Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Mondjuk, hogy zárt felhõzet felett, ha közel vagy hozzá csíkozza a felhõket...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

HungaroJET
LeonPapa ez nagy menõ kép lett, muszáj tovább küldenem: Über király kép <#eljen><#wow1>
Ha megengeded felnyomom EDe lapjára is - de Te is megtehetnéd...😊

Reaper melyik Zárt Felhõzetes bugra gondol ?

és Ducky nem tudsz segíteni a 3117 kérdésben ?
ha a modellhez használatos textúrák közül csak néhányat teszek bele - egyenlõre csak tesztelés gyanánt - a kapcsolt dds-zip csomagba lehet, hogy az okozza, hogy nincs semmiféle textúra ?

HAVE A BANDIT DAY !

59th Ducky
Ha legközelebb scannelsz, csapassál a képekre utólagosan +100% kontrasztot és akkor a lap tényleg fehér lesz a szöveg meg fekete.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

THX!<#eljen>

Ka-50

Bögyörő
Szintén köszönöm, ez még hasznosabb voltmint az A10C könyve, abban számomra nem volt ujdonság, hacsak az esküvõi torta szimbólum-ot nem számolom <#vigyor3>, de ebben már volt, a trim meg a stabilizáló rendszereket nem igazán értettem hogy müködnek, nem is nagyon ment a repülés, de mostmár remélem sikerülni fog.

GaBika6
THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

bemásoltam a BS2 magyar kézikönyvét,amit a dobozos verzióhoz adtak.ez is csak a szimulátor mód.
LETÖLTÉS

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

HungaroJET
Ducky ! Nem tudod, hogy a mods/aircraft mappában elhelyezett "ÚJ GÉP"-hez társítandó textúrákat miért nem használja a progi ?
Liveries/description is van hozzá.
Próbáltam Tech/Textures mappán keresztül (ahogy az vmh59.zip és a beczl.zip is oda került) viszont a géphez mégsem kapom meg csak a "naracs-hiányzó" textúrát. 😞
Ha TempTextures-be pakolom akkor viszont rendben van minden 😮
TY

HAVE A BANDIT DAY !

59th Ducky
Javított verzió full sávszéllel xD

https://docs.google.com/folder/d/0B8_0sU2Yx3CyaDVOY2pEVlNhcnc/edit

Nem tudom,még kétszer letöltöttem,harmadikra már nem írt hibát.

Ka-50

sajna ennyi van a kézikönyvben,amit adtak mellé.illetve van még az árkád mód,de azt nem tenném itt közre.

mi volt a gond?

Sikerült...köszi!

Ka-50

Megint letöltöttem,fájlegyesítésnél hibát ír ki.Asszem már feladom,mindent megpróbáltam.

Ka-50

Bögyörő
Kösz hogy feltetted, sajnos ez csak a QuickStart Guide, de ez is több mint a semmi, persze a teljes kézikönyvet leforditani kicsit drágább volna, és sajnos nem veszik annyira hogy megérje. Vannak akik játék és játék leirások magyaritásával foglalkoznak, de õk sem veszik a fáradságot hogy egy értelmesebb játékot leforditsanak, amit nem csak egyszer visz végig az ember hanem akár évekik el lehet vele szórakozni, sajnos ez van.
A legegyszerübb persze az lenne ha megtanulnék angolul, rajta is vagyok, de sajnos pénzem nem nagyon van tanárra, igy csak amit magánszorgalomból tudok tanulni nyugisabb napjaimon.

így van!

GaBika6
18 képrõl van szó ugye??? <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

nem csomagolva van,hanem egy csomagolt file,total commanderrel,darabolva.csak egyesítés után lehet kicsomagolni.

kicsomagolva több mint 2 giga.viszont így olvasható,és a képek felirata is látszik.maga a kézikönyv nem a legjobb minõségû,ha kisebb felbontásban csinálom,akkor a képek csak szürke masszának látszanak.ha van rá igény,akkor a BS2 kézikönyvét is bemásolgatom.

aki kéri,annak megadom a prémium accountom,úgy gyorsabban jön le.

leszedtem,kb 1 perce megint az egészet,és sikeresen össze illesztette,semmilyen hibát nem jelzett.

Nálam is crc hibával csak 4 bitkép van a "csomagban".

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

én ellenõrzés képpen leszedtem az egészet a feltöltés után,és nekem jó volt,ki is csomagoltam,és nem volt hiba,plusz mindegyik kép jó volt.de leszedem megint.

LeonSilver
De, majd kijavítom a linket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Meg csak 4 oldalt lehet lapozni...

Ka-50

Köszi a képeket, de kisebb méretben nem menne? 4 bitképnek 554 MB kissé meredek.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszi a feltöltést,nagyon jó,de hibás a csomagolt fájl...Feltennéd mégegyszer?

Ka-50

be scanneltem az A10C, szimulátor módjának, a dobozos verzióhoz adott,magyar nyelvû kézikönyvét,hátha érdekel valakit.ötletes a fordítás helyenként,például "esküvõi torta szimbólum".
LETÖLTÉS

"Airfield Diagrams"
"A-10C HAT switch mapping"
fent a fejlécben ezt a két linket,nem lehet javítani?

Ez jó kérdés, de ahogy néztem eltérõ, nem hasonlít egyik gépére sem, szóval gyanítom azonos mindenhol, bár azt sem tartom kizártnak hogy igényeknek megfelelõen átszabható legyen.
Molnibalage
Ja, tényleg. A JMHCS az minden gépen azonos, vagy az adott gép HUD szimbolikáját használja a valóságban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Amelyiken a lehúzott bal hajtómû látszik, ott vigyorog a hud képe a jobb felsõ sarokban.
Molnibalage
Melyik képen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A mini HUD úgyis kapcsolható vérpistike opció, bár ha mondjuk lenne JHMCS akkor mindjárt más lenne a leányzó fekvése! 😄
59th Ducky
Fainak a képek, de ezt a HUD követi a nézõpontot dolgot igazán hanyagolhatnák, tiszta életellenes xD
Az üvegen csillog a nap a védett fedezékben álló F-15-ösön meg úgy látom megoldatlan fog maradni ennél a játéknál 😉

HungaroJET
Megintcsak SimHQ

Egyenlõre nem látható új F-16 modell <#conf>

Újabb Screenshot-ok

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Talán majd a Longbow Combat-helo.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azért Õt megcsinálhatnák igazán:

GaBika6
Kis kedvcsinyáló: <#nevetes1>

Molnibalage
Egyelõre nincs rá idõm. Be kéne fejezni az F-15 "cikkemet". (Igazából könyv, 200+ oldalas egy rakás melléklettel és linkkel.)

Aztán a BMS4 modot be kéne fejezni, stb. A sor legvégén van. Majd, ha egyszer nagyon nagyon ráérek.

HungaroJET
Molni, miért nem töltöd le és próbálod ki a World-öt ?

DCS World

INGYEN HASZNÁLHATÓ - LETÖLTÉS:

HAVE A BANDIT DAY !

Nesu
Nálam is van hasonló ,viszont egy Alt-Tab és újból vissza a játékba megoldja ezt a zavart .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

HungaroJET
Ha a SimHQ-s képekrõl van szó, akkor azokat szerintem utólagosan megpiszkálták. Azokat majdnem biztosan, amelyeknél a sarkoknál van az a sötétítés (majd mások megírják, mi ennek a neve) - persze láttam már ilyet más játékokban is - szóval az is lehet, hogy új Feature lesz.
Pár kép pedig teljesen zárt felhõzet alatt készült - azt is vedd figyelembe.
A hiperkék ég pedig lehet MOD vagy utólagos Photoshop meló is.
De az is lehetséges, hogy megint variáltak a HDR-en, shadereken, színeken EDéknél.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Csak a screenshotokat nézem. Az FC 1.1 tesztelgetése óta nem repültem egy percet sem egyik változattal sem. 😊

HungaroJET
Néhány screenshot-ot közzé tehetnétek Majonur-val együtt, csak hogy mi is lássuk mi az ocsmányság tárgya 😊
Remélhetõleg nem valami ronda trágya 😄

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Molni, ezt a HDR dolgot folyamatosan változtatják a shaderekkel együtt a Varacskos Báták óta.
Most melyik verziót futtattad ? World 1.2.0-át ? Nálam a HDR Normálra van téve.
1.0.0.8-ig a WARM beállítást szerettem, de utána TÚLSÁGOSAN színes és kontrasztos lett a kép.
A többi:
Aero Interface engedélyezve. Vsync ki. Full Screen ki.
Általánosságban elmondható, hogy a Full Screen tiltásával sok problémától kíméli meg magát az ember.
MSAA, TSDAA nincs engedélyezve - ezeket a Catalyst-val állítom 16-16-ra, Tessellation 64-en.
Cockpit és Tree Shadow engedélyezve, a maradék többi maximumom.
Nálam így rendben van minden 2giga graf és 8giga rendszer memóval.
Egyetlen gond van csak: ha F11-vel ugrálok a repterek között vagy a térképen egymástól jó távol lévõ dolgokra kukkantok F2/F7-vel, majd vissza: akkor elõbb-utóbb, 4.-5. váltás után eltûnnek a felhõk, vagy totál szétcsúsznak az árnyékaikkal együtt hosszú "szalagokká" 😞

HAVE A BANDIT DAY !

Oke koszi, de a A-10, Ka-50, alatt miert nem jelentenek problemat? Meg egyebkent igazabol nem elek-halok a Windows gadget-ekert, de meg sose kellett kikapcsolnom oket, semmifele program miatt.

59th Ducky
Na a gadget-eket alapból illik kikapcsolni játék alatt 😊
Valóban okozhatnak galibát, fõleg az erõforrás figyelõk

Hat, peldaul most a legfokepp az, hogy folyamatosan bevillognak a windows 7 gadget-ek az asztalrol, meg neha kiugrik az aztalra, meg meg mas inditasi problemak.

Molnibalage
Ilyen színeket az életben nem láttam még az égbolton...