Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HungaroJET
Reaper, forums.eagle.ru-ra ment a válasz.
Ja, és ugye a 29A-kell , vagy jöhet az S és a G is ?
VFAT-on mivel nyomod majd ? FC3-val ?
Én még töltöm lefele az 1.2.1.-et, de majd utána ránézek a: nem "jelenik meg player-ként a gép az editorban" dologra.
Rossz esetben, elvarrják a szálakat, hogy csak FC3-ban lehessen majd használni az FC gépeket. No, de ne kiabáljuk el elõre.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Ennyire nem tesztelik a végeredményt? <#fejvakaras>

A másik fele az, tudtommal R-33-nak semmi keresnivalója a szárny alatt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Igen, az nekem is feltûnt, hogy néminemû probléma van a függesztmények/pilonok koordinátáival:)

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
Szépek. A felsõ MiG-31 kép, ami furcsa. A bal szarámy alatt hogya vannak azok a rakéták? Valami nem stimmel a kép alapján.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper

Reaper
Király ez az 1.2.1, csak valaki rájöhetne, hogy miért nem lehet player-ként repülni, amit eddig igen?! Ugyanúgy csinálom, mint eddig és mégsem jelenik meg player-ként a gép az editorban (jelen esetben pl. a MiG-29)...

Ha valaki felteszi szerintem lesz! :D Én még nem értem haza így én nem tudok tenni... :(
Molnibalage
Van kép ezekrõl?

HungaroJET
..sokat nem emlegették õket (a T-90-et kivéve)
 New F/A-18C model. <#wow1>
 New MiG-31 model.
 New T-90 main battle tank model.

...és raktak hõmérõt a Kamov fülkébe :) végre
<#eplus2>

HAVE A BANDIT DAY !

A10C-ben a három választható gépágyú lõszer közül,melyiknek milyen a romboló hatása?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Sanyo
Nehéz lesz a választás közöttük. :)

www.pcpilot.hu

Noh ellentétben a Cicával, ezek a képek valahogy nem keltenek plasztik hatást! A Harrier kabin nekem nagyon tetszik!
biztos jó lehet,én szeretem is az orosz katonai témájú filmeket.ez a nagy kedvenc:
http://www.youtube.com/v/jgspYs_qhzw&version=3

Mint írtam,ebben a részletben csak gyakorlatot látunk,valódi harcot nem,azt csak akkor látsz,ha végignézed a sorozatot.Jelenleg van nekik lövedékálló mellényük élõben.Ez a sorozat viszont a 70-es években játszódik,hogy akkor is volt e mindenkinek,azt nem tudom. Ez a gyakorlat jelenet valóban nem a legszerencsésebb volt,de ettõl még maga a sorozat jó.Van benne minden a komoly hajóktól a harcon át, a CIA-s kavarásig,meg az igen szemét,pártmegbízott kapitányhelyettes legénységgel szembeni kavarásáig,balfaszságáig minden. Ez utóbbi több tengerészgyalogos életébe is került.

Sanyo

www.pcpilot.hu

az mondjuk nehezen hihetõ,hogy az orosz tengerészgyalogos egy géppisztollyal,és egy tártáskával lép a partra,hangosan hurrázva.gondolom egy golyóálló mellény azért van nekik élõben.mert ha az emberi élet nem is drága nekik,de egy ilyen katona kiképzése nem kevés pénzbe kerül.ebben a stílusban a második világháborúban harcoltak.azóta csak fejlõdött valamit az orosz hadsereg is.

Az orosz sorozat egyébként a 70-es években játszódik.

Itt meg a nagyon klassznak ígérkezõ Last Resort elõzetese:
http://www.youtube.com/v/IKwl6f4yFIs&version=3

USS Colorado: "The most poweful nuclear submarine ever built"
Egyébként Ohionak néz ki. A sorozat pedig baromi jónak tûnik. Nemrég néztem végig egy 8 részes orosz sorozatot,ez mondjuk nem tengeralattjárósokról,hanem a tengerészgyalogságról szólt.Egy veterán visszaemlékezéseinek a felhasználásával készült.Nagyon jó sorozat volt,az is,bár kissé rövid. Az volt a címe,hogy Tengerészgyalogosok.
Itt egy részlet a sorozatból,elõzetesnek nem nevezném,de az itt látottakkal ellentétben nem csak gyakorlatoztak,hanem éles harc is van a sorozatban,méghozzá egy tengerparti,afrikai állam területén.Sajnos feliratot nem találtam,hozzá,de így is érdemes végignézni a sorozatot.
http://www.youtube.com/v/Adx5KQOq6Rk&version=3

Ezen a Hawk-on azért még van meló rendesen, pl a lámpák elég érdekesen vagy néhol sehogy nem világítják meg a géptörzset. A kabin meg nekem kicsit ilyen plasztikus kinézetû... :/
Sanyo

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Állat!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

http://www.youtube.com/v/Ut7bQSCkgyA&version=3
lenyegtelen, de inkabb Ohio osztalyu tengo a foszereplo,

OFF:
Most indult egy jo sorozat Last Resort cimen, egy renegat (Los Angeles osztalyu) tengeralattjaro kapitanya es legenysege elfoglal egy egy szigetet, es onnan keresi a megoldast, zsarolva az USA-t a nukelearis csapas lehetosegenek lebegtetesevel, szerintem jonak nez ki.
Probaljatok ki.

LeonSilver
Mi a helyzet?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

THX akkor ok már csinálom valami vizual studiot is telepit most
LeonSilver
Nem vazze!

1) DCS: World telepítés
2) A-10C modul telepítés

és sluszz! NEM KELL MÁS! Minek feltenni a full A-10C-t ha fent van a w+modul???

Igy fogom csinálni 1-DCS Word aztán DCS: A-10C Warthog telepítés. a modult pedig kihagyom úgy jó lesz! vagy azt is tegyem rá a végén?.
Thx meg próba de már csak holnap ma lemerültem benne,
Sanyo

www.pcpilot.hu

Akkor meg is van a hiba...

Az A-10C és a DCS World -ös A-10C modul teljesen más tészta.

Vagy az egyik vagy a másik legyen fent, és ha a modul akkor fent KELL legyen a DCS:World is!
Hali ti hogy kezdtétek a telepítéseket? én így csináltam
1.Dcs-A-10-w aztán a modul a Dcs Word-ot kihagyom az most nem teszem fel próbálom.
macleody
Próbálj meg a videóbeállításoknál levenni mindent mediumra, hdr-t kapcsold ki, TSSAA-t szintén, vedd ki a fullscreen elõl a pipát. Nézd meg a felbontást is, hogy a monitorodnak megfelelõ érték van-e beállítva.
Szia igen minden jó addig még a betöltõ képen a vonal alul el nem ér olyan három negyedig.Amikor már átvált a homok óráról keresztre után egy egy hiba üzi ,hogy leállt és paff. A memória vizsga jó lett.
macleody
DCS World-öt hagyd egyelõre szerintem, ahhoz le kell töltened az A10c modulját. Próbáld csak a sima A10c-t indítani. Menü bejön?
Ok megcsinálom azt is, a DCS Wordban nem látja a játékot az ikonnál ott van, hogy vegyem meg az a dcs Word kell alá? vagy ki lehet hagyni a buliból.Elõre is köszi
LeonSilver
Nézd. Ott valami más bibi van akkor. A direct x-et nem tudod máshová tenni csak oda, ahol a rendszer van. Szóval jó helyen van a C-n.
Egy memória tesztet le kellene nyomnod.

letöltöttem a direct x -9 et felraktam a C meghajtóra vagy oda kell ahola játék van mert így is kifagy betölti a homok óra után a meg jelet aztán kaput
Bögyörõ
Azon a gépen kell menjen, nekem gyengébb konfigom van és eldöcög. DirectX9C fent van a gépeden, a 7-es windowsban 11-es van de sokminden nem megy a 9-es nélkül.

LeonSilver
Nem tudok mit írni. Ezen a konfigon mennie kellene. Próbálj meg új VGA drivert feltenni, directx-et.

Minden más megy?

Már letöltöttem DCs word ot is azt tettem fel elõször utána a a-10et de semmi javulás deaktiváltam beaktiváltam nem tudom most megyek kötelet venni ha nem írok akkor felhúztam magam HELP!
intel core 2duo e8400 3.00ghz 4giga memória AMD Radeon HD6800 ha segit ez valamit most is ezt csinálom ujra inditás letörlés ujra rakom stb.stb.
LeonSilver
Inkább a konfigodat írd le.

Sziasztok
tegnap vettem meg a-10 warthogot két napja bûvészkedek vele de nem bírom életre kelteni.állandóan kifagy le áll nem tudom,hogy kell elõtte valamit telepítenem.ha igen akkor írjátok már le ,hogy mit és milyen sorrendben.win 7oprendszerem van 32 bites hátha itt a baj email-címem [email protected] Köszönöm elõre is a segítségeteket.Tisztelettel huzós.
Nesu
Szerintem sokaknak nagy kedvence volt a kandúr ,persze addig amíg ,be nem jöttek a II.VHs és I. Vhs repülõk közelebbi kapcsolata .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

nagyon jó!a végén azon az alvós,nyálcsorgós részen jót röhögtem.

Sanyo
A finom részleteket annyira nem vágom, ez számomra gáz mert nagy kedvencem az F-14. Ideje kicsit utánaolvasni. :)

Biztos ismeritek ezt a videót, én már nagyon sokszor végignéztem:
http://www.youtube.com/v/jGGfZMHEK8A&version=3

www.pcpilot.hu

HungaroJET
Okxi, semmi gond: ezért volt a rengeteg vigyori :)

HAVE A BANDIT DAY !