36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #34269 Amikor az irigység, a butaság és a rosszindulat lehetőséggel, vagyis bekötött internetkapcsolattal párosul! :D Szerencsére kevés ilyen agyalágyult van és sokszor ezek is csak trollkodásból csinálják, de ettől még tény, hogy idegesítőek... :) -
#34268 Én is végigolvastam a kommenteket. Az e-bike-kal kapcsolatban is hasonló a vélemények alakulása. Az fröcsköl rá a legjobban, aki még ki sem próbálta.
Akinek eddig megmutattam otthon a VR-t annak mind tetszett. Konkrétan még az anyósomnak is. :))) -
#34267 Elég régóta vagyok az ezsgén (jóval korábban, mint a reg.), de még mindig elcsodálkozom, hogy mekkora retardok járnak ide és kommentelgetnek.. A főoldalon van valami czikk a VR-ről. Szánalom a kommentek 90%-a. Nem is értem, hogy valamiről hogyan lehet véleményt alkotni, ha rohadtul nem érdekli és ki sem próbálná... Az eszem megáll, komolyan. -
beci43 #34266 Örülj, hogy ennyi FPS-ed van...Nálam 25-30 pedig VR módot használok.Azt olvastam, hogy optimalizálják, talán a köv. bétában már jobb lesz. -
bunny #34265 Érdekelne, kinek mi az fps tapasztalata F-18 cold start supercarrier mission esetén? Sima FHD monitoron simán 80-100fps körül szokott lenne, ott alap kameranézet (a két felszállásra készülődő F-18) 35 körül kolbászol. Nálatok is ennyit dropol ott? Ennyire sokat zabálna az a néhány mozgó figura, vagy valami más eszi? VR-ról meg ne is beszéljünk.
Töröltem shader, fxo foldert, nyomtam egy repairt. -
bunny #34264 Stand alone nem steam-es verzióm van, és egy árva mukkot se szólt csak simán nem töltött. Beállt az egész dialog box az utolsó állapotra, semmi üzenet csak onnan láttam hogy halott, hogy a letöltés méret nem nőtt. Mindegy, közben kb. 5 megszakítással de lerántotta úgyhogy a beta ment a winyóra egyelőre de ha jó a stable akkor megy a kukába. -
ToMy_ #34263 Ha 'disk write error'-al áll meg, akkor ez már régóta létező probléma, a PDF-ekkel van gondja, vagy a steam log-ban megnézed, mikor melyikkel van nyűgje, kézzel odarakod vagy odaraksz egy másikat megfelelő névvel, vagy kikínlódod a folyamatos continue-val.
Itt az egyik lehetséges megoldás. -
flyinghigh #34262 Mivel új keyless rendszer nem jött be és egy hete feltörték (meg persze azóta is folyamatosan) az összes modult/dlc-t így most updatelgetnek. Egyszer fogták az FXes procik támogatására, utána valami bugfixek-re máskor 2-3 sor bejegyzésért nem nagyon volt verziófrissítés, de egyelőre a steames verziók másodlagos védelmének lőttek, az alap steam védelmet meg két kattintással lehet likvidálni már évek óta. -
#34261 Nem akarok példálozni, de a BMS-hez mellékelik a configokat a CH és a TM hotasokhoz is. és azok még macrokat is tudnak használni alatta.
2020ban tényleg elvárható lenne , föleg hogy a TM Ede partnere, tehát minden belsős informáciot megkérhetnének vagy akár alakithatnának rá ahogy a legjobban megfelelö mindegyik fél számára. -
#34260 Néha a HTTP download gyorsabb, mint a P2P, de ritkán töltöm le az egészet, nem tudom, hogy viselkedik több 10 gigás letöltéseknél.
A Free for All alatt lehúztam 2 térképet meg 3 gépet, ott nem emléxem hogy gond lett volna. -
bunny #34259 A beta frissítés is csinálta most a stable is (ami basszus 70 giga). Szóval nálam a hiba, vagy másnál is csinálja, hogy egy idő után megáll a letöltés és csak cancel majd újraindítás után megy tovább? Olyan 10 gigánként durván. Az ablak azt írja, hogy tölt de onnan lehet kiszúrni, hogy a letöltött méret nem változik. -
#34258 az utóbbi pár napban többen is megcsinálták több kevesebb sikerrel, jónak jó, de valahogy még nem az igazi minőség mint amit néhány igazán jó video készitő ki tud hozni a DCSbol -
#34257 Na, megcsinálta valaki.
A grafika szép, de az FSX-es mégis sokkal pontosabb.
Amit már mutattam.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.31. 10:28:00 -
#34256 Ilyennek kell egy szimnek lennie 2020-ban. Kár hogy kihalt ww2 vonal online. Még lenne egy bombázó mindkét oldalon, plusz 2-3 vadász, és lehetne nyomni. Majd egy 10 év múlva kb :) -
sakkay #34255
Nem igazán értem mi lehet e mögött, hogy megcsináltak még egy ilyen térképet. Mondjuk van egy két ötletem. Amúgy szép, meg jobban fut mint a másik, már amennyire így meg lehet ítélni. -
bunny #34254 Ha már ede fejlesztés új funkciókkal. Azt nem értem, hogy a szimes közönség nagyon nagy része használja a TM hotas warthogot, miért nem lehet a nyamvadt programjukat egy kicsit optimalizálni rá? Neadj isten felismerni, és default kiosztást kínálni, de ez már túlzás lenne. De ha mondjuk a kapcsolók off állásához is lehetne funkciót rendelni, máris nem kéne külső programmal hókuszpókuszolni, és azért ez nem egy atomfizika ellenben iszonyú sok emberen segítene. Meg persze az se lenne olyan bonyolult, hogy ha egy kontrollernek nincs XYZ stb tengelye, akkor ne rendeljünk hozzá funkciót ezzel meghülyítva az irányítást.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.31. 00:15:32 -
Razor18 #34253 A csapat vezetésére nem volt alkalmas. Attól még lehet jó pilóta, meg lehet jó kísérő is, persze. Csak Demo #1 nem. -
Wampapa #34252 Hali
Ja, vágtam hogy az alapfelvetés ilyesmi.
Csak az érdekelne mi volt a baj a csajjal. A sorok között inkább valamiféle viselkedési probléma olvasható ki, nem pilóta szakmai hiányosságok. De nem találtam. Elég sok repült órája van, nem sokkal kevesebb mint a Tbirds 5-ösének.
Bár az sem gáz ha egy műrepülő csapatba kevés, attól lehet egy kiváló harci pilóta. -
Razor18 #34251 Urak,
ha az Oculus a fejemen van, és azt akarom, hogy más is láthassa a monitoromon azt, amit én a szemüvegben, ahhoz ha jól tudom, az Oculus Mirror segít. Azzal a monitoromon látszik a tükrözött képernyő is (monitorra széthúzva), de középen látszik az eredeti szemüveg képe is egy "másik ablakként", azt hiszem 1:1 oldalarányokkal. Hogyan tudom a monitorról eltüntetni a szemüveg natív képét, hogy csak a Mirror kép látszódjon?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.30. 15:21:40 -
#34250 Na ede összeállt a varjo -val, kíváncsi vagyok mi sül ki belöle.
Mondjuk az elgondolás nem rossz, hogy a mixed realitivel a joysticket és egyéb dolgokat láthatod a kabinban, igy nem kell felemelni a szemüveget ha nem találsz meg valami gombot, ehhez már csak egy kis interakció kellene, hogy a játékban lévő gombokat a kezeddel tudd nyomkodni
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.05.30. 14:45:33 -
bunny #34249 Hopp, kijött a stabil benne a supercarrier-rel. Lehet rövid karriert futott nálam a beta? :D Alapvetően lassabb VR plusz jópár crash volt ami stabilon nem jellemző, szóval izé ... lehet back to stable is coming?!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.05.30. 12:52:52 -
Razor18 #34248 "I'm retired military, and I live near Shaw Air Force Base, so I've heard a few rumors. Apparently some idiot in Washington wanted a female pilot to command the F-16 Demo Team for recruiting purposes, because the movie Captain Marvel is out, and the Captain Marvel character Carol Danvers is a F-16 pilot. They thought it would be cool to have a REAL Captain Marvel flying F-16's for the Air Force. But as soon as she started the job it was apparent that she wasn't qualified. This is absolutely NOT her fault. There are many people who aren't qualified for many jobs. They put her in a position that she wasn't ready for, and she paid the price for it."
Reddit -
Wampapa #34247 Köszi.
Nem mentette át így, a megoldás egyszerű volt, safe-load egyenként (gépenként) a konfigokat.
Az volt a gond, hogy inkább erős vagyok mint okos :P és évek alatt nem jöttem rá hogy azért nem tudom menteni a joy-klavi beállításokat, mert a save gomb csak akkor működik ha belekattintasz (pld) a joy beállitásoknál valamelyik kis négyzetbe.
Kis off. Tegnap olvastam egy 2019-es cikket egy Capt. Zoe Kotnik nevű pilotacsajról, akit kineveztek az Air Force egyik F-16 os demo teamjéhez leadernek, de egy hónap múlva ki is rűgták. A parancsnoka mismásolt, hogy hibát követett el, megrendült a bizalom a vezetési képességeiben, de reméli hogy blabla és mindig lesznek mellette wingmanek blabla. Nem tudja valaki mi volt a valódi ok,? Nem találtam meg. -
sakkay #34246 -
#34245 Valamelyik angol irodában fogadnom kellett volna rá... ;) -
sakkay #34244 Jól is teszed. Elindult a vezérhangya nálam is sajnos, úgyhogy ha jó lesz, szimes körökbe meghirdetem a reverbemet. Ha jók lesznek a vélemények azoknak akiknek már eleve olyan van mint nekem és váltottak. -
sakkay #34243 -
Daniel075 #34242 Újabb finomság a TFR-al rendelkező aim-9x után
-
beci43 #34241 Most Odyssey+ van, elégedett vagyok, de egy ilyenre biztos benevezek. -
Solt #34240 Csak néha? Többet vártam katona! :D
Szólj, ha játszol vele... mennék én is, ha éppen ráérek. -
sakkay #34239 Persze mondom srácok, meg kell várni az első tesztet amit olyan csinál, akinek reverbje van. Aztán meglátom. Néha Onwardozok és ott idegesítenek a követés hibái. De 98 % szimulátor-szóval ez is csak kifogás -
#34238 A vezeték valóban szar, hogy vaskos, de mióta felfüggesztettem, azóta észre sem veszem. Kamion mondom :)
A követéssel volt már problémád?
Mondjuk én aminek örülnék, az a fókusz állítás lehetősége. Szemüvegesként marhára csípné a zuzám. -
#34237 Én nem igazán látok semmi olyan előrelépést ami miatt megérné lecserélni a mostani Reverbet az újra. Szimulátorhoz ez is jó, az meg hogy jobb lesz a képminősége picit...ez olyan megfoghatatlan, nálam tök jó a képminőség most is. Ha 130° körüli fov lenne akkor azt mondanám okés az előrelépés, de így ez csak egy javított változat (persze így is köröket ver minden másra kb). Én mint Reverb tulaj nem hiszem hogy cserélek, de mondjuk aki váltani akar Riftről vagy ilyesmi, annak ez nagyon jó lehet. -
sakkay #34236 A (jobb) külső követés miatt, meg ennek vékony a vezetéke ahogyan látom. Esetleg az új lencsék, habár ezzel sincsen gond. Meg az új gari miatt :)) De vacilálok mert ez így még mindig kevés a + pénzért-de majd meglátom az első teszteket. -
#34235 Minek is? Szerintem ez a Reverb qrva jól eltalált cucc, nem csalódtam benne, ahogy a CV1-ben sem. Egyedül a Cosmos volt hatalmas csalódás. Pedig rohadt jó cucc lehetett volna. -
sakkay #34234 Ja most én is várok egy tesztet azért. -
#34233 Azért a pro qrva jó ám ha garanciát kell intézned ;) A pro miatt nem az van, hogy szar > elküldöd > megnézik > tényleg szar > kicserélik.
Elküldik a cseredarabot, mikor megjött Te elküldöd a szart, oszt' jó napot. Amúgy nem rohanok venni egyet, de ha ezt lecserélem, akkor valószínű ez a HP lesz az új. Vagy nem.. :D :D -
sakkay #34232 Reverb pro 2 van nekünk-tehát a 2 kiadás amiben kijavították az alap hibáit. Az, hogy pro-mindegy is. ÉS igen az újjal hasonlítottuk. Ugyanaz a felbontás a többit meg írta Repvez.. -
sakkay #34231 Ja nekem is -