén érek rá, de inkább a jövõ héten.

www.pcpilot.hu

GaBika6
Ma este izzítanám a missiont, kéne zúzni a földit! Valaki?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
THX! <#eljen>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Papa01
Gratula a cikkhez Sanyo mester, profi lett! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Valóban, köszönöm. 😊 Javítva.

www.pcpilot.hu

Bögyörő
Köszönöm Sanyo, nagyon jó leirás, köszönöm a fáradozást is a hajtómüinditás már nekem elég jól ment de azért olyan amit még nem tudtam. A leirásban szerepel egy olyan rész hogy:
"Ezzel áram alá kerül a váltóáramú (DC) hálózat,"
és az
"Ezzel áramot kap az egyenáramú (AC) hálózat"
Ha jól tudom ez pont forditva van a DC az egyen áram és az AC a váltóáram.

whiteskull
Csak nyugodtan! Gyorsan csak befosni lehet. 😄

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Nem a linket hiányoltam, hanem azt, hogy 5. résznek volt írva. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Sanyo
A 4. részt olvasod, ezért nincs link ugyanarra az oldalra. 😊

Videót is csinálok, de olyan sokat tökörésztem vele, hogy már nem volt erõm befejezni.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Fantasztikus! Köszönöm! 😊))

A magyarázatok is sokat segítettek. 😊)

Azt hiszem két hibát találtam:

"A gép áram alá helyezése:

jobb oldali konzol, elektromos panel, BATTERY kapcsoló, PWR (felsõ állásban). Ezzel áram alá kerül a váltóáramú (DC) hálózat, amely az alapvetõ és a kisegítõ elektromos rendszereket, valamint a hajtómûindításhoz szükséges berendezéseket és a mûszerfal inverterét is."

Szerintem nincs befejezve a mondat.

"A cikk további részei:

1. rész - telepítés és fõmenü
2. rész - a pilótafülke mûszerei
3. rész - Interjú egy A-10 pilótával
5. rész - hajtómûindítás és az elsõ felszállás"

Szerintem itt nem 5., hanem 4. rész az utolsó.

Sanyo
Mire kijön a következõ DCS, egészen biztos, hogy végzek a leszállással. 😄DD

www.pcpilot.hu

whiteskull
Ne kapkodj! A két hónapba simán beleférsz így is. 😊))