Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 975 Processor (4 CPUs), ~4.0GHz
VGA: ATi HD6970 2GB
RAM: 4GB
Asus Xonar, x-52pro, TIR5
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1920x1200, High-on minden, 512 a cockpit felbontás, a fák megrajzolása 900, a bozotók meg 300-as értékre vannak téve. TSAA kikapcsolva.
Másnak hogyan fut és milyen beállításokkal nyomjátok?
Köszi,
M
A DCS Manager nagy lökést adott a folytatáshoz.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Radeon 7950-nel legalább 80-90 FPS-nek kellene lennie.
Kísérletezz,elõbb-utóbb jó lesz.
Ka-50
Segítsetek légy szíves. Nekem 15-25fps között fut a játék földközelben. Ez normális? Core2Duo QX9650, 8GB, Radeon 7950-em. Mondjuk minden full-on van, de ha lentebb veszem akkor sem gyorsul max. 2-3fps.
Köszi elõre is.
M
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A küldetés szerkesztõben beállítottam egy a-10c litening poddal fac-nak meg még mellé 2 célt. Az egyiket lézerrel akarom megjelölni a másikat meg infrával(természetsen éjszaka,tiszta idõben). A wp editornál be is állítok mindent, válaszon freqit, jelöle ki a csoportot, megjelölésnél infrát használjon, aztán a másiknál lézert stb. és rendesen fel is tudom venni a kapcsolatot vele ki is jelöli a célt mondjuk infrával(ha az volt az elsõ), de a lézernél már no mark-ot ad. Kipróbáltam, ha megcerélem a két sort, akkor meg lézer van éés inrára ad no mark-ot. Igaz amint kilövöm az elsõ célt adná a következõt,majd abort-ot ad, majd újra bejelentkezik. Valakinek valami elképzelés?
A lézeres bombázásnál érdemes figyelni a videót és lekövetni az ott látottakat, mert nagyon jó alapokat ad a késõbbiekhez.
De azért megy privi.
Nem érdemes összehasonlítani a kettõt, nem azonos a felhasználási terület... :)
CCRP-bõl biztos nem fogsz CAS-t adni max elsõ rácsapásra, CCIP-bõl meg nem fox LOFT bombázni légvédelemre 20km-rõl!
:D
CCIP az sacc per kábé bombázás míg a CCRP számított ergo pontosabb (ilyenkor nem is tudod elõbb vagy késõbb oldani a fegyvert)
Most kezdegetem a játékot és mivel nem egyenlõ a LockOn-al avgy a BS2-vel így felmerülnek némi problémák.
A bombázásról (lézeres és sima), rakétákról és a CMS rendszerrõl van valami komolyabb leírás magyar nyelven? A MAV az már megy... <#taps>#taps>
Mi a különbség a CCRP és CCIP között? <#confused>#confused>
A GAU-nak vannak egyéb beállításai is láttam videókban de nem eléggé érthetõ nekem, mivel csak beszél róla és nem írja le közben. Több féle célzó pl. Azok hogyan és mire valók pontosan?
Az MFD-n lévõ gomboknak vannak billentyû kombinációik?
Köszi elõre is!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Minden esetre ezt még jobban körüljárom majd, hogy mivel mit lehet itt a játékban
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Valóban, hmvvw-val mûködik. Aztán olvastam az orosz fórumon, hogy kiowa-val szintén mehet a móka és valóban.
A humi simán jelöl ha azt adod meg neki, hogy IR jelet adjon, vagy ha olyan a cél vagy ha csak olyan fegyver van nálad.
Ami fontos az az (az utolsó peccs óta), hogy rá kell látni a célra. Szóval nem lehet közte és a cél között teszem azt egy domb, mert azon ugye IRL sem lehet célt megjelölni.
Amikor visszaolvasod a koordinátát és megkapod a feladatot akkor nyomsz egy wilco-t és egy ack(nowledge)-t
a STEER PT kapcsolót átkapcsolod MARK- ra
Ekkor az MFD-n leszegy kis jel, ez mutatja a koordináta helyét
Ha ez az MFD aktív, akkor a kurzort ráviszed a jelre (nem azt amivel kapcsolgatsz, az MFD sajátját, azokkal a gombokkal tudod mozgatni mint a maverick és a TGP keresõjét), majd nyomsz egy HOTAS TMS UP-ot hosszan. Ha jól csináltad, akkor most ott lesz egy steerpoint. Átváltasz a jobb MFD-re és a továbbiakban mindent úgy csinálsz mint egyébként.
Kösz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A mustángnak önmagában valóban nem sok értelme, valószinüleg lessz még pár világháborús gép de ha ezeknél is éveket kell várni mig megjelenik egy újabb, és ha ez is olyan értelmes sorrendbe lessz mint a Ka-50 után az A-10, akkor simán számithatunk egy amerikai vadász után egy német bombázóra hogy végkép semmi értelme ne legyen.
Én személy szerint kiváncsi leszek erre a mustángra, de nem fogok érte pénzt adni, majd nézek róla képeket meg jútub videókat, én egy modern sugárhajtású vadászgép szimulátorra vágyok, nem egy második világháborúsra.
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szóval ez így, lófasz és esti fény.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha már van P-51, nyilván lesz ellenfele is, akkor már legyen a Bf 109.
www.pcpilot.hu