Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nem Papa. Ducky keze munkája (ha volnál azon a tetves fbookon, akkor Te is láthatnád ott is)!!! Én csak elloptam miután engedélyt kértem rá.
Éssss igen, lesz FC3 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Jaja. 😊 Nagyon szép a banner, Te csináltad? Illetve, lesz FC3 is?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Igen. Az az "elválasztó" szar csinálta a gebaszt. Tudod a sok csillag, ami most csak *--*

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ügyködtél valamit, mert már nekem is jó! 😊 Szintén FF 12.0.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

59th Ducky
FF 12.0-ban rendbe van a banner

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

LeonSilver
Látom én is, de nemtudom mi okozza, nem értek hozzá.
Ilyen center izé van a szkriptben, szóval passzolom 😊

LeonSilver
Ja. De mindjárt megnézem foxal is. Én krómot használok és azzal fasza!

Papa01
Sziasztok!

Ara van lehetõség, hogy az FC2-ben elkészített konfig fájlt használjam a DCS World Szu-25-höz?

Bemásoltam a Config\Input\Aircrafts\Su-25T mappát de semmi..

@Leon: Nekem úgy tûnik, hogy a banner FF alatt el van csúszva. Nálad ok?

Sanyo
Innen kimásolhatod a DCS World részt nyugodtan.

www.pcpilot.hu

macleody
Ha manuálisan indítasz nézd meg, hogy az elsõ kerék kormányzás be van-e kapcsolva. Ha nincs akkor az "Insert" gombot nyomd meg a billentyûzeten.
59th Ducky
DCS: World 1.1.2.1 frissítés

http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=product&ProductId=18&end_pos=135&lang=en

CHANGES:
 Orange (missing texture) models.
 Crash on destruction of SAM units.
 Disappearance of payloads after game is un-paused game.
 Su-25T training link added.
 New music.
 Manual s added to installer.
 Crash on some missions start.
 Multiplayer login problems.
 Repair aircraft by player request only.
 Control surfaces synchronized over network.
 Improved P-51D cooling system.
 Crash after sinking IFV BMP-3.
 Sound crackling.
 P-51D purchase icon added to DCS: World.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

LeonSilver
A DCS: World elsõ, külsõ fejlesztésû gépe beczl MiG-21bisz mestermûve lesz!

Sanyo
Igazad van, bár én azt feltételeztem, hogy mindkét hajtány mûködik.

www.pcpilot.hu

Bocs, eltévedtem a P 51-re...
repvez
Egy kérdés biztos hogy mindkét hajtómü megy ? mert ha csak az egyiken mentél végig az inditási procedúrán akkor ha ráadod a gázt akkor az el fogja forditani a gépet.
Sanyo
Légcsavar??? 😊 Sem a földön, sem pedig a levegõben nem érezni a hajtómûvek forgatónyomatékát, ilyen mértékû elhúzást csak rossz joy kalibráció vagy kidurrant futókerék okozhat.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Van oldalkormány pedálod? Lehet, hogy nincs rendesen bekalibrálva, a DCS pedig úgy érzékeli, hogy nyomod a pedált. Nézz körül a joystick beállításoknál.

www.pcpilot.hu

Szerintem a légcsavar forgatónyomatéka, oldalkormánnyal lépj ellen!
Tiszteletem a pilóta uraknak!

Volna egy alap kérdésem:
Miután beindítom a repülõt, és elindulnék valamiért jobbra kanyarodik a gép, mintha be lenne kapcsolva a jobb oldali fék.
Kérlek segítsetek, érzem hogy röhejesen egyszerû a megoldás, de sehogy sem jövök rá.

Köszönöm
repvez
"Az árképzés nagy részben nem rajtam múlik. De 10$ termékenként nem fedezi magát az adott termék DRM-ét sem... nem beszélve az egyéb (licensz, tool) díjakról.

- Csak Bisz. A régebbi típusokat nem lenne érdemes kiadni, mivel körülbelül azonos tulajdonságok mellett, erõsen limitált a gépek alkalmazhatósága. Fegyverzet, hatótáv, stb...
- Még nincsen tisztázva, mivel nem egyértelmû a termékben szereplõ dolgok, így a fegyverek "Copyright-ja". Alapvetõen a jogok az enyémek, de ha ezt a DCS:World-be más gépen is szeretné az ED használhatóvá tenni, akkor rendezni kell jogilag ezek használatát. Elég sok bürokrácia van amit még el kell intézni ezügyben.
- Megmarad."

4 kérdésre a válasz :
-Árképzés
-Milyen variációk lesznek repülhetõk
-Használhatóak lesznek e a fegyverek másik képeken
-atombomba marad-e
Sanyo
Új rendszer szerint ED külsõs fejlesztõktõl is fogad jó minõségû modokat, egy szerzõdés és némi technikai segítség és kész az új DCS addon. 😊 Szerintem fizetõs lesz, már túl sok meló lehet benne, hogy ingyenes legyen. Tudja valaki beczl elérhetõségét?

www.pcpilot.hu

Bögyörő
Ez nagyon jó hír!! Nem erõsségem az angol, valaki elmagyarázná ez végülis hogy jött létre, mert eddig úgy tudtam ED-k nem rajonganak a modderekért, ezért is nem lehetett sokmindent megvalósítani, de ez most mégis megvalósul. Meggondolták magukat vagy hogy jött össze? Ez most benne lessz esetleg a következõ DCS World-ben vagy külön telepíthetõ lessz? Fietõs vagy ingyenes? Esetleg magyar kéziköny vagy magyar feliratu fülke lessz? Az igazi magyar Mig-21-nek milyen felaratú fülkéje volt, orosz vagy magyar?

LeonSilver
Ezt beczl mondotta volt.

DonZorro
Laci bácsi mit nyilatkozik errõl???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Ha minden jól megy, még idén. Közelebbi dátum egyelõre nincs.

DonZorro
Mikor lesz elérhetõ az "átlag" emberek számára is???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sanyo
Sanyo
Szerintem sem lesz gond vele.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nem hiszem, hogy kellene. A DCS World-nek éppen ez a lényege.

repvez
Reméljük, hogy kevés dologban kell kompromisszumot kötni vagy jelentösen egyszerüsiteni a program sajátosságai miatt a gép rendszereit.
Gondolok a kijelzök megjelenitésére
LeonSilver
Az. Én reggel óta keresem a pofám, merthogy leszakadt. Ami miatt qrva ütõs lesz (többek között) az az, hogy pilóták (akik repülték) és mérnökök (akik "szerelték") segítik a munkát!!!

Mondtam az 59-esek fórumán, hogy ezért nyugodt szívvel fizetnék is!!

Sanyo
Beszarás. 😊

www.pcpilot.hu

repvez
Bögyörő
Hú hát csak most látom hogy már meg is jelent, levagyok maradva.

repvez
Egyébként aki ki akarja probálni nyugodtan töltse le a programot, mert legalább látja hogy megy a gépén, és voltak olyan kedvesek a fejlesztõk, hogy a szu-25T-t ingyen repülhetõvé tették benne.
És ahogy nézem a menüben válaszható majd ki , hogy melyik egyéb DCS sorozat van még telepitve a gépen ( BS,A-10 )
A mostani az 1.1.20-as verzió, igy gondolom jön majd egy kompatibilitási patch ezekhez is.
Bögyörő
Egy kis off.
Gyülnek a youtub-on a Mustangos videók, nagyon remélem ha megjelenik utána visszatérnek a modern gépekhez, nagy csalódás lenne számomra ha megmaradnának légcsavaros világháborús gépeknél.

Papa01
Köszi Sanyo, várjuk nagyon! 😊

Sanyo
Kicsit megakadtam a navigációval, így elkezdtem megírni a légitankolást, abban kevesebb a technikai infó. Már majdnem készen van, de elõbb mindenképpen a navigáció fog megjelenni, mivel ha nem tudod megtalálni a tankert, akkor üzemanyagot sem tudsz felvenni. 😊

Ezzel együtt készül a típusleírás, a 15-17 oldalból 4-5 már készen van. Gondolkodtam azon, hogy részletekben teszem ki, de már tényleg nem akarom túl sokáig húzni az egészet.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A munka halad, csak lassan. A navigációval párhuzamosan készül a típusismertetõ is, mikor mihez van kedvem. Tegnap a Lockheed U-2 ugyanilyen írásán dolgoztam.

www.pcpilot.hu

z0ty4
Az nem ár érte. Csak maradjon is ennyi 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Papa01
<#eljen><#eljen> Köszi az infót! 😊

Sanyo
Igen, egy Galaxy Tab 10.1. Sokat vagyok úton és a telefonnak nagyon kis képernyõje van, ezzel szépen menedzselni tudom a bejövõ dolgokat. 😊 Csak a gyári androidot kell lecserélnem, csak még nincs kész a cyanogenmod 9.

www.pcpilot.hu

Papa01
Na, csak vettél tablet-et? Gratula, használd egészséggel! 😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Normál ellenõrzõlista és referencia kézikönyv, addig amíg elkészülök az enyémmel...

www.pcpilot.hu

Sanyo
Hát kb. azóta nem tudtam hozzányúlni az anyaghoz. 😞 Nem annyira masszív, de nagyon szakmai. Amikor nagyon nincs kedvem hozzá, fordítom a 16 oldalas típusismertetõt, az idõ nem vész kárba... 😊

www.pcpilot.hu

Bögyörő
Nekem a Su-27 a kedvencem, de most jobban örülnék egy F-18-nak, mert az a legsokoldalubb gép.
Föld radar, légi radar, célzókonténer, SEAD, Harpoon, hordozófedélzeti üzem, levegõben utántölthetõ, és képes más gépet is légiutántölteni, minden tud egy jó kis csatához. Ha ténleg F-18 lessz a következõ az nagyon jó lenne, persze ha mindent rendesen lemodelleznek.
Sajnos nagyon lassan dolgoznak ED-ék, és ezért jobb egy olyan gép amivel több mindent lehet csinálni, mint egy olyan gép ami kedvenc de kevés dologra lehet használni.
Ha jól emlékszem a KA-50 megjelenése után nemsokkal már képeket is tettek fel az A-10C-rõl, ezzel szemben most nagyon nagy a titkolózás.

Sanyo
Az F-15E örök kedvenc marad, nagyon örülnék neki, de szerintem nagyobb a valószínûsége az F-18-nak.

www.pcpilot.hu