Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor esetleg egy 2080 super is jó lehet? Mert a TI már azon a határon van, amit nem fizetnék érte. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Rudder ügyben barátomnál próbáltam, hát ritka vacak, nem lehet finoman bánni vele, akkor inkább semmi aztán majd veszek normálisat.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.10. 20:31:11
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Sajnos láttam Leonnál, és azóta is azzal álmodom. 😄DD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Akkor a helit elfelejtem, még megálmodom, kell-e a harrier most 50% vagy majd ősszel megveszem szokásos BF 70% körül. Addig se unatkozom, pl. el kéne kezdeni használni az F-18 fegyverzetét és az F-5-öt is csak megvettem de kb. 2x repültem vele. És persze egyszer ki kéne már próbálni valami szerveren is, nem csak egyedül repkedni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.10. 15:33:13
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😛
Esetleg nézheted úgy is, hogy egy nagyon drága modult veszel... <#gonosz1>#gonosz1><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.10. 12:28:25

Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2020.04.03. 10:52:34
As awaited by many, we are announcing today our next stream.
We will stream again with 4 streamers, which you can access through the following link:
URL
The stream will be happening on the 5th of April 2020 at 2000h zulu time.
We will stream the DCS World Oh-58D Kiowa Warrior in a mission environment for you guys on Sunday
and we hope to make the stay at home period a bit more enjoyable for everyone.
We hope to see you on Sunday.
Ellopott egy katonai repülőt, fél év múlva a NASA-val dolgozhatott
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.04.01. 11:15:39
GOOBY, pls
Inkább csak megjegyeztem, hogy egyébként a linkelt videóban is linkelt a pilóta 😊
AV-8B Flight Syllabus Guide
Ő is oldalról jött be, csak elcsalta a két derékszöget, egyenesen betraverzált. Nyilván ezért csóválta a fejét is 3:08-nál. <#taps>#taps> A lényeg az volt, hogy függésből szállnak le, vízszintes sebesség nélkül. De Te nyilván úgy csináld, ahogy Neked tetszik. Én olyantól tudom, aki kiszolgáló személyzet volt valamelyik brit anyahajón a Falklandon. Én azért hiszek neki. Egyébként még egy pár video, ne nekem kelljen hinned:
Landing, HUD
Másik
Egyértelműen oldalról...
Nagyon oldalról...
<#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.03.30. 12:39:33
Az oldalazást láttam én is igen, de nem tudtam ez kötelező vagy csak a látványosság miatt csinálják. Nekem valahogy sokkal logikusabb a hagyományos besiklás csak épp jól kisebb sebességgel, így jóval biztonságosabban. Persze ehez kell a Stennis, a Harrierek kisebb hajóról szállnak fel, bár hely épp ott is akadna némi gurulásra.
Sakkay: Tököl, de szoktam Győr fele járni - csak hát ugye nem a közeljövőben lesz vége ennek a "maradjotthon" időszaknak, úgyhogy ... majd egyszer, de köszi!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.03.30. 08:38:48
Csak annyi, hogy a Harrierek mindig függésből szállnak le, a hajótól balra egy fesztávnyira megállnak, és onnan szoktak beoldalazni majd lerereszkedni pályatengelybe. A "ball" nekik is ott van, csak a felépítmény hátsó oldalán. <#integet2>#integet2>
Harrier iskolakör
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.03.30. 08:05:54
Előtte Riftem volt, annál nem nehéz jobbnak lenni. Aztán volt HTC Cosmos... hát az meg valami elképesztőan ótvar. Ment is vissza a bótba.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.03.29. 11:28:45

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.03.28. 18:18:19
A fúvókák állását meg rakd a külső gázkarra, a szürke sliderre meg rakd a Nozzle Stop-ot.
SOKKAL!!! jobb a külsőre rakni!
Ki hova rakta a fúvókák mozgatását hotas warthogon? Nekem most a gázkartól jobbra szürke karon van, úgyse használom semmire de gondolkozom, hogy szétválasztom a gázkart és a külsőre átrakom, hátha jobban kézreáll.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.03.28. 12:20:35