36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    a g2 az az elözö 2 utodja lesz . elvileg a valve index és a reverb mixe lesz pár tulajdonságban plusz megbolonditva a microsoft mixed reality funkcioival is.
  • LeonSilver
    Még sem,mi, csak jött a hollandusoktól az emil
  • Razor18
    Sorry a laikus kérdésért, csak hogy én is értsem, Ti most a Reverbet vagy a Reverb Pro-t hasonlítjátok össze a G2-vel? Vagy az a két Reverb tul képp ugyanaz? Köszi...
  • Solt
    Csak szeptembertől szállítják...
  • sakkay
    Van híred, a paraméterekről Papa? Mert amit én találok a követésen kívül nincs nagy különbség.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2020.05.28. 18:28:40
  • LeonSilver
    A hollandoknál, ahol vettük a Reverbet már kapható a G2...

725€ adóval
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.05.28. 18:23:15
  • LeonSilver
    Nem baj... :p Amúgy van benne DCS is, szóval...
  • molnibalage83
    Van Mircropse topik.
  • Razor18
    Bocs, picit off DCS, de:

MicroProse The Mighty Eight (B-17 és B-24) VR and crew co-op !!!

DCS ON: Razbam long term plan F-15E Strike Eagle
  • Razor18
    Mai Béta hotfix...

Tán kitört a lázadás a régi AMD tulajok részéről?
    Noch zum Plus egy kis SC performance boost
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.27. 16:35:18
  • sure
    A John S. Tennis fedélzetén a felvonók továbbra is anti-Su-33 taposóaknákat rejtenek. 0:08-tól a gyógyulás alatt, az a rángatás meg hasonlít ahhoz, amit valaki a SC fedélzeten szambázó személyzetről posztolt.
  • Razor18
    Ja, egyelőre még csak a felszállást segítik. A leszállás utáni rész később jön.
  • repvez
    Akinek megvan a SC , az tud mondani róla , hogy az emberek a fedélzeten csak a katapultálás folyamatánál vannak ? Mert még sehol sem láttam, hogy a lesszállás után az állohelyre vagy az állohelyról a katapulthoz lett volna valaki aki integet vagy rádiozna.
    A ready room részt sem láttam még sehol sem . a hangárt mutatták, begurulással, de indulni is lehet onnan ?
  • bunny
    Eh, minap húztam le és már megint. Na ezért álltam át anno stable-ra :) Szerencsére nekem csak 770Mb, de akkor is na. Mondjuk remélem a crash-t javítja, mert mióta beta van fent már 2x állt bele a földbe a játék. Stabillal nem volt még gondom.
  • Razor18
    Beta Update ma
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.26. 20:18:33
  • beci43
    C:\Users\felhasználóneved\Saved Games\DCS , azon belül a config\input almappában vannak a joystick beállítások, modulonként.Egy próbát megér.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.05.26. 18:37:48
  • Wampapa
    Üdv Uraim. Szeretnék átváltani releasedről bétára, de átmenteném a joy beállitásaimat meg a skinjeimet.
    Mely mappákat kellene át copy-pastelnem és egyáltalán kompatibilis a két kiadás ilyen szempontból ?
  • Micsu
    remélem szépen töltik fel a microprose szimulátorokat mert eddig nem nagyon voltak
  • molnibalage83
    Balról a második kép a banner alatt.

Meg lenne hozzá editor?

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.26. 13:19:34
  • Razor18
    Hol látod a Korea térképet?
  • molnibalage83
    Nevetni fogsz, pont az rész következik. Csak semmiféle forrást nem találok arra, hogy ez hogy került oda. Asszem ma megveszem.
  • VO101Tom
    Na kész, most írhatod át a szimulátor történelem doksit
  • molnibalage83
    Az F-14 FD-nél pislogok, hogy a Korea térkép az micsoda, mert eddig sehol nem láttam ilyet. Az alap kiadásban volt NAS Oceana, Skandinávia és Földközi-tenger.
  • bunny
    GOG-on retró harcigép akció, ha valaki szeretné legálisan a régi szép idők cuccait.
    https://www.gog.com/promo/20200525_retroism
    gunship, F-19, F-14
  • Razor18
    Ja, hogy el van dugva belül a changelog?... Köszi
  • beci43
    Kuznyecovval...
  • Razor18
    Máj. 24-én frissített Supercarrier guide

7 oldallal bővült, de még nem néztem végig, mi az. Nyilván adhattak volna egy changelog-ot, de még mindig jobb, ha doksi van és changelog nincs, mint fordítva...
  • beci43
    Szerintem ne válts Papa.Felbontásban biztosan nem lesz jobb, más miatt meg nem érdemes.Nekem azért lesz jó, mert a lencséket lehet fizikailag állítani.
  • bunny
    Igen, köszi, akkor jól sejtettem, hogy a térképek hatalmasak. Magunk között szólva én nem látom okát sem részletességben se texturában, hogy ilyen elmebeteg nagy legyen ...
  • Razor18
    Térképek Nevada 34 GB, Persian Gulf 33 GB, Caucasus 16 GB, Normandy 15 GB. A modulokat kicsit nehéz összeszedni, elég sok mappában vannak szétszórva rész fájlok géptípusonként, általában egyenként néhány GB szerintem. F-18 pl. kb. 3 GB. Nem tudom, ez segít-e...
  • LeonSilver
    Na paszmek... kezdhetem harácsolni a zsetont. :D
  • bunny
    Telepítgetem a beta-t (tegnap óta), végre lemászott az alap DCS 1.1MB sebességgel (ennél azért gyorsabb a netem) és kb. 10x állt meg úgy, hogy egy bit se jött, ilyenkor le kellett lőni és újraindítani az update-et - szerencsére nem az elejéről.
    Naviszont most pakolgatom az egyebeket, az F-18 + SC 1.5 giga, úgyhogy rányomtam mindenre és rögtön 100-at akart még lehúzni! Gyors kilőttem, szerintem a térképek nagyok.
    A kérdésem, meg lehet valahol nézni, hogy melyik modul mennyi helyet foglal el? Mármint nem a gépemen, előre, hogy le akarom-e most tölteni. Persze egyenként bepipálva, letöltés indítva össze lehetne írni, de hátha van erről már lista mástól.
  • beci43
    HP Reverb v2.0
  • bunny
    Ez így már elég jól hangzik egyébként, de DCS-es vélemény érdekelne, mert usb-n tömörített adat megy át, nem natív kép mint a PC headset-ek esetében, ahol 2 displayként van kezelve a kijelző. A DCS eleve eszi az erőforrást, ha erre rájön egy kódolás biztos nem segít az FPS-en (bár lehet VGA tizedszázalék erőforrással megoldja, nem tudom), plusz kérdés az is, hogy a tömörítés a képminőségen mennyit ront egy ilyen kihegyezett esetben. Mert a beatsaber vagy az alyx esetén nem látszik, de a DCS-ben mondjuk rögtön kiszúrod hogy olvasható-e a műszer, vagy látod-e a távolban az ellenséget vagy sem.
  • LeonSilver
    Enjoy this video by RedKite showing you how to dynamically adjust the deck configuration live in a mission, you can download his template pack in the DCS User files section here: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3309905/
    This should help all of you struggling with getting the Supercarrier just the way you want it!

• repvez
    #34183 hszben, irtam, hogy most már egy mezei usb2 es kábellel is össze lehet kötni a PC-vel. Az occulus store-t összekötötték, most már nincs külön választva , hogy melyik játékokat lehet rift S-el és melyiket questtel használni. Év végére várják a quest javitott verzióját erősebb hardverrel ami már tudja a 90 hz-es frissitést is.

Caterpillar: eddig milyen tapasztalatod van a quest és a DCS-vel? összehasonlitva másik VR headsettel mik az elönyök hátrányok?

Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.05.25. 10:46:05
  • sure
    Hogyne lenne BBCODE a HSZ box alatt, a legelső ajánlat
    Utoljára szerkesztette: sure, 2020.05.25. 10:30:58
  • bunny
    Nyilván nem, a questre vannak saját játékok az oculus store-ban. Össze lehet amúgy kötni PC-vel kábelen, bár ennek jóságáról megoszlanak a vélemények, én meg még nem próbáltam. Az offtopic komment volt, csak nincs offtopic gomb a sg-n.
  • Razor18
    ...bocsi, az mit jelent, hogy nem kell PC mellé? Mármint a DCS-t netán a "szemüvegre" telepíted?
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.25. 09:24:30
  • Caterpillar
    Egyetértek, egyáltalán nem bántam meg a Quest vásárlást, kár, hogy a 1070 a DCS-hez sajnos még úgy is kevés, hogy a múlt heti Open Beta 50%-al több fps-t tud....