Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gripen Mod-ban csináltam 1-et, abból lehet rádolgozni.
a true false értékek nincsenek a gépekhez igazítva.
fighter = false,
radar = false,
ECM = true,
refueling = false
Nem tudom mit befolyásol, de valszeg a rádiózásnál a menüket szabályozhatja, ha rájövök jelzem.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Viszont úgy rémlik, hogy van hasonló kinézetû tartály, talán a Su-25 féle csak persze az jóval karcsúbb, mindenféle tekintetben.
Amúgy elég érdekes, hogy pont a szárnyvégi tartón van az kb. 2 Tonnás tartály. Vagy csak propaganda fotó volt vajon üres tartállyal?: Íme, ez a madár egy teljes napon keresztül a levegõben tud lenni 😄
Egyébként a belsõ pilonra (is)nem mehet pótos ?... Úgy a szárny is jobban bírná a terhelést
HAVE A BANDIT DAY !
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Amúgy még a külsõ pilonos sztorihoz:

Jó lenne kép mert a formája alapján lehet, hogy van: van a progiban 2000-es és 3000-es is (lehet, hogy azok Kg-osak ?)
ZO ?
Asszem, felrakták a mérnök-mûszaki század fórumba.
HAVE A BANDIT DAY !
Mivel ez egy MiG-31BM és vannak rajta még a szárnyon külsõ pilonok is ,azokra miket lehet függeszteni ?
Még egy R-60/R-73 vagy könnyebb 100 ill. 250kg-os bombák is ?
Ja, és mekkora/milyen külsõ tankot/ÜA. póttartályt lehet föltenni ?
Néhány kép és videó is jó lenne.
Köszönöm
HAVE A BANDIT DAY !
A doksit nem tudom letölteni...
A gép alatt az R-33 karok, azok indítósínek vagy kilökõsínek ?
Csak "leengedi" a rakétát, távolabb a törzstõl, majd a rakéta "elõrecsúszva" távozik a motor tolóerejétõl vagy el is löki a kar lefelé a raksit, majd késõbb gyújt az R-33 ?
Gondolom a 4 kar nem egyszerre mûködik le-fel, hanem egyenként ?
Kép: ezekrõl a "karokról" van szó
HAVE A BANDIT DAY !
Látom Reaper besegített 😉 én csak annyit tennék hozzá, hogy a Saved Games/Config/Input mappákat a progi automatikusan létrehozza a MOds/repgépek/Input beállításai alapján, és felül is írja azokat a SavdGames-ban mikor megint egyedi beállítás-t /gombokat rendel az ember az egyes gépek-hez az Options-ban.
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DCS Flyable v1.3
Telepítés: Bemásolós a cucc. A zip-ben található Saved Games mappát a C:/Users/Saját fiókod/ mappába másolod. A többi mehet a DCS World mappába. Miután ez megvan vagy fogod és egyenként beállítod a DCS Controls-on belül minden gépre (vagy amivel repülni akarsz) az Axis-okat, vagy pedig egyre megcsinálod és utána mind a Saved Games/DCS/Config/Input/géptípus, mind pedig a DCS world/Mods/aircrafts/géptípus/Input/géptípus mappákba bemásolgatod egyenként a már beállított típus cuccait.
Tudsz másmilyen kabinnal is repülni (Igaz a Su-25T HUD és Ekran marad), amihez nem kell mást tenned, mint az általad választott kabinnal felülírod a Bazar/World/Shapes/Cockpit-SU-25T.cmd-t... A többi kabint is ugyanott találod.
Röviden ennyi! Have fun!
THX!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nálam a proci most a gyenge pont A4-3300m, ami 1.9Ghz,van 8GB Ram, VGA: HD6650m 1GB.
A proci elvileg simán húzható 2.5Ghz-ig, de nem piszkálom.
Köszönöm.
www.smart-bus.hu
Én is 800MHz-es DDR2 4GB-al nyomom és tökéletes a FPS, igaz Phenom II 3,4GHz 4mag és GTX560Ti.
www.smart-bus.hu
Ráadásul mindent cserélni kell a gépben, mert az alaplapomba nem megy nagyobb proci és a PCI-E csatija csak 1.0-ás, a RAM-okról nem is beszélve.
GaBika6: neked meg lófütyi a kipufogódba 😄
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Szóval így lett volna:
Szia!
Nem olyan rossz ez, vga a gyenge hozzá, gondolom "nem" 1024-es felbontásban használnád, hanem nagyobban.
Nem olyan rossz ez, vga a gyenge hozzá, gondolom 1024-es felbontásban használnád.
www.pcpilot.hu
Hiányzott onnan valamiféle keret az elõzõ verziókban ?
Mert én már azt hittem, hogy mindkét oldalablakon javították az üvegeken azokat a nem odavaló átlós átfedéseket - csupán 3-4 éve vannak ott azok a xarok 😞
DCS: Black Shark 2, 1.2.1
Restored the vertical bar on the Ka-50 right window (view inside cockpit).
HAVE A BANDIT DAY !
Na megyek reppenek egyet 15 fps-sel mert megérdemlem 😊
Ha megnézed ezt a videót (és még egy párat ezen kívül), akkor láthatod, hogy alig dolgoznak a pedállal.
http://www.youtube.com/watch?v=C-OfmHbU-Xg&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Yuh1eTrJ8So&feature=relmfu
HAVE A BANDIT DAY !
Van új patch amiben végre rendesen müködik az egér.
Kiváncsi vagyok vajon milyen lessz a Huey, vajon könnyebb lessz vezetni mint a Black Shark-ot, valaki megtudná mondani, hogy vezetés szempontjából nagy különbség van egy koaxiális és egy farokrotoros helikopter között?
Annak idején megvettem a Black Sharkot, de még mindig nem tudok rendesen repülni, nem vennék még egy forgószárnyast csak azért hogy porosodjon, fõleg amien ára van.
Inkább akkor a Mig-21-re gyüjtök, amúgy mennyiért lehetleszz megvenni az is 40dollár lessz? Volt valami akció 20 dollárért azt hiszem az már végetért?
Mert a külsõs beszállítók esetében nem árt erre is odafigyelni...