Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A DOBOZOS VERZIÓ-S A-10C és BS fejlesztésnek VÉÉÉÉGGGGGEEEE !
Nincs és nem is lesz hozzá frissítés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van DCS World + BS2 modul és ide a dobozos verzióból csak a sorozatszám kell a többi "kuka" !!!! Maximum nosztalgiázásra telepítheted...
Pld. Controller beállítások, Log fájlok, Mission Editor alapértelmezett beállítások, Mission, Video és Track fájlokat is.
És lám lám a Config könyvtár is ott pislog 😉
Az options.lua fájlban ez ott mimi ? 😊 😊
["graphics"] =
{
["multiMonitorSetup"] = "1camera",
["color"] = "32",
["preloadRadius"] = 150000,
["heatBlr"] = 1,
["scenes"] = "high",
["water"] = 2,
["fullScreen"] = true,
["disableAero"] = true,
["visibRange"] = "High",
["treesVisibility"] = 9000,
["aspect"] = 1.7777777777778,
["haze"] = 1,
["HDR"] = 0,
["TranspSSAA"] = true,
["textures"] = 2,
["cockpitShadows"] = true,
["shadows"] = 2,
["effects"] = 3,
["MSAA"] = 3,
["height"] = 1080,
["sync"] = false,
["shadowTree"] = false,
["civTraffic"] = "",
["width"] = 1920,
["clutterMaxDistance"] = 0,
["lights"] = 2,
}, -- end of ["graphics"]
Érdekes hogy a "nagy" MOD-dereknek elkerüli a figyelmét xD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Igazad van Molni: Pre-Alpha <#falbav>#falbav>
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor ezt eddig rosszul tudtam, hiába no: jó pap is holtig tanul 😉
Bocsesz Molni, én voltam a tudatlan 😊
HAVE A BANDIT DAY !
- Prealpha
- Alpha
- Beta
- Release Candidate
- RTM/Final <- attól függõen hogy fizikai adathordozón terjesztik vagy digitálisan
Na ezt olvassák majd és jól kiröhögnek xD xD xD
Nekem az orsózás volt lomha, de azt már megoldottam.
A Kobra is megoldható, csak jó nagy elevator-t kell programozni, de akkor meg az egyensben/szintben tartás lesz melós, sok apró-minimális mozdulatokkal. Hajtómûvek, féklapok, fékszárnyak - nem gond, csak a kívéánt eredményhez rengeteg tesztelés kell.
HAVE A BANDIT DAY !
Merthogy az elõzõeket nem akarom deaktiválni, szóval ha nagyon muszáj lesz akkor inkább feláldozok még 1-1 modul aktiválást.
Ja, és a Hornet és Foxhound modellek sincsenek még készen: csomó dolog hiányzik animációk, fények, sérülés modellek.
Akár írhatták volna azt is a foltra: 1.2.1 BÉTA
HAVE A BANDIT DAY !
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Persze lehet, hogy a CMD modellek eleve nem is EDe tulajadonai hanem az UBI-é, de csak CMD-ben mókolni - nos nekem az a legnehezebb, a legzagyvább.
Szóval szerintem inkább a DCSW alatti Su-25T kabinos MiG-29 dologra kéne gyúrnod. A repmodell úgyis ugyanaz mint FC2-ben, a kabinodat meg úgysem fogja látni senki, de ha gondolod akkor lecserélheted a kabin 3D-t és akkor lesz MiG fülkéd (HUD-ot, MFD-t kivéve)
HAVE A BANDIT DAY !
Tehát egyenlõre nincs fáklya textúra a fáklyához, (ill. van, csak le van tiltva) de a két konnektor a fúvókában pont erre jó: utánégetésnél bevilágítja az egész hátsó traktust és persze a két csövet is belülrõl.
Ha tudnátok segíteni abban, (Ducky?) ,hogy vissza lehessen hozni valahogy az FC .skin fájl textúra variálását a DCSW-hez(argument és értékek alapján), akkor megoldható lenne, hogy legyen AB textúra mikor AB-re van nyitva teljesen és ne legyen mikor alapjáratra van nyitva teljesen 😞
Ez az F-18 AB textúra variálása FC alatt: (ennek a DCSW megfelelõje kellene a MiG-29-hez)
argument
{
argument = 28;
skin { value = 0.0;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-1.BMP"}; }
skin { value = 0.2;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-2.BMP"}; }
skin { value = 0.4;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-3.BMP"}; }
skin { value = 0.6;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-4.BMP"}; }
skin { value = 0.8;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-5.BMP"}; }
skin { value = 1.0;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-5.BMP"}; }
}
...és ez az, ahogy DCSW alatt lehetne: (a sok variánsból az egyik) -
már egy csomót kipróbáltam mégsem jutottam eredményre:
Már írtam EDének is: Alex O'kean, Olgerd és Mustang-teszternek is, de eddig semmi válasz (gondolom be vannak havazva mostanság kellõen)
Liveries = {
{argument = 28,
livery = { value = 0.0, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-1.BMP", true},},
livery = { value = 0.2, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-2.BMP", true},},
livery = { value = 0.4, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-3.BMP", true},},
livery = { value = 0.6, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-4.BMP", true},},
livery = { value = 0.8, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-5.BMP", true},},
livery = { value = 1.0, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-5.BMP", true},},
},
},
Wrong Words: ?
-- overall initial word: Liveries = ???, Skins = ???, or need to use ( ???
-- word: ??? arg = 28, ???, argumentum = 28, ???
-- sub-word: ??? livery = ???, skin = ???
-- word: ??? arg_value = 0.2, ???, value = 0.2, ???
-- needs word: ??? material = {"F18... ???, texture = {"F18... ???
HAVE A BANDIT DAY !
www.pcpilot.hu
Van néhány képem hozzá: (fúvókák és fedelek)
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1565746&postcount=86
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1567186&postcount=93
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1567192&postcount=94
HAVE A BANDIT DAY !
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Karácsonyra ? <#wilting>#wilting>
HAVE A BANDIT DAY !
Szeretem tudni, hogy mit rakok fel, mielõtt szétcseszem a jól mûködõ dolgokat 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Annyira rühellem, amikor csak összecsapnak valamit és kiadják... És nem csak EDe iylen.
Ez a mostani foltozás elég szarul sikeredett asszem. Mindenképpen mutatni akartak valamit, ozt csak szarabb lett a cucc. Az FPS is szarabb.
Elég lett volna kiadni a 3 új modellt (MiG-31, F-18C, T-90) és a javított víz dolgot.
Sanyo, hírek:
nem túl jelentõsek, ráadásul ez a Su-27 pit elég Ricardo-s, szóval nem hiszem, hogy EDe majd így küldi az FC3-at, bár kitudja.
Új képek ?
Elvileg innen ? ? ?
Várható új F-15C bõrök az FC3-hoz Tom Weiss-tõl
HAVE A BANDIT DAY !
"The team is working hard on these and we hope to have this issues resolved as soon as possible."
Megtartottál valamilyen elõzõ verziót ?
...és akkor azok még most is mûködõképesek ?
...1.2.0. mûködik még most is ?
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
BGábor: A MiG-31 és az F-18C az tegnapi új 3Dmodell. Az 1.2.1.-vel jött ki, fülke nincs hozzá, de jelenleg a Su-25T fülkével mindegyik r.gép repülhetõ, és ez könnyen megoldható a lent leírt "make_flyable" módon. (ez alól az F-15E kivétel, mert vagy DLL-ben már "levédték" vagy azért mert a 25T fülke nem boldogul a 19+ pilonokkal.
A helikopterek pedig Kamov fülkével ugyancsak.
Persze az ilyen "piszkos" modokat, az új patch-ek után mindig le kell ellenõrizni, mert lehetséges, hogy EDe beírja az új DLL-ekbe az új tiltásokat, ozt annyi.
Gyanús is mindig, mikor megint újbóli aktiválást kér a foltozás után 😞
HAVE A BANDIT DAY !
<#smile>#smile>