Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Akkor én most már azt sem értem, hogy mit mivel lehet használni. Vicc az egész...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na de tényleg akkor most utoljára írom le...
A DOBOZOS VERZIÓ-S A-10C és BS fejlesztésnek VÉÉÉÉGGGGGEEEE !
Nincs és nem is lesz hozzá frissítés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van DCS World + BS2 modul és ide a dobozos verzióból csak a sorozatszám kell a többi "kuka" !!!! Maximum nosztalgiázásra telepítheted...
Biztosan sokaknak elkerülte a figyelmét, hogy a DCS World már minden beállítást a c:\Users\xxxxxxx\Saved Games\DCS könyvtárba menteget.
Pld. Controller beállítások, Log fájlok, Mission Editor alapértelmezett beállítások, Mission, Video és Track fájlokat is.
És lám lám a Config könyvtár is ott pislog 😉
Az options.lua fájlban ez ott mimi ? 😊 😊

["graphics"] =
{
["multiMonitorSetup"] = "1camera",
["color"] = "32",
["preloadRadius"] = 150000,
["heatBlr"] = 1,
["scenes"] = "high",
["water"] = 2,
["fullScreen"] = true,
["disableAero"] = true,
["visibRange"] = "High",
["treesVisibility"] = 9000,
["aspect"] = 1.7777777777778,
["haze"] = 1,
["HDR"] = 0,
["TranspSSAA"] = true,
["textures"] = 2,
["cockpitShadows"] = true,
["shadows"] = 2,
["effects"] = 3,
["MSAA"] = 3,
["height"] = 1080,
["sync"] = false,
["shadowTree"] = false,
["civTraffic"] = "",
["width"] = 1920,
["clutterMaxDistance"] = 0,
["lights"] = 2,
}, -- end of ["graphics"]

Érdekes hogy a "nagy" MOD-dereknek elkerüli a figyelmét xD
Molnibalage
Akkor most már hivatalosan is megkaphatja a "hulladék" titulust?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

macleody
Hol lehet levenni a víz minõségét? Játékon belül low-ra vettem, most graphics.cfg-ben 1-re de semmi változás.

A10C-ben a toronnyal való rádiózás is el lett cseszve.egy hajtómû indítási engedélyre,4-5 percet vártam,aztán elindítottam,és amikor már az APU felpörgött,akkor szólt a torony,hogy indíthatom.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Nekem nem tûnik lassabbnak a cucc, de a kurzor egy katasztrófa.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

én most telepítem vissza az 1.2.0. verziót.nekem használhatatlanná tette az A10C-t a frissítés.kezdve a kurzor vibrálástól,egészen a játék szinte folyamatos szaggatásáig.a dobozos verziós BS2-õt meg nem hajlandó aktiválni.de ahogy láttam,nem is adtak ki ahhoz frissítést,csak a letöltõs verzióhoz,illetve a BS1-rõl patch-elt verzióhoz.megvárom,amíg sikerül nekik összehozni valami végleges dolgot,frissítés címen.

HungaroJET
Jaja, ezt már tudom: <#vigyor2> Release to manufacturing (RTM)

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Végre rászántam volna magam a frissítésre, erre persze mikor online vagyok és úgy indítom a DCSW-t, akkor jellemzõen tutira nem frissít :Wazz
Igazad van Molni: Pre-Alpha <#falbav>

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
release the manufacturer

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HungaroJET
Mi az az RTM ?
Read The Manual ? <#eplus2>

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Ez most komoly ? - mert akkor ezt most szépen benyaltam 😄
Akkor ezt eddig rosszul tudtam, hiába no: jó pap is holtig tanul 😉
Bocsesz Molni, én voltam a tudatlan 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Fene vigye el hogy én meg azt tanítom a báránykáimnak a suliba hogy a sorrend:

- Prealpha
- Alpha
- Beta
- Release Candidate
- RTM/Final <- attól függõen hogy fizikai adathordozón terjesztik vagy digitálisan

Na ezt olvassák majd és jól kiröhögnek xD xD xD
Negatív Hungaro.. Szoftverfejlesztésben az alfa az elsõ mûkdö verzió aztán Béta aztán RTM és végül a Final.. 😊
HungaroJET
Talán inkább Gammát akártál írni 😄
Tudod az Alfa a végleges verzió 😉

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Az 1.2.1 alpha a képek és az infók alapján találóbb lenne. Mondjuk én az A-10C-t is csak az elõzõ gépre tettem fel az FPS-t csekkolni. Ezt még arra sem éri meg...

HungaroJET
Ha gondolod,megpiszkálhatjuk a repmodellt. Nem nagy ügy. Viszont a letesztelése az idõigényes keményen. Varia+próba, varia+próba a végtelenségig...
Nekem az orsózás volt lomha, de azt már megoldottam.
A Kobra is megoldható, csak jó nagy elevator-t kell programozni, de akkor meg az egyensben/szintben tartás lesz melós, sok apró-minimális mozdulatokkal. Hajtómûvek, féklapok, fékszárnyak - nem gond, csak a kívéánt eredményhez rengeteg tesztelés kell.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Én is így érzem: mint írtam ez elég xar lett (FPS, ugráló kurzor) az auto-update sem szimpi, az meg hogy külön kell(lene) aktiválnom + pláne nem kóser.
Merthogy az elõzõeket nem akarom deaktiválni, szóval ha nagyon muszáj lesz akkor inkább feláldozok még 1-1 modul aktiválást.
Ja, és a Hornet és Foxhound modellek sincsenek még készen: csomó dolog hiányzik animációk, fények, sérülés modellek.
Akár írhatták volna azt is a foltra: 1.2.1 BÉTA

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Ezen túl vagyok már. MiG-29 kabinnal tolom DCS-ben, viszont elég fura a repmodell...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

HungaroJET
CMD-LOM konverter híján sajnos az nem fog menni, hiába kértem EDétõl a konvertert.
Persze lehet, hogy a CMD modellek eleve nem is EDe tulajadonai hanem az UBI-é, de csak CMD-ben mókolni - nos nekem az a legnehezebb, a legzagyvább.
Szóval szerintem inkább a DCSW alatti Su-25T kabinos MiG-29 dologra kéne gyúrnod. A repmodell úgyis ugyanaz mint FC2-ben, a kabinodat meg úgysem fogja látni senki, de ha gondolod akkor lecserélheted a kabin 3D-t és akkor lesz MiG fülkéd (HUD-ot, MFD-t kivéve)

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Én valahogy azt érzem, hogy ezt a frissítést nem szabad feltenni, mert több bajt okoz, mint amit javít. A fejlesztésekért nem éri meg.

Reaper
Gyanítom, hogy ez már csak az új 29-es modellünknél fog bekövetkezni😊 Amúgy visszatérve a kérdésemre, az eddigieket LOM-ra is meg tudod csinálni? Mert ha nem jön ki az FC3 októberben, akkor valszeg FC2-vel lesz még idén VFAT...

HungaroJET
Pontosan, a gond csak az, hogy a 29-esnél nem lett különválasztva a fúvóka animáció és a textúra kezelés (mint az F-18 és F-15 típusoknál), ezért a nyitott GSF-hez, a description-ben a "nem fáklyás" textúra van társítva - állandóra.
Tehát egyenlõre nincs fáklya textúra a fáklyához, (ill. van, csak le van tiltva) de a két konnektor a fúvókában pont erre jó: utánégetésnél bevilágítja az egész hátsó traktust és persze a két csövet is belülrõl.
Ha tudnátok segíteni abban, (Ducky?) ,hogy vissza lehessen hozni valahogy az FC .skin fájl textúra variálását a DCSW-hez(argument és értékek alapján), akkor megoldható lenne, hogy legyen AB textúra mikor AB-re van nyitva teljesen és ne legyen mikor alapjáratra van nyitva teljesen 😞
Ez az F-18 AB textúra variálása FC alatt: (ennek a DCSW megfelelõje kellene a MiG-29-hez)

argument
{
argument = 28;
skin { value = 0.0;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-1.BMP"}; }
skin { value = 0.2;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-2.BMP"}; }
skin { value = 0.4;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-3.BMP"}; }
skin { value = 0.6;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-4.BMP"}; }
skin { value = 0.8;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-5.BMP"}; }
skin { value = 1.0;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-5.BMP"}; }
}

...és ez az, ahogy DCSW alatt lehetne: (a sok variánsból az egyik) -
már egy csomót kipróbáltam mégsem jutottam eredményre:
Már írtam EDének is: Alex O'kean, Olgerd és Mustang-teszternek is, de eddig semmi válasz (gondolom be vannak havazva mostanság kellõen)

Liveries = {
{argument = 28,
livery = { value = 0.0, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-1.BMP", true},},
livery = { value = 0.2, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-2.BMP", true},},
livery = { value = 0.4, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-3.BMP", true},},
livery = { value = 0.6, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-4.BMP", true},},
livery = { value = 0.8, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-5.BMP", true},},
livery = { value = 1.0, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-5.BMP", true},},
},
},

Wrong Words: ?
-- overall initial word: Liveries = ???, Skins = ???, or need to use ( ???
-- word: ??? arg = 28, ???, argumentum = 28, ???
-- sub-word: ??? livery = ???, skin = ???
-- word: ??? arg_value = 0.2, ???, value = 0.2, ???
-- needs word: ??? material = {"F18... ???, texture = {"F18... ???

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Start menübõl frissíts...

Reaper
Akkor mostmár úgy müxik a GSF, hogy alapjáraton full nyitva, gázadásra szûkül és fáklyánál nyit?

LeonSilver
Ja. CSak az updater szarik letölteni. Ma már használtam, gondolom azért.

Megjelent a 6099 verziós autoupdate frissítés.
Sanyo
Köszönöm! 😊 Ma nem biztos, hogy tudok vele foglalkozni, elég rendesen elkapott a takonykór.

www.pcpilot.hu

HungaroJET
Ha low-ra állítod a vizet, graphics.cfg-ben még akkor is 4-es értéken van.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nálam az A10 modul gyengébben muzsikál, mint a BS, de mindkettõ sokkal rosszabb lett. Eddig A10/BS közepes beállításoknál 30-30+ fps-t produkált, most minimumon 17/22 az eredmény. A10-nél még mindig nem sikerült kijavítaniuk Sochi térképét (TAD menü), ugyanaz a feketeség fogad, mint eddig is. Nagyon összecsapták. Online viszont mûködik.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

macleody
Tényleg szarabb lett az fps. A10-et még nem próbáltam, a Kamov nálam már használhatatlan, 15 fps-em van. Nem tudom a vízzel mit csináltak, levettem low-ra de még így is csillivilli.
Reaper
Tudnál csinálni .LOM-os verziót is ebbõl a pilon nélküli/javított flaps-es Nagyvasból?😊

Reaper
Az baszna be! Akkor elég érdekes demóm lesz VFAT-on...

HungaroJET
A pesszimisták (Realisták) szerint, az még odébb lesz kicsit <#eplus2>
Karácsonyra ? <#wilting>

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Jöjjön már az FC3!😊)

HungaroJET
Naja, és ezt az Auto-update dolgot sem szeretem, nem is engedtem neki semmit 😉 pláne ha offline vagyok mikor indítom az 1.2.1-et.
Szeretem tudni, hogy mit rakok fel, mielõtt szétcseszem a jól mûködõ dolgokat 😄

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Szarabb?? Az nem kifejezés!

Annyira rühellem, amikor csak összecsapnak valamit és kiadják... És nem csak EDe iylen.

HungaroJET
Hát, én még nem aktiváltam egyik modult sem. Egyenlõre csak a DCSW fut 1.2.1 alatt nálam. Kivárok. A többi rendben fut 1.2.0 alatt, ozt annyi.
Ez a mostani foltozás elég szarul sikeredett asszem. Mindenképpen mutatni akartak valamit, ozt csak szarabb lett a cucc. Az FPS is szarabb.
Elég lett volna kiadni a 3 új modellt (MiG-31, F-18C, T-90) és a javított víz dolgot.

Sanyo, hírek:
nem túl jelentõsek, ráadásul ez a Su-27 pit elég Ricardo-s, szóval nem hiszem, hogy EDe majd így küldi az FC3-at, bár kitudja.

Új képek ?

Elvileg innen ? ? ?

Várható új F-15C bõrök az FC3-hoz Tom Weiss-tõl

HAVE A BANDIT DAY !

az A10C elindult,de a BS2 még mindíg nem akarja elfogadni az aktiváló kódomat.rossz "hardware code"-ra hivatkozik.már írtam a supportnak,de eddig semmi válasz.gondolom én voltam az egymilliomodik,aki írt nekik tegnap ez ügyben.

LeonSilver
de a fiúkat falhoz kellene állítani 😄 és nem pisáni..

de a fiúk keményen dolgoznak azon,hogy helyrehozzák!

"The team is working hard on these and we hope to have this issues resolved as soon as possible."

LeonSilver
A tököm ki van ezzel a szarral már.
Lefutott az autoupdate, és azóta nem indul el az a szutyok.

HungaroJET
Witt, írtad, hogy nem deaktiváltál az 1.2.1 elõtt.
Megtartottál valamilyen elõzõ verziót ?
...és akkor azok még most is mûködõképesek ?
...1.2.0. mûködik még most is ?

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Abban tud valaki segíteni, hogy ha deaktiválok az új 1.2.1 aktiválása elõtt, akkor az új patch alatti verziók mûködésképtelenek lesznek vajon ?

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Papa, sajnos a Pacival nem tudok segíteni. Tudod, az nincs meg.

BGábor: A MiG-31 és az F-18C az tegnapi új 3Dmodell. Az 1.2.1.-vel jött ki, fülke nincs hozzá, de jelenleg a Su-25T fülkével mindegyik r.gép repülhetõ, és ez könnyen megoldható a lent leírt "make_flyable" módon. (ez alól az F-15E kivétel, mert vagy DLL-ben már "levédték" vagy azért mert a 25T fülke nem boldogul a 19+ pilonokkal.
A helikopterek pedig Kamov fülkével ugyancsak.
Persze az ilyen "piszkos" modokat, az új patch-ek után mindig le kell ellenõrizni, mert lehetséges, hogy EDe beírja az új DLL-ekbe az új tiltásokat, ozt annyi.
Gyanús is mindig, mikor megint újbóli aktiválást kér a foltozás után 😞

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Jessz

Bocsi a kérdésért, még nem voltam ebben a topikban, de te most repülhetõ F-18C és MiG-31et gyártasz DCS:World alá? Vagy csak valamit félreértelmeztem?
<#smile>

a BS aktiválásra van valami megoldás már?