Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A BMS4 repmodellje azért egészen más, az F-16 legalább olyan AFM-mek bír, mint a Szu-25 a Lomacban. A többi gép meg olyan a Lonciban is amilyen. Nem csak a generális FM modellre de a modellezõ értékek re is értem. Az F-15 repteljesítménye régen köszönõviszonyban sem volt régen a valósággal. A Falconban módosítottam a gép tömegét és semmi mást. A Streak Eagle rekordjait 2-3%-os pontosságal le tudtam repülni. Mindet. Ennyire ponos a gép légellenállás és tolóerõ modellje.
Amúgy meg amt láttam, hogy mi lesz az FC újdonsága, az alapján én erõsen elgondolkoznék azon a kijelentésen, hogy minek milyen repmodellje van és volt... Nagy fantasztikusan jelenttek be olyanpkat, ami 1998 óta benne van a Falconban, mert anélkül nincs is fizikai modellezés. Röhej.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hivatalos bejelentésnek tekinthetõ, hogy lesz DCS: UH-1H Huey
(Chizh, az EDe egyik fõnöke tette közé a vidót)
A videón 4:33-tól látható a daráló
Videó
HAVE A BANDIT DAY !
gondolom mindenki ezt érzi...
Egy darabig szüttyög, aztán beáll faszán. De ez az eleje.... nc
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.pcpilot.hu
Ezzel nincs gondom nekem: C:\Users\"Név"\Saved Games\DCS\Logs\autoupdate.log-ban
Current version: 1.2.1.6120.27432
HAVE A BANDIT DAY !
Eleve az is gond lehet hogy az A-10 ben elmentheto a kiosztas .txt-ben, viszont a Dcs World ben ugyanez a lehetoseg mar .html
azert koszi, de problema, megcsinalom megint, nem olyan sok mindent valtoztattam meg.
Azt meg annak idejen testreszabtam, a joy profilomat is az alapjan csinaltam.
www.pcpilot.hu
Ehhez készülnek a modulok mint pl a BS vagy az A-10C amik megukban semmmire nem jó kabin modellt és egyéb specifikus dolgokat tartalmaznak. Pl.: Combined Arms csak 35 mega.
A hibák javítását meg az határozza meg mi okozza, ha a modul a hibás az kap javítást ha a core akkor az, szerintem ez logikus is így.
A-10C kül pedig akkor szûnt meg létezni amikor kijött a DCS World
ha lesz autoupdate-on frissítés megint, akkor újra el kell ezt játszani. Készül majd egy ModMan-es változat is késõbb, újabb módosításokkal, mint pl. Su-25T 6DOF.
Itt egy kis javítás ami javítja az FPS-t, jobb füst effekt égõ jármûveknél, szebb nap HDR használatánál, kikapcsolt városi füstök és valamint a robbanásoknál sem okoznak FPS leesést.
DCS_world optimalizálás
Wags megerõsít: Ricardo munkái az FC3-ban !
A HÍR:
Képek (tudom már volt)
HAVE A BANDIT DAY !
Ez most megint SimHQ, a 3D pedig SuperVasia-tól való az EDe csapatból.
SimHQ Képek...Katt

HAVE A BANDIT DAY !
A Hornet fizikális beállításai katasztrófálisak: nem ott vannak a kerekek ahova számol (ez elárul mindent), nem jó helyen van a páralevállás, utánégetõ, fékezõhorog - még mindig nincs utántöltõ szonda, pedig állítólag ezen dolgoznak. A repmodell elmegy de vannak hibák: túl magas az alapjárat, ezen kívül kicsi a légellállás - nem akar lassulni. Az oldalkormány nagyon jó a két vezérsíkkal, csak a rudder animáció leírás még mindig fordított a DDL-ben - pont ellenkezõen tér ki.
Hajóor irányba áll a gép az "U" lenyomása után -ez is xar volt eddig, és mûködnek a gázsugár terelõ lapok a fedélzeten (Vinson). Jó hír, hogy van katapult effekt. No nem a gõz, de miután full gázt ad az ember utána van gyorsulás rendesen. Viszont a gép még mindig nincs a fedélzeten rögzítve - a hajó a rep.géptõl függetlenül billeg - ha erõs a szél a rep. hol belesüllyed a fedélzetbe, hol fölötte lebeg és csúszkál jobbra-balra, elõre-hátra-
A hajó ütközési modellje viszont a régi xar: ha nem pont a drótkötelekre érkezik az ember, akkor szinte biztos, hogy keresztül megy a hajón és a hajó belsejében csobban a madár 😄 Szóval szerintem lesz új hordozó is FC3-hoz. kb egy hónapja láttam az orosz fórumon egy nagyon komoly EDe modellt, de most nem találom: valaki tud linket ?
HAVE A BANDIT DAY !
wittman: az jó lenne, köszi elõre is.
Ducky! A Mustang által készített Lod pack-et visszamásolva és a városok sok kémény füstjét kikapcsolva tökéletesen fut már tegnap is.
Az update-ok viszont kiveszik ezeket a módosított file-okat és visszarakják a gyárikat, de backup mappát készít a DCS World mappába a módosított file-król. Csináltam egy tömörített pack-ot, amit update után visszamásolva egybõl a helyére kerülnek újra a jó moddolt file-ok. Még ModMan-esre nem csináltam meg, egyenlõre csak bemásolós a téma.
A pack tartalma:
- módosított 3D-s objektumok LOD-ja,
- városok összes kéményének füstölése kikapcsolva, csak a nagy gyárakat erõmûveket hagyja meg.
- megsemmisített jármûvek füstölése, mert a gyári kalap szar.
- módosított napkorong HDR-hez
Ezeket a modokat nem én készítettem!
Majd segítség kellene a 6DOF beállításához Su-25T-nél.
A pack-et belinkelem majd ide, akinek kell használhatja.
a felhõk valamint a domborzat és tereptárgyak viszont nem.
Hol a probléma ?
http://update.eagle.ru/dcs/versions/release.x86_64.EN
Ezt a fájlt olvassa be az autoupdate progi induláskor és hasonlítja össze a legutolsó bejegyzést a telepített verzióval.