Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és ugye a 29A-kell , vagy jöhet az S és a G is ?
VFAT-on mivel nyomod majd ? FC3-val ?
Én még töltöm lefele az 1.2.1.-et, de majd utána ránézek a: nem "jelenik meg player-ként a gép az editorban" dologra.
Rossz esetben, elvarrják a szálakat, hogy csak FC3-ban lehessen majd használni az FC gépeket. No, de ne kiabáljuk el elõre.
HAVE A BANDIT DAY !
A másik fele az, tudtommal R-33-nak semmi keresnivalója a szárny alatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
New F/A-18C model. <#wow1>#wow1>
New MiG-31 model.
New T-90 main battle tank model.
...és raktak hõmérõt a Kamov fülkébe :) végre
<#eplus2>#eplus2>
HAVE A BANDIT DAY !
DCS World, 1.2.1
DCS: A-10C Warthog, 1.2.1
DCS: Black Shark 2, 1.2.1
DCS: P-51D Mustang (Final), 1.2.1
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Itt meg a nagyon klassznak ígérkezõ Last Resort elõzetese:
Egyébként Ohionak néz ki. A sorozat pedig baromi jónak tûnik. Nemrég néztem végig egy 8 részes orosz sorozatot,ez mondjuk nem tengeralattjárósokról,hanem a tengerészgyalogságról szólt.Egy veterán visszaemlékezéseinek a felhasználásával készült.Nagyon jó sorozat volt,az is,bár kissé rövid. Az volt a címe,hogy Tengerészgyalogosok.
Itt egy részlet a sorozatból,elõzetesnek nem nevezném,de az itt látottakkal ellentétben nem csak gyakorlatoztak,hanem éles harc is van a sorozatban,méghozzá egy tengerparti,afrikai állam területén.Sajnos feliratot nem találtam,hozzá,de így is érdemes végignézni a sorozatot.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most indult egy jo sorozat Last Resort cimen, egy renegat (Los Angeles osztalyu) tengeralattjaro kapitanya es legenysege elfoglal egy egy szigetet, es onnan keresi a megoldast, zsarolva az USA-t a nukelearis csapas lehetosegenek lebegtetesevel, szerintem jonak nez ki.
Probaljatok ki.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1) DCS: World telepítés
2) A-10C modul telepítés
és sluszz! NEM KELL MÁS! Minek feltenni a full A-10C-t ha fent van a w+modul???
Az A-10C és a DCS World -ös A-10C modul teljesen más tészta.
Vagy az egyik vagy a másik legyen fent, és ha a modul akkor fent KELL legyen a DCS:World is!
1.Dcs-A-10-w aztán a modul a Dcs Word-ot kihagyom az most nem teszem fel próbálom.
Egy memória tesztet le kellene nyomnod.
Minden más megy?
tegnap vettem meg a-10 warthogot két napja bûvészkedek vele de nem bírom életre kelteni.állandóan kifagy le áll nem tudom,hogy kell elõtte valamit telepítenem.ha igen akkor írjátok már le ,hogy mit és milyen sorrendben.win 7oprendszerem van 32 bites hátha itt a baj email-címem [email protected] Köszönöm elõre is a segítségeteket.Tisztelettel huzós.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Biztos ismeritek ezt a videót, én már nagyon sokszor végignéztem:
www.pcpilot.hu