Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem látom a keresõvel

HungaroJET
Megy a szerver 😉

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Oké Csolee, jövök. Indítom a szervert.
Remélem nem lesznek gondok 😉

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
A rotor tengely nem esik egybe a tömegközépponttal, a súlypont hátrébb van.
Kitrimmelt, (egy helyben lebegõ gépnél) ha gázt adsz - ezért kissé jobban emeli majd a tömegközéppont elõtti "részt", ergó megemeli az orrát a daráló.

Folyamatban van az Apache, a Chinook, a Mihu és a Minyó mod is.
Viszont a MiHu-val és a MiNyó-val gondok vannak mikor ki akarok lépni a játékból - lefagy. Gondolom azért mert kéne neki a valódi Mi24 és Mi8 DLL-ek. De még dolgozom az ügyön.

HAVE A BANDIT DAY !

simán bent vagyok az stp szeron...

Mikor lesz elérhetõ valamilyen farokrotoros helikopter MOD?
Nagyon érdekelne, hisz nagyságrendekkel nehezebb repülni vele, mint egy koaxiálissal. Egy technikai kérdés: Ha a KA-50-esen húzom az egyesített gázkart, akkor miért jelentkezik bólintó nyomaték?
Nekem is csak nehezen sikerült belépni, de kb 5 perce már mûködött a szerver. Rajtam kívül csak egy valaki volt fönt összesen.
Persze, elõtte meg kellett változtatnom a jelszavam, és utána sikerült csak. Lehet, hogy véletlen egybeesés volt.
HungaroJET
Most 19:45 van.
10 perce próbálok szervert indítani, de nem tudok. 😞
Nem hiszem, hogy túlmókoltam a cuccot, mert a szûz progival sem tudok EDe szerveréhez kapcsolódni.
Szóval valami gebax van odaát.
Ha valaki már be tud jelentkezni a központi EDe szerverre, akkor írjon ide pár sort, hogy tudjam mi a helyzet.
u.i.: lehetséges, hogy most foltozzák fel a központot 1.3.0-ra 😄
Jön az FC3 😉

HAVE A BANDIT DAY !

21ora körül leszek kamovval ha még jó...

HungaroJET
Ma este 19óra magasságában csinálnék egy szervert teszt jelleggel.
Kéne 1-2 ember, segíteni kideríteni, hogy mi megy át az argumentumokból, pilon pozíciókból, infracsapda kivetési irányokból, törés és rep. modellekbõl.
Én ma az F-16-ra és az AH-64-re koncentrálnék, de aki csak játszani szeretne az is jöhet. Lesz minden: Full CA, A-10C, Ka-50, Su-25T, P-51D és még pár meglepetés, ha végzem addig a beállításokkal/módosításokkal.
Nem kell aggódni, úgy intézem, hogy lehetõség szerint mindenkinek mûködjön aminek mûködnie kell 😉
Elvileg nem lesz jelszó, ha mégis akkor a hatökrök miatt 😄
Jelszó: a mai nap - kisbetûkkel.
Server: =MW= Mod World 😉

HAVE A BANDIT DAY !

sikerült megoldani az újratöltést a reptéren.találtam egy leírást,ahol meg említették,hogy kell valamilyen saját koalícióba tartozó jármû az adott reptérre,hogy újra töltsön.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

valaki megosztaná vele,hogy hogyan kell újra fegyverezni a gépet leszállás után?többek közt ezt a két videót követve próbáltam újratölteni a gépem,de valamit elronthatok menet közben,mert nekem nem kezdi el fel fegyverezni a gépem.
http://www.youtube.com/watch?v=7kLA1GfW_VQ
http://www.youtube.com/watch?v=ovN_d7e-g_4&playnext=1&list=PL656011A0FAE00D81&feature=results_video
hálás lennék,ha valaki leírná részletesen,mit,és hogyan kell csinálni

A10c-ben én tegnap vettem észre,hogy indításnál,elfelejtettem a rádiót bekapcsolni,ettõl függetlenül,a frekvencia beállítása után,simán tudtam engedélyeket kérni,amiket rendre meg is adtak.a leszállásnál vettem észre,hogy nincs a rádió bekapcsolva.amikor leszállási engedélyt kértem.

Soha nem fogom megérteni, hogy miért ilyen "lámák" tesztelnek egy szimulátort... <#wilting>

Amin viszont meglepõdtem, hogy miután ellõtték a lézert az orrában (még az elõtt hogy az egész leszakadt volna) mégis hogyan indított H-25ML -t? <#fejvakaras>
Nézd meg alaposabban a beállításokat, mert biztos, hogy a "Z" tengelyre valami más is be van állítva! Nézd meg a játékban a beállításoknál is!Esetleg a FreeTrack-ben a profile fülnél a settingsben hozzá rendeltél más tengelyt is.
HungaroJET
az miért van,hogy A10C-ben,amikor freetracket használva közelebb hajolok a HUD-hoz,hogy könnyebben célozzak a gépágyúval,akkor elkezd "emelkedni" az emberem,olyan,mintha elkezdene felállni asz ülésbõl.ezt akkor is csinálja,ha a FT programban letiltom az "Y" tengelyt.így egy bizonyos távolságból,már a gépágyú célzója eltûnik,mert annyira megemelkedik a pilóta.

Papa01
Ez aztán az igazán jó hír! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

HungaroJET

Akkor az utolsó két hozzászólásomat törölhetnéd LeonPapa, mert ez a kép beszúrás nem akar összejönni 😞 Az agyam eldobom, hogy ezt SG-n még mindig nem tudják vagy inkább nem akarják megoldani 😞

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Ja. a 20 azért volt a fejemben, mert éppen most adtak el egy Tir4-et 20-ért.
Mindenki azt csinál a pénzével amit akar 😉 Az biztos, hogy ÉN még 10k-t sem adnék érte.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

20 szerintem is sok lenne, ezért beszéltem 15k-ról...<#wink> A paraméterei meg nyilván nem a 3-asnak lesznek a legjobbak, ha már létezik 5-ös is, de logikusan épp ezért olcsóbb, kérdés, mennyivel.

LeonSilver
Valóban nem sokat tudom a háromról, lévén nekem az ötös van.
Egyébként 27k egy új Tir4, ergo a 3-ért 20k sok.
A háromnak például 33° a FoV míg a 4-nek 46° az 5-nek meg 51.7°

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szerintem õ sem tudja,csak mondott valamit...<#eplus2>

Ka-50

Mi miatt, ill. mennyi volna reális szerinted?

LeonSilver
Szerintem nem.

OFF
Hozzáértõk véleményét kérném: 15k Ft reális ár lehet egy "TIR 3 Pro + Vector 6DOF kiterjesztés Vector Clip-pel együtt" használt, de hibátlan combóért?
ON

HungaroJET
Úgy tûnik, lassan dûlõre jutok a problémámmal.
Beraktam egy másik modellt, az összes bázis-textúrával a zip fájlban és azzal mûködik a dolog.
Viszont nem az entry.lua-ban kell az elérési útvonalakat megadni, hanem a yxz.lua-ban, onnan szedi az összes Shapes/Liveries/Textures adatot, de gondolom lehet majd kombinálni is, de egyenlõre örülök, hogy látszanak a textúrák.
Alakul immáron a sokadik modell, ás hála Istennek nem a TempTexturesbe kell pakolni a textúrákat.
Így majd egy kattintásra lehet az egész Mods könyvtárat átvinni egy új-patch DCSW-be, ha a szükség úgy hozza - reményeim szerint.

HAVE A BANDIT DAY !

Nesu
szia ez az 59th mód ,mindenkinek elérhetõ vagy csak vip tagoknak ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

HungaroJET
Érdekes, hogy a Liveries/description-eket beolvassa. A ME-ben, meg is jelennek a választható nevei a skineknek/századoknak (ez eddig is megvolt), de a textúrákat csak nem akarja hozzni 😞
A xyz géphez van külön xyz.LUA fájl. Repmodellel, pilonok, fények leírásával - na annak a fájlnak az elején indítottam a Shapes/Liveries/Textures elérési útvonalakkal, szóval most már kezdek egyre bizonyosabb lenni, hogy a Textúrákkal van valami xar.
Wazze, de most már kezd hullani a hajam 😄

HAVE A BANDIT DAY !

59th Ducky
Új gépnél a lényeg hogy pld.
make_flyable('xxx' részbõl
a Liveries könyvtárban az xxx könyvtárnak kell szerepelnie.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

HungaroJET
Holnap megpróbálom, de gyanítom, hogy másképp mûködnek a dolgok egy már létezõ masinával-modellel, mint egy tök újjal.
pl. Mi-24V, Mi-24D, Mi-24P-vel nincsenek ilyen gondjaim, mert ugyanazon, "bázis-textúra" nevekkel dolgozik a progi - shape-tõl függetlenül.
Mi-24V Liveries könyvtárat átmásolom, majd átnevezem Mi-24D-re, "megigazítom" a description fájlokat, "false"-ha ugyanabba az alkönyvtárba rakom az új skineket, true-ha összecsomagolom õket zip-be - és megy minden faxán.
De pl. egy tök új modellel nem tudom ugyanezt eljátszani 😞

HAVE A BANDIT DAY !

59th Ducky
Na szóval szerény véleményem szerint a következõt sort tedd be az entry.lua fájlba:
mount_vfs_liveries_path (current_mod_path.."/Liveries")

Pld. MiG-29 mod esetén másold át az 59th mod-ból a Liveries/mig-29a könyvtár tartalmát a Mods/Aircraft/MiG-29A/Liveries/mig-29a könyvtárba.

Mennie kell.

Ez melyik weather kieg lehet? a Real Environment Extreme v2?
bocs az OFF ert

de kar,en is azt hittem hogy DCS, rogton bementem es ott keresgeltem a terkepen ezeket a csucsokat, nem lett meg 😞

59th Ducky
Nem akartam belevaúzni, de rögtön leszúrtam hogy ez nem DCS 😊
És a válasz egyszerû: A DCS-ben a domborzat kb 250m-es hálóosztásos átlagosan, és itt meg a gerinc az rendesen tagolt szóval FSX-re tippeltem volna rögöt elsõre + weather kieg + A2A P-51-re

LeonSilver
Lehet, nem tudom. Annyira én nem néztem meg. Csak letöltöttem meg feltettem.

Ez a kép kizárt hogy IRL legyen, én FSX -re tippelek.
HungaroJET
Hát eddig nem sokat foglalkoztam a hangokkal, viszont ezt a "rádiózós-system" fájl-t, én is használtam annó.

Olyan gyári-fülke hangot kell keresned, ami nem fordulatszám függõ -azt le lehet cserélni.
- vagy bele kell nézzek, mely hangok mitõl lesznek gyorsabban vagy lassabban lejátszódóak.

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Csináltam anno egy videót róla, itt van. Qrva jól hallatszik, hogy mi a probléma.

LeonSilver
De ha már kérés, én is kérnék valamit Tõled.

Elõször is. Hogyan tudnék berakni én, egy saját hangot egy eseményhez a DCS-be?
Azt szeretném, hogy ha a Su-25T fékszárnya nyitva van, akkor legyen egy, folyamatos hang. Molni tudja, hogy a Falconban van ilyen (azt a hangot szeretném, ez egy pittyegés).

A másik az, hogy van valahol nekem egy olyan (még FC1-hez volt asszem), hogy a háttérben folyamatos rádiózás megy (angolul, de ez lényegtelen). na most ezt be tudom rakni (ha jól emlékezem CocpitSystem a hangfile neve).
Ez FC1-ben faszán mûködött, viszont most az a gond vele, hogy ahogy leveszem a gázt, lelassítja a hangot e az szar és a beszéd ilyen szar, vontatott izé lesz.

Nos, ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni?

LeonSilver
Ettõl a linktõl egyébként (szerintem) többen meg fognak "õrülni" 😄 Tényleg fasza képek vannak.

LeonSilver
Természetesen.
Szemezgess bajtársam!
És a többiek is. Qrva jó képek vannak fent 😊

( nem akartam senki átverni 😄 mondjuk nem vagyok 100%-ig biztos, hogy IRL kép, csak gondolom)

HungaroJET
Ó basszus !

Jól átvertél mindenkit 😄 Engem is 😊

Érdekes, mert a navigációs fények és a propeller elmosódottsága olyan DCS-szerûnek tûnt 😮

Tudnál linket adni, honnan jött a kép ?

TY

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
😊
Neem, nem DCS. IRL és sajnos nem én fotóztam 😞

HungaroJET
LeonPapa !

Benyomtam a screenshotodat EDéhez.
Többen érdeklõdnek,hogy ez most DCS-ben készült ? 😄 vagy volt egy kis PhotoShop utómunka is ?
Gondolom, nem hisznek a szemüknek 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
59th Ducky
Okés este összekalapálok 1 MiG-29 sample mod-ot

HungaroJET
Igen, pont arra hivatkoztam lentebb: az rendben van és mûködik, mert az a Mods/Tech konyvtárból indít.
Én meg nem jutok elõrébb, ha a Mods/Aircrafts könyvtárból indítok.
Persze az is lehet, hogy valami bõdületesen triviális dolgot csextem el, csak már nem látok a pipától 😞

HAVE A BANDIT DAY !

59th Ducky
Az 59th VAB modunkat ha megnézed ott találsz benne magyar festéseket repcsikhez, helikhez zip fájlba csomagolt dds megoldással MODS könyvtárból hivatkozva.