Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Ha jól tudom még nem adták ki, meg csak Svájc lesz benne.
Le lehet ezt vhonnan tölteni?Ilyen tájrészletességet még nem láttam...

Ka-50

macleody
Aerofly FS.
Ez milyen Sim?

Ka-50

GaBika6
Már 1 ideje nem repültem, de ha lesz f-18 de szép lenne ilyen tájon irtani az ellent. De szép álom...

http://www.youtube.com/v/epyxqXm0JqM&version=3

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sanyo
Volt egy kis mûszaki gondom az egyik vinyómmal, az összes játék arra van telepítve. A helyzet rendezõdött, de még kell pár nap mire véglegesítem az írást. Lesz benne TACAN is. :)

www.pcpilot.hu

Sanyo
iWarthog néven keress rá az iTunesen, nem pontosan így néz ki, de lényegében ugyanezt tudja.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ja. Konfig:
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 975 Processor (4 CPUs), ~4.0GHz
VGA: ATi HD6970 2GB
RAM: 4GB
Asus Xonar, x-52pro, TIR5

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én így nyomom. Mennyi FPS? Fingom sincs, de faszán megy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megnéztem köszi és beállítottam így. De nekem így is 30FPS körül mozog.
1920x1200, High-on minden, 512 a cockpit felbontás, a fák megrajzolása 900, a bozotók meg 300-as értékre vannak téve. TSAA kikapcsolva.

Másnak hogyan fut és milyen beállításokkal nyomjátok?

Köszi,
M
Bögyörõ
Már épp akartam kérdezni hogy mikor várható folytatás, elõre is köszönöm Sanyo, fõleg a TACAN rész érdekel nagyon mert az tiszta homály nekem, de biztos sokminden lessz benne amit még nem tudok.

Sanyo
Gigantikusan hosszú kihagyás után nemsokára elkészül a navigációról szóló írás, waypoint, steerpoint, anchor, TACAN, UHF és VHF rádiók. Csak az a baj, hogy mostanra minden eddigit elfelejtettem. :)

A DCS Manager nagy lökést adott a folytatáshoz.

www.pcpilot.hu

<#ticking><#ejnye1><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

repvez
Mert csak telefonra készitenek ilyen programot :D

Amugy BMS4-hez sem ártana egy ilyen
Hmmm... ájfóóónra ménem van? <#rinya>

www.smart-bus.hu

Sanyo
DCS Manager androidot futtató telefonokra.

www.pcpilot.hu

Nos,a Catalyst beállításoknál az élsimítást állítsd az "alkalmazás határozza meg" menüpontra.A játékban meg valószínûleg be van állítva a "TSAA" ,onnan vedd ki a pipát mert ha a játékban is,meg a Catalystben is be van állítva az belassít nagyon.
Radeon 7950-nel legalább 80-90 FPS-nek kellene lennie.
Kísérletezz,elõbb-utóbb jó lesz.

Ka-50

Sziasztok!

Segítsetek légy szíves. Nekem 15-25fps között fut a játék földközelben. Ez normális? Core2Duo QX9650, 8GB, Radeon 7950-em. Mondjuk minden full-on van, de ha lentebb veszem akkor sem gyorsul max. 2-3fps.

Köszi elõre is.

M
Akkor félre értettél, mert tudom mi az a peq-2 és mire jó.

Scottt
Én a valóság alapján okoskodtam,tudtommal a PEQ 2 az nem jó hozzá,azt csak "egymás közt" használják, hogy NVG-n keresztül lássák, hogy ki hova céloz.LGB-hez SOFLAM kell,de szerintem Cifu a HT topikban biztosan megtudja mondani, hogy mi az igazság.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kérdés:
A küldetés szerkesztõben beállítottam egy a-10c litening poddal fac-nak meg még mellé 2 célt. Az egyiket lézerrel akarom megjelölni a másikat meg infrával(természetsen éjszaka,tiszta idõben). A wp editornál be is állítok mindent, válaszon freqit, jelöle ki a csoportot, megjelölésnél infrát használjon, aztán a másiknál lézert stb. és rendesen fel is tudom venni a kapcsolatot vele ki is jelöli a célt mondjuk infrával(ha az volt az elsõ), de a lézernél már no mark-ot ad. Kipróbáltam, ha megcerélem a két sort, akkor meg lézer van éés inrára ad no mark-ot. Igaz amint kilövöm az elsõ célt adná a következõt,majd abort-ot ad, majd újra bejelentkezik. Valakinek valami elképzelés?

Arról nem is beszélve, hogy bizonyos bombákat CSAK ccrp-ben tudsz oldani, lásd : cbu 103, cbu 105. A gbu-k nál alapvetõen valamiért ccip-re vannak állítva, amit érdemes átállítani a profilban ccrp-re.
A lézeres bombázásnál érdemes figyelni a videót és lekövetni az ott látottakat, mert nagyon jó alapokat ad a késõbbiekhez.
De azért megy privi.

Mind a kettõ számított, csak az egyik az oldási pontot a másik a becsapódási pontot számolja... A CCIP-nél te oldod a bombát, és látod a HUD-on hogy hova, a CCRP-nél pedig megmondod hova akarod és õ majd dobja amikor jó lesz...

Nem érdemes összehasonlítani a kettõt, nem azonos a felhasználási terület... :)

CCRP-bõl biztos nem fogsz CAS-t adni max elsõ rácsapásra, CCIP-bõl meg nem fox LOFT bombázni légvédelemre 20km-rõl!

:D
LeonSilver
Korábban én is csináltam néhány leírást meg videót, és Sanyo oldalán is van.

CCIP az sacc per kábé bombázás míg a CCRP számított ergo pontosabb (ilyenkor nem is tudod elõbb vagy késõbb oldani a fegyvert)

DonZorro
Sziasztok Mesterek! <#worship>

Most kezdegetem a játékot és mivel nem egyenlõ a LockOn-al avgy a BS2-vel így felmerülnek némi problémák.

A bombázásról (lézeres és sima), rakétákról és a CMS rendszerrõl van valami komolyabb leírás magyar nyelven? A MAV az már megy... <#taps>

Mi a különbség a CCRP és CCIP között? <#confused>

A GAU-nak vannak egyéb beállításai is láttam videókban de nem eléggé érthetõ nekem, mivel csak beszél róla és nem írja le közben. Több féle célzó pl. Azok hogyan és mire valók pontosan?

Az MFD-n lévõ gomboknak vannak billentyû kombinációik?

Köszi elõre is!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Csak azért gondoltam ,hogy mûködik ,mert a valóságban így van.
Minden esetre ezt még jobban körüljárom majd, hogy mivel mit lehet itt a játékban

Scottt
Bár nem játszok a játékkal,de a PEQ 2-sel nem fog tudni neked célt megjelölni,csak SOFLAMmal szerintem,keress elõretolt földi irányító egységet(FAC),azoknál kell lennie ilyen kütyünek,azzal elvileg mennie kéne.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Köszönöm az infót!
Valóban, hmvvw-val mûködik. Aztán olvastam az orosz fórumon, hogy kiowa-val szintén mehet a móka és valóban.

LeonSilver
Én nem használok gyalogost így csak a humiról tudok nyilatkozni.
A humi simán jelöl ha azt adod meg neki, hogy IR jelet adjon, vagy ha olyan a cél vagy ha csak olyan fegyver van nálad.
Ami fontos az az (az utolsó peccs óta), hogy rá kell látni a célra. Szóval nem lehet közte és a cél között teszem azt egy domb, mert azon ugye IRL sem lehet célt megjelölni.

Újabb kérdés. Manapság a küldetés szerkesztõvel mérgezem magamés olyan problémám akadt, hogy sehogysem akarnak a jtac-jeim ir-ral jelölni. Gondolom alapvetõen csak gyalogosok tudják ezt, de valahányszor beállítom, hogy mit jelöljön ir-ral, repülés közben beint és annyit mond, no mark. A távolságal is machináltam és immár 600m-re helyeztem el tõle a célt,de még így se. Lehet rossz embert akarok gyõzködni arról, hogy használja peq-2 ,már ha van az m4-en. Mi a helyes eljárás?

Na, ezt ki is próbálom majd. Kösz az infót!

LeonSilver
Mindent úgy csinálsz, mintha kézzel vinnéd be a koordinátát.
Amikor visszaolvasod a koordinátát és megkapod a feladatot akkor nyomsz egy wilco-t és egy ack(nowledge)-t

a STEER PT kapcsolót átkapcsolod MARK- ra

Ekkor az MFD-n leszegy kis jel, ez mutatja a koordináta helyét

Ha ez az MFD aktív, akkor a kurzort ráviszed a jelre (nem azt amivel kapcsolgatsz, az MFD sajátját, azokkal a gombokkal tudod mozgatni mint a maverick és a TGP keresõjét), majd nyomsz egy HOTAS TMS UP-ot hosszan. Ha jól csináltad, akkor most ott lesz egy steerpoint. Átváltasz a jobb MFD-re és a továbbiakban mindent úgy csinálsz mint egyébként.

LeonSilver
Mindjárt, csak csinálok pár képet.

Ez is érdekel, úgyhogy ha lehetne kérni kifejtenéd? :)
Kösz!

Bevallom, ez engem is érdekel, de egyelõre nem tudok rá megoldást.

LeonSilver
Hát ez kurva jó! A JTAC koordinátáit nem is kell minden esetben bepötyögni :) Nagggyon fasza!! :D

LeonSilver
Háhh! A predátort ugyan úgy lehet használni JTAC-ra, mint a humit :) Kurva jó!

Bögyörõ
Sziasztik. Nemtudjátok hogy lehet azt megoldani hogy a küldetésen belül a földi személyzettõl saját fegyverbeállitást tudjunk kérni. Köszi.

Molnibalage
Én most vesztettem el végleg a hitet abban, hogy abbõl valaha bármi értelmes lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bögyörõ
Itt van még két kép ami nincs a pcpilot-on. Azért arra kiváncsi vagyok hogy azt hogy értik hogy a kettõ nem akadájozza egymást. Eddig is hatalmas késések voltak, erre belevágnak egy másik idõigényes dologba, nem értem, hogy tudják a kettõt párhuzamosan csinálni hogy ne akadájozzák egymást.
A mustángnak önmagában valóban nem sok értelme, valószinüleg lessz még pár világháborús gép de ha ezeknél is éveket kell várni mig megjelenik egy újabb, és ha ez is olyan értelmes sorrendbe lessz mint a Ka-50 után az A-10, akkor simán számithatunk egy amerikai vadász után egy német bombázóra hogy végkép semmi értelme ne legyen.
Én személy szerint kiváncsi leszek erre a mustángra, de nem fogok érte pénzt adni, majd nézek róla képeket meg jútub videókat, én egy modern sugárhajtású vadászgép szimulátorra vágyok, nem egy második világháborúsra.

Sanyo
Az a gáz, hogy igazad van. A mászteng önmagában mit sem ér, ha nincs korban hozzáillõ 109-es vagy Fóka.

www.pcpilot.hu

Papa01
Remélem, kiadnak minél több korabeli típust, ha másért nem, ezzel ösztönöznék a CoD fejlesztõit.. :D

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Nem lenne ez rossz ötlet, ha úgy jönne ki, hogy van legalább 5-6 gép a szoftverhez. De egy géppel (az ki a faszt érdekel szerintük, hogy kompatibilis az A-10C-vel meg a BS-el) nem sok fantáziát látok benne. Ilyen kidolgozottság mellett gondolom majd hónapokat kell várni egy új gépre (DCS-9 havonta új stuff..., aha lófaszt) és gondom mind-mind zsetonért lesz. Ahogy ezeket "ismerem", nem is kevés zsetonért.
Szóval ez így, lófasz és esti fény.

Molnibalage
Vicc, ennek semmi értelme.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Papa01
Lehet mégis csak lesz riválisa Cliffs of Dover-nek? :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Azt mondják, hogy nem a kettõ nem akadályozza egymást, de komolyan leesett az állam, hogy nem lökõs gép lett. Régebben beszélgettünk róla és én a Spitfire mellett tettem le a voksom, de reméltem hogy valami F-86 vagy korabeli típus lesz.

Ha már van P-51, nyilván lesz ellenfele is, akkor már legyen a Bf 109.

www.pcpilot.hu

Bögyörõ
Kösz az infot. Én egy F4-nek vagy egy Mig21-nek jobban örültem volna, de számitottam rá hogy inkáb valami második világháborús gép lessz. Szerintem ez az egész Flying Legends-t azért csinálják mert nehezen jön összefele a következõ gép. Ha valóban Hornet lessz a következõ akkor annál kell egy komoly légi radar, amit jobban megkéne csinálni mint ami az FC-ben van, kell földi radar, ami nincs is az FC-ben, megkell oldaniuk a hangsebesség fölötti repülést hogy ne skriptelve legyen, errõl valahol olvastam hogy nem igazán jön összefele nekik, a fedélzeti számítógépet is lekell programozni, ha jól emlékszek mintha úgy olvastam volna hogy az A-10C esetében ez 9 ezer óra volt, szóval rengeteg mindent kell megoldjanak egy modern gépnél ezzel szemben egy kis motoros gép aminek a fõ fegyvere a géppuska esetleg néhány zuhanóbomba, azzal sokkal hamarább megvannak, és addig is mig megjelenik a következõ modern gép betömik ezzel a szánkat, csak nehogy ez a Flying Legends a következõ modern gép rovására menjen.

Sanyo

www.pcpilot.hu

<#hehe>

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/IH5803qyL-0&version=3