Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
F-16 afm Flakonban, ne röhögtess...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Félreértés ne essék csomó jó megoldás volt a Flakonban, amelyek közül néhány még ma is hiánycikk, de azért egy DCS-t ne degradáljunk már le ennyire. Van kurva sok hibája, de ha a jelenlegi tendencia folytatódik akkor elképzelhetõ, hogy így tizenév elteltével kapunk egy használható szimulációt...

Molnibalage
A DCS utólag lejátszhatósága és kameraolyan feature, amihez fogható nincs a Falconban sajon. Még mindig az eredeti Lomac szintjén van? Lehet már tekerni elõre benne?

A BMS4 repmodellje azért egészen más, az F-16 legalább olyan AFM-mek bír, mint a Szu-25 a Lomacban. A többi gép meg olyan a Lonciban is amilyen. Nem csak a generális FM modellre de a modellezõ értékek re is értem. Az F-15 repteljesítménye régen köszönõviszonyban sem volt régen a valósággal. A Falconban módosítottam a gép tömegét és semmi mást. A Streak Eagle rekordjait 2-3%-os pontosságal le tudtam repülni. Mindet. Ennyire ponos a gép légellenállás és tolóerõ modellje.

Amúgy meg amt láttam, hogy mi lesz az FC újdonsága, az alapján én erõsen elgondolkoznék azon a kijelentésen, hogy minek milyen repmodellje van és volt... Nagy fantasztikusan jelenttek be olyanpkat, ami 1998 óta benne van a Falconban, mert anélkül nincs is fizikai modellezés. Röhej.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Miért nem a csodálatosan szép Flakonban gondolkodsz?😊 Amúgy filmkészítésnél simán többet ér😊 Talán ismerkedj meg az A-10C-vel és mindjárt más lesz a véleményed. A flakonod a fasorban nincs a már 15 évvel ezelõtt is gagyinak ható grafikájával és annak a repmodellnek csúfolt égi korcsolyázással...

Sanyo
Hú köszi! 😊

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Nekem az a szint kellene, hogy hidegháborús gépekkel tudjak videóklippeket forgatni. Másra nem is jó ez. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Várható volt azok számára, akik belenéztek már 1-2 lua file-ba (ld. AB-212 bejegyzések😄). Amúgy gyerekek gyönyörû ez a DCS. Remélem egy-két hiányosságot még pótolnak és akkor faxa lesz (pl. jó lenne, ha mindegyik gépen lenne full shadow).

HungaroJET
Sanyo, hírek ! ! !

Hivatalos bejelentésnek tekinthetõ, hogy lesz DCS: UH-1H Huey
(Chizh, az EDe egyik fõnöke tette közé a vidót)

A videón 4:33-tól látható a daráló

Videó

HAVE A BANDIT DAY !

simogatja a lelkem - érzem hogy foglalkoznak velem :o)
gondolom mindenki ezt érzi...

Reaper
De jó, megint van update😊

LeonSilver
Na meg amikor betöltõdik és megjelenik a kabin, akkor az FPS a nulla és az egy közé esik.
Egy darabig szüttyög, aztán beáll faszán. De ez az eleje.... nc

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem nem rángatózik, hanem ha megmozdítom akkor a windózos nyíl kurzor lesz belõle. Ha megáll, akkor a szokásos kereszt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nekem is rángatózott.a kereszt,és a kurzor nyíl közt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Pedig a buzeráns kurzort megkalapálhatnák. Vagy csak nekem lesz a windózos nyíl belõle ha megmozdítom?

Reaper
Lesz, ahogyan a Lock On-FC vonal is lett olyan. Amúgy ma még nincs eddig update..😊)

Molnibalage
Kérdés, lesz e valaha annyira bugmentes a cucc, hogy masszív mini háborúkat lehessen modellezni a játékkal vagy szimulátor bajnokságra is használható legyen..

Sanyo
Mivel a DCS modulok egy része Béta a napi frissítés sztem a minimum elvárható szint 😊
EvE Online-hoz szoktak nagyobb kiegek után..
Reaper
6120 volt, de mindjárt megnézem a 6148-cal...

van még egy játék,amihez naponta adnak ki javítást?

6148 a legújabb ismét tonnányi dll törlésével!
HungaroJET
Melyik verzió van fent neked Reaper ?
Ezzel nincs gondom nekem: C:\Users\"Név"\Saved Games\DCS\Logs\autoupdate.log-ban
Current version: 1.2.1.6120.27432

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
Még jó, hogy eddig nemvolt idõm foglalkozni vele, 1.2.0 van fent.

www.pcpilot.hu

Reaper
Jó ez az új patch. Kilépek mission-bõl és DCS.exe hibát okoz😊)

a "de problema" de nem problema akart lenni 😊

Igaz. Sajnos nem kompatibilis, most probaltam (atmasoltam az ide tartozo .lua fajlokat).
Eleve az is gond lehet hogy az A-10 ben elmentheto a kiosztas .txt-ben, viszont a Dcs World ben ugyanez a lehetoseg mar .html

azert koszi, de problema, megcsinalom megint, nem olyan sok mindent valtoztattam meg.

Ezzel csak az a bökkenõ lehet, hogy most is kerültek be új bill parancsok, ergo kétlem hogy oda vissza kompatibilis lenne...
macleody
Elvileg C:\Users\neved\Saved Games\DCS\Config\Input mappában vannak külön a géptípusokhoz elmentett konfigurációk.
Udv! Az lenne a kerdesem, hogy az A-10C bol, hogy tudnam atvinni a billzet kiosztasomat a Dcs World be.
Azt meg annak idejen testreszabtam, a joy profilomat is az alapjan csinaltam.

Sanyo
Esetleg mehetne a kép alá ez az írásom, kicsit még finomítok rajta, de a lényeg benne van.

www.pcpilot.hu

Az egész koncepció most úgy néz ki hogy van a Core program a DCS World, ebben tulképp minden benne van ami ahhoz kell hogy a program fusson, lásd Su-25T.

Ehhez készülnek a modulok mint pl a BS vagy az A-10C amik megukban semmmire nem jó kabin modellt és egyéb specifikus dolgokat tartalmaznak. Pl.: Combined Arms csak 35 mega.
A hibák javítását meg az határozza meg mi okozza, ha a modul a hibás az kap javítást ha a core akkor az, szerintem ez logikus is így.

A-10C kül pedig akkor szûnt meg létezni amikor kijött a DCS World
Sanyo
Thx, ma már jobban vagyok a melóhoz. 😊

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Azért kifejtenéd a kedvemért? Mi fogja az A-10 hibáit javítani? A DCSW patchek? Minden a DCSW alá települõ modult a fõ patch javít...? A DCSW nélkül mikortól nem fog menni az A-10?

igen,azt értem az alatt.

a rep.hordozó munkája (#3433) nagyon szép - kedve támad az embernek kipróbálni :o)

És ugye a teljesen újrarrakás alatt érted azt is, hogy a Registry-bõl kitörölted az Eagle Dynamics DCS World-re vonatkozó bejegyzéseit ?
akkor leírom én is,hogy a dobozos verzió leinstallálása után,teljesen újra rakva az egészet,az új world,az új modulokkal,NEM fogadta el a dobozos verzió sorozatszámát!!nem azért írtam be,mert nem volt más dolgom.még úgy sem fogadta el,hogy deaktiváltam,majd újra próbáltam aktiválni!az 1.2.0.-ás verzió,ahol csak a world,és csak a modulok lettek telepítve,a dobozos verzió nem,meg simán elfogadja a sorozatszámot.így aztán valamit igenis elbasztak ez ügyben!!

LeonSilver
Azt a retkes kurva kurzort miért nem képesek megcsinálni? Egész pontosan minek kellett elbaszni? 😄

Azt elfelejtettem megírni, hogy kicsomagolni a DCS_World mappába és felülíratni. Aki akarja backupolhatja elõtte a felülírandó file-kat.

ha lesz autoupdate-on frissítés megint, akkor újra el kell ezt játszani. Készül majd egy ModMan-es változat is késõbb, újabb módosításokkal, mint pl. Su-25T 6DOF.
A jelenlegi update után a DCS_World most 1.2.1.6120-as verzión van, amivel már egyre jobb az FPS, de viszont még mindig lehet rajta bõven csiszolni.

Itt egy kis javítás ami javítja az FPS-t, jobb füst effekt égõ jármûveknél, szebb nap HDR használatánál, kikapcsolt városi füstök és valamint a robbanásoknál sem okoznak FPS leesést.

DCS_world optimalizálás
HungaroJET
Sanyo, hírek megint ! ...és jobbulást

Wags megerõsít: Ricardo munkái az FC3-ban !

A HÍR:

Képek (tudom már volt)

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
No megtaláltam: igaz, hogy nem az orosz fórumon, pedig ott láttam.
Ez most megint SimHQ, a 3D pedig SuperVasia-tól való az EDe csapatból.

SimHQ Képek...Katt

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Én meg most teszteltem a Rep. hordozókat az új F-18C-vel.
A Hornet fizikális beállításai katasztrófálisak: nem ott vannak a kerekek ahova számol (ez elárul mindent), nem jó helyen van a páralevállás, utánégetõ, fékezõhorog - még mindig nincs utántöltõ szonda, pedig állítólag ezen dolgoznak. A repmodell elmegy de vannak hibák: túl magas az alapjárat, ezen kívül kicsi a légellállás - nem akar lassulni. Az oldalkormány nagyon jó a két vezérsíkkal, csak a rudder animáció leírás még mindig fordított a DDL-ben - pont ellenkezõen tér ki.
Hajóor irányba áll a gép az "U" lenyomása után -ez is xar volt eddig, és mûködnek a gázsugár terelõ lapok a fedélzeten (Vinson). Jó hír, hogy van katapult effekt. No nem a gõz, de miután full gázt ad az ember utána van gyorsulás rendesen. Viszont a gép még mindig nincs a fedélzeten rögzítve - a hajó a rep.géptõl függetlenül billeg - ha erõs a szél a rep. hol belesüllyed a fedélzetbe, hol fölötte lebeg és csúszkál jobbra-balra, elõre-hátra-
A hajó ütközési modellje viszont a régi xar: ha nem pont a drótkötelekre érkezik az ember, akkor szinte biztos, hogy keresztül megy a hajón és a hajó belsejében csobban a madár 😄 Szóval szerintem lesz új hordozó is FC3-hoz. kb egy hónapja láttam az orosz fórumon egy nagyon komoly EDe modellt, de most nem találom: valaki tud linket ?

HAVE A BANDIT DAY !

Érdemes megnézni a mai update után a log file-t...egy csomó dll-t lecseréltek...a bin mappában.
macleody
Ott, hogy 13 fps-em van, nekem ne tükrözõdjön. Nem fotózni akarok hanem játszani 😊

wittman: az jó lenne, köszi elõre is.
Ducky-nál a pont. Én már tegnap átírtam és tökéletesen veszi az adást, de mondok jobbat! Nem a vízzel van a baj! Én mediumon használom és tökéletesen fut így is. A hiba a 3D-s objektumok Lod-olásában van!

Ducky! A Mustang által készített Lod pack-et visszamásolva és a városok sok kémény füstjét kikapcsolva tökéletesen fut már tegnap is.

Az update-ok viszont kiveszik ezeket a módosított file-okat és visszarakják a gyárikat, de backup mappát készít a DCS World mappába a módosított file-król. Csináltam egy tömörített pack-ot, amit update után visszamásolva egybõl a helyére kerülnek újra a jó moddolt file-ok. Még ModMan-esre nem csináltam meg, egyenlõre csak bemásolós a téma.

A pack tartalma:
- módosított 3D-s objektumok LOD-ja,
- városok összes kéményének füstölése kikapcsolva, csak a nagy gyárakat erõmûveket hagyja meg.
- megsemmisített jármûvek füstölése, mert a gyári kalap szar.
- módosított napkorong HDR-hez
Ezeket a modokat nem én készítettem!

Majd segítség kellene a 6DOF beállításához Su-25T-nél.

A pack-et belinkelem majd ide, akinek kell használhatja.
Most teszteltem, a vízben 0-ra állítva (LOW) szépen tükrözõdik a nap,
a felhõk valamint a domborzat és tereptárgyak viszont nem.
Hol a probléma ?
macleody
Tudom, hogy ott van, 0-ra van állítva. De a víz csillivilli, tükrözõdik. Régebben high beállításnál volt ilyen nálam.
A verzió frissítéske itt követhetõk nyomon:
http://update.eagle.ru/dcs/versions/release.x86_64.EN

Ezt a fájlt olvassa be az autoupdate progi induláskor és hasonlítja össze a legutolsó bejegyzést a telepített verzióval.