Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyedi póttartály pik-pak készíthetõ szintén a Mods könyvtárból,
a gripen Mod-ban csináltam 1-et, abból lehet rádolgozni.
Reaper, belepislantottam az 1.3 modba és a comm.lua-kban
a true false értékek nincsenek a gépekhez igazítva.
fighter = false,
radar = false,
ECM = true,
refueling = false

Nem tudom mit befolyásol, de valszeg a rádiózásnál a menüket szabályozhatja, ha rájövök jelzem.
Reaper
Nem propaganda, mivel a fellelhetõ képeken mindenütt kívül van a pótos. Gyanítom, hogy az a pilon van összekötve a tüza rendszerrel...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

HungaroJET
Köszi, jó kis képek.
Viszont úgy rémlik, hogy van hasonló kinézetû tartály, talán a Su-25 féle csak persze az jóval karcsúbb, mindenféle tekintetben.
Amúgy elég érdekes, hogy pont a szárnyvégi tartón van az kb. 2 Tonnás tartály. Vagy csak propaganda fotó volt vajon üres tartállyal?: Íme, ez a madár egy teljes napon keresztül a levegõben tud lenni 😄
Egyébként a belsõ pilonra (is)nem mehet pótos ?... Úgy a szárny is jobban bírná a terhelést

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Amúgy nem véletlenül nem találni nagyon póttartályos képet a 31-rõl, hisz csak van egy laza 16,5 tonnás belsõ töltése.. 😊)

Köszönöm Reaper. Mindjárt neki is látok!
nekem simán lejött

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
DCS-ben is úgy van, ahogyan az FC2-ben, tehát literben vannak megadva a pótosok. Nincs 2500 literes...

Amúgy még a külsõ pilonos sztorihoz:

HungaroJET
Köszi, tehát 2500L-es: az most van a LOMAC/FC/DCS-ben ?
Jó lenne kép mert a formája alapján lehet, hogy van: van a progiban 2000-es és 3000-es is (lehet, hogy azok Kg-osak ?)
ZO ?
Asszem, felrakták a mérnök-mûszaki század fórumba.

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Anno ti Interceptorral csináltatok egy ZO átalakítást a DCS L-39ZA-jából. Az valamilyen formában elérhetõ?

Reaper
A külsõ pilonra függeszthetõ a BM esetében R-60, R-73, R-77 valamint a 2500l-es póttartály...

HungaroJET
Közben eszembe jutott még néhány kérdés:
Mivel ez egy MiG-31BM és vannak rajta még a szárnyon külsõ pilonok is ,azokra miket lehet függeszteni ?

Még egy R-60/R-73 vagy könnyebb 100 ill. 250kg-os bombák is ?
Ja, és mekkora/milyen külsõ tankot/ÜA. póttartályt lehet föltenni ?
Néhány kép és videó is jó lenne.
Köszönöm

HAVE A BANDIT DAY !

Szia Gabika!

A doksit nem tudom letölteni...
HungaroJET
Köszönöm a 27-es "leírást", viszont most a MiG-31 -nél kérnék tõletek ismételten segítséget.
A gép alatt az R-33 karok, azok indítósínek vagy kilökõsínek ?
Csak "leengedi" a rakétát, távolabb a törzstõl, majd a rakéta "elõrecsúszva" távozik a motor tolóerejétõl vagy el is löki a kar lefelé a raksit, majd késõbb gyújt az R-33 ?
Gondolom a 4 kar nem egyszerre mûködik le-fel, hanem egyenként ?

Kép: ezekrõl a "karokról" van szó

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Igen, közben nekem is felrémlett, hogy elég a Mods-ban megcsinálni...

HungaroJET
Leonpapa, sok idõm nem volt a Vadlóhoz, de az már tuti, hogy leszállni sokkal könnyebb mint felszállni 😄
Látom Reaper besegített 😉 én csak annyit tennék hozzá, hogy a Saved Games/Config/Input mappákat a progi automatikusan létrehozza a MOds/repgépek/Input beállításai alapján, és felül is írja azokat a SavdGames-ban mikor megint egyedi beállítás-t /gombokat rendel az ember az egyes gépek-hez az Options-ban.

HAVE A BANDIT DAY !

köszönöm szépen,sokat segített ez a leírás!

volt fent litening,és én állítottam össze a fegyverzetet.ugyan az a küldetés volt,mint a rampstartos,csak átállítottam ruaway-re.de letöröltem,és csináltam egy másik runaway felszállásos küldetést,és ebben mûködik.

LeonSilver
Saját magad állítottad össze a fegyverzetet?? Tettél fel liteninget? Én is direkt most próbáltam, és tökéletes minden!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Értelemszerûen, ha csak Axis-t állítasz, akkor elég az Inputon belül lévõ joystick mappa tartalmát másolgatni. Abban az esetben ha már beállítottad mondjuk a Su-25T-t, akkor javaslom szimplán azt másolgasd be mindenhova!

Reaper
Tessék, itt egy általam kreált flyable mod:

DCS Flyable v1.3

Telepítés: Bemásolós a cucc. A zip-ben található Saved Games mappát a C:/Users/Saját fiókod/ mappába másolod. A többi mehet a DCS World mappába. Miután ez megvan vagy fogod és egyenként beállítod a DCS Controls-on belül minden gépre (vagy amivel repülni akarsz) az Axis-okat, vagy pedig egyre megcsinálod és utána mind a Saved Games/DCS/Config/Input/géptípus, mind pedig a DCS world/Mods/aircrafts/géptípus/Input/géptípus mappákba bemásolgatod egyenként a már beállított típus cuccait.

Tudsz másmilyen kabinnal is repülni (Igaz a Su-25T HUD és Ekran marad), amihez nem kell mást tenned, mint az általad választott kabinnal felülírod a Bazar/World/Shapes/Cockpit-SU-25T.cmd-t... A többi kabint is ugyanott találod.

Röviden ennyi! Have fun!

GaBika6
Csináltam egy kisebb útmutatót tegnapi nap folyamán az A-10C JTAC-hez. gsg16-nak ígértem (és betartom amit ígértem) <#nevetes1>, de remélem másnak is tudok segíteni vele. Majd jelezzétek ha valami nem okés és javítom...
THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Kipróbáltuk a runway indítást és mind a TGP, mind a Maverick megfelelõen mûködött (DCS World/A-10C), nálunk nem jelentkezett az általad írt hiba.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én low beálltásokkal használom, annyi módosítással, hogy a Textura, high-re van állítva. Így szép, és talaj közeli repülés során nem akadozik.
Nálam a proci most a gyenge pont A4-3300m, ami 1.9Ghz,van 8GB Ram, VGA: HD6650m 1GB.
A proci elvileg simán húzható 2.5Ghz-ig, de nem piszkálom.
Hol van leírva az, hogy miként repülhetõ a world-ben Su-25t kabinnal, pld a Mig-29? Lehetséges egyáltalán. Kipróbálnám a 29 repmodeljét, ha megosztjátok a titkot.
Köszönöm.
nem tudom másnál is jelentkezik-e a jelenség,de készítettem egy A10C-s mission-t,runaway indítással,és nem kapcsolódott be a TGP.utána rampstart-ot csináltam,akkor meg bekapcsolódott.a runaway indítást kétszer is megpróbáltam,és egyszer sem tudtam bekapcsolni.a maverick-et próbáltam használni,TGP célmegjelöléssel.a maverick 3 perc után elindult,de a TGP nem.

Nem biztos az... egy márkás, jó minõségû 450W-s elég egy felsõ középkategóriás géphez simán. Nekem anno egy 400W-s FSP BluestormII vitte a tuningolt Q9550-t plusz egy HD6950-t! 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Ja, és akkor már a 450-es tápot is cserélnem kell. Jó dolog ez a számítástechnika 😊
Hát igen procit abban a deszkában már nm tudsz nagyobbat tenni. Proci limited is van, nem vitás. Még a memória mennyiség és sebessége elég, de ha már cserélni kell nem a DDR3 memória a legdrágább alkatrész. sõt a legolcsóbb még 8GB 1600MHz-es memókkal is.

Én is 800MHz-es DDR2 4GB-al nyomom és tökéletes a FPS, igaz Phenom II 3,4GHz 4mag és GTX560Ti.
Ez elég procilimit gyanús...

www.smart-bus.hu

macleody
1360x768, ennyi tv-m felbontása. Gyakorlatilag medium beállításokkal, 4-szeres élsimítással ugyanannyi fps-em van mint high-on 16-szoros AA-val. Ez nekem a fura.
Ráadásul mindent cserélni kell a gépben, mert az alaplapomba nem megy nagyobb proci és a PCI-E csatija csak 1.0-ás, a RAM-okról nem is beszélve.

GaBika6: neked meg lófütyi a kipufogódba 😄
GaBika6
Macleody-nak nem a kártyája szar, hanem idegileg nem bírja már...<#eplus2><#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Fene vigye, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást...

Szóval így lett volna:
Szia!

Nem olyan rossz ez, vga a gyenge hozzá, gondolom "nem" 1024-es felbontásban használnád, hanem nagyobban.
Szia!

Nem olyan rossz ez, vga a gyenge hozzá, gondolom 1024-es felbontásban használnád.
Sanyo

www.pcpilot.hu

macleody
Gyenge 😊
AMD 6000+ X2 3.1GHz, HD 5670 1GB GDDR5, 4GB 800-as RAM.
HungaroJET
Segítsetek már értelmezni a következõket:
Hiányzott onnan valamiféle keret az elõzõ verziókban ?
Mert én már azt hittem, hogy mindkét oldalablakon javították az üvegeken azokat a nem odavaló átlós átfedéseket - csupán 3-4 éve vannak ott azok a xarok 😞

DCS: Black Shark 2, 1.2.1
 Restored the vertical bar on the Ka-50 right window (view inside cockpit).

HAVE A BANDIT DAY !

Ezért kérdezem én is, mert most már tökéletes az FPS és sokkal gyorsabban töltõdnek be a missionok is.
Nekem pl javult méghozzá nem is keveset az 1.2.0 óta...
Milyen konfigod van, hogy ilyen szar az FPS-ed?
Reaper
Az még tegnap esti..😊

ma reggel ismét "update" reggel van!

macleody
Na, elõjött a hiba. Eltûnik a kurzor alt+c után. Ez kezd vicces lenni.
macleody
Mert biztos jól betrimmelték <#eplus2>

Na megyek reppenek egyet 15 fps-sel mert megérdemlem 😊
HungaroJET
Hát csak azért mert az FSX heli kezelése xar ahogy van.
Ha megnézed ezt a videót (és még egy párat ezen kívül), akkor láthatod, hogy alig dolgoznak a pedállal.

http://www.youtube.com/watch?v=C-OfmHbU-Xg&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=Yuh1eTrJ8So&feature=relmfu

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Huey-nál gondolom sokkal többet kell a ruddert taposni mint a Kamovnál. FSX-ben repültem csak a típussal, ha jól emlékszem állandóan lépnem kellett a pedált, igaz nem is nagyon állítgattam hozzá semmit. Azt se tudom volt-e benne trim.
Bögyörő
Én is elõrendeltem volna, de nagyon rosszul álltam anyagilag.

Van új patch amiben végre rendesen müködik az egér.

GaBika6
Elõvásárlás volt amivel Lacit lehetett támogatni és én éltem is vele... (részben, mert magyar gyerek)<#nevetes1>

Bögyörő
Ez elkerülte a figyelmem, sajnos akkor még kell rá várni, mindenesetre biztató hogy valamikor lessz töbjátékos gép, ha jól emlékszem korábban teljesen kizárták, valamire hivatkoztak is hogy miért de már nem emlékszem.

Kiváncsi vagyok vajon milyen lessz a Huey, vajon könnyebb lessz vezetni mint a Black Shark-ot, valaki megtudná mondani, hogy vezetés szempontjából nagy különbség van egy koaxiális és egy farokrotoros helikopter között?
Annak idején megvettem a Black Sharkot, de még mindig nem tudok rendesen repülni, nem vennék még egy forgószárnyast csak azért hogy porosodjon, fõleg amien ára van.
Inkább akkor a Mig-21-re gyüjtök, amúgy mennyiért lehetleszz megvenni az is 40dollár lessz? Volt valami akció 20 dollárért azt hiszem az már végetért?

Huey esetében persze nagyon jól hangzik a több client lehetõsége, de ami sztem fontosabb, hogy bõvül az arzenál (forgószárnyakkal :o) és elõzetes jelek szerint jó minõségre készülnek.
Mert a külsõs beszállítók esetében nem árt erre is odafigyelni...