Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És éppen most kapott el valami! Feltelepítem a legújabb DCS Word-öt. Ami ugyebár magától frissíteni fog és csak kicsit leszek ideges most már és irány 3000 méter. <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Végre egy videó zene nélkül. Tökéletes lesz hangokat kiszedni belõle a DCS_World-be, mint pl Su-25 front engine...
Köszi!
<#worship>#worship>
Mindenestre már az is örvendetes tény, hogy legalább bejelentették, hogy lesz. (Multiban is)
A "mikor?" persze továbbra is nagy kérdés 😞
HAVE A BANDIT DAY !
"Multiplayer coop mode for crew members of the same helicopter under development for a later update."
Magyarán alapból multiban nem lehet 1 gépen több Client, késõbbi update-ben fog ez a feature megjelenni (ami lehet, hogy 1 vagy több év múlva valósul meg, ismerve az ED-t😄). Egyelõre csak olyan lehetõséged lesz, hogy te beülhetsz bármelyik crew member helyére, ennyi...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ka-50
Asszem inkább maradok az egyszerûbb verziónál, tehát nem lesznek ikonok, szimplán repülhetõ lesz 22 madár..😊
MainMenuForm.lua 173.sor:
local m_plaginPanel = határozza meg, hogy hova kerüljenek a "skin" ikonok
a kezdõoldalon, de hogy határozza meg, hogy eltolja az ikonokat és bekapcsolja a nyilakat azt még nem tudom.
MissionEditor/modules/dialogs/me_main_menu.dlg-ben si lehet adat ami kell, de ma már nincs több erõm , bocs
Egyébként kijött az újabb folt ! ! !
Hallod Leon ?
Rendbeteszi az ugráló kurzort is !
HAVE A BANDIT DAY !
Most azt szeretnéd, hogy a progi, ha telipakolta a képernyõ alját ikonokkal, akkor ne a lapozó fülek/nyilak jelenjenek meg, hanem inkább kezdjen egy új sort fentebb ?
Belenézek, de én a FUI-ban nem nagyon szoktam túrni, szóval Ducky lehet, hogy hamarabb megoldja az efféle gondodat.
HAVE A BANDIT DAY !
Ka-50
Csinálok egy flyable mod-ot. Van elképzelésed, hogy a fõmenüben hogyan lehetne több sorba rakni az ikonokat?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van valahol szerver, ahol lehet a sima Black Sharkkal repülni? (az elsõ résszel)
Persze csak ha publikus az infó.. 😛
Wazze ezen megszakadtam. Persze a kutyának jó a hallása, csak akkor a harckocsit kussra kell tenni, mert az zörög azért rendesen 😊
A négy páncélos és a kutya 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.pcpilot.hu
Ahhoz, hogy ne menjen keresztül a lövedék/rakéta a fákon, ahhoz ójra kellene gyártaniuk, minden egyes erdõt. Hiába áll több 100 fából egy erdõ (egy modellként kezeli ráadásul) - minden egyes darabhoz külön ütközési modell kellene.
A másik megoldás lehetne, hogy kiszedik az erdõket és minden egyes fát egyenként telepítenének - csak az meg kb. egy évtizedes meló.
Ede szerint a legnagyobb gond az, hogy a jármûvek nem mennek be az erdõbe, és ha oda pakolod, akkor meg se mozdulnak, ha van ütközési modell.
Mellesleg egy lövedék IRL kersztülmegy egy fán,tán még egy raksi is.
Viszont nem egy egész erdõn. A legnagyobb gond szerintem mégis az, hogy keresztül lát rajta az AI és Te nem.
Elõször azt kéne megoldani, hogy ne lásson.
Gyakorlatilag csak azt csinálták, hogy ha erdõ fölött vagy (térkép szerint) akkor a felderíthetõséged asszem: 0.5-ös szorzót kap.
Szóval késõbb vesz észre, de utána pofán lövik az embert úgy, hogy te nem is látsz semmit (a rakéta indítást sem) csak a rengeteg fát :
HAVE A BANDIT DAY !
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kamov cockpit: 15 fps, proci használat 70%, videókártya 50%
Melettem álló A10 külsõ nézetben: 30 fps, proci 40%, videókártya 70%
A wittman által linkelt fps növelõ pakk 1 fps-t sem hozott.
Úgyhogy most vagy gyûjtök egy új gépre, vagy letörlöm a cuccot.
A lentebb leírtak számomra sajnos nem mondtak túl sokat.
Ha nem túl bonyolult, örülnék egy picit bõvebb leírásnak, hátha sikerül megoldani. Elõre is köszönöm.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"