Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Tehát egészen április végéig le lesz akciózva minden, de ingyen csak a meghatározott időpontokban lehet őket kipróbálni.
a). Adott dátumon lehet telepíteni, de áprilisig 50%-on vehető, vagy
b). adott dátumokon belül kell megvenni, de végig ingyen telepíthető próbálható?
jól értem, bár az ingyenes kipróbálás ideje hosszabb, de az F-16 50% (meg a többi modul dátumokkal) csak a megadott dátumokon belül megtörténő vásárlásra igaz?
Vagy a diszkontok a teljes időszakra élnek, de ingyen telepíteni csak a megadott napokon lehet, konkrétan az F-16 márc 18-19 (ma+holnap)?
Vagy?
https://forums.eagle.ru/showpost.php?p=4248521&postcount=243
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
March 18-19: F-16C
March 20-21: F/A-18C
March 22-23: F-14B
March 24-25: JF-17
March 26-27: A-10C
March 28-29: AV-8B
March 30-31: M-2000C
April 1-2: Spitfire
April 3-4: Mustang
April 5-6: Fw 190 A8
April 7-8: Bf 109 K4
April 9-10: Persian Gulf Map
April 11-12: Nevada Map
April 13-14: F-86
April 15-16: MiG-15
April 17-18: Black Shark Ka-50
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszönöm szépen a válaszokat.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
teamviewer újabb verziói, a fő ablakon belül füleken kezelhetsz több gépet egyidőben.
OFF:
Tudnátok esetleg olyan ingyenes, távoli elérést lehetővé tevő programot mondani, amely segítségével egy időben több gépet is elérek? Az Anydesk sajnos csak egy gépet kezel. Oktatáshoz kéne.
Köszönöm! 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
azután meg a többi elektronikát kell belebarkácsolni.
Igen, én is ezt szoktam mondani, hogy elméletben az űrrepülés is pofonegyszerű.
Kilőnek Föld körüli pályára, ott végzel néhány kutatást, kísérletet, fényképeket, videókat, esetleg űrsétálsz is, majd mikor eljön az ideje, visszatérsz a légkörbe majd onnan vagy a Kazah pusztába, vagy valamelyik óceánba, ahonnan aztán a mentőcsapat összeszed.
aki tud uj ajtót venni abbol az árbol egy ilyen is kiadja.
<#wilting>#wilting>
Perrrrrsze, hat további kempingszéket a szárnyra csavarozva pedig még a 7 személyesekre járó 2.5 millás állami támogatást is felveszi rá.
Isten nem bottal, hanem VMware.
aki tud uj ajtót venni abbol az árbol egy ilyen is kiadja.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Biztos, hogy ők azok , a Media menüben vannak videók a MiG-21-es projekttel kapcsolatban is.
Az e-shopjukban lehet nézegetni az árakat (a DC-9-eshez legalábbis), a Birthday Party, akármit is takarjon ez, 10000 CZK (alig 130 ezer HUF...)
Mondjuk Liberec csak kb. 100 km-re van tőlem, a benya úgyis egyre olcsóbb (egyelőre még) a koronakórokozó miatt, már csak a repórákra kell spórolnom kicsit., bár ha valamelyik hétvégén nagyon unatkozom, lehet, elmegyek megnézni, ha mást nem, hogy kívülről hogy néz ki a hely, úgysem jártam még abban a városban.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.03.10. 18:04:51
Sure hívta fel a figyelmemet, hogy a pali tecsőd oldalán van egy DC-9 project is.
Ebből kiindulva szerintem Ő(k) egy cég vagy cég volt, aki(k) ilyen szintű szimulátorok építésébe kezdtek.
Úgy gondolom, hogy az idő kicsit túlhaladt rajtuk és a 21-es szim már nem kellett senkinek. Így a pali fogta és hazavitte - zsetonért vagy a cégért vagy végelszámolásként, vagy valami. Persze ez csak és kizárólag elmélet.
Sure megpróbál felkutatni több infót, meglátjuk.
Ka-50
Esetzleg ezt tudta megcsinálni és ezért szerelmesedett bele 😄 Vagy valami.
Nyilván mindkettőt leszarja, de nem is rá gondoltam, amikor írtam, hogy nem kjét forint lehetett. 😉
www.pumaszallas.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ka-50
a két hétvégi próbamadárnak (F-15, Szu-27) ugye nem kattintható a fülkéje, tehát VR-ben eleve felejtősek?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
(VR-ről van szó)
Ha a Shadow Flat Only-ra van állítva, akkor ótvar a fülkében kapcsolók és egyéb biszbaszok fénye.
A qrva életbe...
Nem értem, ha valami jó és szép, miért kell elszúrni?
Ka-50
Múltkor az A-10C Enemy within 3.0-val jártam ugyanígy.
WTF??
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.03.06. 19:16:39
Külföldi fórum szerint a freesync/gsync monitorok érintettek, de ki tudja.